đurđa, boss , čestitam od srca ! Nek bude školski do kraja!
Bab, nek se što prije oporaviš i kreneš kući sa vašim srećicama, dobrodošli Nika & Patrik (nadam se da sam dobro upamtila) :-D
Printable View
đurđa, boss , čestitam od srca ! Nek bude školski do kraja!
Bab, nek se što prije oporaviš i kreneš kući sa vašim srećicama, dobrodošli Nika & Patrik (nadam se da sam dobro upamtila) :-D
Bab čestitke,uživajte!malenima dobrodošlica!
boss,đurđa i vama čestitke,dobrodošle!
bab draga cestitke tebi i muzu na malim smotulljcima!!
Đurđa,
jesam li dobro skužila? Blizanci su?
:-)
Bab, boss, đurđa... čestitke :-D
Napokon se i ja mogu priključiti ovdje...jučer sam prvi put vidjela svoja dva mala srčeka kako kucaju :heart::heart::zaljubljen:
Bab, čestitam, pa vi ste to dogurali do termina, svaka čast!
Evo samo što smo se "riješile" dva para blizanaca, stigoše nam tri - boss, đurđa76, sybylle, dobrodošle!
Zima77 i innu, trudnice singlice - koliko novih, sigurno sam nekog preskočila, vrijeme je da netko ode rađat, postaje tijesno...123beba, milasova, hoćemo li?
Muma, sad već polako možemo slagati i nogometnu momčad ovdje 8-)
Čestitke svim našim novim trudnicama posebno na duplim srećicama!!!! :)
Bab, tebi i tm čestitke na malim smotuljcima! Želim ti brz oporavak!
Bab :-D:-Ddva puta poskočiti za dvoju dječicu, čestitam tebi i tm, nadam se da ste brzo doma
Biti će nas fina ekipa za tipkanje u narednim mjesecima, baš se veselim
pitam i tu na odbrojavanju: glupača ostala bez utrića, no imam crinona - mislim da nije ista doza, nego da se crinon uzima manje. Imam još i 3 tablete utrića, a trebam za večeras, 3 doza u nedelju, i jutarnju u ponedjeljak. Kako da kombiniram? Ili da idem u neku apoteku i kupim bez recepta?
Lina.. možeš utrice kupiti bez recpeta uz povijest bolesti, dodju oko 40kn ako ti je hitno.
Bab, čestitke :-D :-D!!!!
Čestitke i novim trudnicama :-D!!! Izgleda je krenula opet sezona duplića, i ja bih opet...pleaseeee, nastavite niz duplića sve do jeseni,kako bih možda opet uskočila u trudnički dupli vlakić :-)
:kiss: svim trudnicama!!!
Ja evo doma za vikend..
U srijedu termin,ali vec sam rekla da imam neki feelling da ne bu frajer skoro..
Đurđa,sybylle cestitam na dvojcekima:-)
Naravno da ce tako ostati,don't worry..
I stvarno se super osjecam,nekako poletna,kao da nisam u 40tt..
Ali jedva cekam svoju mrvicu:-)
ajme koliko prekrasnih vijesti danas! :preskaceuze:
sva sam se rastopila!
najprije, bab od srca čestitke! drago mi je da ste dogurale tako daleko, puni "blizanački" termin!:klap: želim ti brzi oporavak i što prije dolazak doma, puse bebačima!
sad me malo ulovio strah "ja sam slijedeća!" :scared:nekako sam stalno imala mentalnu sliku Mare, Bab pa ja
boss, đurđa76, sybylle,Zima77,innu dobrodošle!:-D(nadam se da nisam nikog preskočila! )
koliko novih! a posebno mi je drago vidjeti toliko novih duplički:-D
joj da, Muma čestitke na frajeru!
i svima drugima čestitke na dobrim nalazima!:klap:
ajme baš je DOBAR neki dan! :heart:
Bab tebi i muzu cestitke, bebicama veeelika dobrodoslica. Cestitam i svim novim trudnicama, uzivajte cure!
Bab sretno vam i uživajte
Hvala curice drage na dobrodošlici, u stvari sam se samo malo prošvercala ovdje, čekam zapravo da mi prođu mučnine pa da mogu trazit druge tegobe:mrgreen:(tek ću onda valjda vjerovat da sam trudna)
Pa ću malo off, ali baš me briga, vi koje ste imale mučnine, kad su počele polako prolaziti?
Bab cestitam tebi i TM, a malenima zelim veliku dobrodoslicu :-)
Bab draga a joj koje veselje u kuči :) :) od srca čestitam :) :)
Innu draga ja sam do 13. tt bila poluziva od mucnina. Po cijele dane. Onda su se postepeno smanjivale. Nestale negdje u 15 tt.
I postepeno pocinjala nova "cuda" trudnoce ;)
Bab cestitam i ovde... Inace kao sto si vidila slabo pisem a uvjek citam i jucer mi to promakne :-) ...uzivaj mi s njima i ljubi ih puno puno...
Inace da se i ja prijavim da sam usla u 15 tjedan sa dvojajcanim blizancima,termin je 8.1. Sljedeci pregled je 1.8 pa bi mogli znat i spol :)
Svima zelim puno srece u svim iscekivanjima koje cekate...
Bab, čestitam!
Ajme draga Bab čestitam i tebi i tm na malim srećicama:-D
Pa ovdje se svaki dan netko porodi u zadnje vrijeme:-D
hvala vam drage moje na čestitkama.
Osjećaj je neopisiv... Još samo da nam Niku puste s odjela za nedonoščad pa da se i s njom upoznam kak se spada. Bracek je danas malo cicao...nadam se da cemo mi to naucit kad dodemo doma i da nece biti s tim problema.
Pusa svim dragim trudnicama a friškim mamicama posebne čestitke.
Kod mene isto novosti,vratila se s vikenda na odjel zbog blagog krvarenja i stezanja..doktor rekao da samskroz spremna za porod,kaze mozda vec danas
Osjecam ceste kontrakcije koje su relativno bolne i cekam..za sad sam 2 prsta otvorena,cerviks nestao..
milasova8 to se bebica malo pripremila u kućnoj atmosferi i poželjela odmah van grliti mamu i tatu! Ako je tako, nek ti je što brži i lakši porod do upoznavanja sa svojim frajerom! :zaljubljen: Javljaj nam novosti, uz tebe smo! :love2:
A ja jučer malo izašla s curama, sad sam polugluha na lijevo uho - gdje će drugdje biti mjesta nego kraj zvučnika :nope: Ali bitno da je bebolinac dobro, nadam se da mu se dopalo :lol:
Milasova8 zelim ti da porod prodje
bez problema i da se uskoro mazis sa svojom bebicom...sretno!
Cure ja nisam mogla cekati pa je keks ipak pao, i vise nemam mokrih snova... :lol:
Milasova, SRETNO!!!!!!! Želim ti da sve prođe brzo i što bezbolnije pa da se možete lijepo maziti!
Hvala vam..sad se sve smirilo,nekak mislim da nece skoro..
Vidjet cemo..
boss, đurđa76, sybylle, čestitke i sve do kraja školski, ovo je prelijepo, koliko nas ima,ma pravi babyboom!
ja noćas sanjala da sam na humanoj i dr.nešto nije bio zadovoljan,ali nije bio moj nego neka dr.koju u životu nisam vidjela.:rock:
bab sretno i uživaj u velikom i lijepom društvu!
milasovajoš maaaalooo...:klap:
draga moja bab, nasi zajednicki bolnicki dani su gotovi, ko da su iz nekog drugog zivota, sad pocinje novi zivot u kojem vas grle male rucice, cestitam vam! jos malo pa ste doma
aaaaaa pa nisam podnijela izvještaj, mi smo veći za cijelih tjedan dana, teški smo 330g,bit ću mali bucmasti frajerić....cure navalite,udvaranje može početi!!!
cestitke svim novim trudnicama-poseban kiss mojoj đurđi! lina-uzivaj
cure, trudnoca proleti, moj savjet je da pokusate prozivjeti svaki dan bez briga i s uzivanjem, i pripremajte se u trudnoci na ono sto vas ceka kasnije, sve to prebrzo prodje
milasova još maaaalo :-D sretno!neka sve prođe brzo i uredu!
bab čestitam!:klap:
cure da vas pitam mene nekad pri ustajanju zna zabolit jako nisko jel to normalno ili ne?ako ustajem na bok ili se oslonim na ruke ne,nekad se zaboravim pa ustanem i zaboli kao da me nešto reže????