5! Ja se nadam! Rekao je 4 velika i 1 maji!;)
Hvalaaaa trudnice!:)
Printable View
Moja zadnja inekcija i prospe mi se pola!:gaah:
Danas su mi dali gonale da sama miješam iz jedne šprice, pa u drugu jer mi je doza 150 i pola ove jedne sam prosula jer sam prejako izvukla ono na vrhu kad sam uvlačila nazad otopljeni gonal, jesam šta zeznula? Mislim jesam, ali fali cca pola od 75, nije strašno?:unsure:
Aaaa Ruthy tebe ću izgrlit kad tad!:love2::kiss::heart:
Meni punkcija bila 12 dan ciklusa, a štoperica 10 dan. Bila u stimuliranom ciklusu i 5 dan nakon transfer.
inače ima li koja simptome glavobolje, i to da ne popušta već dva dana (kao neka migrena). Ne znam što da mislim. Sve drugo ok. Puno pozdrava i snage svim čekalicama na transfer i betu (pozitivnu, naravno!).
Geja generacijo sretno! ~~~~~~
Jesi li se upisala na temu:
http://forum.roda.hr/threads/80273-K...20#post2440120
važno je! tnx
meni su i dalje sise stalno prisutan simptom
spava mi se, al dosta nemirno spavam
oni bolovi dole su jako rijetki al me zna iznenada ostro probosti
koza na licu mi je suha no dobila sam sitne pristeke po ledjima
budim se gladna a jako se brzo zasitim
vatro, boss, zimo kak je kod vas?
Inesz, hvala!
Linalena, kako nema potvrđenih trudinica, evo mene, kao potencijalne sa svojim razmišljanjima...
naime, krulji mi u trbuhu, ništa me ne probada, cicke ne bole ko prvih dana uzimanja utrića, drugih manifestacija baš i nemam osim što bi mogla spavati cijeli dan, ili ležati.koža mi se pročistila..ima li koja od vas ovako nešto, iako znam da je sve vrlo individualno..ja nisam vadila još betu :-)
Ma kod mene cice bole ali su ispuhane, trbuh svako toliko se javi ona bol na lijevo i onda krene u preponu i prema bubregu, spava mi se a ne mogu spavati, budim se ponoci, a i apetit mi se malo otvorio, napokon.. A pristevi su mi dosli jos pod stimulacijom..to je to kod mene..
Frćka sve će to biti dobro, držim velikeeee, velikeeee :fige: za punkciju u subotu!!!!
Geja ne želim biti babaroga, ali meni je migrena definitivno znak menzesa, iako, kako si i sama rekla, je sve individualno.
Hvala Sarice!:kiss: Ja tebi držim :fige: i čekam!:raspa::-)
ja se od neki dan budim gladna ko nikada do sada, ali nemam naviku jesti ujutro, moram početi raditi na tome
meni se doista koža lica pročistila, ma zapravo nije iskočila ona jedna bubuljica koja me uvijek prati u PMSu ali velim mali pristići na leđima na kojima inače niš, a ne mogu reći da je od znoja jer me tek od jučer oplahuje vrućina - uopće ne pratim temperaturu
Geja drž se i pridruži se klubu 39+ pa da tamo zajedno slavimo trudnoću u četrdesetim
geja, sara i frćko ******************** trudničke malo prašine za vas
ja jos uvjek mirujem , malo se smirila hiperstimulacija al je zato stitna poludila. meni dole neznam kako objasniti ispod stomaka nateklo ustvari nije nateklo vec materica se vidi kako je malo ispala, valjda ja sitna a ona raste pa si trazi mjesta. imam 9.7 zakazan uz jedva cekam i nadam se tad bar jednom :heart: .
Idem stalno na wc ,spavam po cijele dane a o hrani da ne govorim sve slistim u trenu,,,',
Ja danas vidjela 2 gestacijska mjehurića na uzv-u :-D:-D
Sybylle- čestitke od srca!!! Takav scenarij priželjkujem i ja!
Sybylle :-D čestitam iželim ti mirnu i dosadnu trudnoću!!!!!!!!!
Sybille sve ti najbolje želim, sve se odvija u pravom smjeru!
Cure, ja prijavljujem danas betu 0,5. Ništa dakle. Idemo dalje, i pozdravljam vas sve do nekog idućeg puta. Želim puno novih bebica, čekalicama da im se želje usliše, a već trudnima da rode zdrave slatke bebice. Bok...
Sybylle baš predivno, sve najbolje za dalje.
Geja žao mi je.
Sybylle super, koji ti je danas dc? (čestitke na Odbrojavanju)
Geja generaciju, jako mi je žao i nadam se da ćeš već iza ljeta objaviti puno puno veću betu, drž se
meni se izgleda smečkasto brljavljenje zaustavilo, ali danas od tada me opet dosta intenzivno prati onaj osjećaj pred M, da nema svih drugih simptoma bila bi zabrinutija
linalena ja ti iz osobnog iskustva mogu reć da sam sve do nedavno imala osjećaj kao da ću dobit i bila sam zabrinuta tako da te razumjem,al ti se opusti i uživaj jer ipak si trudna i nema loših mislii!!!!!!!!!! ( koliko je lakše tješit druge a ja kukavica na stotu :-))
Sybille kak bi ti cure rekle a i ja se pridruzujem za dosadnu i skolsku trudnoču. Lina pa ti si trudna kakvo smeđarenje, tii si trudna i ne ma nikakvog smeđarenja!
Sybylle predivno, čestitam ti od srca, neka bude mirno do kraja :klap:
Nestrpljiva anka kada je tvoja beta?? Meni je danas 6 dnt!!! Još ovoliko treba izdržat, joooj!!!
Geja41 žao mi je :love2:
Linalena samo pomali i mirno, bit će sve dobro.
Hvala svima! Danas mi je 5 tjedana i 2 dana.
Geja žao mi je što ovaj put nije uspjelo :-(
linalena, snupi, nestrpljiva anka, sara...držim fige da i kod vas prvo bude šok od pozitivne bete, a onda sve školski i dosadno :fige:
Sara- meni je 7. dnt danas, ali ne planiram vaditi betu do 14.dnt. Ali radila sam LH-test (njih imam puno, a HCG-test samo jedan) i skroz je negativan. Znam da je to s LH-testovima besmisleno, ali eto. ;-)
Nestrplj. anka zašto LH test, zar on nije za utvrđivanje ovulacije?! A ionako je još rano za testove, najbolje tako kako si rekla vadit betu, al najranije 12 dnt. Nadajmo se da su se naše mrve/mrva implantirale!!
Meni je lh test bio pozitivan, i zato sam išla raditi onaj na trudnoću. Rekla mi je dr da mogu i tako vidjeti. Ali on mora biti ful pozitivan, znači ne samo da se crtica vidi
I da, meni je lh test bio pozitivan od 8-9dnt
Ja sam mjerila BT i danas mi je pala. U prirodnim ciklusu sutra ne bi trebala stići M. Budući da me od jutra boli i glava, a pad T i glavobolja su mi inače sigurni znaci nadolazeće M, malo sam zbedirana. :|
anka ne budi zbedirana prije reda :oklagija: glava te možda boli od tolikog pritiska i razmišljanja a i od promjene vremena..
anka baš si nestrpljiva!ne muči samu sebe prije vremena nepotrebno !:taps:
I ja sam isto kao Vrci (samo koji dan kasnije).
Ima neka fora kako LH trakica detektira trudnoću, riječ je o alfa/beta lancima hCG-a, sličnosti s LH itd., zaboravila sam, proguglajte si...samo to je prilično nepouzdana metoda jer je nekima LH povišen cijeli ciklus pa im je trakica uvijek debelo pozitivna. I mislim da beta mora biti već prilično visoka da bi je LH trakica detektirala.
Meni je pozitivna lh bila na betu od 50.
Ali rekla mi je dr da to ovisi i o našim receptorima u organizmu i neke takve stvari. Znači može biti istina, ali ne mora. Ja sam probala jer nisam imala testića, a inače nikad osim sa štopericom nisam vidjela pozitivnu trakicu. Uvijek je bila neka bljedunjava crta