Imala transfer prije 2 dana,morula i blastocista.
Nisi nista propustila,nisam nista niti napisala:)
Kuliram se:)
Printable View
Imala transfer prije 2 dana,morula i blastocista.
Nisi nista propustila,nisam nista niti napisala:)
Kuliram se:)
Prasice!!! Evo i ja ću ti cool reć jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!:fige:
Hahaha,a jesi me nasmijala.....
Thanx...
Pokusavam uopcene razmisljat i ne proucavat simptome.
Pametno! Dugo se nisam sludila ko ovaj put kad simptoma uopće nema, poneko probadanje, ali niš posebno! Valjda ih se trudim izmislit!
Samo se ti nama lijepo opusti i mazi bušicu!:-)
I ti isto :)
Frcka, ma ja sam doslovno gledala 10 sekundi sva 3 puta, prvi put sam isla spavat, 2 put sam rekla muzu da ga ide pogledati a 3 put na kavi Snekici da ga pogleda..
Ajde drzim fige da ti uspije ovaj put!!
Naravno i Piki i Ribi ~~~~~~~~~~~~~~~~
Vidiš kako je tvoj muž dobar! Moj je meni jutros zabranio da kupujem više testove! Možeš mislit što ću ga poslušat!:lol:
Evo i mene vracam se na ovu temu, mrvice vracene i sad cekanje :-)
Svima želim puno srece, hug
Bravo Tonkiceeee!!! Za mrve da se ulove~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D:-D
Drage moje,za sve drzim fige i nadam se da ce svi testovi biti pozitivni....
Ja sam po treci put vrtila svoje dvije mrvice , nadam se da su jos uvjek tu i nadaam se da ce biti treca sreca .
Prosli put po prvi put u zivotu da mi mens.kasni al nazalost od utrica je bilo.. testove sam radilala i pojavljivala mi se svijetla crtica al nista...
Sada ne osluskujem simptome al se nadam da ce uspjeti... drugi,peti i osmi dan uzimam i pregnyl....
Sve se nadam i strah me kupit test...
Vatra,thanx..
Frcka,mona,tonka,merssi i sve ostale .....puno figa drzim
Frcka jesi radila jos kaj jutros?:)
Merssi cemu sluzi pregnyl?
Ribice, osim pranja kose, ništa!:lol:
Merssi! Držimo :fige:
Frcka, Riba hvala cure :-)
Frcka držim fige da ugledas lijepu betu :-)
Merssi i ja držim fige :-)
riba76,tonkica,merssi da se mrvice prime~~~~~~~~~~~~~~
piki,frćka simptomi?Kod mene ništa a utorak dalekoooo.....:|
Tonkice :kiss:
Mona, kod mene glavobolja od juče, to kod mene znači samo jedno!:roll:
Pregnyl je "štoperica".
Ona se daje za konačno dozrijevanje folikula, a 34 -36 sati nakon njenog davanja dolazi do ovulacije ili se planira punkcija. Po svom sastavu je humani korionski gonadotropin, odnosno hormon kojeg luči embrij nakon implantacije, pa se zato ponekad daje kao pripomoć za implantaciju, tj. usađivanje embrija.
Još o štoperici i ostalim lijekovima u IVF-u:
http://web.potpomognutaoplodnja.info...vima&Itemid=71
Merssi i konfuzija,thanx..
Ja sam mislim dobila nesto drugo kao štopericu.
Znam da neke cure dobivaju boostere pa sam mislila da je to mozda to.
Ne znam kad se ti boosteri daju :/
Frcka,bravo za opranu kosu;) a jos koji test?:)
Meni se o tome uopcd ne da razmisljat.....
Testić još sutra da rješim enigmu "kopanja po smeću"! Šta ću sad kad sam se već zeznula!8-)
Štoperica ima više vrsta... Ovitrelle, Choragon, Brevactide... i one se baš i daju kao "boosteri", odnosno pospješivači (implantacije) u prijevodu. Osim njih kao booster znaju davati i Decapeptyl.
Međutim, nema tog boostera koji će popraviti embrij. Ako on ne valja, badave ti sve.
Prošli put sam dobila utrogestane a sad duphaston jeli to isto, vidim da se ove piju
Tonkice, isto je, sve je to progesteron!:-)
Vjerujem da ovdje baratate sa puno informacija pa da ovdje pitam:
nakon 2 missed spontana i nakon svih mogućih pretraga ispada da je sve OK i kod muža i mene osim što mi je lutealna faza 9-10 dana, elem malo kratka.
Dr. R. preporuča uvođenje štoperice kako bi bili sigurni da se oplodila zrela js a ne nezrela.
E sad, drugi liječnici govore da to nema smisla i da se nezrela js neće ni oploditi a kamoli dovesti do embrija koji ima srčanu akciju.
Malo sam zbunjena i nisam sigurna da bi "petljala" sa hormonima ako nema potrebe, odnosno ako mi štoperica ionako neće popraviti izglede da dobijemo kvalitetan embrij nego će mi samo osigurati ovulaciju.
Bilo kakav savjet ili komentar je dobrodošao!
Majuška, ja ti stvarno neznam, iskusne cure će ti se javit, samo ti mogu poželit puno sreće!
Merssi, ljepo si nam to rekla!:fige:
Tonkice, Tigrical!:kiss:
I ja jednostavno kad sam napokon stigla do kompa moram poskočiti, ne pitajte zašto, nije za mene!:-D:-D jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!Huraaaaaaaaaaa aaaa!!!:heart:
majuška nisam to jos cula, za stopericu kod ciljanih..mozda da pitas na odbrojavanju na potpomognutoj, tamo kola vise ljudi, iako mislim da ako si 2 puta ostakla T prirodno,budes i treci, i isto tako mislim da bi trebala istrazivati o uzrocima tih abortusa..moj savjet..nadam se da ces uskoro ostati trudna i da ces cijelu trudnocu mirno iznijeti :-*
frćka vidim da ides mojim stopama..prvi zeznula, sutra drugi, do 26. ces i treci da se uvjeris da je test jos uvijek pozitivan :lol:
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Frćka a reciii naaaam!!!!
Vatrice i ja ću izgorit, al ti samo mogu reć opet jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!:-D
Kupila testić, sakrila ga od muža! Kažeš do 26. par komada, još ako padne neka kava u međuvremenu, ovaj ćeš ti gledat!:lol:
frćka mislis graviGnost mini? taj test meni nikad nije pokazao crticu ni nakon 3 dana stajanja u smecu. jesi kupila opet taj? ja navijam za piskanje ;-)
Bubekice, od kad si rekla zadnji put da je taj najbolji, kupujem ga kad i mlijeko!:lol:
Da da, taj! Ma i mene kopka jer sam našla onaj od zadnjeg puta, treći, koji nije pokazao ništa, na njemu i dalje nema ničega! Pojest ću se do sutra!!!
Frćka ti si meni odlična tako me nasmiješ!!!!!!!!ma držim ti ručnonožne za +!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ajde podijeli veselje s nama!!!!!
Frcka pa ne mozes nas mucit!! Reci naaaaaam :)
Sretno s piskanjem ;)
Frćka ja sam trudnica a trudnicama se želje ispunjavaju ako ne znaš šta ti slijedi he he baš sam bezobrazna :-)
Sve mi se čini da je netko popiškil plusića,Frććććććka ?!
Frćkiceeeeeeeeee, pa nemožeš po ovoj vrućini trudnicu odbit!!!!!!:lol: