Maritas svakako nam se javljaj ja se nadam da će ti ishod biti pozitivan
Printable View
Maritas svakako nam se javljaj ja se nadam da će ti ishod biti pozitivan
Nije pozitivan. Kupio mi dragi najskuplji test u ljekarni (na kojem ne piše koje je marke). Izvadio ga iz kutije da može ga stavit u đep i van sa njim. 80—tak kn.
Ja imala temperaturu i glavobolju jucer popodne i morala ostat kuci. Sada je nema i imam 36.13 C, tako da ni temp nije dobar znak.
Ali prezivjeli smo 5—i dan bez krvarenja, što je napredak za mene. Ako se dvoumite izmedju crinone i ultragestana, ultragestan je po meni bolji
Maritas, polako. Ne zuri. Vjerujem da ti je veliki napredak prezivjeti 5ti dan bez da prokrvaris. I bas zato, ne zuri.
P.S. Nije uLtragestan vec uTrogestan. Neki nisu skloni davati ijedan progesteron osim utrogestana jer je on prirodni oblik. No, na kraju sve to ovisi o dr i eventualnim uvjetima kod svake od nas.
Take it easy :)
Maritas, ja i dalje vjerujem u tebe! Samo si daj vremena, ipak si hrabra kad si krenula s testiranjima!
Sto se tiče utrica i Crinonea, jednom sam koristila Utrogestan i taj put sam imala najveće bolove toliko da sam mislila da je vanmaterična, a ostale pute Crinone i isto sam imala bolove ali puno manje i krace dana su me drzali. Bez obzira mislim da cu sljedeći postupak ipak Utrogestan eventualno u kombinaciji sa gelom, vidjet cu sto ce reći.
Rominka, vidim da si i ti Hashi, na kojoj si terapiji i kod kojeg endo., jesu li probali sta mjenjati s obzirom na postupke? Mislila sam sad na kontroli predložiti neke promjene iako ne znam ima li sam lijek koji uzimam veze sa ishodima postupaka, isto vjerojatno da li je Eutyrox ili neki drugi...
Mala-bebica, vodi me jedna odlicna dr u Puli. Tek s njom su se stvari poslozile, i unatoc zadnjem neuspjehu, ja se nisam dugo vremena ovako dobro osjecala. Napokon smo na pravoj dozi, uz redovitu konzumaciju magnezija (a to nema veze, direktne, sa stitnom) koja je u konacnici rezultirala dobrim stanjem organizma. Nista ne mijenjamo, jer mi je najbitnije imati pod kontrolom, sto smo postigli. Ne znam kamo bi nas promjena odvela i cime bi rezultirala.
Pozdrav svima. Evo mog prvog posta :) Danas sam bila na ET 2 blastociste vrlo dobre kvalitete. To mi je prvi transfer (prvi put nije došlo do oplodnje) i sva sam u panici kao i svi. Nismo dobili smrzliće.
Brine me što zbog utrića ne mogu na wc, baš imam pravi zatvor, a danas kad sam bila na transferu sam to rekla doktoru, na što je on rekao da uzimam Mg. Naravno da ništa ne pomaže, strah me će to imati utjecaj na implantaciju, stomak mi je kao u 5.mjesecu trudnoce, koma... Jel imao tko slična iskustva?
Krenuo rozi iscjedak. Dan duze smo izdrzali. Sutra ujutro cu još napraviti test. Više radi doktora, nego radi mene.
Danas sam imala gadnu migrenu. Cak i povracala. Srce mi place kolko je moj decko bio uvjeren da to dobar znak.
Uzet cu još veceras utragestane. I ujutro. Da imam vise vremena da razmislim da li da odem na hsg (ako uopce ce ga raditi ovaj mjesec u bolnici).
Najtuznije je to da mi se ni ne ide po morule koje imamo. Izgleda mi besmisleno
Ma necu je ici ni vaditi. Trebala bi tek drugi ponedjeljak. Do tak ce mi zavrsiti menzis. Nece ga meni utragestani zaustaviti.
Implatacija nastupa 3 dana nakon transfera blastociste. 1—2 dana nakon toga test bude pozitivan.
Mozes još dodati jedan dan za rezervu i to je sutra.
Javit cu se doktoru sutra, ali i prvi put kad sam otisla na hitnu na ginekologiji kad je krenulo, su rekli da nema tu više pomoci
Duplo
A zašto ćeš ići na Hsg? Idete ionako na IVF prohodnost se tu zaobilazi.
Podsjećaš me na mene kada sam krenula u Mpo. Ja sam ti u manje od godine odradila 4 stimulirana i to sa puno jačim dozama od onoga što sada daju i prirodnjak. Prokrvarila sam uredno 9dnt 3 dnevnog embrija. To ti dođe kao tebi sa blasticama.
Ono što sam naučila kasnije je da je to još uvijek ispod prosjeka po broju postupaka za uspijeti. Ako se dobro sjecam potrebno je 5-6 ful stimuliranih postupaka za jednu bebu. To je naravno neki prosjek, nekome više nekome manje.
Zato kažem glavu gore, odmori i trk po morulice nakon ljeta ako ovo stvarno bude negativno
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Hsg bi odradila jer imam prirodno lijepe folikule (iako na jednom pregledu je jedan 14—i dan krahirao), a decko ima lijep spermio. Moj amh je 24'(granica do 50)
Bar da znamo dal da hvatamo ovulaciju ili nema smisla je pratiti. Nisam je odradila do sad jer kad sam trebala sam dobila gripu, a poslije smo vec bili u rijeci.
Vec sam morala staviti pravi uložak. Krenulo je za pravo tako da vecernje utragestane sam popila.
Ova blastica koja mi je vracena je bila jako lijepa i jedna je bila ruzna. Morule su mi još jadnije. Imala sam ja još folikula, ali nazalost nisu ih uspjeli uhvatiti. Nisam tip osobe da slijepo vjerujem doktorima bez nekih statistika. Ako još nitko u rh nije uspio zaustaviti moja krvarenja, sto da mislim. Meni nije dovoljno da mi kazu: ajmo probat još jednom. Prirodno uz dodatak uteagestana imam vece sanse jer mi bar tijelo nije izmuceno stimulacijom. Dr.m iz pule mi je rekla da su najvece sanse prirodno nakon stimulacije jer tada je još nesto stimulacije u tijelu i mozda bude vise folikula
Maritas, zao mi je... Sto se hsg-a tiče odi ako ce ti biti lakse, ali iz iskustva ti kazem da ce ti, ako je nešto neprohodno, biti u glavi jos gore jer ces otpisati svoje tijelo a taj nalaz nije pouzdan, ako se dobro sjećam meni su rekli da je cak 30% lazno pozitivan, a i ako nije prohodan jajovod ne znači da je u potpunosti neprohodan, a nas mozak si odmah stvori ogranicenje, ne znam da li si me razumijela. I da, ja sam nekako jako uvjerena da bi prirodnu uspjela opet samo je pitanje koliko bi mi trebalo, imam jedan neprohodan jajovod... I meni pada na pamet opet ici na taj pregled i probati otčepiti taj zacepljeni, ali mislim da neću.
Svakako treba iskoristiti prirodnjak između stimuliranih.
Što se tiče krvarenja, nije stvar kako zaustaviti krvarenje jer to će se desiti samo ako se ostvari trudnoća.
Možeš probati progesteron depo. Jesi vadila progesteron na 21.dc? Kada kvaliteta embrija bude kako treba i endometrij spreman doći će do implantacije. Probaj prebaciti fokus na to.
Opet minus. Šteta testa i utrica jer ovo je pravi menzis. Tako sada znam da nema zaustavljanja. Taj prvi put sam bila naiva i mislila da cu barem doci do toga pišam test.
Nisam koristila taj depo. Ne znam ni što je to. Vadila sam jednom, ne sad, progesteron 21—i dan. Pokazala sam rezultat doktoru. Rekla sam doktoru da provjeri je li sve ok, da li da ih vracamo. Rekao je da ok.
Danas se vracam na posao i ne smijem plakati, pa necu biti na temi.
Hvala cure :)
29 je bio p.
Idem na posao jer mi se ne da preko telefona objasnjavat zasto nisam dosla. Ne vjerujem da cu izdrzati cijeli dan pa cu otici. Ja sam neki mini mini sef, pa moram vidjet sto moj podredeni radi, a i ja moram poloziti svoje racune i zamolit ih da me ne salju na godisnji tako mi ostane vise jer prosli tjedan dok me nije bilo su pisali rjesenja. Imam samo 23dana za cijelu godinu.
Sad sam poslala najtuzniji mail doktoru i to je kraj ovog ciklusa
Provy - slične probleme sam imala i ja,povećaj unos vode,trbuh će malo splasnuti,a ne toliko,a onda me ni zatvor nije toliko mućio,ujutro sam znala popiti natašte čašu mg-mivele(jer sam izbacila čaj i kavu )Bude ti prošlo kroz par dana. Kod mene je ta napuhnutost dobro završila,nadam se da će i kod tebe .
Iva777 i mala-bebica žao mi je,želim puno sreće u sljedećim postupcima .
Maritas- možda te baš te morule iznenade i to obadvije :lol:
Martilala - čestitam
Hvala ali još moram provjeriti betu tako da sam još na iglama
Martilala - da imamo dva srčeka,nadam se da će tako i ostati...
Joj super i ja se nekako nadam da će biti 2 srčeka jer su bile 2 blastice a test je rano pokazao 8dnt i dosta izražene simptome
Ja ovaj put nisam htjela raditi testa,tek sam ga radila dok sam betu dobila . A simptomi su mi kasnije došli,sad sam 7 tjedana,trbuh mi tako napuhan kao da sam na pola trudnoće.
Hvala na odgovoru Hadasta. Evo krenulo je malo na bolje s probavom, jos sam napuhnuta, ali ni priblizno kao prije.
Meni je upravo 2dnt, rekli su mi da vadim betu 14dnt, ali to je nedjelja i ne znam hocu li onda jos i do ponedjeljka izdrzati :) Mislim da cu u petak na 12 dnt vaditi prvu betu, prema prijasnjim postovima vidim da se curama vidjelo i tada vec. Joooj, sto raditi u medjuvremenu?:)
Evo curke napravila sam danas betu 12dnt i iznosi mi 1101
Martilala ma bravo !! to je to!! cestitam od ❤
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Braaavooooo, cestitam!!! :heart:
Super, Čestitam!
Hvala cure u četvrtak ponavljam pa vam javim ma bit će to sve ok
Malo me sad muci dal je jedan mucek ili dva s obzirom da je Beta dosta visoka
Super! Odlicna beta
Dobar dan nova sam na forumu ali vas citam jako dugo....meni je danas 11dnt i nikako da docekam vadjene bete....nemam nikakvih simptoma...jedino sto stalno imam osjecaj da cu da dobijem
Čestitam Martilala....nek se samo pravilno dupla,bez obzira na broj,uživaj u trudnoći :-D
Cestitam Martilala, mora da su dvije mrve, ja kada sam vadila prvu betu bila je 1002, a poslije su kucala 2 srca...
Sretno dalje i do kraja <3