Uh, miriše na pivu... Živjela i ti nama i tvoj mali frajer!!!!!!
Ja sam danas bila na pregledu i kaže dr da joj se ne čini da će nešto brzo no da sam prst otvorena i da je cerviks skraćen... :) uglavnom, na termin ponovno kontrola.
Printable View
Uh, miriše na pivu... Živjela i ti nama i tvoj mali frajer!!!!!!
Ja sam danas bila na pregledu i kaže dr da joj se ne čini da će nešto brzo no da sam prst otvorena i da je cerviks skraćen... :) uglavnom, na termin ponovno kontrola.
BBella,odlicno za dobar nalaz!!! Sad uzivancija:-)
123beba,jos malo i upoznat ces svoju curku:-) divno..
Kiss svima na ovoj temi:-)
Samo da prijavim da clover vise nije trudnica, sada je mama princeze velike 52 cm i teske 3970g...:) :)
clover cestitke,a princezi dobrodoslica:)
Clover čestitam na princezi :zaljubljen:
123 beba još malo ;-)
clover prekrasno i čestitke na maloj princezici
clover čestitam ti na tvojoj velikoj djevojčici! :zaljubljen:
Hvala cure..sad cekamo dolazak doma i nema kraja sreci :)
Clover, iskrene čestitke :-D
Clover,cestitam:-) napokon!!
P.s.vidjela sam slikicu tvoje ljepotice:-)
clover prekrasno i čestitke na princezici !!!!!!!!!
Clover, čestitam ti na velikoj curki!!!!! Želim vam što brži oporavak i da uživate zajedno!!!!!
clover cestitam!!!!
Pa to je cura i pol :-)
Dobro jutro!!!! Evo stiže kavica i keksi pa tko je za neka se posluži! :)
clover, čestitam od srca na princezici...
123beba, još malo :-) stiže najljepše upoznavanje...
BB, super za nalaz, sad uživaj :-)
Beba ...hvala mmmmmljac!
123beba hvala na kavici,baš mi paše taman došla s mora! još malo brojiš neka sve prođe uredu i šta manje bolno!
Eto, još malo pa bih vas mogla ponuditi i sa muffinima... Steta što ne postoji neki virtualni teleporter za takve stvari :)
mmmm ne bi bilo loše baš razmišljam o slatkome!
jutro evo da ja danas ponudim kavicu :coffee:
kako vi podnosite vrućine? ja sam do sad dobro al noćas užas ništa nisam spavala kako je vruće zato sam već i ustala!uf
Kod nas nije toliko vruće jer stalno puše vjetar a i da je imam klimu pa je lako upalim...nego mene muči i dalje ovaj išijas ne mogu se nigdje mrdnut jer me boli dok hodam i onda sam ko pacijent cijeli dan mirujem, mislim da ću ići kod kiropraktičara jer sumnjam da će mi proć samo od sebe:-(
Inače bili smo i na vanrednoj kontroli i s bebom je sve uredu čak je i malo naprednija po kilaži dr. je procjenio da ima 1800 g u 31 tt, protoci i sve ostalo je super dosta je aktivan i dalje :-):-)
Željkice, hvala na kavi...
Meni baš paše današnje vrijeme u Zg. Nije pretoplo pa mi je lakše nego las baš zapece... No danas ću vjerovatno polako jer me dosta bole leđa... Pripremam se za raspakiravanje :)
Mali Mimi, jel moguće da ti je malac "nasjeo" na neki živac pa da ti je od toga bol? Meni se znalo dogoditi da sam imala bol kroz čitavu nogu, ali nakon nekog vremena mi je znalo samo od sebe proći kad bi se ona pomaknula...
ali mene boli već 2 tjedna i ne popušta a malac je aktivan pa valjda bi se i odkočio taj živac?
Blekonja ajme sad me trta kolika će to biti beba po svemu što čitam je za 200 g napredniji sad mi opet pada napamet da nemam dijabetes, ali opet ja sam dobila 8 kg što je normalno za ovu fazu trudnoće:unsure:
A kakav ti je bio OGTT?
ma meni je i Marijeta bila manja beba, ali ja sam se iskreno, puno više pazila i zdravije hranila s njom nego sad :-(
u ovoj t. sam dobila 5 kg do sada!
ja ću sad vaditi opet onaj prosjek 3 mjeseca šećera, a mislim da i da ću radi sebe (i svoje anamneze prije Marijete) ponoviti OGTT uskoro na svoju ruku! na samom početku trudnoće i oko 25-26 tj. je bio ok.
iako ga ja pratim aparatićem 1-2 puta dnevno.....užasno ga se bojim, po veličini bebe ga nemam, ali eto ja uvijek nešto :scared:
Mali mimi,mislim da ti i nije toliko velika beba,a znas da na UZV znaju fulati..to je ionako samo procjrna..
Nas frajer je imao u 31 tt 1730 g..znaci tu su negdje..
Sad sa 37 tt je imao 3200 i tezina odgovara tjednima..
MM moja Marija je od pocetka bila naprednija za dva tjedna a rodila se sa 3150 g tajo da te ne brine jer tesko mogu procjeniti tocnu tezinu bebe. Sto se tice tvoje tezine mislim da je to OK ! Ja sam u citavoj trudnoci dobila 8 kg a pred kraj cak i izmrsala.
Malo upadam...ali trenutno ne mogu funkcionirati koliko mi se stalno spava... jel mogu očekivati da se taj umor smanji nakon prestanka utrića, ili oni nemaju toliko veze? Ja s utrićima smanjujem kad dođem u 8tt, znači za par dana
Vrci meni se uzasno spavalo do nekih 8-9 tt, kasnije puno manje, a utrice sam koristila do 13 tt..
Znači možda se bliži kraj...al vidjet ćemo
Noćas sam spavala 9 sati, nisam se rano digla. A već od 11 sati ne funkcioniram...
Da, "mozda" :-)
Spavaj i uzivaj ako si na bolovanju, bolje da ti se spava nego da imas mucnine i ostale tegobe ;-)
draga, ja sam ti do kraja 10 tt skoro pa padala u nesvjest koliko mi se spavalao
što baš i nije bilo zgodno dok sam na poslu, a trajalo je po cijele dane...
onda je prestalo, samo mi se povremeno tako jako spava
a još sam na progesteronu....
e da, kad mi se prestalo spavati vratio mi se i apetit
i to u velikom stilu :roll:
ja za dva sata idem kod svoje soc.giničke na pregled
i malo sam se ukakila od straha :scared:
a u četvrtak sam kod svog mpo-vca....
Vrci samo ti pajki, čekaj kad dođu trudničke nesanice sjetit ćeš se tog perioda!
Ginger ma znaš da će biti sve super! Uživaj gledajući bebicu! Ideš na kombinirani kod mpo-vca ili...?