Evo cure samo da potvrdim da se je moja beta poduplala i danas 17 dnt iznosi 2022,3 :-D
Printable View
Evo cure samo da potvrdim da se je moja beta poduplala i danas 17 dnt iznosi 2022,3 :-D
Ruthy, to je sada tako, ali to nije kraj, ide se dalje. Držim fige, a ti sad prikupljaj snagu.
Ostale curke super, vatra, linalena, zima..uživajte i rodile najslađe bebice na svijetu!!!
Sorry ako prekidam slavljeničko raspoloženje, ali ja se upravo vratila od svog ginekogoga (išla po uputnicu za betu), kad ono, veli sestra da mi bolovanje ističe u četvrtak (14 dana za šifru N97), jer se broje i subote i nedjelje i sveci i petci u tih 14 dana..a ja na bolovanju od punkcije, i to je taman u petak 14 dana. I što sad, on ne može produžiti bolovanje, jel se vi koje ste na bolovanju isto vraćate na posao nakon tih 14 dana? A ja idem vadit betu tek u petak, to će biti 9dnt...
vatra mislim da tebe cekaju dvije bebe a ne jedna! Ja sam prije 15-estak minuta povračala ne znam da si sam dobila crijevnu nervozu ili to znaci nekaj drugo.Geja ne znam kaj da kazem ne znam puno o tome!
Geja da tako je to, možeš tražiti papire za komisiju a oni će ti produljiti bolovanje bez problema
Linalena ova tvoja beta toliko me raduje kao da sam je ja izvadila još jučer sam ujutro mislila na tebe ,o bože gledam tvoj potpis i mislim si pa zar još jedan minus dokle a kasnije kad sam vidjela betu ne da sam bila sretna nego cijeli sam dan poskakivala od sreče,sretno ti rodice moja ,sretno do kraja i samo školski.
Naravno čestitam i svim novopečenim trudnicama,no Linalena je posebno jer se več dugo virtualno družimo.
Vatra, draga cestitam! ja slučajno zalutala ovdje, a družile smo se na "inseminacijama",
nego nisam pratila: jeli ti to uspio prvi IVF?
nisam još skužila što je sa Snupi?
Ruthy :love2: nema odustajanja!!!!!
vatra odlično :-D
kad bi snupi trebala vadit betu?
Snupi vadi betu za 7 dana. Snopy,nadam se da nije crijevna viroza...
Cure moje ja bi.se raspala da imam dvojceke koliko sam sitna.. :lol:
Krojachice ovo mi je trudnoca iz prvog stimuliranog, u prva 2 prirodna nije bilo j.s. Kakvo je kod tebe stanje?
Geja svi imamo temperaturu na utricima ali ~~~~~~~~~~~ neka i ostane
Snupi nadam se da nije viroza, prije ce bit nervoza ~~~~~~~~~~~~~~~
snupi kakva crijevna viroza to te stomak napominje da je vrijeme da nam se pridruzis.
Neka to otvori na sifru z31 dobiješ sedam dana ,ja sam bila na bolovanju od punkcije sifra n98 sretno
Vatra super duplanje bravo i ja mislim da kod tebe blizanci
Snupi vibram da je to ,,,,plus
Hvala drage kaj vjeujete u mene! Povracala sam valjda zbog niskoga tlaka i nervoze!
Ruthy baš mi je žao što nije sada uspjelo i držim fige da sljedeći bude dobitan :fige:
Geja mislim da pomaže sve što dovodi do toga da se opustiš i da se ti dobro osjećaš, zato samo go for it
Vatra bravo za betu :klap:
Snupi ovi tvoji simptomi zvuče kao i moji tako da ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-)
geja pitaj gin. da ti da papire za komisiju tamo priložiš nalaz ( vjerovatno ti piše mirovanje) i nemaš problema produžiti će ti barem dok prođe beta pa češ viditi za dalje!!!
Cure moje s lijepim tetama betama da na dalje sve bude školski i čestitam Vam... Ostale tete borite se i dalje za svoje bebolince i neka vam misli na taj majčinski osjećaj da još više snage. Da meni se ta bol iz desnog dijel trbuha spuštala u prepone što god to značilo. Cike me bole spava mi se i stalnom mi neka muka od tog svega vjerojatno baš i ne mirujem pa mi poslje bude krivo jesam li baš sve to morala obaviti... E da jučer me ekstra frkalo i na kraju se nisam mogla ustati s wc.
Ana tocno znam kako ti je..
Mene sinoc bas jako boljelo lijeva strana i bol se siri u preponu i prema bubrezima..ali kad legnem onda manje, valjda se preforsiram preko dana. Moram malo stati, barem di uzv-a..
Cure tko nam je slijedeci za betu ili mozda testic???
čekam :cekam:čekam:cekam:čekam:cekam:
meni tlak nizak 105/70 i kada me bubne vrućina ili zagušljivi prostor lovi me nesvjestica - no znam ja to smiriti
al me prvo primilo na stolici za vađenje krvi a inače se ne bojim ili kaj, dapače dobrovoljni sam davatelj
pa poslije u redu za platiti
uff sve od uzbuđenja
cure i da patim, od nadam se, akutnog OKPa iliti opsesivnokompluzivnog poremećaja koji se sastoji od stalnog gledanja u gaće, dobro da kako puno pijem i puno pišam pa svako malo imam izgovor. Al sam se na putu iz vađenja krvi teško othrvala porivu da u autu škicnem kak je dole
beta mi ej danas 13dnt 291,5, čini mi se to super
Ma je Linalena to je super opusti se znaš da iza svake kiše sunce grane neka ti sunce sjaji moja rodice do susreta s tvojim bebačom
linalena... :love2: u potpunosti te razumijem... taj OKP je mene pratio i u snovima sve do kraja trudnoće...
Drži se, biti će sve ok.
Linalena :-D super!!! Samo nek tako nastavi..skupa cemo odbrojavati do poroda.. ;-)
Krojachice u mom slucaju stoperica je bila 7 dc..
Krojachice evo u mom slučaju do sad jednom 9 dan, dva puta 7 dan, i ovaj put večeras, 8 dan!:-)
Punkcija će biti u subotu ujutro, a transfer još neznam, inače je 3 dan u prirodnom ciklusu (jer većinom bude 1 j.s.), meni možda bude, jer je stimulirani, 5 dan, ovisi o napredovanju oplođenih embrija, ako ih bude i ako bude sve uredu!
Ovi dani (9,7,8) se odnose na štopericu!:taps:
Od nje se onda računa punkcija, pa transfer!:)
Ovo moje okvirno 11-15 dan ciklusa se odnosilo na punkciju.
to ti jako ovisi, koliko ce bit embrija, koji dan ce bit transfer, koji dan ce bit punkcija....
Bubekica ti je dobro napisala, punkcija između 11-15 dana cca, punkcija je tebi, ako imaš ustaljene cikluse, negdje oko dana kad si radila i inseminacije (prije O), a 3-5 dana nakon toga transfer.
Sve ovisi o tvom ciklusu kakav je inače, ja imam kraću prvu fazu pa bude sve ranije, kao što je bilo i kod Vatre!
u prirodnjacima je transfer gotovo uvijek 3.dan nakon punkcije
nema se tu šta čekati blastocista....
promaklo mi je da je rijec o prirodnjaku...
ako je prirodnjak, onda je 2. ili 3. dan transfer (puno cesce 3. dan).
U zagradi je stavila (ili blago stimulirani), šta nebi onda trebalo bit više j.s. pa možda čekaju do 5.dana? Neznam, pitam!:)
Frckaa koliko folikula imas? ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da budu lipe stanice i da svi folikuli budu puni