draga sve znas :love2:
danas sam malo bolje volje i ne boli me nista
drage curke sretno svima od srca :)
Printable View
ajvi:love2:
bokić…pratim vas već duže vrijeme, pa da vas pozdravim… :-)
ajvi, mi smo zajedno bile na transfer…znam, neće biti nikakva utjeha ali ni moje 2 mrvice se nisu primile mame – beta čista 0! idući mjesec me čeka FET, pod uvjetom da uspiju probuditi mrvicu koja je ostala… ah…:cekam:
ajvi :love2:
ja zvala danas vv transfer u subotu
Ajvi :cry:
Ajvi grlim draga baš mi je žao:-(
Iberc stetno sutra neka se podupla tako da dr. Padne na dupe!
Mona sretnooo do neba i ako sam još nekoga zaboravila sorry... Sretno svima
Ajvi draga:heart::love2:
Super mona, to budu lijepe blastice:)
Iberc ~~~~~~~~~~~za sutra:love2:
Ajvi:love2:
mona22~~~~~~~~~~~za subotu
svima veliki :love2: i puno sreće
Marincezg, ta priča o nekvalitetnim JS je čista glupost! Bar sam se toga naslusala na VV, svaki neuspjeh, svaka neoplodjena JS, svako prsnuce folikula su im bile izgovor nekvalitetne JS, al ovo je nesto najnovije!
mona, :fige: za tulum u labu
Marincezg, a ne znam više kaj da kažem i komentiram...baš mi je žao :cry:
marincezg, žao mi je.
Koliki ti je amh i koliko je Puregona bilo?
Je li ti već nešto najavio za drugi mjesec, kakav protokol?
curke kakvo je stanje sto se tice 1.11 petak...rade li...... ja trebam dobiti pa se frkam da 3 doc ne bude bio u petak....bolje ce biti u subotu a vidjet cemo...pa me zanima ima li itko saznanja rade li u petak
marincezg - kako još samo jednom? Nema odustajanja, i tebi mora zasjati sunce! :-*
Kaudana, riba76 - hvala ;-)
Kadauna, sorry!
Drage moje, hvala svima na podršci. Budući da još od testa u petak očekujem ovakav ishod, danas sam već dobro i gledam prema sljedećem postupku.
Svima puno sreće, u kojoj god da ste fazi
bok svima, evo jedan link za potpisati koga zanima ...
Tko je u četvrtak gore? Jel se radi u petak?
ifkaa, kada pogledamo tko je u pozadini ove inicijative čiji link nudiš na potpis, puno je toga jasnije, to je savez Cro-Vita, za one malo zaboravnije evo linka da nas podsjeti koliko su nam bili naklonjeni i čemu se protive:
http://www.24sata.hr/news/milinovic-...-zameci-173548
Cure ...ja danima nista ne pišem od one moje bete nulerice-čisto iz razloga sto mi se nista ne dogadja ..ali pratim ja vas i čitam :*
e sad sam malo zabrinuta, neznam zasto bi se izvlacil, covjek mi slovi ok i svi ga hvale
mozda se grdno varam, dao mi je objasnjenje, ali to vam bude zvucalo presmjesno, mozda...
i neznam hocu li ga dobro citirati....
ovak otprilike, js je glumila da je dobra i zvala je dođi, dođi i onda je zbrisala
jer nije bila dobre kvalitete i nasmijal se......
stvarno neznam kaj da mislim
Meni ovo zvuci kao prica za laku noc, jel ukljucio i lutkarsku predstavu prstima? Nisi inzistirala na ozbiljnijem objasnjenju?
Marineczg haha,to je u njegovom stilu.
A valjda ne zna nama laicima drugačije objasnit..
Ma ne znam kaj da ti kažem,tužna sam od takvih priča...
Zašto ideš još samo jednom?
Ako ti je supresija bila Cetrotide ili Orgalutran onda je to protokol s antagonistom, a ako si koristila kao supresiju Suprefact ili Decapeptyl ond je to postupak s agonistom. Supresija bi trebala spriječiti da jajna stanica kako doktor kaže "zbriše". U dobro vođenim stimuliranim postupcima bježanja jajnih stanica nisu uobičajena situacija, češće je to kod prirodnjaka.
ne nisam inzistirala na ozbiljnijem objasnjenju, zasto, mozda zato jer mi nema pomoci
svjesna sam toga, sljedece god. u 5 mj. punim 42 god i znam da su mi sanse sve manje i manje
ja nekak covjeku vjerujem, ne vidim razlog zasto bi me zavlacil jedino ako se nada nekoj koverti
ali onda se grdno zaj....
Marineczg,kakvoj koverti?
Pa on niti čokoladu ne želi primit...
marincezg, ali nisi li sada bila u stimulaciji Puregonom, ovo objašnjenje za stanicu koja "zbriše" je nakon ove punkcije ili prije za prirodnjake?
Koliko je bilo folikula na folikulometriji?