Još malo pa smo i mi tu!!!Ima 11 mj.i dalje ciki na zahtjev,to nam je spas,pogotovo sad kad izbijaju četvorke.
Printable View
Još malo pa smo i mi tu!!!Ima 11 mj.i dalje ciki na zahtjev,to nam je spas,pogotovo sad kad izbijaju četvorke.
evo i mene - po drugi put! :-)
i mi smo tu!:-D
sutra 13 mjeseci al još papaaaaaaaaa puno puno! ovaj neće tako skoro stat:lol:
Tu! :mrgreen:
Uživamo moja curka i ja u tim samo našim trenucima :heart:
MOja lidia ima 18 mj. ja sam trudna i još dojimo
mi smo tu s vama. bebač ima 16,5 mjeseci i ja sam na friško zaradila regade, a več sam mislila da smo to preživjeli :(
Ja neprestano dojim vec gotovo 5 godina. Krenulo je s prvim djetetom do njegovih 23,5 mjeseci, prestali smo kada je došla druga beba. Druga beba ima 2,8 g i prestajemo za par dana kada idemo po treću bebu. Nisam nikada dojila u tandemu niti namjeravam, no iskreno već sam poprilično umorna dojenja i trenutno mislim da treću bebu skidam s cice s najkasnije 2 godine.
i mi smo tu :-). danas imamo 13 mjeseci.
Evo i nas. Još malo do punih 20 mjeseci staža..
nakon 21 mjesec mi se odjavljujemo :-(
Mi smo još tu sa 16 mjeseci i 12 dana :-D
ja sam prestala sa 25 mjeseci, a sad počinjemo sa drugom bebom, nadam se isto toliko.
Evo nas-14 mj.
Evo i nas dvije sa 15 mjeseci staža :-D
Ujutro nakon buđenja, kad dođem s posla, za večeru i par puta noću. I ne znam kako bi bez dojenja :-)
Sa veseljem se prijavljujemo i mi, iako je bilo ponekad toliko nacicavanja da sam već rekla da prekidam. Sada mi je tako drago da nismo. Dojimo 13 mjeseci i mali gospodin za sada ne pokazuje znakove da će prestati. Tako im se veseli kad ih ugleda, primi bradavicu i viče cici cici iako se meni čini da se i ne napapa baš svaki put kad se prikači, možda 3 puta dnevno bude za dobro potegnuti. Do 10 mjeseci smo dojili na zahtjev. Uskoro se vraćam na posao pa smo sada sve sveli na kakva 3-4 hranjenja dnevno i barem 3 noćna (koja bih btw tako rado izbacila ali ne znam kako to najbezbolnije učiniti). Sve se nadam da će za koji mjesec bolje shvaćati pa ću mu moći objasniti da bi mama malo spavala po noći:) Kada ne bi bilo tih noćnih odmah bih potpisala da ga dojim do 2.godine.
18 mj!
Volila bi ukinit noćna jer se budi i traži jako jako često. Iscrpljujuće postaje....
Za par dana bit ce i nama 18 mj. Moj je zasad prorijedio nocna, cak me zna pustiti da odspavam cijelu noc. Tako bi se dalo jos duuugo.
21 mjesec, pred dva tjedna cjelonoćna nacicavanja, zadnjih dana samo jednom... što se promijenilo? Na godišnjem smo, na moru, stalno smo skupa... bojim se da će se vratiti na staro kad se vratimo.
moj dečko će uskoro imati 15 mjeseci, dojimo od 2 do 4 puta dnevno kako kada.... kad je bolestan malo češće...
ja mislim da bismo svakako trebali prestati zbog svog zdravstvenog stanja, a ne mogu.... nemam pojma kako da se nakanim.. to dojenje je postalo divno :(
Evo, mi smo prešli 2. rođendan, sve nešto čekam da mu dosadi, ali se neda!
evo da se i mi updateamo, još malo 20 mjeseci dojenja, za dnevno i noćno spavanje, nešto kroz noć ili za dobro jutro :)
kraj se ne nazire!
17,5 mj. noćno i dnevno. nadam se dugom stažu. mlađi je samoinicijativno prestao s 14 mj
Da se ( opet) pribiljezim :)
doduse, tek smo prosli godinicu , ali cica mu je jos najmilija.
Ima 3 obroka, a cica za uspavljivanja prije i ooslijepodne i navecer i 1-2 puta po noci. I svaki put kad je ljut, tuzan, mazi mu se... I bas gustamo. Mozda predisa i brata i njegovih 3,5 godine ;)
6mj isključivo i sve do sada 23mj!
ujutro oko 4-5 sati, popodne oko 17,00, navečer za uspavljivanje... Bilo mi je faza unadad par mjeseci da mi je više DOSTA, ali njoj nije pa nije... Uspješno smo odradilio odvikavanje od pelena, sad odrađujemo vrtić, a treba nam ta cicka jooooš! Nadam se oko nove godine da ćemo početi sa odvikavanjem od cicke ili ak gospodična ne odluči prije...
Evo, i ja i moja malena, 18 mjeseci i jos doji "kao novorođenče", po noći 5-8 puta, a po danu ne znam ni broja, 90% hrane dobiva iz cice, nesto konkretno pojede doslovno tu ti tamo... većinu vremena je samo cica na menu-ju, ne znam vise jel to normalno :D
mi imamo 14 mj. cica čim dođem s posla, pa za uspavljivanje, pa beskarjno puta po noći..vikendom još 3-4 puta tijekom dana
20 i pol mjeseci, jos smo tu :-)
I mi smo 20 mj.i nastavljamo......A kad se sjetim početaka,uh...
Mi smo tu, 16 mjeseci ima. Ali moram priznati da nisam mislila da ce biti tako...bolno. Osjetim joj zubice, gornje, cice su skroz ispuhane mekane i nelagodno mi je kad me nateze, a trazi cicu tijekom noci bar 10 puta :(
imamo 14.mj. i dalje cickamo. cicoljubka kao i brat joj. sada ćemo vidjeti da li će ga nadmašiti ili ne.on je cicao do 3.god.
ona cica prije nego što odem na posao. kad dođem s posla odmah se baca na nju. po noći ni ne brojim više.
Sada uvidjeh da i mi tu spadamo: 13,5 mj na zahtjev, a tako ćemo i dalje dok jednoj ne dojadi :-)
21 mjesec i dojimo
:-)
ali, traži sve manje i manje...
nadam se da će do 2. rođendana sam prestati tražiti. (a ja se nadam da ga neću nutkati kad ne traži... :-) )
Evo da se i mi prijavimo, nakon početnih muka, koje su zaboravljene, cikimo , evo još uvik na zahtjev, po noći, ujutro, po danu, kad god poželi, koliko poželi, kada se udari, sad kad su mu u 5 dana izbile sve četvorke i očnjaci.... kad mu se samo mazi.... 14mj i ne nazire se kraj...noći su jedino teške, al kad se "spoji" pogleda me onim okicama i nasmješi mi se na ciki, zaista taj osjećaj je neopisiv :zaljubljen:
Zelja mi se ostvarila:-D. Htela sam da dozivim da mi kaze kada hoce da siki i da mi to pokaze koliko joj to puunoo znaci. Prosli smo 20 meseci i ne vidim jos kraj , jer joj sika predstavlja puno toga i nocu i danju:-). Kada se setim koliko mi je bilo tesko kada smo imali par strajkova u prvoj godini i kako smo ih tesko prevazisli, a sada ima dana kada bi stalno sikila i mazila se. Mnogo uzivamo i ona i ja i nastavljamo istim ritmom.
moja curka, upravo napunila 15 mj. dojenje je glavna hrana...cijelih 11 kg imamo :-) iako jako malo jede krutu hranu (do sada još nije prihvatila dohranu kako treba)
17 mjeseci..dojimo i to puuuno..kad sam doma malo malo pa hoće sisu..kad se vratim s posla odmah navaljuje .. lakše mi je sad kad sam vas čitala..naime brine me što odbija hranu..ako mu se nešto ne sviđa neće ni usta otvoriti al zato hoće sisu..a ja ga ne mogu odbiti jer si mislim..ajde bar to da ''jede''..zadnje dane kako sam bila na bolovanju to mu je bilo 50% obroka..znači ne trebam ga odvikavati u nadi da će bolje jesti? inaće je ok prihvatio hranu..al zadnje vrijeme malo odbija :)
Evo i nas dvije od sutra službeno ulazimo u klub malih sisavaca! Imamo oko 4 dnevna i 2-3 noćna podoja :-) I sa dohranom je sada super, stvarno sve voli i na sve viče ham, hehe. Ujutro kad se probudi, ham i prstić u smjeru kuhinje :lol: Ali najslađa mi je kada želi sikiti....samo se počne umiljavati i maziti, pokazuje prstićem na siku, a često me i gricne kroz majicu :-) I onda taj blaženi pogled dok doji....to okeko koje me poluusnulo gleda :zaljubljen: Joj nadam se da će jednog dana sama odlučiti kada je dosta, jer ja ju neću moći odbiti....mene će trebat na odvikavanje :lol:
Pozdrav :) evo i mi smo se opasno približili ulasku u klub, naime, 21.03 imamo prvi ročkaš, ali uopće ne mislimo prestati cikiti...Papamo sve i svašta i volimo papati, ali cika je cika :) Imamo četiri podoja tijekom dana i jedan rano jutarnji i obje uživamo u tome :)
obozavam ovi temu :) :)
M. sam dojila 2g, a H. samo 1.5g. ,
treba podrzavati majke da doje dok imaju mlijeka, da ne odustaju.
Evo i nas ovdje,kraj se isto ne vidi,cica skoro kao i na pocetku, ali vec sam se nakon skoro sedam godina dojenja i navikla
kak je netko napisao,ja cu morat na odvikavanje