Interspar i Ippercoop su sada jedan dućan i zato imaju iste proizvode. :)
Printable View
Interspar i Ippercoop su sada jedan dućan i zato imaju iste proizvode. :)
zato ja njihove kupujem samo zimskeCitiraj:
Nia_Zg prvotno napisa
predebeli su mi za ljeto :/
ali sam skroz zadovoljna i kvalitetom i dezenima
ako vec netko nije napisao:
Naturino u King krossu ima ljepo snizenje.neki modeli su 30% pa na to još 50 % za keš ili 30 % kartice.
Ako sam dobro shvatila na SVE je popust 50 % ali nemojte me drzati 100% za slovo.
izbor mi se cinio OK, ali mi smo nehodaci pa nismo nista kupili!
benetton ima dobra sniženja, kao i obično, možda ne baš 50%, ali sigurno 40%. Drugi dječji dućani slabo, ili ničega nema.
mtč u vrbanima ima popust 20-30% na sav asortiman osim na onaj na akciji, al nema baš nekog izbora na akciji bar ne za nas
Bambi u Shopping centru Prečko, akcija "kupi 2 para cipela/sandala po cijeni jednog para". I robica je na sniženju, nisam gledala koliko , nije nam trebalo.
Akcija je i na neku robicu.Citiraj:
Emma Maria prvotno napisa
Npr. kupiš jednu haljinicu/hlačice a dobiješ dvije.
Da podsjetim da u Bambiju u Prečkom ima i šeširića Mama voli Gabi, isto po sistemu 1+1 gratis, odnosno ako kupiš 2 artikla u dućanu obračunavaju popust 50% na ukupnu cijenu. Eto, mi se opremili za more :)
jedan off u vezi bodija.
ja sam to prestala kupovat s godinu dana, a i to mi je bilo previse gnjavaze. il je presirok, ili je prekratak, il rukavi dugi, kratki...
presli smo na potkosulje i sve 5. imas ih u svakom ducanu, jeftinije su. po ljetu ionak ne nosi, nego samo majice. i te iste potkosulje nosi danas, sad su mu po duzini normalne, prije su mu bile duge, al to je super jer nema sanse da izadu na ledima, nema drukera, zakpcanja, otkapcanja....meni se ne bi svidalo da ga to stalno stiska kad sjedi il kad ga nosim u marami. probajte! nigdje ne pise da djeca moraju nositi bodije ;)
naprotiv jos samo jedna od stvari u nizu u koje su nas uvjerili da bez njih ne mozemo zivjeti :mrgreen:
Osim ako nemaš djecu koja uživaju skidati pelene. :PCitiraj:
meda prvotno napisa
Citiraj:
meda prvotno napisa
Ideja ti je savršena. Ja sam mislila da sam poblesavila kada sam počela kupovati potkošulje, kad ono, vidiš vidiš, ima još istomišljenika o potkošuljama. Zadnjih dana ne oblačim mu ništa osim majice i kratkih hlačica, pamučnih. Meni je vruće u majici, a tek njemu- pelena, bodi, majica, hlačice, pa čarapice.... ah... znojim se... :)
Beneton ima dobar izbor potkošulja za male, a i one malo veće.
Potkošulje tj. donje majice djeci oblačim i po kući ljeti :) one iz mtč (leptirić) su mi super, naročito njihova marka ewers. Bodiji su mi nepraktični pri odvikavanju od pelena i nakon toga, prije toga savršeni!
u cc1 u iani - imaju 50% sniženja... jedva sam izašla van kak je sve slatko, a u kupovinu idem sutra :mrgreen: .
A za koga ti to kupuješ u Iani? :mrgreen:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
To sam se i ja pitala! :)
u Chicco-u Mercatoru (Vukovarska i Zagrebačka) ima robe po jako povoljnim cijenama (ne mislim na sniženu ovogodišnju kolekciju!), a zaista prefina robica do uglavnom 18 mj. Dobivaju i nove pošiljke te robe od prošlih sezona svako toliko.
drugi put mi se javi ;)Citiraj:
sorciere prvotno napisa
U DM-u Somat tablete za suđericu-XXL pakiranje-100 komada - 79,90 kn.
Mana - dječje jednobojne majice (klasični t-shirt), 100% pamuk - 14.90 kuna
konzum danas 50 % sniženje za bazene i stvarčice za plažu tipa luftići, japanke, torbe, kantice za pjesak, kamiončići....
http://www.konzum.hr/images/akcije/hit1607.jpg
kupila sam malome kanticu s lopaticama za 10 kn
bazenčić za 20 kn
hrpu japanki po 5 kn
luftić po 20 kn.....
TISAK foto do kraja mjeseca tiska fora foto-albume u pola cijene:
http://www.tisak.hr/foto/?utm_source...isakfoto_promo
Cijelo vrijeme mislim napisati pa zaboravim:
Ima sjajan second-hand shop za klince u Sermageovoj kod kvatrića, imaju jako lijepu robicu po povoljnim cijenama.
Gdje je točno ta ulica, tražim po karti i nemrem nać.Citiraj:
mamaLare prvotno napisa
:oops:
Našla.
Jel zna netko kakve su sad cijene u onoj velikoj Magmi?
ovo mi je fora , jesi li naručivala?Citiraj:
Dalm@ prvotno napisa
Benetton osim popusta 40%, sad ima još dodatno i popust od 20% na kasi na sve artikle, dakle ukupno 60%.
Mislim da su oni jedini snizili kompletno sve u dućanu, dok većina ostalih ima od 10-50% ovisno o dolasku kolekcije, tako da se može naći dječje robice po više nego prihvatljivim cijenama.
Citiraj:
migoh prvotno napisa
ja sam u dm-u radila taj foto album sa slikama mališe iz rodilišta i prvih mjesec dana za moga tatu i samo da velim da se rascmoljil i da non stop ju prelistava
super stvar
i slike su ispale odlično
Koji Benetton?Citiraj:
Nia_Zg prvotno napisa
Super info ako je u svim Benettonima.Citiraj:
Nia_Zg prvotno napisa
Vjerujem u svim benettonima, ja sam kupovala u King crossu, tako da sam za taj sigurna ;)
isto tako u IANI je popust, a narocito Trstu, od 50-70% i ima izbora.
u trgovinama Tiska ima uvijek nekih knjiga na akcijama, čak i do 80%, neke su samo 10kn...
isto tako, često ima u nekim Kozmovim dućanima (primjerice - na Remizi, u Importanne Galeriji) parfema na jako velikim sniženjima - čak znaju biti 2 puta jeftiniji nego u parfumerijama
onda ako netko treba neke zg. suvenirčiće, najjeftinije sam našla u Nami na Trgu (čak su skoro duplo jeftiniji nego u ostalim suvenirnicama u kojima sam bila oko Trga)
druga trenutna sniženja neću opisivati jer ih ima po cijelom gradu brdo, ali ovo je nešto onako općenito sniženo pa ak nekome zatreba nešto od toga da znate...
je, u svim je takvo snizenjeCitiraj:
spring prvotno napisa
Kakve Zg suvenircice? U potrazi sam.. ne znam ni sama za cime.Citiraj:
bubička prvotno napisa
pa recimo ja sam kupila 7 keramičkih magnetića sa znamenitostima Zg-a (HNK, katedrala, crkva Sv. Marka itd) po 25,90, a inače su u drugima oko 49kn i nema ih tako puno u istoj ediciji...onda sam našla katedralu (onu građevinicu) po 36kn, a ista takva inače košta oko 60-70kn... prije sam vidjela i dječji šestinski kišobran po 60-ak kn... i tak...da se naći stvari samo treba provjeriti sve suvenirnice i usporediti cijene jer neke nabijaju bezobrazno visoke cijene... jedna kolegica mi je rekla da ima i u HP-u po povoljnim cijenama, ali to nisam stigla ići provjeriti
Hvala!
nema na čemu... žao mi je što sam tek sada otkrila ovaj topic (tj. otkrili su mi ga ;) ), jer sam stručnjak za sniženja pa sam već mogla puno tih informacija proširiti....
Samo ti nama daj još informacija :D :D :DCitiraj:
bubička prvotno napisa
Velika rasprodaja trajati će u Varteksovoj prodavaonici MTC1, Športska 6, 40000 Čakovec, u razdoblju 03.08. – 08.08., radnim danom 12.00 - 19.00, a u subotu 08.08.09. od 9.00 - 14.00 sati, zbog zatvaranja.