Twinolina prvotno napisa
Kiri pa čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ajde kad uloviš vremena daj nam malo detalja!
po pitanju muževa hm...mm i ja smo ptošli sito i rešeto - i sve nas je to uobličilo u ono što smo danas...prvo je to bila filmska ljubav, ajme, on je dosta stariji od mene pa su moji bili protiv, zaljubili se do ušiju....filmski filmski...no odrastali smo i sazrijevali i on i ja...onda stvarni život...u prvoj T smo prošli prekretnicu...onda smo propali financijski...pa se izdigli opet...još se izdižemo....ali ZAJEDNO...jači nego ikad...romantika...hihihihihi nema toga....ali ima strasti koja se razbukta kad i gdje treba, ima poštovanja i razumijevanja...ima jedan divan suživot i zajednička borba...jesta da se i dana danas poželimo ponekad poslati u rodno mjesto, ali iskustvo nas je naučilo da se sve rješava razgovorom. iako, ti muški su ponekad natprirodno tupi pa mu ja dam vremena da shvati da sam ja uvijek u pravu. i njemu nema druge. ma, cure, za brak se isplati boriti, treba biti spreman na kompromise ali ne zaboravite na sebe. isto tako, imajte takta, muškarci nam nisu ni do koljena pa se ponekad treba spustiti na njihovu razinu....
eeeee al sam pametna, to je od hormona.