Flopi, mljaccc, sigurna sam da ce biti odlicna.
Ja sam restala dva dana. Odnosno, kuhala, pekla i pripremala.
Danas je na redu isometrix. Vec sam na 4. tjednu p90x3. :-)
Tang, nadoknaditi ces vjezbanje.
Kod nas je tmurno i svjezije. Bas pase.
Printable View
Flopi, mljaccc, sigurna sam da ce biti odlicna.
Ja sam restala dva dana. Odnosno, kuhala, pekla i pripremala.
Danas je na redu isometrix. Vec sam na 4. tjednu p90x3. :-)
Tang, nadoknaditi ces vjezbanje.
Kod nas je tmurno i svjezije. Bas pase.
Ajme, meni ta čoksa traje....zapravo sinu....
flopi, kako ćeš ubaciti mentu, u kojem obliku?
Sin mi je vraćen od mojih pa ništa od gyma danas. Past će neki kućni, opet.
I meni je hipo i haši, kažu traumatičan i težak porod. Na mene malu jesu 4 kg puno, ali kako se one jako dugo ne miču planiram ih pretvoriti u mišiće, druge mi nema.
Daaa, divno što je kiša. :)
Treci dan na moru. Lovi me kriza za vjezbanjem....moram danas smislit nesto.
a evo već prestala
ali nebo je olovno sivo pa se nadam da će baš pošteno zapljuštati...
palči planiram sjeckati svježu mentu par listića na jako jako sitne komadiće
I ubaciti ih umjesto badema jednu turu
a drugu s bademima
ta čokolada je baš zasitna
ali meni je taman ipak dupla doza...
imam nekih obaveza I razvoženja pa čim to obadiram idem na BR od jillian
flopi, ja ne bih ostavljala listiće u čokoladi, jer mi to nije baš fin osjećaj, pamtim iz nekih drugih kombinacija :mrgreen:
nego bih nasjeckanu mentu stavila u zagrijano kokosovo ulje da pusti aromu, pa procijedila
baš danas planiram smućkat mojito cheesecake po dijaninom receptu, i tu se rastopi šećer u malo vode i u taj sirup se stavi naribana korica limete i ocijeđeni sok, i šaka mente, pa se sirup procijedi i umiješa sir.
Kaže google da se može napraviti i ekstrakt od mente. Inače je barem po gorju. Jedino mu treba mjesec dana. Mislim da bih i probala.
Meni je s brusnicama bila super.volim taj osvjezavajuci kiselkastiji okus.
al bas sam pretjerala zaveo me fin okus i mala kolicina, a nisam skuzila koliko je zasitna. :-)
i kod nas osvjezilo, kisa sramezljivo sipi :-D
Masem vam iz Tučepa :-)!
MB čujemo se :-*!
Pored jučerašnjeg spremanja našla sam vremena za yogu. Pasala mi je najviše za psihičko stanje :lool:.
Kako bi bilo tu svježu mentu zblendat pa tako ubacit u coksu? Od kako imam multipraktik sve bi pretvarala u pastu :lool:.
J-la, uzivajte!
Jucer bila na plazi s raznim spravama, bio i majmunski kavez, dodta dugacak i visok, presla ga pet sest puta, i danas boli tetiva lijeve podlaktice grrr.
j-la uživaaaj!!!!
Dijana poštedi ruku, fino plivaj i proći će to brzo!
Lili, nasprejala sam ruku dr nexcare sprejem iz carobne dm-ove torbe.:lool:Odlicno hladi, ponesi na godisnji obavezno, zlu ne trebalo!
Morske djeve, uzivajte. Mi brojimo jos 10 dana na kopnu, ali pocinju radovi na kominu, pa se veselim
Prijavljujem ponovo onaj zwow57 i opet samo 2 runde, al napravit cu ja svih 4 do mora, ne zvalo me rahela :lool:
Uz to sam radila stoj na rukama, valjda 50 komada, a sve u pokusaju da napravim bez da se oslonim na zid kad se dignem gore. Uspjela sam cak 2 puta i zadrzala se po par sekundi
Joj Dijana super da si me podsjetila bome cu ponijet. Ja planiram ovajbtjedan iskoristit onaj kupon za teretanu iz dm-ove torbe a one izotonike sam vec sve popila kao i pojela raw plocice.bila mi je bolja ona od limete.
Rahela super za stojeve bravooo.
Meni teta cistilica upravo cisti stan a ja razvrstavam robu pa ako ostane vremena rado bi skoknula do teretane.ako ne danas onda sutra :-) cini mi se zasad jako pedantna.jeeej...
Danas isometrix, malo guznih vjezbi i 5 km sobni bike.
Isometrix je odlican! Preporucam ga svima. Meni je cak i drazi od yoge.
Zahtjevan je ali je super za poboljsanje balansa i izdrzljivosti.
Da, to, ona sprava s preckama. Mi to jos zovemo 'tarzanica'. Super je, kad jednom uspijes prijeci, bude fora. Ali zuljevi na dlanovima su strava,ko i od girje.Citiraj:
Sto je majmunski kavez? To ono kad moras viseci prelazit s jednog kraja na drugi. To nikad nisam mogla.
Ta sprava je super!
Mala i ja doslovno visimo na njoj svaki dan.
I moja mala isto voli tarzanicu, za djecu je to super.
Tang juxer dosla u split. Probala slatkac kod luke sinoc i fakat je fantastican. Djeca mi pokupia bolescuru i nismo imali izbora nakon hitne na firulama nerapsakirane kofere ukrcat u portapak i natragbput sela.
A radovala se zajednickom slaji da sam iz trajektne luke kad smo vratili kartu za trajekt natjerala muza da me odvede na slaju.
Ajme spajalice, kakav peh! Pa sta su to pokupili?
Spajka, nadam se da su klinci bolje.
Curke koje su vjezbale p90x3 trebam pomoc..sutra mi je na rasporedu dynamics a ja ga nigdje nemam. Imam samo dynamix a to nije to. Bar ja mislim da nije.
Pogledam ja sta imam. Pikni me na mob ako zaboravim.
Klinci su vise manje OK. Al more trenutno nije opcija. Bestija je bakterijska.
a joooj spajka
:-*
bravo za vjezbanje svima!
mi isto stigli...groooozan put...umjesto 2 i sitno, mi putovali 4 i sitno...
koji vrag su guzve i ponedjeljkom :?:
ja cu sutra ujutro nesto kratko i bw za guzu pa cu malo noge u moru raditi
sekina vaga mi kaze 63 :-o
a moja doma kilu-dvije manje, ovismo o fazi ciklusa...
Jadranka bravo za odvježbano!
Spajka draga veliki zagrljaj šaljem i da boleščura ode što prije!
Ginger baci tu vagu vidiš da ništa ne valja!
Dijana ti si Jane!
Meni je teta čistilica izvrsno očistila stan, sve se blista i sjaji i eto bez ikakve preporuke moj instinkt se pokazao ispravnim, još sam je ostavila samu par sati doma a žena mi 1. put dolazi doma, ona se sama čudila da joj vjerujem, al to sam ja :-P, uvijek krećem od povjerenja pa što bude i bude dobro :-)
Prijavak: 1. dan challengea - onaj teški abs and core od Tati, izvrstan je i zabavan kako reče Sani, oduševljena sam, napravila sam tih 5 rundi u 13 minuta i baš mi fino znoj krenuo prodirat :lol: a kad sam već bila znojna onda sam uzela još malo utege, traku, sklekove, čučnjeve i pod tuš.
nego muči me što ona kaže da sutra tijekom dana razbijem te runde, meni je tako teže lakše mi je uzet 15 min i sve odradit odjednom jel ima neki poseban razlog da to cjepkam? netko zna?
A sutra ujutro imam opak plan, neću ga iznosit da se ne izjalovi samo ću reći: brdo u mom aranžmanu :mrgreen: :-D
sani, to ti je to, netko je pogrijesio u tipkanju, bar sam ja to sebi tako protumacila (ili sam nasla rasporede u kojima nije bilo greske)
evo i mene natrag nakon tjedna mora (ne stana koji je isto na moru vec sam se uvalila rodbini u apartmane :aparatic:)
nisam vjezbala, a ni trcala
plivala, igrala picigin i svaki dan prelazila paklenu uzbrdicu do apartmana
bome ove godine puno lakse i brze nego proslih :)
cak sam malo zastranila s prehranom, malo keksici, sladoled, pivo, cola i - vaga jutros kaze 0,2 kg vise
ja se bila spremila bar na 2-3, skiljeci na jedno oko sam gledala rezultat :D
ali nisam pretjerivala, sto je je, i ruckovi su bili po ps-u
danas odmah aktivno
black fire i bodyweight tabata
u 19 min centralnog dijela (od toga 3 min pauze nakon svake vjezbe) napravih: 96 dubokih cucnjeva, 56 sklekova s odizanjem ruku, 160 prelazaka preko klupice te 32 burpeeja do poda sa skokom
ajajaja, kako se cijedilo s mene
nedostajalo mi je
planiram vrlo aktivan i clean osmi mjesec uz black fire - vidjet cemo kako mi ide
spajka, bas mi je zao :(
i da, isla danas u shopping i odmah sam si kupila - jeans suknju, jeans distressed kratke hlace te jesensko-zimsku haljinu u kojoj sam si wa-wa-woom
najveci problem je bio izvuci se iz haljine jednom kad sam je navukla (citaj jesensko-zimska) i povukla nekako patent na ledjima - kvalificira se kao neki stretching sigurno, uz elemente joga poza :aparatic:
e, i podlogu za vjezbanje, staru sam pretvorila u prah - ovi burpeeji su i prema njoj nemilosrdni, a na parketu klizem
Hej curke, pozdrav s mora, i mi smo se jučer naputovali, trebalo nam je skoro 2 sata da izadjemo iz zagreba...ali stigli i vec se spremamo za plazu ;)
Uzivajte i vjezbajte :)
Summer, he,he, i ja imam jednu haljinu zbog koje sam i rame iscasila. I bravo za samo 0.2 kg. Ja i dalje redovito trcim svaki drugi dan, popravila sam i pace usprkos brdima (drzim ga na 6.15), ali brate sto mogu pojest.... Bojim se vage.
Spajka, hug
Lili, jedva cekam cuti sto si odradila.
Dijana, wow, pet-sest puta, ja mogu 0.1:-(
Rahela, bravo za vjezbanje, i ja cu kad se vratim malo vise prionuti da ojacam core
sve cure, budite vrijedne i uzivajte - ovdje je bura, pa nista od mog kraula koji sad i lici na nesto
Jogurt borovnica. Frajla cokoladu s cokoladnim kornetom. A covik mislim ljesnjak.
Ajoj spajka koji peh :( pa jel baš tako gadno bilo da ste morali nazad doma :(
suosjećam!
on topic, jučer na trx treningu radili ovo https://www.youtube.com/watch?v=Hykri8YmJHI
mislila sam da ću umrijet. ako slučajno izgubiš kontrolu nad trupom i noge ti polete natrag, padaš na trbuh ko kruška.
ali toliko mi se ta vježba čini učinkovita da bih najradije da sam mogla ostati vježbati i nakon treninga, jer mi je trebalo malo da skužim tehniku.
Danas dynamix, nakon njega weighted bridge, deadlift i sumo squats (15 reps, 3x)
Nakon toga 10 km na sobnom bicu.
Za danas dosta.
Angie, vjezba je super.
Zuska to radi na pilates lopti.
Ovu tetu nisam gledala do kraja.
pa evo kjb :
jutros trail u mojoj organizaciji: potok Bliznec - Puntijarka i to onom malo dužom i zahtjevnijom stazom br. 18 trebalo mi je 49min 48sek minuta gore, elevation gain je 619 metara nadm.visine, bome strmo samo tako. A dole sam :trci: za 29min 59sek baš sam se slatko nasmijala kad sam vidjela vrijeme 1 sekundu ispod 30 minuta.
Zrak je bio fino svjež, temp. 23 C, preporod u odnosu na grad, jedino je stalno uzbrdo :drama:pa čak ni ravnoga baš nema, na par mjesta par koraka, a ostalo sve u brdo. Navodno je malo kraće stazom br. 19 to ću probat drugi put.
Usput u povratku obavila DM u onom gorostasu od posl.zgrade odmah ispod Blizneca (nisam ni znala da su to izgradili jer kad vidim K odmah zaobilazim :lol:), doma odradila 2 runde abs and core challenge-a (moram rasporedit kroz dan, kaže Tati), skuhala ručak a sad slijedi aktivno popodne sa sinom. Skroz mi neobično da nas je doma samo dvoje umjesto četvero.
Bilo mi je prekrasno :heart:, morat ću ponovit, baš mi oko srca bilo milo kad sam pogledala Garmin, a lokacije zadnja 3 treninga: Ponikve, Maksimir, Puntijarka :-)
Eh da imam osjećaj da mi organizam još ubrzano "radi" nekoliko sati nakon treninga, a bit će da je do brda ;-)
Samo sam došla prijaviti da nisam u bio&bio pronašla ekstrakt mente, ali sam zato ubola koricu naranče u vrećici pa probam večeras takvu verziju čokse. Poslije vas čitam i vježbam. :)
Spajka jesu djeca bolje?
Lili super avantura! Sjetila sam te se u ponedjeljak u 3 ujutro kad sam ti prolazila kroz rodni grad :-*.
Sani samo je jedan dynamix, to je greška u kucanju.
Od nedjelje nisam vježbala i ne vjerujem da ću do kraja boravka na moru. Jutros sam još iz organizma ispuštala vodu sto sam je juče zadržala. Noge su mi bile kao u slona.
S malom je malo lakše nego prošle godine, ne tjera nas da puno hodamo za njom :lool:.