Čestitam, a malom D. želim dobrodošlicu!:-D:joggler::-D
Printable View
Čestitam, a malom D. želim dobrodošlicu!:-D:joggler::-D
čestitamo :-D:heart::-D!!!!
čestitam draga!!!!:-D:-D
Iskrene čestitke :-D:-D:-D!
čestitke na pojačanju!
brzo je proletilo!
baš gledam moj ticker i ne mogu vjerovat da tako brzo prođe.
čestitam! :zaljubljen:
Čestitam na pojačanju!!!
Joj bravo! Čestitam i jako mi je drago da je brzo prošlo!
:heart:
Čestitam od srca na malenom sinčiću i braci:heart: :-D:-D
Čestitam!:-D:-D
Čestitam i ovdje!!! :-D:-D:-D
Čestitke!:-D:-D:-D
wow zar već!!!
čestitam!! cmooooooooooooooook!!! :heart:
Čestitam i želim vam sve najbolje!
čestitam :-D:-D
Čestitam! :zaljubljen::-D
čestitam ponosnim roditeljima i veselom braci na dolasku novog člana vaše obitelji! Dobronam došao maleni D.!!!:-D:heart:
čestitam vam na pojačanju :-D:-D
Davide dobrodošao :zaljubljen:
Čestitam od :heart: !!!
:-D:-D čestitke cijeloj obitelji :-D
Čestitam :heart::-D:-D
Čestitke sretnim roditeljima i velikom braci:-D:-D
Davide dobrodosao:-D
Hvala svima na vibricama i cestitkama!
U cetvrtak 17.2., rano ujutro u 2h pocela je curiti plodna voda, u rodiliste smo krenuli oko 4, a David je stigao stvarno brzinski u 8.45... Dobro da se nisam duze spremala, jer bih vjerojatno rodila na putu prema SD-u... :mrgreen: Nije bilo vremena za epiduralnu, a nisam ni rezana ni popucala.
Vec u rodilistu poceo je papati kao veliki. Spava 5 sati u komadu, vrlo brzo je uhvatio ritam klope i spavanja.
Stariji brat ga svako malo dolazi gledati, smjeska se i govori "beba" :zaljubljen: (i tepa mu "Davidic")...
enya očarana sam :zaljubljen:
čestitam još jednom cijeloj obitelji :heart:
enya:zaljubljen:
:zaljubljen: Prekrasno...
Čestitam jos jednom,predivno:zaljubljen:
:-D:-D:-Dčestitke od :heart:!!!
Enya čestitam!!! A Davidiću želim dobrodošlicu!!! :heart:
Cure :kiss:!
Puno hvala na lijepim cestitkama! Jos sam pod utjecajem hormona i rastapam se citajuci vase postove... Stvarno smo sretni... :zaljubljen:
Zelim svima koje jos cekate svoje andelice da ih sto prije docekate, a onima koje cekaju drustvo za svoje jedince, da im se zelja sto prije ostvari! :love:
To je nesto predivno - gledati kako mali M. njezno gleda i mazi jos manjeg D. Zapravo M. jos nije ni svjestan sto ce mu brat znaciti u zivotu, i on sam je jos beba.
enya , presretna sam zbog vas ! cestitam vam od srca , a sliku koju si opisala, hvala Bogu, gledam svaki dan, i nema nista ljepse od toga - svoje pilice kako se zaljubljeno gledaju...:)
enya velike ČESTITKE na Davidu :heart:, nadam se da ćemo imati prilike pogledati makar par slikica jer tvoje su one naj naj, netko je sigurno umjetnička duša u obitelji :-)
Hvala vam jos jednom na cestitkama i predivnim zeljama! :heart:
Bebel, tiki_a, a72 :kiss:
Danas nam je bila patronazna sestra i izvagala D.-a, maleni je u ovih 12 dana otkako smo kod kuce dobio 380 g! Sretna sam jer sam M.-a iskljucivo dojila 6 mjeseci, a planiram i D.-a isto tako. :-) D. jede kao vuk i iako je roden manji od brata, lijepo napreduje i vrlo brzo bi mogao dostici M.-a.
tiki_a slikice cu staviti uskoro, obecavam! Mi puno slikamo, a slikala nas je i profi fotografica. Tako smo dali slikati i M.-a kad je imao 15 dana, te fotke sam bila stavila u album.
Stavila sam nove slike, otvorila nove albume... pass saljem na pp!
daj draga da vidim malo čudo :zaljubljen:
Draga enya,avatar je prekrasan! Iskrene cestitke!