jel ne smijes ni one "druge vrste sexa"? :-/
Printable View
jel ne smijes ni one "druge vrste sexa"? :-/
eeeeee to i mene zanima...te "druge vrste"...da budem stručna, koitus mi ne pada na pamet, al bez toga se isto može...ne znam koliko ti grčevi uslijed orgazma mogu naštetiti.....a sram me pitati....
Kiri divno divno iskustvo! i kod mene će biti carski, mogu samo poželjeti da bude kao i prvi put. isto iskustvo kao i kod tebe samo eto bebice nisu non stop kao na sd-u...(po meni ipak bolja opcija za oporavak)
:mrgreen: proletit ce i to pa ce nam falit sve slatke muke s kojima se borimo...
Jutro svima! :bye:
mm i ja konacno "pricali"... ubise me ti hormoni i drecanje i plakanje i durenje. ni ne pocnem pricat s covjekom vec cmoljim... zasto? Pojma nemam... Al shvatio je poantu negdje kod mog deranja: neeee mogu viseeee!!!! :lol:
Iako i dalje sam ljuta. Mislim da zapravo nema to veze s njim... Osjecam se ko onaj mali mrzovoljni strumf! Polako i shvacam ja zasto al ne znam si ja tu pomoc...
nego sve me probada dolje kroz "pipi" prema gore onak, i ko da mi kuhaju i krckaju crijeva osjecaj... previse sam se naprezala jucer i jos i sekiracija.. :neznam:
ugl kakvo je vase misljenje o pilatesu u trudnoci i jel pametno da krenem sad ako nisam vjezbala tamo.od 10.mj uopce nista? :-/
Twinolina ja sam pitala svoju dr.tam na 2.pregledu negdje i za odnose i za orgazam bas zbog tih grcenja, jer me bilo strah. ona je rekla da ne moze skodit bebi, i doklegod je meni nesto ugodno nema razloga za brigu.. ako boli da probamo promijenit polozaje ili ako se bol nastavi da prestanemo... probaj nekako ubacit pitanje u razgovor, ne brini, i oni su ljudi i sve to razumiju i na koncu konca i oni to rade :mrgreen:
ahahahahahahahahahahahaha, kako kaže ValaMala: šta je to sex? jel se maže na kruh?:lol:
već 5 mjeseci suša, još 3-4 sigurno i onda još 2-3 nakon poroda, mi nećemo znat kako se to uopće namaže :-D
Ivana.sky drago mi je da si razgovarala s dragim....to može samo pomoći...a ovo što opisuješ tak sam i ja te bolove kao imala skroz od pubične kosti do pupka onak unutra...ja si mislim da je to neko širenje...nije to bol neg onak došlo i prošlo....
utješile ste me malos a svojim pozitivnim razmišljanjima al sad tetagogolina veli da kod njih suša...zašto? ma....srtpit ću se do 2.3. i pregleda pa ćemo pitati...
Uh, ja bih se seksala, pogotovo otkad sam ušla u drugo tromjesečje i otkad su mučnine iza mene. Ali nemam s kim :lol::coffee:
A svatko je slucaj za sebe, zato najbolje pitaj dr.koji ti vodi T :-) on je upucen i zna stanje tvoje i koliki su rizici, te sta smijes sta ne :-*
Ja se taman ponadala na zadnjem pregledu dobiti zeleno svjetlo za hopsa cupa, kad ono spuštena posteljica i opet zabrana.
Kako kažu Valamala i tetagogolina, do kraja trudnoće neću više ni znati značenje riječi sex :D
E Sanja, kako je prošla kava sa "sretnim ocem"?
Stork, kako si se sjetila :) A jedno 3 i po sata smo razgovarali. Po prvi put sam imala dojam da je pored mene tata mojeg djeteta, a ne idiot od bivšeg dečka. Neću ga hvaliti jer nije to zaslužio, ali bilo je ugodno i lijepo i konstruktivno. Zajedno smo popunili upitnik o bolestima, potrudio se oko toga, čak je i tražio što spada pod što na internetu :D Priča o toj bebi napokon kao njegovoj u smislu "tatina cura" ili "tatina princeza". Rekao je da će se puno promjeniti kad se malena rodi na što sam ga pitala zašto to misli, a on je odgovorio "pa piše na internetu da to jako promjeni čovjeka, čitao sam o tome". Pa sam se smijala. Mislim da smo čak i izabrali ime. Rekao je da je uvijek mislio da će dobiti dijete nakon što završi faks i bude imao posao, a ne ovako da ne zna hoće li imati kune u džepu, ali da će za dijete uvijek imati. Ne znam, bilo je puno toga pa ne mogu sad tu sve napisati, ali nadam se da sam bar prenijela neki općeniti dojam kako je prošlo. Sve u svemu, imam dojam da mu je pomalo sjelo to da će biti tata.
Sanja drago mi je da je razgovor ugodno prosao..
Sto se tice hopsanja, ja sam za vikend imala bas jedan super seksic, uh.. nemam nikakve zabrane, bar zasad, ali mm se boji, pa meni veli da nema sad dok ne rodim vise i jos 2-3 mj nakon poroda dok se ne oporavim. Strasno. Sve ga moram nagovarat, al srecom ne potraje to dugo, musko ko musko :lol: Nadam se za vikend reprizi :oops:
Sanja_s, to je jako lijepo cuti i drago mi je i zbog tebe i zbog vase curice. Ljudi nerijetko preko djeteta prebijaju svoje nesuglasice, bacaju krivnje i time mu jako naskode, ali ovakav vas stav, to sto mozete normalno razgovarati, nasmijati se i planirati znaci beskrajno puno. Vasa djevojcica ce biti sretna ako ce imati i tatu i mamu koji je vole i koji mogu jedno prema drugome biti ok, mozda s vremenom cak i prijatelji.
ValaMala jučer smo baš i o tome pričali. Rekla sam da zaboravi da ćemo naše razmirice i eventualne probleme rješavati preko malene. I da znam da je prerano, ali da nema šanse da se pred malom prepiremo nego ćemo sve odluke donijeti zajedno i onda reći djetetu, a ne da jedno govorim ja, a drugo on. I tu smo se složili. Ali tko zna, dok malena malo poraste kako će se i naš odnos razvijati. Čak sam mu rekla da ne želim da naše dijete upoznaje sa svojim curama i da će u obzir dolaziti samo cura s kojom bude u stabilnoj i ozbiljnoj vezi na što je rekao "pa naravno". Tako da se za sad u dosta toga slažemo i nismo se porječkali i posvađali oko ničega, ali pitanje je hoće li sve to biti tako kad krene "praksa".. :)
A cuj, nekad mi je dobra cokolada, kolac ili torta ravna seksicu, pa pokusaj, uzitak zajamcen takoder :-) nesto poput ovog
http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...d=0CDAQMygAMAA
Sanja toliko je divno čitati ovo, ne mogu ti reći!
Twinolina, dajem sve od sebe da budem zrela i promišljena i smirena jer želim stvoriti stabilne uvjete za moju mrvicu kad dođe na svijet. Želim da ima smirenog i pozitivnog tatu koji iako ne voli njenu mamu želi sudjelovati bez osjećaja da ga se na nešto prisiljava. Samo to. A to mogu postići samo ako ja ovaj odnos postavim na dobre temelje :)
Btw, mislim da biste sve skupa umirale od smijeha da ste culi razgovor izmedu mene i mm malo prije.
Ja: Mozda bismo mogli malo probati veceras..? Mislis da bi islo, onako lagano, ne skroz?
Mm(iskrice u okama): Stvarno?? Moze!
Ja: ali koji cemo polozaj? Ovako ne mozemo, onako ne mozemo...
Mm: mozemo ovako ili npr ovako...
Brate mili, kao da izradujemo strategiju poslovanja neke manje firme. :lol:
Cure zavidim vam na libidu. Meni skoro pa ravan nuli, tako da me zabrana zaista nije pogodila. Žao mi samo MM, lijepo me lovi grižnja savjest kad mu vidim iskrice u okama. Pokušavam mu to nadoknaditi drugim vrstama igrica :)
Sanja tako mi je drago da si našla zajednički jezik s tatom tvoje curice. Još kad se sjetim i drugih lijepih vijesti baš sam uvjerena da će se kod tebe sve posložiti kako treba.
cure hvalaaaaaaaa
maco..3590 i 51 cm
a procjena je bila 3600
a kod tebe? cekaj, kad si ti rodila?
a di je optimisticna, jel ona?
stvarno, stranica samo o sexu, baš nas je krenulo vidim...moj jadan kompenzira sa slatkim, sad poželio knedle sa šljivama, a šljiva nema.....pa pita može li smrznute...ma može rekoh....
AdrianovaMamica, slazem se, ubi boze dosadna poza. :)
Inace, moj trbuh je u zadnjih par dana naglo narastao. Kuzim da i neke druge cure to primijete kod sebe u nekim fazama trudnoce. Jel postoje takvi skokovi u rastu u trudnoci ili je sve stvar percepcije i napuhanosti?
i moj skočio za par centimetara, sad je sve bliže 100-ji :roll:
Naravno da sam sad isla i ja mjeriti, haha. Rezultat: 95cm.
Tetagogolina, mi smo blizu po terminu, ne gine ni meni stotkica uskoro..
Na brzaka
Rodila sam
51 cm 3650 g. Mali br.2
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooooooooooo oo Optimistična pa čestitam!!!!!!!!!!! konačno, ma bravo, ajme super! tvom velikom Malom br.2 želim dobrodošlicu,a tebi brz oporavak! javi nam se kad dođeš k sebi.
Prirodno moj drek. Imala sam tlak, plus prehlada. Otvarala se i rodila kroz 45 min. dripa. Fala bogu sve je iza mene. Spava i radi face. U RADJAONI DOJILI!!!
Divno, cestitam!!
jeeej jos jedan smotuljak :-) cestitam!!
čestitam optimistična!
Cestitam!!!!!! :heart:
ajmeeeeeeeeeeeee u 45 min... dakle...bravo!