Evo i mene u društvu nakon transfera. Brojim 1 dan :mrgreen: . Za sada malo tragova od transfera, vjerojatno je koja žilica pukla, ozbiljno mirovati neću, a sve posliće obavljati usporenim tempom.
Printable View
Evo i mene u društvu nakon transfera. Brojim 1 dan :mrgreen: . Za sada malo tragova od transfera, vjerojatno je koja žilica pukla, ozbiljno mirovati neću, a sve posliće obavljati usporenim tempom.
:love:evo me drage moje , joj u utorak Beta..jedva čekam :heart: :heart:
Ništa ne osjećam osim užasne gladi, to je već sada ovisnost ali samo da su to moji Mihovili gladni :saint: :saint: :saint:
Inače kada trebam dobiti menzis jako me zna boliti , užasno a sada neka čudna tišina..ništ pa sam ja vama sretna baš me briga ja sam trudna dok god se ne dokaže drugačije a nadam se da neće :heart: :heart: :heart:
Ana pusica tebi i bebačima :heart: :heart:
Draga pusa i tabi,samo tako razmišljaj i vidjet češ da će sve biti super samo pozitiva tako je bilo i kod mene i vidiš do kud smo dogurali.Citiraj:
ajvica prvotno napisa
Šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da od utorka budeš najsretnija trudnica kao i ja sada. :* :* :* i :bye: :bye:
uz tebe smo :love: .
svim curama u iščekivanju ß da vam se ostvare vaše želje :saint: :saint: .
---------------------------------
ja 83 endo,pcos
2007.op.endo.lpsc
mm 82 sve ok
1.IVF vv stim- trudna
- 1. ß 1222.4
- 2. ß 2460.7 :D :D :D :D
ajvica i ja sam nakon transfera u ciklusu u kojem sam ostala trudna imala upravo takvu bol jednom mislim samo da je to bio negdje 8-9. dan od transfera, ali meni su mrve vraćene 3. dan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za :saint:
tiki_a mislim da je tako i najbolje pomalo usporeno, ali sve redovno, a naročito ono što voliš i počastite se koji puta i svježim ananasom
Evo i mene,i ja obavila transfer 2 odličnih blastica.
Betu vadim 3.7.
meni 3 dpt, još 3 puta toliko.
Javljam se sa novostima. temperatura mi je oko 36.3 i kad idem na wc pojavi mi se prozirna rastezljiva sluz kao na vrhuncu ovulacije. Kaj je to, zna li netko? Da mi je bar muka i zlo pa bi znala, a ovak...
Uglavnom u području jajnika me danas na sek zabolilo kad sam kašljala, ali ko zna kaj to je, mislim da i nije toliko bitno. :unsure:
vinalina, bol u jajniku je vjerojatno posljedica punkcije. Nakon kretanja danas, u jednom periodu dosta me bolio jajnik, morala sam malo odležati, relativno brzo je prošlo. Ista bol kao i dan poslije punkcije. Ja sam i prije i nakon punkcije imala prozirnu sluz, ranije se ne sjećam da je bilo tako nešto.
sretna35, ananas zabilježen u memoriji, danas-sutra ga kupujem.
Evo mene konacno na mojoj najdrazoj temi :mrgreen:
Do sad sam samo citala, a sad konacno s ponosom mogu izjaviti da sam dobila natrag u svoju busu dvije male mrvice. U stadiju su morule i nadam se da ce samo rasti... i rasti... :dancingfever:
Inace imam blagu hiperstimulaciju, trbuh me boli, ali ne dam se ja. Doma mi je muz naredio mirovanje. S jedne strane me stalno mazi i pazi, ali s druge strane mi ne da nista slatko :mrgreen: jer je doktor u otpusnom pismu napisao "paziti i kontrolirati tezinu" :shock: A meni se tak papa sladoled :mljac: ili palacinske s nutelom... ili nesto slicno... bilo sto :mrgreen:
Betu vadim 3.7. a do tada :raspa: :cekam: :coffee: pa opet sve iznova :raspa: :cekam: :coffee:
:* svima
ana jesi ti mjerila temperaturu dok si čekala betu?
Ja znam da meni stalno stoji na 36 .7 malo bliže 8 ..- nakon et stalno mi je isto ni makac ni vam ni tam :roll: :roll:
Ja mislim da sam prije imala manju temperaturu, nije bila tako blizu crvenoj točkici :mrgreen: :mrgreen:
Ajd curke izmjerite i vi temperaturu pa da usporedimo???
Meni je od punkcije, znači od kad sam počela s utrićima, uvijek temperatura varirala oko 37.
Nisam,zapravo jedanput ili dvaput i to je bila ispod 36.Citiraj:
ajvica prvotno napisa
Cure imam pitanjce koliko su vam trajali bolovi iako sam trudna još imam jake bolove ili je to individualno.
Ana, ja sam sad u sedmom tjednu trudnoće, a od punkcije neprekidno svaki dan imam bolove u jajnicima, neke grčeve, probadanja... da ne nabrajam dalje. Nije da sam te nešto utješila (ko i druge cure mene mrgreen: ), al to je činjenično stanje. ;)
Hvala ti malo si me utješla ja također od punkcije imam iste simptome kao i ti nama je danas 4+2. :bye:Citiraj:
tinaka prvotno napisa
----------------------------
ja 83 endo.pcos
2007.op.endo.lpsc
mm 82 sve ok
1. IVF stim. vv-trudna
- 1. ß 1222.4
- 2. ß 2460.7 :D :saint: :saint:
Ana-, jesi provjerila krv i mokraću, da možda nemaš kakvu bakteriju?! Ja sam imala urinoinfekciju i nakon antibiotika su mi bolovi malo oslabili, ali ipak nisu prestali. No, dovoljno da se osjećam malo bolje. :)
Apropos ananasa- negdje sam na forumu citala da nije dobro da se jede u trudnoci osim ako bas zelis da izazoves kontrakcije (tipa krajem trudnoce). Sok se moze piti ali svjez ananas ne. To nesto ima veze sa bromelinom... Sad ne mogu pronaci gdje sam to tacno procitala :/ ...
i ja sam čitala da se u nekim plemenima sviježi ananas koristio u svrhu izazivanja pobačaja,sad koliko je istine u tome :/Citiraj:
Sanja79 prvotno napisa
Meni su vrhovi bradavica potamnili...danas kad sam izasla iz kade nakon tusiranja i vidjela ih u ogledalu, riknula sam od smijeha...taj Utrogestan me svaki put drugacije iznenadi :lol:
ah, jesi sigurna da je to od utrića???
Usput, tikice kad ideš vadit betu?
Jesam....uvijek me drugacije smota i namami :mrgreen:
26.06. danas mi je tek 8.dpt
Ana-neka budu trojke!!! :D :D :D
tikica_69,sad si me razocarala...ja svako jutro provjeravam jesu mi bradavice tamnije :lol: znaci,nista da ne buljim,to je od utrica
Meni danas 8dpt,non stop me bole ledja i imam osjecaj da cu dobiti.jako sam napeta,ali brzo ce doci i taj cuveni petak 26.6.
Jooooooooooooj ja imam najgori simptom nakon transfera. Danas izbio HERPES :evil: Kam baš od svih on???
:roll: :roll: joj a ja..danas mi 10 dan nakon et- utorak beta, i točno mi danas 28 dan ciklusa inače ja dobivam M. 30 dan dc ali 28 dana osjetim bol..
Međutim noćas me probudi užasna bol, u križima i trbuhu kao da ću dobiti M-
to je bilo oko 03.30caca..Kasnije oko 08.00 opet me bolovi u trbuhu probude kao pred M-onako lagani i grčevi. :( i onda sam pričala sa našom Metkovic i sve prestade i sada mi ok, osim što malo nekako u trbuhu čudno nešt, šta ja znam..
eto opisa :roll: :roll: jedva čekam taj utorak više :raspa: :raspa: :raspa:
Daj Bože da su to pozitivni bolovi i da beta bude VELIKA KO KUĆA!
tikica, ajde možda ovaj puta taj simptom nije od utrića. Nisam znala da je progesteron zaslužan za tamnije bradavice, zapravo rub treba biti tamniji.
ajvica, to može biti i dobar znak jer 10-ti ti je dan.
Za ananas sam znala da je dobar za endometrij, ali da ima i druga svojstva :/
Temperaturu neću mjeriti jer samo me baca u loše raspoloženje. Nadam se da ću biti disciplinirana.
Inače brojim 2 dana :mrgreen: . "Normalno" se krećem, jedino izbjegavam veće šetnje i sl. , ostalo uz malu zadršku, recimo ako treba dići nešto teže od 1 kg onda to malo usporenije izvedem. Jučer je bio vatromet u mom gradu i naglo sam iskočila iz kreveta i otrčala na balkon, eto takve moje reakcije me više ne opterećuju.
Draga nadam se da je to to držimo fige da bude velika ß,to ti želimo od :heart: ja,naše mrvice i mm. :* :* .Citiraj:
ajvica prvotno napisa
:love: joj daj bože da beta bude veelika..ali eto pojavili se ovi bolovi kao za M. - inače ništa nije bilo osim te moje lude gladi koja još uvijek traje :lol: :lol: :lol:
Cure držite mi fige za utorak :roll: :heart: :heart:
:mrgreen: :mrgreen: ana jel ti sada sigurno puno papaš.. ;) ;) ;)
imena smišljaj 1..2..3 ..ja i m.m uvijek se prepiremo koje ime .. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vivalin joj jedva čekam više taj utorak- valjda ova zadnja dva dana su najgora za iščekat :roll: :roll: :/
:love: tiki zašto misliš ako je 10 dan , ne kužim? :/ :/
ajvica, nekako su u to vrijeme cure koje su bile T osjećale M bolove, ako se ne varam. Sretno!!!
mene inače bole (.)(.) od dana ovulacije, ovaj put ništa :? danas mi drugi dan od ET, sve čekam da menešt zaboli i ništa...
inače,ovulacija mi je izazvana, punktiran mi je folikul kad se očekivala ovulacija, i bol u grudima izostala, ako da se nije desila ovulacija..baš čudno....
Draga i ne papam baš puno jer imam mučnine non stop,ak se najedem muka mi je i ak ne jedem mi je muka.Muška imena smišlja mm,a ja za curice ali još ima vremena nek srčeka prokucaju i budu sigurni kod nas imena čemo bez problema dati.Citiraj:
ajvica prvotno napisa
I meni su zadnja dva dana do bete bila kao cijela viječnost ali sam izdržala i drago mi je da jesam,ti samo razmišljaj pozitivno i sve će se posložiti pogotovo ako je koliko sam skužila da ti je rođendan.Šaljem ti puno :* :* i da nas razveseliš u utorak samo se nemoj živcirati. :love: i misli na ove mrvice u bušici :saint: :saint: :saint: .
Meni je danas 23 dpt. Kad god kihnem ili zakašljem, vidim zvijezde od bolova u jajnicima. Danas sam bila na uzv-u u bolnici, dr. mi kaže da su mi jajnici još uvijek hiperstimulirani i ogromni...tako da mi paše samo mirovanje i lagana šetnjica... i rekao je bez naglih pokreta....Citiraj:
tinaka prvotno napisa
Inače, vidjeli smo dvije gest. vrećice i dvije mrvice unutra, za 10 dana ćemo znati više. Osjećaji radosti i straha za te mrvice me non-stop prožimaju. Samo da sve prodje dobro... :saint:
ana CESTITAM!!!!!!!! na ogromnoj beti :D :D :D :D neka te cuva dragi Bog tebe i tvoje :saint: :saint: :saint: ,a svim ostalim cekalicama puno pzitive i smjeha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:i naravno trocifrene bete :* :* :*
evo ovako cu se smijati iduci put poslje transfera :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na kraju cu rodit "Izeta Fazlinovica" LUD na mamu ZBUNJEN na tatu,i naravno izaci ce NORMALAN!!! :lol: :lol: :lol:
Draga hvala ti na lijepim željama i ja se molim da sve bude kako treba i da u četvrtak napokon vidimo svoje toliko dugo čekane :saint: :saint: :saint: :saint: i da vidimo koliko ih je jel su dva ili više,kakve smo mi sreće može se dogoditi da če ih biti više nama na veselje :D :D :D :D :D ,ali kak se kaže nije bitno koliko već da su dobro,živi i zdravi.Citiraj:
metkovk@ prvotno napisa
Pozdrav i :* .
Citiraj:
metkovk@ prvotno napisa
:lol: :lol:
:love: nataša ne brini ništa, ja sam stimulitana za icsi pa ništa ne osjećam poslije et osim gladi.
Eto jučer se pojavili bolovi kao da ću dobiti, i danas onako blago osjećam bolove pred m.Sutra vadim Betu, pa budemo vidjeli :love: :love: :love:
Tiki hvala, sutra javim cure :mrgreen: :mrgreen:
Metković da me ti nisi jučer nazvala , ajoj suza ali darling od priče s tobom mene prestalo boliti onako jako baš me rasturalo- odjednom tišina :raspa: :raspa: Mene naša Metkovic lijepo nasmijala , ispričale se i meni odmah bolje eto tako se riješavaju fizički bolovi glupi ..zločesti menstrualni..
:zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
ajvice ljube hvala mi smo tu sa istim problemima i samo mi medusobno jedna drugoj mozemo reci "znam kako ti je ,ili znam kako se osjecas",zato svaka :cry: manje boli ,a svaki :lol: ima onaj sladi osjecaj uspjeha svakoj od nas je naj potrebnija psihicka podrska, zato hvala na svakoj ljepoj rjeci i na ovim stranicama sto nam omogucuju rode i sve cure u njima nalaze upravo tu psihicku podrsku i smirenost zato srico zovi kad god ti to srce pozeli sati nisu bitni :* :* cure kako sam rekla samo se :lol: :lol: :lol: sve koje cekaju ß drzim fige i vibram za ogromne brojke :love: :love:
Ljudi moji,
meni je stvarno čudno da me grudi uopće ne bole!!!!!!danas je 2 DPT, i ništa!! kako to? uvijek me bole od ovulacije pa nadalje.... :?