Kris i ja je ocekujem za par dana.lijepo da ste malo skoknuli do mora.:-)
Printable View
Kris i ja je ocekujem za par dana.lijepo da ste malo skoknuli do mora.:-)
To ti je kada se dobro udas :mrgreen: trebalo biti 2 dana a na kraju nam je bilo prelijepo. Skuzila sam da mi odgovara, mir i tisina, sve plaze na izbor a vracas se u mir. Bili smo kod djece u zadru. Citav dan cekanja na nesto i onda na kraju zavrsim na plazi na kojoj sam 9 god isla jer su tamo blizu. Vise sam se u konacnici zabavila taj dan nego u 9 godina.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Lili, kakva je utrka?
Jučer Pelješac, predivan ljetni dan, bez ijednog oblaka. Što se vježbanja tiče, puuno plivanja, grehota je bila sjedit na ručniku pokraj predivnog mora.
Danas sparno, nešto sitno ohladilo, ali skroz sitno.
Kod nas opet fino zatoplilo more je cudesno lijepe aquamarine boje...jutros setali po otoku sad rucak pa kupanac.
Dijana kratka al zahtjevna 3km al ima up and down i ima puno ozbiljnih trkaca na otoku jos su i neki Sljemenasi dosli al idemo se zabavit.Trcimo moja kcer, ja, frend i njegova kcer. Bit ce nekoliko djecjih po uzrastima pa za odrasle, tombola i tako bit ce nam lijepo veceras.
uzivaj na Peljescu pa vi ste vec dugo na moru.supeer
kris divnooo
Tu oko sibenika buretina samo takva. I hladno je. Nocas cemo put zg -a
Kaj je u zg sljivaaa?
je hladno je za duge rukave
:-P samo se vi smijte
al sila me (i moja seka) natjerala i danad trcati 8-)
pusa svima vrijednima i onima na odmoru
Mi se sutra vracamo doma.ovaj tjedan nam je bas bilo sugavo vrijeme. Stalno puse ta buretina.dva dana na plazi pa dva dana doma. Jos sutra imamo malo sanse da okusimo more ako nebude preledeno. A puna nas je kuca, djece ko u prici, vec malo pucamo po savovima!! Al sve u svemu,bilo nam je lijepo! Da samo sami jos koji dan bilo bi nam idealno ali nemoze. Vikend pranje,pospremanje i privikavanje a od ponedjeljka nove vjezbalacke pobjede i nasa svakodnevnica!!
Prodano! :) (makar ja mislim da je prije Lino Lada)
Summer, super! Jel zivis po kuci? Ili skaces po susjedima :) Ja kad god sam radila neke skakalacke treninge sam imala dojam da ce mi susjedi pokucat na vrata. Nekim cudom nikad nisu ;)
Lili, javi rezultate!
I u Splitu je malo zahladilo. Odma se osjecam preporodjeno - daj jos bure! ;)
E da, zaboravih prijavak: dr. Cathy: warm up, biceps + legs (x2), yoga.
I mi se vratili s Krka.
Bura, kisa, a ni doma nije nista bolje.
Ja sam rekla da necu nista ovaj tjedan ali ipak sam danas vjezbala.
Vjezbe za guzu i noge. I osjecam se preporodjeno.
Puse svima :-*
bravo za sve odvjezbano i istrcano!
ja sam veceras odradila weighted tabatu, cetiri vjezbe, po osam rundi (zaredom pa pauza minutu), 20 sec on, 10 sec off
5 kg utezi, push press, dumbbell swing, bent over row, thrusters
uf, thrusters sa dubokim cucnjem su me ubili
bas mi se svidja ovaj black fire, hvala willow na preporuci
samo sam kasno pocela pa mi se sad opet ne spava :roll:
Lili, ne ne, još ja da protrčim i eto ti snijega...:trci:
i ovdje se digla bura, popodne smo se kupali i more je bilo 25°C, bilo je toplije u moru nego vanka izać mokar na vjetar... nadam se da ga neće ohladit....u Zg dugi rukavi? ajme....to mi je tako naglo najgore za dječju robu kad ništa nemam pri ruci ili skužim da su sve prerasli....
sad sam se i ja naložila na taj black fire, kad mi dodije Zuska okušat ću se...mogu li se koristit girje umjesto utega,imam 2x4kg?
e,apropo onog posmatranja ljudi i ko vježba a ko ne....neki dan na kupanju ja i zaova skužili žensku sa drama tijelom, bila sa djetetom od cca 1,5god... i ona joj prišla kad smo odlazili i rekla joj da joj se cijeli dan divimo (OMG što li je pomislila) i da ako ju može pitat što vježba...(zaova bila uvjerena da ide u teretanu,a ja mislila prije joga i pilates nego utezi)...i ova na prvu ostala ful zbunjena i pitala: vježbanje?,neee nego da se bavi plesom...ma baš je cijela bila taman,vretenasta i utegnuta...
Evo me ispraznio mi se mob prije utrke.
bila je konkurencija jaka i 2 uzbrdice na tih 2.5 km ALI opet je medalja tu :-D
2.mjesto u kategoriji (ispred mene jedna full nabrijana Njemica mislim 10 kg laksa) i dobila sam svoj 1. pehar na postolju za ukupno 3. zenu u utrci. djeca su se veselila posebno peharu :-)
To je bio moj pb: 2.5 km pejs 4:29 ( na Volim trcanje na ravnom sam trcala 2km 4:36).
Bas sam happy, nisam znala da mogu trcat takvim pejsom.ugodno sam se iznenadila kad sam ga vidjela na cilju.
eh a prije godinu dana cilj je bio
Bio istrcati ispod 6:00 :-)
zao mi je da mi kolega iz kluba nije dobio medalju jer je bio izvrstan al konkurencija je bila fakat ubitacna a i malena je bila 5.u polufinalu i trebala je trcat finale a neka curica se ubacila iza ciljne linije ispred pa su moju racunali kao 6.(a bila 5.u razredima 1.-2.) pa nije mogla trcat finale. Bas mi je bilo zao jer je zbog njihova nemara bila nepravda.bila je malo tuzna jer je bila 5.al rjesili smo to.sve su to lekcije.a moj pehar ih je.razveselio :-)
Hej cure!
Skulirana, sretan rockas lavici
Ginger, ako ima neka grupna terapija, predbiljezi me
Mi jucer dosli na Hvar. Bura dere da je strava. Klinci se okupali cim smo dosli na plazu. Mala pliva bez pardona, najmanji u plicaku jase na valovima, poklopi ga, on pljune i pici dalje. Veliki je elegantno uzeo dasku, sjeo na nju u surfa, jer mu he hladno. Ja nisam ni noge umocila.
Napravila sam krug po vali da vidim duljinu, ima 450m, pa cu morat 10 krugova ili jako uzbrdo. Jutros sam mislila ic trcat, al i dalje puse tako jako da bi me otpuhalo nekud. Odustala sam i sad cekamo da se klinci probude, pa u djir po otoku.
Bravo svim vjezbacicama i posebno Ginger na trcanju. I moram ti priznat da je za trcanje i meni velika motivacija da se maknem od djecurlije
Lili, cestiam!!! Bravo i za malenu! Steta sto su je zezli :/
Summer, Sani, bravo!
Rahela, di ste na Hvaru?
I kod nas je jaka bura ali je sunčano - mi smo na Pagu ;)
Lili, bravo :)
Ha za trčanje mi je jasno da ljudi trče na moru, obično su apartmani mići, naš je veći a opet nema previše mjesta za vježbanje.
I bome mi fali moja podloga, stavim dvije ove za plažu i sve osjetim, sretna sam što doma imam vrhunsku podlogu ;)
Black fire je super, jedino je jako fizički zahtjevan za radit 5x tjedno, u svakom slučaju mislim nastavit nakon mora kombinaciju s pilatesom i infernom ;)
Lili, cestitam na peharu!!
Nije da me cude rezultati, al svaka cast!
Jadranka, u Veloj Stinivi smo
e da, jadranka, u stanu sam
ako su vjezbe bas sa nekim skakanjem, a ne staticnije, trudim se odskakat prije 22, radi kucnog reda, i kad skacem amortiziram (sad se zamisljam ko slonica u onoj baletnoj suknjici) :lol:
pa skacem na podlozi ili tapetu
ali susjedi su valjda istrenirani, uglavnom, vjezbam vec godinama (joj kako mi ovo nestvarno zvuci), nije bilo primjedbi
mozda koji mrkiji pogled u liftu upucen djeci, al ja se pravim luda, sta je mojih pola sata prema njihovom danu punom aktivnosti :aparatic:
bole me trbusnjaci
nisu ovako odavno
kako se u black fire ne rade izolirano, ne znam sto je tocno zasluzno, ali bas ih osjecam
pogledala sam i vjezbe za sljedeca tri dana (danas je rastezanje) - vrlo su zanimljive, posebno gymnastics strength - ima npr. dva puta po minutu stojeva, zabaci se, spusti, opet
bit ce veselo :)
i radujem se duzem vikendu, nisam se kupala vise od tjedan dana, valjda ce se i vrijeme unormaliti
i lol za linoladu
i ja je nosim na bokovima, uvjerena sam ;-)
lili, tebi sam cestitala na fejsu, ali zasluzujes i ovdje! :sp:
Hvala cure :kiss:
Ginger moram te pohvalit za jos jedan trk.
Summer bravo za odvjezbano. Willow lijepo se i odmorit.
mene su jucer trbusnjaci boljeli nakon tih brzim 11 minuta sva sam u cudu bila :-)
Izgrizli nas komarci, vani suncano al puse, a bas bih se rado u more bacila al Boga pitaj jel hladno.Juce je bilo ok.
Lili, 4.29 na uzbrdici, nevjerojatna si!!!:klanj: Čestitam na peharu!
Čestitke malenoj, talent na mamu!
Moj g.o. se približio kraju, i neka je :mrgreen:.
Poželila sam se kontinenta, i normalne hrane.:mrgreen:. Iako čujem da je zimčuga, brrrr.
Kod nas nema kpmaraca jeee
Summer, mene svaki put nešto bolucka kad odvježbam nešto novo, kad ponavljam, onda uglavnom ništa ;)
Uživajte curke :)
Lili :-D cestitam!
summer :lool:
rahela, ako nadjem grupnu, javim ti...
mi smo jos na moru, samo jucer se nismo kupali, vidjet cemo kak ce biti danas
Lili još jednom, bravo!! Žao mi je male, nisu to trebali napravit.
Jadranka :lool: sve je to voda!
Skulirana sta li je žena pomislila :lool:.
Za ovo 10 dana nisam vidjela utreniranu mamu, jesam djevojke ali ne i mame.
Mi smo juče stigli kod mojih, kasno smo krenuli, isprobavali neke kombinacije sa malom i podnošenjem puta.
Preko Karaule nam je još samo snijeg falio, grozno vrijeme. A mi onako s mora, razgoliceni :lool:.
Bravo lilli!
Sta ti je sreca, dodes kuci, stanes na vagu a ono niti grama gore :)
I dosla mi nova smart band sa HR. Sada cemo vidjeti pravo stanje stvari.
Ugodan odmor oni koji su stigli i sretan povratak kuci koji se vracaju.
Lili, cestitam :-)
Lili bravo!
zs, sretan ročkas malenoj!
summer, sve se bojim svog povratka na posao i udarničkog tempa (i mm i mene) nakon dva mj. dokolice. Obožavam svoj posao, ali mi je malo i mukica. Uh.
Ginger, neka si nagovorena.
Sigurno sam još koga zaboravila, ne zamjerite.
Tri me dana prao žešći pms, kao nikada do sada. Otvarala sam hladnjak valjda po 30 puta dnevno u nadi da ću ugledati trokatnu sladolednu tortu. Ali kad živiš s mm možeš samo jesti posnog sira, dinje, lubenice, mesa i kefira u takvim prilikama. :roll: Čak mi je kupio i pamučne uloške jer su me i standardni živcirali. Uglavnom, bila sam baš ljupka i nisam vježbala. Danas ću se vratiti 14-ici.
I vilenjak se tek ovo ljeto odvažio kupati. Pa onako vižljast i tanak pod miške uhvati prevelik kolut i baca se u dubine, ne mari, samo pedalira prema bovama. A taman sam se pomirila da mi je ok imati čudnjikavo dijete koje živi na moru, a ne voli ga.
Palci, svidja mi se sadrzaj tvog frizidera :-)
Complex lower, cisto da vidim kak to izgleda. Bome tesko je.
X plyo push up nisam mogla. Napravila sam dva i onda sam radila klasicni push up.
Sutra cu bit upaljena, ali kako rece Willow, to samo dok se ne ufuram u vjezbu.
Sani, ti si to vježbala onaj dodatni challenge workout, to ti i treba bit extra teško :)
Prijavljujem prvo morsko trcanje, 2,35km pace 6,39
Steta je jedino sto ne trcim uz more, nego uzbrdo :lool:
Krepala sam. Mislim da cu iduci put opalit krugove po vali umjesto uzbrdo
Ja samo prijavljujem da je ljeto fantasticno doba!
u ponedjeljak ovogodišnjom rascjepkanom odmoru dolazi kraj...
svaki dan hodanje do grada, žešće plivanje jednom ujutro, jednom popodne,
na terasi pod borovima jedna kombinacija streching, pilates, calennetics, yoga bi seni...(nekad duže, nekad kraće)
i čovjek se osjeća i izgleda :mrgreen: odlično!
tonus i čvrstoća koji daje more i plivanje se ne da ničim drugim zamijeniti. Barem kod mene.
Rahela, svaka cast za taj uspon!
Sani, Seni bravo za vjezbanje!
Summer, ja sam se trudila skakat poslije 10 jer mi je ispod boravka u kojem vjezbam taman boravak od susjeda pa sam se nekako nadala da u to vrijeme vec spavaju... u poprilicno udaljenoj spavacoj sobi :)
Ja prijavljujem Denise Austin Fit & Firm pregnancy - lagani cardio - bila sama s malim cijeli dan pa morala i vjezbat s njim pa me cijelo vrijeme ispitivao da zasto te tete tako lose vjebaju i zasto ima jedna koja je glavna i koju svi prate i sto zasto... al zacudo nije mi se previse pleo pod noge :)
Danas rest, rodjendan od necaka i kazaliste na otvorenom :)
Bravo rahela sani seni jadranka :klap:
Ja jutros u 7h Silba trail 15.3 km u sat i po: od moje plaze preko Papranice, Lojisca do Pernastice, pa preko mista do Pocukmarka, kros sumu do groblja popreko do Sotorisca do kraja i jos malo dalje pa natrag opet preko brdasca, groblja do Pocukmarka i 1 cijelu setnjicu za kraj limunada u omiljenom kaficu uz more :-)
Bilo je super, iako krs kamenjar paucina ali i lijepa suma i more. Iduci put istrazujem juznu stranu otoka :-)
Lili, prekrasno!
Skulirana, sretan rođendan :)
Danas ja objašnjavam mm-u što je to skinny fat a on mi viče a ti onda skini fat :lol: