Osama mama... Hahahahahaha...
Izgleda da nisi jedina ;-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Osama mama... Hahahahahaha...
Izgleda da nisi jedina ;-)
Ova Osama vas izvješćuje da je olabavila - pelene nisu promočile, tragova oko tjelešca nema, ali til je i dalje mokar nakon svake uporabe (na ME i dalje nije).
cure dali je itko koristioove ME pelenice opasno sam zagrizla ali ne vidim nikoga da ih komentira,inače imam jednog PP-ša iza sebe a sada nam dolazi drugi pa moram malo nadopuniti kolekciju http://www.mother-ease.com/cloth-dia...eSizeDuoSystem
http://www.eko-butik.com/monkey_owl_turtle
Joj meni su ove sada top.
Close pop in .
Unutra stavim nekad tetru, nekad ulozak s druge pelene, nekad taj koji sam dobila s ovom pelenom... rastu s bebom i za razliku od istalih one size, nisu nagrospane kad su skroz smanjene :thumbup:
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
S2000 jel ja dobro vidim da je jedna pelena 150 kn?
Malo mi je too much...
Ja sam kupila kad su imali akciju na fejsu i prosla sam skoro duplo jeftinije.. Al poanta je da je to ujedno i cover. Ne bi prosla puno jeftinije da kupujes kvalitetan cover i pelenu odvojeno. I ovih je dosta imati dvije, jer cover ne peres nakon svakog upisavanja, iako na njenu osim Pull-a ima i jos jedan sloj tanke mekane tkanine.
A k tome su one size i mogu od novorodenceta pa do kraja pelenastva.
s2000 to su slićne kaj ne sa ovim ME, inaće sa ME imam super iskustva coveri su im super još nam nikad nisu propustili i ne urezuju, i svi hvale njihove stvarćice.Ova konbinacija mi se čini super praktična pogotovo kad idemo negdije i kada muž presvlači pelenu.Ništa ja ću si ih naručiti pa kako bude.
Ja imala prilike probati te close pop in, posudila mi frendica njene stare i nisu me uopće oduševile, za toliko novaca stvarno mi nisu niš posebno
Ja i penny smo usporedjivali stariji i noviji model i razliciti su.
Imam ih ja, ali ovaj standardni model: http://www.mother-ease.com/cloth-diapers/OneSizeDiapers
Odlične su, nisu baš neka ljepota ali funkcionalnost za 10. Izgledaju ogromno ali ja sam ih bez beda stavljala na malog od jedno 4,5 kg nadalje (prije nisam ni koristila pp). Koristim ih uglavnom kad očekujem duže nošenje, noć i sl. I ovaj cover sa slike (air flow) je vrh.
edit: Aaa, sad vidim da pitaš baš za ovaj specifični model, a ja ti otkrivam toplu vodu :lool:
da ove wizard duo,vidim da se dosta hvale na sajmovima i faceu sa njima, a čine mi se jako praktične,skupe jesu i bio bi mi najpovoljniji paket od šest pelena i dva covera + nekakvi umetci, ali sam i sigurna da če mi naši zapapriti carinu na 120$.Ima li netko iskustva sa većim pošiljkama .
pa šta ne naručiš iz EU onda ne plaćaš carinu više?
Neznam,ali mi se čini da me dođe skuplje nego da još platim i carinu kod nas, funta je na 9.5 mi se čini.Moram još malo proučiti i vidjeti što je isplativije.
prema ne samo mojim iskustvima, close parentove su jedne od naj AIO pelena koje mozes naci
osim sto ne procure brzo, ne urezuju se, do koze je prirodan materijal, moze koristiti kao cover, ljepo se prilagođavaju...
a jednako su skupe kao i vecina stranih kvalitetnih AIO
s-sad me muci sto nemam i taj najnoviji model :lol:
djeluje mi puno mekse
i da...probala sam smanjiti kako si pokazala -bolje stoje, ja uopce ne kuzim kako sam smanjivala da je ostajao ruzan stčak kod nogica, sad su mi još draže
bas su fora ove wizard duo,bozz obavezno napisi dojmove kad stignu
super mi se cini sto mozes birati materijal za unutarnji dio
Mi došli do faze kad nam ne uspjeva proći bez mazanja dupeta na dnevnoj bazi. Vi koje ste morale mazati, kako vam se to odrazilo na pelene? Da li se smanjila moć upijanja, kako su vam pelene podnosile masne tretmane :mrgreen:?
mojoj se opet pojavio osip tako da stalno mazemo, al sa onim manje masnim kremama
no kad smo i sa masnim mazali, nisam primjetila razliku, nista nije propustilo
Ja namažem mrvu ulja ili maslaca (shea) između guzića, ali mi se to čini nula u usporedbi sa onim isključivo dojenačkim turbomasnim kakicama!
Ako to nije smanjilo upojnu moć pelene, brijem da neće ni ta mrvica kremice.
Nama je isto guza crvena, bas sam bila tuzna kad sam vidjela, stvarno sam bila uvjerena da necemo imati takvih problema sa PP.,..
Ja ga namazem mrvicu sa Pavlovickom, vidim da vi koristite kojesta drugo...
Maco skuzila sam da ti narucujes neku speci kremu?!
Ni ja ne vidim da kremica smanjuje moc upijanja...
Smijem malo off?? Stigla mi danas susilica pa me zanima na kojem programu susite pelene vi koje ju imate? Moja je Gorenje...
ako je crveno probaj sa tim suhim kremama, ima i jgl cini mi se protuupalnu,pa sudocrem...
mi smo spasavali sa mustelinom vitaminskom, i stelatopiom, sad vise ni stelatopia ne pomaze, pa sam uzela od organic babies -green people protuupalni balzam sa kamilicom, ni on ne pomaze....pocinjem se brinuti jer se osip stalno i stalno vraca, svaki put sve gore...a nije do pp jer je isto i kad sam probala sa jednokratnim
za susilicu neznam...kad sam je imala bila je 2u1 sa perilicom,nije imala programe nego samo vrijeme susenja. sjecam se da je i nakon najduzeg susenja znalo ostati vlaznjikavo,pogotovo ako bi ostale u masini nakon susenja, al sam nakon nekog vremena skuzila da se najbrze osuse ako ih okrenem na 30min u susilici i odmah van na susenje dok su jos tople
Ja stavim na cotton ultra. Ako one najdeblje fittedice ostanu vlazne malo ih dosisim na zraku ili produzim jos 15ak min na onaj program di biras vrijeme.
Susilica je zakon. Da sam znala ne bi ko mala stedila za biciklu vec mami za susilicu :)
Ja uglavnom sušim na cotton storage.
Morat cu se malo poigrati s njom, prijateljica mi kaze da je na programu za pamuk zeznula neke stvari pa me strah da ne zeznem pelene...
Ma ne moraju biti skroz suhe, samo da se mekane i da ih ne vrtim cijeli dan po radijatoru...
Jel se nekome desilo da su se skupile na susenju?!
ja ih stalno stavljam u sušilicu, zasad nisam primjetila razlike
i kod svakog presvlačenja mažem guzu i okolo kremom jer mu je crvenkasto pa mislim da moram, nisam primjetila da slabo upijaju zbog tog, ovaj moj valjda jako puno piša pa se valjda zato i crveni to područje?
Ja ih isto stavljam na cotton najjači i sve je ok. Ništa se ne skuplja. Iako uvijek ih moram još malo disušiti na radijatoru.
Ma debele pelene uvik treba duze. Srecom imam vecinu s odvojivim uloskom pa se re osuse i na cotton standard.
Joj imam ja pitanjce, sorry vjerojatno sam glupa i griješim negdje u nekom banalnom koraku pa se unaprijed ispričavam na glupom pitanju ali u čemu griješim? Moji ne mogu imati pp ni pola ure, a da ne bude mokro kompletno sve i bodić i hlačice i plahta. Jel stvar u tome da su guze možda još premale pa iscuri nekak sastrane (tako mi se čini da procuri uz nogice prije nego pelena uspije upiti), baš pazim da cover skroz prekroje i fno sjedne i opet smo mokri skroz. Puuno piške, imaju tek 2,5 mj.
Imamo os pelenice tete šivalice i puse i sa jednima i drugima je ista stvar, a ako ih prekopčam na drukeriće da budu manje imam osjećaj da im se jaaako urezuju i u prepone i u trbuščiće.
Mislim da im moras smanjiti. Malecki su jos. Kako im se urezuju smanjene? Moja ima 4mj i os mi se jos cine prevelike za nju; cak i kada ih smanjim guza je prevelika i taj polozaj joj ne odgovara jer bi trebala zbog bljuckanja bit uzdignuta glavom, a ne guzom.
Jesi sigurna da dobro stegnes cover? Koju velicinu covera koristis, s obzirom da ne smanjujes pelene?
¸a probaj i podebljati pelenu sa kojim uloskom
Mojem dok je bio tako mali najbolji je bio cover na cicak, nikad nam nije procurilo a još sam prva dva mj koristila tetre, jer mi nije u njima guza bila buflasta, inace ja narucila svoje motherease pelenice na svojoj str. Imaju akciju30 % i besplatnu poštarinu.
Penny da nisu gljivice mi smo ih dobili jenput dok je imao dva mj (inace nikad nismo imali crvenu guzu sa pp a nismo bas ni mazali)rjesili smo ih sa luftanjem, tetrom i švedskom bez covera (sto znači presvlačenje svako pisanje), i sudocrem , ispiranje fiziološkom.
I ja sam pomislila na gljivice. Moja je muku mučila sa njima dok nije skinula pelene i svaki put nam je pedijatrica rekla da je kandida u pitanju. Mi smo crvenilo rešavali kantarionovim uljem.
Koliko su i jesu li prefoldsi bolji od tetri?
Dok je beba skroz mala imale bi tu kombinaciju, a onda kasnije bi prešli na pocketice ili slično. Čini mi se da bebe dosta brzo prerastu tu najmanju veličinu.(?)
http://www.mother-ease.com/cloth-dia...20Uno%20System na ovoj stranici Mali Mimi,nama je bilo sve crveno i onako hrapavo ko lišj nekakav i samo se širilo prema jajčekima i po cijeloj guzi ,ali luftanjem i onom konbinacijom kaj sam napisala gore za 5 dana prošlo.Jedino nisam sigurna da li nam je pedica dala još koju kremicu,ali znam da smo boli kod nje jer je to grozno izgledalo.
Hm jer i njemu je onako na par mjesta točkasto crvenilo, ja namazala Bepanthenom i sad je već bolje ali se još vidi
BOZZ koliko te izađe poštarina? Ja sam mislila da je to samo za naručivanje iz SAD-a i Kanade.