sasa prvotno napisa
mene fascinira koliko funkcionira clean eating. pred neki dan sam uslijed puno obaveza pojela za rucak ogroman sendvic i kroasan i navecer sam bila vani s MM i pila i bila toliko gladna da sam jela hamburger:oops:, a danas sam za rucak jela kozice na žaru sa salatom od rikule i mariniranog luka i komad torte i nisam uopće gladna. doručak je bio identičan oba dana. tost sa sirom. ali jbga nekad su ugljikohidrati naprosto previše zavodljivi. baš je zuzka stavljala neke članke o svojoj prehrani i izrijekom rekla da nikad, tj. možda jednom mjesečno, jede nešto slatko, tjesteninu, kruh, bijelu rižu etc. ja stvarno trenutno ne doživljavam da bih tako htijela živjeti, pa i po cijenu toga da ne izgledam perfektno. koliko god mrzim osjećaj kad se otmem kontroli i proždrem cijelu čoksu nakon ručka toliko uživam u domaćim njokima, domaćem kruhu ili komadu fine domaće rolade s jagodama s druge teme- mamica zna. da ne kažem da se pive koju je jillian proglasila tekućim kruhom:mrgreen: ne bih odrekla ni pod razno.