ne, ovo je baš slučaj da je sve u glavi :P :P :PCitiraj:
Zorana prvotno napisa
Printable View
ne, ovo je baš slučaj da je sve u glavi :P :P :PCitiraj:
Zorana prvotno napisa
Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
I možda jednog dana i Pomikaki stavi svoje slike, ali boji se da vidite pa da shvatite da i ona nije ni ružna, ni stara, ni debela. Nego onako, baš slatka. :mrgreen: (Morala sam)
I šta je sad ovo ispucavanje, ja sam išla sa ovim celebom u razred, a i ja, a i ja.
I danas sam jeako depresivna. Stala sam jutros na vagu u jednoj ljekarni i sve bi bilo u redu da se nije IZDERALA moju kilažu na glas. Užas, jedva sam našla put van, a samo sam došla po lupocet (koji nisam kupila), jer sam pobjegla brzinom svjetlosti.
Kako netko može na javnom mjestu montirat vagu pričalicu??? Nedopustivo.
ja ću krepat, vaga koja govori i to glasno :lol:
a ja nigdje nisam rekla da sam ružna, stara i debela, nego da to vjerojatno niste ni vi
a slike ne dam :P
aaaaaaaaaaaaaa, vrtiiiiiiiiiiiiistiiiiiiiiiiiim!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
nenaa prvotno napisa
uljepsala si mi jutro draga! :*
vaga koja viče kilažu, koja noćna mora :lol:
je, je, sve si ja lijepo brijem kak sam super, puna elana i mlađa nego ikad...i onda se opet vratim na to kako mi žena u dućanu pita dijete da li će dobiti bracu ili seku. samo kaj mi nije potapšala trbuh. i moja poletnost odleti nekome drugome, a ja ostanem kao lokvica bljuzge
takoeCitiraj:
pomikaki prvotno napisa
u glavi, na glavi i ispod nje
Aaaaaaa :lol: :lol:Citiraj:
nenaa prvotno napisa
Pa zar i to postoji?
Dobro da si mi rekla. :mrgreen:
Eto valjda postoji. Još je ona tamo nabrajala neki udio masti i šta ja znam, ali već su vrata za mnom škljocnula.
Sad malo interno, Pomikaki to ti je ona privatna ljekarna u Pazinu. Iza pokućstva. Evo, pa da ti ne omakne ko meni jutros.
Zemljo otvori se!!!!!
Nemam živaca čitati svih 18 (!) stranica, a i vidim da se većinom svodi na to kako treba smršaviti...
Stanje iz naslova topica mi je jako poznato, ali me tješi što vidim da je osnovni razlog tome nezadovoljstvo životom. Jaka utjeha :lol:
Drugim riječima - ako mi posao ne ide, umorna sam i neispavana, MM me ne doživljava - ružna sam si, koma su mi sijede, guzica mi je ogromna... Ako radim nešto kreativno i uzbudljivo, imam dobar kontakt s ljudima oko sebe, dobijem koji kompliment - odjednom mi se čini da se skroz dobro držim. Kako netko reče, sve je u glavi.Što nije nužno dobra vijest :mrgreen:
Najveća promjena koja se dogodila kod mene je da mi se nakon poroda odjednom nije više dalo truditi oko izgleda i to me još uvijek drži. Ako idem van, oblačim ofucane traperice i košulju, a ne neku od svojih haljinica, ne da mi se ni staviti maskaru... I nisam ružna zato što to ne radim, nego baš zato jer mi postaje svejedno kako izgledam :/
totalno OT
nenaa,
mislim da bi ti trebala (ako već to ne radiš) početi pisati blog. pa da te mi čitamo i da uživamo u tvojim zgodama i nezgodama i načinu na koji ih pričaš!!!
:lol:
Puntice, a đe ti nestade...???Citiraj:
puntica prvotno napisa
Ja ne znam kako ja to pišem, ali da mi je ovo danas bilo :oops: :evil: , stvarno je.
Bože sramote... Pun red nekih penzića, svi čekaju. Došla ja, frajerica, namazana, namirisana, svježa, štikla puca podamnom. I sad ću kao ja samo stat na vagu, eto krišom da vidim jel išlo šta dole. A ova u dreku IMAAATEEE --- KILOGRAMA...UDIO MASTi... Dobro da nisam pala u nesvjest.
Ma uopće pojam vage koja govori na javnom mjestu.
Mislim dobro da nije rekla NE PENJITE SE U GRUPAMA. I kolegica me pitala šta sam tako bljeda, i sad se valja od smjeha. I još je molim lijepo rekla PA ŠTA NISI ZNALA DA TA GOVORI.
A mali grad, a svi me znaju...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
nenaa prvotno napisa
:lol:Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
ja bih ovo potpisala, otkad si se pojavila na forumu sam se par puta jako dobro nasmijala...Citiraj:
puntica prvotno napisa
znam koja ljekarna, baš sam mislila da je ta u pitanju :mrgreen:
već dvije noći za redom sanjam da imam živčani slom. i to na rate jer me mali svako malo probudi. uopće ne znam s čim to ima veze, možda sa ovom južinom...
jel vi koji ste stari :mrgreen: reagirate na promjene vremena?
O da, južinu uvijek poprati neki umor i glavobolja
Odjednom mi je jako bitna postala bioprognoza :mrgreen:
Ah drago mi je ako vas veselim, ali ne radim ja to namjerno. Mene je ta vaga stvarno naljutila, a i moje kolegice su se valjale cijeli dan.Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
Kupila u subotu novu jaknu.
Dva dana kasnije, trbusina mi je razvalila dio podstave.
Mislim, nemam drugo objasnjenje. Osim ako sam nekako propustila primijetiti to ostecenje. A to sumnjam.
Ako nista drugo, tjesim se jer je ova jakna 3 broja manja od one kupljene prosle zime... a krojacica ce valjda srediti ova 2cm situacije. >_>
o da, dok prije južinu nisam niti primjećivala sad mi dođe da idem okolo i udrličem - bit će da sam stara :/Citiraj:
ivy prvotno napisa
nenaa, staro i poznato pravilo debeljuca sa iskustvom: nikada u javnosti ne ideš na vagu, jer bez obzira da li govorila ili šutila vaga uvijek siđeš sa nje sa ovakvim izrazom lica :shock: :?.
Najgore iskustvo - stati na vagu u onoj trudničkoj abulanti na SD. Sestra je prvo namijesti na 80, pa veli oooo, pa vi imate više i onda samo gledaš kako se oni željezni kotačići penju na više, a najrađe bi ih isčupao i bacio kroz prozor... I onda te pita za težinu prije trudnoće: 64 :cry: sa žalošću veliš, a ona na to oooo, pa imate + 18. Jednom mi je rekla + 19, a ja sva razdražljiva velim nije nego + 18, a ona meni pa dobro kila sim-tam, a ja njoj nije točno imam 82kg to je + 18 nemojte vi meni kila sim-tam. Taj sam dan na pregledu kod ginekologa dobila terapiju: dijeta :cry: :oops: Vratila sam se na ctg ko' pokisnula i velim tužno: dobila sam th dijeta. Valjda su se bojali za opremu :lol:
elin, sad si me sjetila epizode s poroda kada su me odfurali u operacionu salu na šivanje i pita me anesteziolog koliko imam kila... 105 - rekoh (iako sam već rodila i bila sam koju neznatnu kilicu lakša), a on :shock: ...uuuu, morat ćemo pojačati dozu... :oops: :mrgreen:
p.s. samo da znaš da je tvojih 82 pis of kejk... 8)
e, i meni su podebljavali dozu :)Citiraj:
fegusti prvotno napisa
a što se tiče sramoćenja u vezi kila meni bilo najgore u Vinogradskoj, čuvam ja trudnoću a jednom tjedno nas sve pošlihtaju ko vojsku i rade nam razne pretrage...i stojimo mi tako (nas 15-ak na patologiji trudnoće) u redu, svaka sa čašicom urina u ruci, ko neki pijanci ispred dućana, sve kihoću pod hormonima...sestra stavila vagu u hodnik i jedna po jedna stajemo na vagu..naravno, oko mene sve neke mlade trudnice, krasne vitke u kratkim spavačicama...zemljo otvori se...a sestra nagluha...KOLIKO STE REKLI DA IMATE?
...
evo fore da nas malo razveseli:
DIJETA NAKON BLAGDANA
doručak: 1 kesks, 1 sex
ručak: 2 keksa, 2 sexa
večera: 3 sexa bez keksa
preporuka: ako kile ne idu dolje poduplajete večeru.
tipično da ovu temu ni ne vidiš kad si dobre volje. ali kad te satru... evo ukratko moje priče. prije par godina počeli problemi sa štitnjačom i kilice su samo počele rasti. onda trudnoća, pa još kilica. uglavnom, živim s tim, ok, pokušavam smršaviti, zapravo osjećam se dobro (uglavnom). žalosno je što me tuđi komentari uvijek izbace iz takta. evo jučer naprijmer. sretnem dvije kolegice koje nisam dugo vidjela (hvala Bogu, nisu mi ni falile) i čujem zle komentare tipa: jadna, gle kak se zapustila, kak loše izgleda, kak je debela..... i uvijek obećam sebi da me to neće dirnuti, jer to niti nisu osobe do kojih mi je u životu stalo, a opet.... i još su me vidjele nakon frizera i nakon čupanja obrva, dakle u dobrom stanju. da bi stvari bile još gore, na sistematskom jučer doznam da mi je štitnjača opet u komi, da imam visok tlak, anemiju i da sam overweight (to više ni ne spominjem). helou.... a tek mi je 31!!!! Jutros me glava bolila koliko sam jučer plakala...
Ma drži se, ovima reci da su im muževi baš prošali ovuda s nekim mladim komadima i nek ih pokušaju stići iza ugla. :lol: napad je najbolja obrana. Šalim se. I znam da znaš riješenja za sve svoje probleme, od mene samo jedan veliki :love: Ne daj se i samo polako, a danas si priušti neku sitnicu za svoj gušt po mogućnosti kavu sa nekom sitom frendicom dobre volje.
hihi, došlo mi je da im kažem nešto, ali odustala sam od spuštanja na njihov nivo. o, da, danas već imam zakazanu pedikuru i vjerojatno navečer s mužem vanka ;)
:)
sorry, ak si ti ona MOJA iva koju sam neki dan vidjela u liftu (jel jesi? :mrgreen: ) - onda se fino poklopi po ušima i prestani kukati. jer čist dobro izgledaš (tj. ak si ti ona na koju mislim :lol: )... čak štoviše, jako pozitivno zračiš... ;)Citiraj:
iva2405 prvotno napisa
ak ti nisi ta - onda bum te došla pogledati :P
A ja ne kužim kako čuješ ako ti nisu rekle u lice? Šta su pričale tako glasno, a nisu ti se obraćale? Ako je tako, šta nisi uzela jedan škaf i polila ih vodom? :mrgreen:Citiraj:
iva2405 prvotno napisa
pa ak su to "kolegice" - onda mislim da nije dozvoljen fizički obračun na poslu :lol: ... a ako je to bilo tamo - onda znam i kako je to mogla čuti a da joj nisu rekle u facu...Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
Ja takvima odbrusim, što su perfidnije to sam ja jasnija. Iskustvo je pokazalo da su nakon toga jako ljubazne. Naravno da to radim iz sasvim sebičnih razloga, naime prije bih stvarno bila u bedu kad bi me neko tako iza leđa popljuvao, bez šanse za uzvrat. Onda sam se jadala ni krivima ni dužnima, ali nije bilo efekta. Onda mi je par puta došlo onak na pravdi Boga da im priđem i na samo u facu skrešem odgovor- bez vrijeđanja. Osjetila sam instant olakšanje i čim me prestalo bit briga one/oni bi se pretvorili u med i mlijeko. Jer to obično i jesu kukavice.
hihi, to je ta Iva ;) danas je već bolje volje.
AdioMare ... sorry, krivo sam se izrazila. Ja sam bila sa trećom osobom, za koju ove dvije rospije nisu znale. Ta je sjedila u čekaoni i čula ih kako pričaju.
kad sam stara ružna i debela...tj kad se tako osjećam, onda se lijepo bacim u kadu, priuštim si sat vremena namakanja, pa trackanja kremicama i onda lijepo sex sa MM-om kojem sam uvijek mlada, lijepa i mršava.....sex definitivno liječi sve duševne boli :mrgreen:
zanima li nekoga kako je u petak bilo u jabuci ? 8)
:yes: :trep:Citiraj:
klmama prvotno napisa
aj se okani varanja širokih narodnih masa :PCitiraj:
iva2405 prvotno napisa
divljati na Rage Against The Machine nakon 15 godina.....neprocjenjivo :lol:Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
i nisam bila najstarija tamo
ali se jesam dobro provela
definitivno se osjećam mlađe od petka, stoga ću terapiju ponoviti s vremena na vrijeme :P
Ja definitivno idem ovaj vikend, pa makar umrla :)
imam mladog, simpatičnog i zgodnog trenera.
mam se osjećam bolje.
meni dosta.
A ja bi rekla da je rospija i ta koja ti je tako važnu informaciju jednostavno morala prenijeti. :roll:Citiraj:
iva2405 prvotno napisa
:love: