I ja se nadam da će nam ovaj ponedjeljak biti dobitni:-D
Printable View
Cure od sveg srca vam želim krasne velike bete! Ružo, tebe pratim od početka pa si mi nekako baš "moja". :-) Znam da ti je ovo čekanje grozno, osobito nakon prvog iskustva biokemijske, ali nemoj gubiti nadu i pokušaj biti vesela i pozitivna. Svaki ciklus je druga priča i to što se jednom dogodila biokemijska je zapravo i dobar znak, kod nekih cura nikada nema pomaka s 0
sutra...naš prvi AIH,mislim da ovu noć neću oka sklopiti,više sam ravnodušna,nego li uzbuđena,
mislim si da znam što me čeka,vidjet ćemo...
znam da je mali postotak uspješnosti od prve,al slobodno se nadamo,zar ne?!
naravno!
puno sreće sutra. i ne brini, aih nije uopće strašan :)
Tajna ne brini. Bit će gotovo dok trepneš i ništa nećeš ni osjetiti. Lijepo se ti odmori i sretno sutra. Hej pa ti si na vv, jel? Ja sutra isto idem gore. Možda se i vidimo.
Moram se javiti na VVkad mi dođe druga m. , u travnju. Ne znam kakvi će mi sad biti ciklusi i da li sad budem imala ovulaciju ili m.
Sretno sutra, sretno u ponedjeljak. I vama i meni:)
Kako valjda, unatoč racionalizaciji, stalno naviru strahovi imam jedno pitanje (vjerojatno je mogće pronaći odgovor i na forumu, ali nisam tražila) - je li 9dc jedan folikul od 16 mm nakon klomifena pokazatelj da ipak slabo reagiram na terapiju ili ne?
Tajna30, kako je prošla inseminacija??
Maslina1973, evo ja sam uvijek imala samo jedan folikul, i uvijek manji kao tvoj u to vrijeme. ali vidiš ipak se oplodila stanica oba puta. naravno da bi bilo bolje da su dva folikula ili i više. ali jedan je dovoljan, to meni moj doktor uvijek govori.
Eva133, kako je prošlo danas???
Ružo, hvala ti na odgovoru. I ja tako mislim, nadam se, vidjet ćemo:) Ipak, ne smijem biti nezahvalna - bolje išta, nego ništa. Tebi želim uredno duplanje. Mi so ko jedna mala zajednica u iščekivanju novih malih bića.
Eva133, i ja čekam tvoje javljanje.
ja nakon 2 kutije klomifena nisam uopće imala folikul, niti jedan, ni 8.dc, ni 11.dc ni 14.dc. uopće nisam odreagirala na njega. tak da mislim da je ovo tvoje ok.
tek na terapiju metforminom sam dobila folikul, samo jedan od 21 mm, i to tek 23.dc. ali ja imam PCOS tako da je to sasvim neka druga priča...
Evo i mene konačno. Moram doći opet u ponedjeljak jer mi je, naravno, zadebljan endometrij pa ne može ništa vidjeti. Za poluditi.
evo nama svima malo ~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak. a i svima za kome treba za druge dana.
hvala ružo na instrukcijama ;)
Ja sam u ponedjeljak gore na embrio transferu moje jedne mrvice, pa se nadam da ćemo se vidjeti i probrbljati. Eva, čudno mi je za to zadebljanje endometrija, meni je treći dan uvijek ok. Jesi ga pitala zašto je tako? S druge strane to je možda i dobar znak, nećeš morati brinuti za implantaciju hoće li biti dovoljno debeo endometrij.
A inače, ovo za nereagiranje na klomifene zbog pcosa, ja imam pcos i jako reagiram na klomifene, uvijek s više folikula i zato nikada nisam ni uspjela doći do inseminacije, tako da nije pravilo. Svaka od nas reagira drugačije na različite stimulacije...
ne, naravno da nije pravilo, ali oko 40% pcos je rezistentno na klomifen ili slabo reagira. ja sam to napisala čisto kao primjer loše reakcije na klomifen.
Zanimljivo, nisam uopće znala podatak da je pcos rezistentan na klomifen. Hajde, baš mi je drago što me taj dio pcos veselja nije dohvatio. Puno sreće s betom, kitty, imaš je isti dan kad i ja transfer! :-) Nadam se da ću te vidjeti u čekaonici dok ćeš skakati od veselja...
nažalost ovaj put se nećemo vidjeti na vv jer ću betu vaditi kod sebe doma u bolnici.
a što se tiče skakanja od veselja - nadam se da nas sve to uskoro čeka! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za :-D :-D :-D
Pozdrav cure!
Evo,jučer obavili AIH,sve super prošlo!
Bila sam na ultrazvuku kod doktorice,i ona mi je radila inseminaciju,imam samo riječi hvale za nju.
Rekla je da,s obzirom da je mužev spermiogram ok,ne bi trebalo biti problema,te da bi nam ovo trebalo uspjeti!
Nadam se,jako!!
Sad čekamo 12.3.,i onda radim test,bit će duga ova dva tjedna!
Tajna30, neka ti ovaj prvi AIH bude dobitni
~~~~~~~~~~ za sve nas koje čekamo
Očito je sutra važan dan. Je li još netko na SD ili ste sve na VV? Hvala na objašnjenjima za "moj" folikul, utješile ste me. Jučer sam primila štopericu, sestra me zbunila pitanjem treba li mi dati cijelu dozu (Brevactide 5000). Na kraju sam primila injekciju koju mi je preproučila dr. T. i sad - sutra u 8.30.
Maslina sretno sutra!!!
Kitty~~~~~~~~~~~za veliku betu
Ružo~~~~~~~~~~~za pravilno duplanje
cure jeste spremne za sutra?
mene baš pere neka nervoza, samo da više saznam na čemu sam pa kakav god bio rezultat!
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za puno :-D i :sing:
Ružo jesi nervozna? Ja ću tvoj rezultat saznati tek navečer kad dođem kući. Mislit ću na tebe i držati ti fige.
Ružo, sutra je važan dan za nas obje, a pošto te nekako osjećam kao svoju :love2:, totalno sam uzbuđena zbog tvoje bete! Kada ćeš nam moći javiti?
Cure, rezultat ću javit oko 4 sata. nemam dobar predosjećaj, jučer sam imala lagano, jako lagano krvarenje. želim samo da što prije završi i da krenem dalje.
Vala~~~~~~~~ za tvoju mrvicu
Kitty, željno očekujem tvoju betu, samo da budu dobre vijesti
Eva133, nadam se da krećeš na IVF, da će s endo. biti sve ok!!
Za sve nas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:love2:
Ružo, vidjet ćeš sve sutra. Ne mora biti ništa loše. Nadam se da će se beta duplati i da ćeš ostati trudna. Malo vjere Ružo.
Pea ne mora biti da je pms. Sve su ti to i simptomi za trudnoću. Izdržat ćeš još tjedan dana. Svi smo mi nervozni od same pomisli šta će biti, tako da se ne sekiraš previše.
Kitty, Ružo, Pea - sretno vam sutra:):)
Sutra navečer se čitamo.
Valjda će kod mene sutrašnji AIH proći bezbolno, a da sam nervozna - jesam. Srećom, imam nekakve rokove do ponoći pa se ipak moram usredotočiti na posao jer inače bih valjda do jutra zujala i tjerala sve od sebe.
I pet do dvanaest (ako je još netko na forumu:) - pripremaju li me za AIH kao za zahvat ili kao za ginekološki pregled? Trebam li nositi pidžamu, šlafrok i sl. ili je to vulgaris metoda - majica na meni, via ovaj famozni stol, par minuta i gotovo?
Nama na vv kažu da ponesemo čarapice, papuče da ne hodaš bosa do stola, a skidamo se u prostoriji prije sale. Možda da obučeš dužu majicu ili suknju da ne paradiraš baš gola, ali sve ovisi o osobi. Ja dođem u suknji ili dužoj majici i to je to. Traje 5 min i već si vani. Još jednom puno sreće.
Šta je šlafrok?
Hvala Kiara, hvala Eva. Hvala i na prijevodu:) Šlafrok - ogrtač, kapatoj itd... Nema nama do našega jezika:)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ puno vibrica za sve vas, naravno i za mene. Sutra idem na prvu folikulometriju, i nadam se oko vikenda 1 aih.
Koliko dana su vam MM imali apstinenciju?