Ekupi sam vidjela...ja snimam parne postaje na akciji su na istom webu
Printable View
Zna li netko hoće li Muller sutra imati kakav popust?
Nisu, pratila sam cijene sve ove dane...ulovila sam parnu postaju za 1000kn povoljniju i epilator 50%
Ima -20%
Poslano sa mog Lenovo P1a42 koristeći Tapatalk
Muller ima -20%
kaj i gdi muller
Danas sigurno neću stići u Mueller :(
Ne mogu vjerovati da sam izmaštala ovaj popust na slatkiše, svake godine sve kupim i onda mi se čini da jedan vikend prije sv. Nikole bude popust :gaah:
Mozda bude iduci petak u zadnji čas...
Imate u kik-u popust 50% na jedan komad odjece. Skine se s niihove stranice. Ali prodavacice hoce i vise stvari staviti na pojedinacne racune i dati 50% na svaku. Vrijedi do 01.12.
Uletila na kraju rad.vremena u Mueller, kupila poklone za svoju djecu i necake, nesto higijene i pobjegla glavom bez obzira.
Ostavila tamo sve poklone da mi ih zamotaju preko vikenda i dolazim po njih u pon :mrgreen:
Zena me uvjerila da ce me cekati u pon,a nije me dugo trebalo nagovarati s obzirom na guzvu i redove. :-)
Tanci ti si bila u Muelleru u petak?
Ja sam bila u onom na Trgu, ludnica :-)
Onaj na Trgu je izgledao kao da se stvari dijele
u cc1 oko14-15 je bio mravinjak u 18 nitko
Da. U petak sam bila u 16 sati na Kvatriću i oko 18 u Gajnicama.
Nigdje, nikoga.
Police pune. Blagajne prazne.
Na Trgu je uvijek gužva, a najviše ima Turista iz Koreje. Južne. Pretpostavljam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da, sve me.lijepo docekalo spakirano I jos mi gratis dali vrecicu jer tako su ih jedino mogli cuvat :-)
Uopće nisi ekološki osviještena. Nosi svoju vrećicu (mislim da u torbi imam 6 različitih veličina) - nije čudo kaj u njoj ništa ne mogu naći
NN rasprodaja školskih torbi.
https://www.facebook.com/24707915873...type=3&theater
Nano, nema tako velike vrećice pa to su one ogromne kutijetine od igračaka a imala sam puno poklona. Dali mi neku ogromnuu vreću.
Ja bome ne nosam u svojoj mini ručnoj torbici vreće i ovako mi je uvijek preteška i prepuna svega, al u uredu i autu u gepeku ih uvijek imam jer u shopping hrane idem uvijek s autom u tjedne nabavke.
kad je u ca spopust 50% na sniženo?
Cathy, pa jednostavno rekla sam koji idu u koji papir :-)
Ima li gdje sad sniženja na vreće, karimate i velike ruksake?
Danas pao shopping nakon dosta dugo vremena.
1 cipele u Hoglu 50% i 1 u Geoxu 30% snižene.
Decathlon ima vrece vec od 100kn.
Je ali su volumensku velike
c&a ovaj vikend http://katalozi.net/ca/ca-akcija-30-...nizene-artikle
ima li negde probiotik Panda od VIP-a na popustu u veljaci?
Znam i ničeg nije bilo