Jel tko pročitao "kolibu"?
Printable View
Jel tko pročitao "kolibu"?
Pa jel moguće da je knjiga od Zlatka Sudca "Razgovori" tako brzo rasprodana?
Kupila sam jednu za poklon kad je tek stigla u knjizare u tih nekoliko minuta prodano je vise od 10 primjeraka bez da je knjiga izlozena?!
da li ju je netko procitao?
Ja sam sad provjerila na netu, i imam sve Dalgliesh mysteries osim ove nove, znači u ZG ih ima sve za kupiti. Pa ako ti to nešto znači, možda Algoritam u kojem ih kupujem ima neku mogućnost online shoppinga ili nešto...Citiraj:
wewa prvotno napisa
A možeš se i meni javiti, pa da nešto zajedno smislimo, ako ti je bitno
Za PD fanicu k tome iz Sarajeva, sve :love:
Drago mi je da ti se sviđa, i ja sam dobila isti dojam o knjizi. :) Nadam se da ću je dobiti nakon NG i nastaviti čitanje, a ti uživaj u ostatku. :*Citiraj:
anamar prvotno napisa
Ja nikad nisam... kupit ću ju tati za rođendan :mrgreen:Citiraj:
Maja prvotno napisa
Upravo pročitala: H. Klawans, Špiljska žena - priče iz evolucijske neurologije.
Preporučujem za sve koje zanima nešto više o mozgu i njegovom razvoju, knjiga je jako razumljivo pisana i lako se čita, a potiče na razmišljanje. Jedino što zamjeram autoru je tipična američka samodopadnost u nekim poglavljima :mrgreen: ali to je benigna zamjerka, inače je knjiga stvarno interesantna.
joj, pa bas sam danas gledala tu knjigu - bi, ne bih... i jorge bucay - pricajte mi pricu (ili tako nekako) - no nakraju nisam nista uzela.Citiraj:
tanja_b prvotno napisa
cekaju red. jos sam na mame strogo povjerljivo i magic wood (maja samarinac), ne stignem citat cesto niti puno.
Atlas oblaka - David Mitchell, odlično. Samo zbog ove knjige sam jela jabuke na pauzi, da mi bude slobodna bar jedna ruka za okretat stranice
nedavno pročitala Travanjsku vješticu, švedska spisateljica, mislim da se zove Mojgull Axelson, dobro je.
sad čitam nešto o nordijskoj mitologiji, rune i sl.
Upravo sam pročitala (drugi put) "I should have seen it coming when the rabbit died", Theresa Bloomingdale. Super knjižica o mami desetero djece, autorica na vrlo duhovit način piše o vlastitoj obitelji.
Sad sam počela "Tajnu sretne djece" od Stevea Biddulpha.
Bucaya sam čitala ljetos, nije loš, ali Špiljska žena je (bar meni) za nekoliko kategorija bolja knjiga, ako se premišljaš koju od njih dvije prvu odabrati.Citiraj:
Zoila prvotno napisa
nazalost, Algoritam ne doprema preko granice, cini se da ni nece tako skoro. a valjda cu i ja do Zg u neko dogledno vrijeme, sad bar razlog vise za odlazak u Algoritam :DCitiraj:
Svimbalo prvotno napisa
i tebi velika :*
Balarosa :mrgreen:Citiraj:
Balarosa prvotno napisa
i ja kupila na liberu HG prijatelju za rođendan, 13.12.
nije ju još dobio
samo ja nikako pročitati, ne da mi se ne sviđa, nego je uzmem, legnem u krevet i onesvjestim se od umora :/
možda sad za blagdane
sreća da je frend u Rijeci, pa se još nismo vidjeli, imam vremena
ta Špiljska žena mi zvuči jako, jako zanimljivo
morat ću je uzeti
Meni je Osmi povjerenik odlican, tako je fino ubrao taj mentalitet. :mrgreen:
A Hotel Grand mi je na listi.
Inace sam trenutno na stripovima. Zajedno s djecom. :)
pročitala sam Eva Rice ''Izgubljena vještina čuvanja tajni'', zanimljivo, onako u stilu Jane Austen.
Sada čitam ''Sjenu vjetra'', napisao španjolac koji se preziva Zafon, odlično, uvlači kao vir.
Kupila mužu E. Tollea Nova Zemlja, za Božić, jel netko čitao, kakva je? Vidim da ju je Oprah navikala pa bih baš voljela čuti vaše mišljenje :)
aaaaaaaaa
dobila sam za Bozic novu knjigu woody allena :D
dobila za bozic kolibu, sumrak, krv cvijeca i francusku suitu!! :D
koliba je i meni zapela za oko; ajd ju, bucka, pročitaj, pa posudi, plssssss :saint:
mostovi okruga madison. to je naljepša ljubavna priča ikad ispričana. i jednostavno se ne mogu odlučiti je li bolja knjiga ili film
evo ja jos pod utiskom
niccolo ammaniti: kako bog zapovjeda
silovito, nakon dugo vremena jedva sam cekala da opet uzmem knjigu
Samo čekam da se pojavi u knjižnici pa da ga pročitam. S Ammanitijem dosad imam dobra iskustva.Citiraj:
lalah prvotno napisa
Ako nisi čitala, preporučujem njegove knjige "Ja se ne bojim" (strašna knjiga, ali doslovce se nisam mogla odvojiti od nje) i "Pokupit ću te i odvesti" (malo manje dobra, ali isto mi je ostavila jak dojam).
nepročitana lektira .. Ana Karenjina .. :saint:
upravo u jednom dahu progutala svih 527 strana "Sreća ispod duge" Fannie Flagg...
bila sam skeptična, njena pohane,zelene rajčice nije mi baš nikako legla, na ovu sam krenula iz puke blagdanske dosade, jedva progutavši prva dva poglavlja i nakon toga mi se "otvorilo"...
vrlo živopisno oslikani likovi, njihovi životi od 1946 do danas...lijepa knjiga...
da, koliko sam skuzila samo te su i prevedeneCitiraj:
tanja_b prvotno napisa
jedva cekam
a nije vako loš ni zavidit'
http://biografie.studenti.it/biograf...ol%F2+Ammaniti
:zaljubljen: aaahhhhhhhhhhhhCitiraj:
lalah prvotno napisa
smjesta trčim u algoritam! :)
dobro, sutra, sad bi me zaštitari odveli (ili pretukli...) :mrgreen:
bello, bello incredibile
Ah, gdje mi je sad moj zaključani topic... :saint:
....con gli occhi neri e la tua bocca da baciare ...
:mrgreen:Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
Ja sam čitala Ja se ne bojim.
Baš te strese...
Polje
Lynne Mc Taggart.... fenomenalno
Hrvoje Šalković- Pravi se da ovo nisi vidio i Zec na mjesecu zadnji pročitani.
Oduševio me!
Sad se brusim na Vjenčanje s Budom, ali prvo se moram uhvatit Šangaj baby jerbo se ničega ne sjećam.
Moram ovo napisati - nikako nemojte čitati Hotel Grand prije Osmog povjerenika, sadrži ogroman, bahati spoiler! :evil:Citiraj:
Balarosa prvotno napisa
morala sam guglati da vidim što znači spoiler. :oops:
jesam li zahrđala?
Ja se ne bojim je meni fantastična knjiga
Kako je baba Jaga snijela... se pokazala dobra, ali ne fantastična
zrela sam za dobar SF. ima li preporuka?
meni zadnja dobraCitiraj:
anamar prvotno napisa
-jazbina na nebu
Morala sam odložiti Franzena teška srca, nije mi nikako išao, mučili se i on i ja. :(
Nakon toga probala sa Francuskom suitom, isto mi nije sjela. Pročitala sam prvi "dio", odnosno prvi roman, mislim da drugi neću ni početi. Počinjem brinuti da nije problem u meni :(
Slinis za tipom il za knjigom? :? :mrgreen:Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
ja nisam ni uspjela skužit :(Citiraj:
anamar prvotno napisa
ako si ti zahrđala što sam ja? :/
a baš sam počela hotel grand (prije mjesec dana i nikako dalje od 5. stranice, navečer tu zasjednem, a kad legnem onesvjestim se od umora)
sad ću imati razloga da je ne nastavim, kao moram prvo pročitati 8. povjerenika
Tipom, tipomCitiraj:
retha prvotno napisa
Ali vjerujem da tako lep mora i da dobro piše :mrgreen:
ako ti netko nije već objasnio (na pp :mrgreen: ) spoiler je kad npr. moji klinci sjednu gledat star wars 5 i onda jan kaže noli, evo, sad će Dart Vader reći Lukeu da mu je on otac, a ja u kuhinji činim :roll:Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
dakle, kad unaprijed doznaš važnu informaciju iz knjige/filma/whatever. Pogotovo neku koja nije bila očigledna ili rasplet ili tak nešt.