:))
Piki i frcka drzim fige
Printable View
:))
Piki i frcka drzim fige
Tako je Frćka! Ja to stalno ističem mm-u:-) I pričam sa svojim mrvicama. Od danas me jajnici stalno žigaju na smjene i ona divna napuhnutost od utrića je ponovno prisutna. Bilo je malo mira pa sad opet. Kao da mi je bar 3 mj. trudnoće.
Riba76 ~~~~~~~~~ sutra za uspješno odmrzavanje i transfer!
I mene tek danas pokoji pik! Bar nesto!:-)
Ribiceeee sretnooooo! Cekamo te da nam se pridruzis u mirnom i stalozenom iscekivanju bete! Hahaha!:-)
Haha,dobro si to rekla-u mirnom i stalozenom iscekivanju.
Da bar mogu preskocit tih 10 dana:)
Frćka kako napreduje kod tebe iščekivanje?
Jutrooooo! Situacija je, pazi puško napeta si!Ajooooj ajoooj! Samo osluškujem i čujem susjede dok spavaju, mace dok mjauču...aaaa!:lol: Počinje puc puc!Ko će izdržat do kraja tjedna! (.)(.) me bole još od punkcije i ne prestaju, tako da po njima niš neznam, valjda od stimulacije, ostalo:-/
Ima šta kod ostalih čekalica?:-)
ni kod mene ništa već dva dana se super osjećam kao da ni nisam bila na transferu,s tim da me prvih dana bolio trbuh kao pred mengu
Kod mene slično cure, jedino danas povremeni bolovi kao pred mengu. Trebamo hitno neke simptome. Mona kad ti vadiš betu? Pretpostavljam 3 dana poslije mene jer mislim da na VV to računaju od dana punkcije.
Linalena :klap: za maleno hrabro srce!!!
Sandra1971, sve vibre svijeta da si nam za 2 - 3 tjedna trudnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Snupi, sad je red da nam i ti objaviš srce/srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Ajme, ovo je bilo za odbrojavanje, he,he....malo sam prolupala :-)
Piki betu bi trebala vadit 27 ali to je subota tako da je vadim tek 29
hejjjjjjj cure!!! još sutra i u četvrtak vadim betu........... molim boga da ne dobijem menzis!!! do sada sam uvjek dobila 7-8 dan nt a sad mi prolazi 14 a još "niš"! nadam se da će tako i ostati!!! a iza mene 14 postupaka i 7 transfera............. pa se nadam!!!!
suzy držim ručnonože :fige:da beta bude velika!!!!!!!!!!!!!!!!ma sigurno hiće!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
suzy.s pa to je super....sretno u četvrtak i da nam javiš veeeeeliku betu:-)
Ajme Suzy.s džim ručnonožne za betu sutra!:fige:
jutro :coffee: zdjelica mueslija s mladim sirom i jogurtomsuzy.s ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~mona22~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve preglede, bete, punkcije i transfere ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i naravno:zaljubljen: za sve tete u bolnicama koje čekaju svoje zamotuljke sreće
Suzy.s-drzim fige!
Suzy.s debele.~~~~~~~~~~~~~~~~~~ saljem da si nam T.
Ostalim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma riječi ti se pozlatile:-)
Suzy.s puno ~~~~~~~~~~~ za veliku brojku sutra!
Linalena dobar ti je doručak! Kava je izbačena?
Svim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
suzy.s držim :fige: za sutra!!!
Frćkice hoće pasti koji testić i kada???? Joj jedva čekammm
Hihi Saraaaa spreman je, al bojim se i da ga dam susjedi da ga isproba, rezultat bi bio isti kao i kod mene!:lol:
Suzy.s-drzim fige za veliku betu danas....
Frcka,jel odbrojavas dane?:)
moja beta 33,1:-( vjerovatno opet biokemijska!
Suzy.s :love2::love2:
Danas je 14.dan?
Kaj kaze doktor?nastavljaš s terapijom i ponavljaš betu ili?
Suzy.s drži se!:love2:
Ribice, odbrojavam i ludim, uh! Naravno da sam upotrijebila test, naravno da je negativan i naravno izvadila ga nakon sat vremena iz smeđa i lagana crtica! Znam da to ne vrijedi jer je vjerovatno ona isparavajuća linija...neka mi sad kad trčim pred rudo!
Piki, Mona? Simptomi?:)
suzy.s žao mi je ako je biokemijska. Kažeš vjerojatno opet? Znači imaš već dosta postupaka iza sebe ili su bile spontane trudnoće?
Frćka ma sram te bilo! Raditi test tako rano i zamislite vi to negativan je 7dt! Čekaj još barem 2 dana pa onda možda probaj opet.
Od simptoma nema ništa osim slični bolovi kao pred mengu, (.)(.) manje bolne nego inače u ovoj fazi ciklusa. Boljele su me malo od početka uzimanja utrića, pa se smirilo, pa sad opet nešto bolucka. Imam i ja spreman testić :-) ali neću još par dana. Nije neki super osjetljiv (gravignost mini) pa si mislim da previše rano neće ni ništa pokazati.
Suzy.s puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:love2:!
Frćka simtoma ni otkud,a ja ludim ...za test mi je malo prerano jer je transfer bio drugi dan...iskreno se nadam da je i za tvoj bilo prerano:-)
U nadi nam je spas!:-) Ma neznam šta mi bi! Piki, taj testić je najbolji, rekle mi cure! Samo taj i kupujem! Ponovit ću za dva dana pa kud puklo! Nek smo mi pune simptoma!:lol:
To mi je uvijek nekak tako: prvi tjedan nakon ET sam si sva super a onda počnu živčeki raditi i stalno nekaj brojim. Koliko je dana prošlo od ovoga ili onoga i koliko ima do testa, bete itd. Koma!
Mona ti možeš test raditi tamo negdje 11-12dpt, mislim da bi onda trebao nešto pokazati, a za blastice 9dpt.
Piki taj ti je test najbolji!
Frcka sjeces se da sam i ja vadila pozitivan test iz smeća?? Nek ti bude isti scenarij, i sljedeci put piski ujutro i cekaj 5 min..nemoj odustati nakon 10 sekundi.. Jos su ti blastice, moguce da ti
vec pokaze, sjecam se nase bubekice koja je imala laganu crtu 7dnt.
Ajme vatra već vidim frćku sutra u 6 ujutro sva snena radi test i spava nad njim:lol:
Da da i ja si je mogu zamisliti.. A to ce i napraviti 100% :lol:
Neću, neću!:lol:
Vatra, ti si čekala tri min i zaspala, ja čak 6 i šviknula ga! Pa sam ga ljepo očistila i pod povećalo i rengen!:lol:
frćka o kojem je testu rijec?
cure!moja beta je 33,1 ali su mi rekli u Ri da je svakako ponovim za cva dana! a i moja gin.kaže da se svega nagledala i da svakako ponovim u subotu pa da vidimo na čemu smo!? tako da moja agonija još nije gotova!!!
Suzy.s drži se, beta je mala, ali nikad se nezna kod tih početnih!:fige:
Frcka,bas ti je veselo. Ja mislim da necu nis radit,al ko zna,par dana prije ce me vjerojatno uhvatit siza:)
Suzy.s nadam se da ce se duplat :fige:
Riba u kojoj si ti fazi? Nešto sam propustila, oprosti!