Prijavljujem 4,5km, pace 6,59 (glavno da je ispod 7 :lool: )
Printable View
Prijavljujem 4,5km, pace 6,59 (glavno da je ispod 7 :lool: )
Cure, super za kave i druzenja, bas je lijepo to citati :heart:
Rahwla tako e.
palcice potpuno te kuzim onaj osjecaj to nisam ja.
prekrasno cure za druzenja :heart:
Mah cure sa plaze ;)
Danas saznah da me doista ceka neka mini svadba. Umjesto zamisljenih 15 dolaze skoro svi. Oko 40tak njih...Pola ljudi ne poznajem i bas me frka. A ja za obuci imam obicnu pamucnu bijelu haljinu :/ eto kaj
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Ma kakva frka Kris glavu gore osmijeh na lice i tvoja energija pocinje zracit :-) i to je to. Uzivaj!!!
Kris sta te briga što ne znaš pola zvanica, napravi da tebi bude dobro ;-)! Ako te tješi bila sam na svadbi gdje sam samo mladu znala i opet mi je bilo super. Lili ti je sve rekla :-)!
A možda je fora jer je Kris glavni glumac?
kris, sto si zamislila za 15 bit ce odlicno i za 40, ne nerviraj se ~~~~~~~~
ja sam danas trebala imati samo stretching, na kraju neplanirano odigrala i sat vremena tenisa
uf, vruce je, nakon desetak minuta sam sva, ali sva, od clanaka na nogama do kose, bila mokra
posteno sam se izmorila
sad sam se i rastegla i izmasirala teniskom lopticom :)
sutra sam zamislila plazu, ali vidjet cemo sta ce vrijeme reci
Meni je jucer bilo prevruce za bilo sta. Samo lagano plivala popodne na nekoj pjescanoj plazi na Bracu. Malcu se plaza jako svidila. Najbolje se osjecam u moru, uopce nisam sama sebi teska. Nocas je padala kisa - pa se nadam svjezijem danu - i laganom cardiu.
Summer bravo za tenis, Jadranka za plivanje!!!
Mi upravo pred Sv.Rokom.
Cure koje ste na moru, uzivajte, plivajte i gustajte punim plucima. :-)
Palci, kuzim te. Ja sam oduvijek bila mrsavija, i kad sam nakon treceg poroda nabacila par kila prehranom osjecala sam se kao da to nisam ja.
Kod tebe ulogu igraju hormoni, ali vjerujem da ce ti treninzi pomoci.
Odlicna ti je ideja za ples na svili. ;-)
Kris, bijela haljina je sve sto ti treba :-)
Glavno je da ti uzivas, sve ostalo ce doci samo od sebe.
Bravo za sve odvjezbano i za sva druzenja.
Ja cu dalje kako sam planirala. Danas i sutra trening, zavrsavam prvi ciklus p90x3. Onda tjedan dana restam i nakon toga krecem s drugom fazom. Jedva cekam!
Samo da se javim nabrzinu, nisam guzicon mrdnula od kad sam dosla. Odlucila sam da necu ni pokusavati uhvatiti vrijeme za to. Stigne se sve doma.
Ja sam svoj trening odgodila za večer, kad se vratimo s druženja od prijatelja. Još Francuzi, gurmani. Koja naivnost. Svejedno me bole bicepsi od horizontalnih pullova i kao plivala sam.
tigrić, uživaj, rest je dio treninga.
Kris, ne brigaj, uživaj.
Lili, uživaj!
Sani, zamišljam te svu izrezanu, bravo.. Kad počnem raditi u 9. planiram taj ples na svili jer mi je odmah poslije posla, mada se ja borim s grižnjom zbog sina, jako mi nedostaje kad radim. Oduvijek me privlače cirkuske vještine i mogućnosti tijela. Jedva čekam.
Lili sretan put i uživajte!
Tigric i ja sam odustala, teško mi uklopit, a i mm kukam sinoć da me od hodanja bole kukovi, ne skocni zglobovi, ne koljena nego kukovi. Nešto kao level - ekspert :lool:
Palci, probaj, pa ako osjetiš da zakidas vrijeme druženja sa malim onda odustani. Al svakako probaj :-).
Hvala cure moje na zeljama.Evo bas smo se ukrcali na katamaran i cekamo da krene.
sto da kazem jedva cekaaaam :heart:
J-la, ja sam nakon drugog i treceg poroda umirala od bolova u kukovima. Strasno nesto. Ono, krenula bih u setnju s malom u marami, napravila kilometar i po i pocelo me bolit. Nisam znala hocu li se moci vratiti doma od bolova.
Jucer opet nista od treninga, a ni radili nismo puno, samo prevezli u tackama drugu paletu cigli.
Stoj na rukama vjezbam usputno kad izlazim na terasu, i ide sve bolje. Super mi je kad vidim napredak tako brzo
Inače imam problem sa isijasom, začas to mene uhvati pa mi se bol širi prema nogama. I meni je sa kukovima od trudnoće ostalo.
A ovdje ako uskoro ne stane kiša pojest ću sve što imamo hrane u apartmanu :drama:. Bateriju na mobu sam od jutros potrošila, malu izmorila. Odoh s njom spavat.
:-o Jillian ima novi program?! uuuuuu ovo ću večeras.... for your health 1 laganini
Brinula bzv. Popustilo kada sam uvidjela da je ovo ipak selo i lagano se prilagodila. Imam traperice i majicu i briga me :)
Palo je prsuta, janjetine, odojka...prava seoska zabava i bas nam je lijepo. Pusa cure. Onima koji su na moru lijepo vrijeme zelim. Mi ćemo valjda suta na kupanac. Bravo za treninge!
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Kris super je na kraju ispalo, drago mi je da si se zabavila :-)!
Optimistična je l misliš na Body shred ili tako nešto? Willow i Ginger su ga radile pa pitaj njih. Mislim da su obje odustale :lool:.
Sto da vam kazem- Silba me ostavila bez daha, sva moja ocekivanja ne da je ispunila nego i puno vise.Ovo je otok mojih snova za godisnji po mom gustu, ma nesto predivno :heart:
Vec danas smo ga dosta istrazivali vrijeme za pozelit za takvo nesto (suncano s naoblakom, ne przi, pirka vjetric) al ima jos puno toga. Cak smo bili i na mini koncertu do maloprije a djeca budna od 5:30h jutros :-)
prijavak: izazov za core +10.3 km :trci: po Silbi p.5:35, odmah sam krenula i s brdskim treningom al sam nabila palce u tenisicama, od iduceg puta obavezno Salomonke. Moram nam istrazit plaze s druge strane otoka ;-)
ola cure
nista od kupanja, vrijeme sugavo citav dan
veceras black fire strategic endurance, onaj s tri serije po 2 min od svake od tri vjezbe, burpees, triceps dips i sit ups
izmorila se, oznojila i malo popravila rezultat
zadovoljna
sad serija i spavanjac, bit ce ugodno, pala temperatura
Popodne yoga, a nakon toga rockas kod frendova. Brdo dobre klope i cuge.
Uzivala sam i lijepo se provela.
Veselim se i restu. Dugoooo nisam odmarala od vjezbanja.
Puse svima :-*
Prijavak, jutros 5,26km pace 7,14
Mislis prekrasno :)
Super za odvjezbano!
Lili, lijepo se odmorite na Silbi! Super za trening odma po dolasku.
Ja se jucer nasetala po brackim mjestima, Sutivan, Milna i Supetar... dobro sam se izmorila. A sigurno i malac - posto jos uvijek spava :) Danas bi mogli nastavit s djiravanjem po otoku jer je i dalje oblacno i vjetrovito. Mozda odemo do nekog mini zoo-a i do Vidove Gore (autom!)... cak mi pada na pamet i pustinja Blaca, ali mislim da bi me md u prvih kilometar i po voznje po makadamu poslao kvragu, gdje sam ga to tjerala autom i okrenuo se natrag :D
Jutros sam odvjezbala neki lagani cardio: Denise Austine: 3rd trimester toning. Al jos od jucerasnje oluje ne radi nam 4G veza, nego samo onaj Edge, tako da je vjezbanje uz youtube zanimljiva misija... stani, kreni, stani, kreni... video od 20 minuta meni trajao 40 :)
Edit: Bravo Rahela i Sani!
Jadranka, baš paše odmor od vrućina, super za bračke šetnje. Treba iskoristit ovaj predah od žega.
Lili, fakat si neumorna; tek stigla i bacila desetku, svaka čast!
O Silbi sam i ja čula same divote, uživajte!
Ja se jučer opet našla na plaži sa spravama; munje parale nebo, a mm i ja odradili trening na spravama, on još kupanjac, meni se nije dalo, pa doma.
Prijavak, trčanje 5km, 5:36.
i ja maloprije bodyweight tabata, cetiri vjezbe (squats, push ups, up&over s klupicom, burpees), osam serija, 20 sec on, 10 sec off
umrla
zavrsen drugi tjedan black fire
uf, intenzivno je ali svidja mi se
sad cetiri tjedna idu neki drugi treninzi, pa se opet kombiniraju s ovima iz prva dva tjedna
bas me zanima sta me ceka
Bravo rahela Jadranka Dijana Summer!
Jucer s klincima planinarenje na vrh Silbe nije neka nm al ima hoda do tamo.
Nocas noc puna komaraca vrpoljili se lise soavali jedva docekala da mi zazvoni alarm u 6:30h za jutarnje trcanje s kolegom iz kluba. Otisli u 7h krasno mirno jutro uz more pokazao mi nove staze puno trkaca sreli 45 min :trci: up and down p.5:14 a onda picence uz more u kaficu sa slamnatom nadstresnicom :heart:
Dodjem u apartman a moji jos krme misici lose spavali.veceras stavljamo aparatice i sprejamo se.
Otok je predivan ja stalno istrazujem nove ulice kuce okucnice pune raslinja....
Te kamene kuce smilje bosilje masline takvi divninmirisi mir tisina nema auta motora a opet navece misto zivi stalno neki koncertici dogadjanja veceras ples na svili (palcice za tebe :-) ) na drvetu masline.. u cet otocka utrka za male i velike (here I am) :-)
bravo vridnice!
ja prošli tjedan imala rest week, tek sinoć sam jogu radila.
sad mi je već normalno da kad radim jogu, vadim dvije prostirke, jednu meni, jednu maloj žabi :lool:
Jadranka prekrasne ture radite po Bracu divno :heart:
tang za zabicu bravo!
Tang rastop na zabicu :zaljubljen:
Lili vidi se da uživaš :-)!
Mi komarca ove godine nismo vidjeli na moru, vjerovatno svi pobjegli na Silbu :lool:.
Inače smo svake godine, do sada, morali imati neko sredstvo protiv komaraca na kožu i za prostoriju.
i meni je ljeto bilo cudno komarac-free
ja jedva drzim oci otvorene
sinoc sam gledala seriju pa kosarku, legla u dva, a nisam zaspala do 3:30, valjda i jer je prvi radni dan pa se sve lagano vraca
ustala u 6:30
beauty sleep, my ass
idem se bacit na kavu
Ja ne prijavljujem ništa osim plivanja i guštanja ;)
Bravo za sve vrijednice!
Mi smo kod frendice na Krku. Sestero klinaca i nas dvije.
Tako da jedino sto vjezbam su zivci :lol:
Vracam se vjezbanju nakon Gospe.
Sani meni je tako prošle godine bilo, htjeli smo kući peti dan. Njoj 2,4 godine, sve bi vidjela i dodirnula. Zato smo došli kući zgodni :lool:.
Summer meni prvi radni dan spada u jedan od najgorih dana u godini. Redovno mi se spava jer noć prije ne mogu leći na vrijeme.
Lili vjerujem da će biti još jedna medalja :-D!
Ja sam razmišljala o focusu poslije godišnjeg. Nabavka drvene kutije ne ide po planu, a čini mi se da za jednu vježbu nemam prostora. Summer je l mi se čini da ima neka vježba gdje se kutija preskače pa se s obje strane radi burpee?
A focus bi radila jer sam ga pozelila a i da vidim gdje sam sada sa kondicijom.
Juče sam vidjela da će biti izbačen novi program, 30 day mixed martial art style Core de Force. Po onom što sam vidjela liči na MMX iz P90X3. Joj da mi ga je pribavit!
Kad te nanerviraju dodjes kući i nalupas zrak!
J-la je bas smo sve komarce skupili al sam si i sama kriva jer sam fino otvorila sva vrata a nikakvu zastitu ni na nas ni u apartmanu no veceras cemo pametnije ;-)
A za medalju ne znam jer su ovdje ozbiljni trkaci to nam je i trener rekao kad je skuzio da nas nekoliko tu ljetuje a cov jek bi rekao nes ti mala otocka utrka :-) vidjam tu vise trkaca i ujutro i navece nego bilo gdje gdje sam ljetovala al zato mogu oci napajati na krasno isklesanim tijelima, neki trce jel te goli do pasa :mrgreen:
I drzim fige da pribavis taj program j-la...znat ce Willow ;-)
Willow i Sani gustajte! Nas je 4 na 4 djece a djeca se stalno igraju tako da je cist fajn i vise od toga.
j-la, mislim da se i moja 3 sata sna uklapaju u 'ne mogu leci na vrijeme' :)
da, ima vjezba u strategic endurance, burpee, predjes kutiju pa burpee s druge strane
s obzirom da mi se ne radi u hodniku :lol: ja to modificiram, napravim burpee, popnem se na kutiju i vratim na istu stranu te ponovno u burpee
moja kutija je djecja klupica za kupatilo :aparatic:
preniska mi je za triceps dips pa njih radim na rubu stola ili sjedalice
snadjes se, bitno da patis :aparatic:
joj, i ja volim martial arts i to cu sigurno nabaviti