ajd ti prestani "siliti" Vedrana
tolko si ga čekala,pa se strpi još malo :mrgreen:
Vedrane samo si ti uzmi vremena koliko trebaš :heart:
Printable View
ajd ti prestani "siliti" Vedrana
tolko si ga čekala,pa se strpi još malo :mrgreen:
Vedrane samo si ti uzmi vremena koliko trebaš :heart:
i mali Nikola ćeka Vedrana da ima društvo za igru
:love:
zanemari gore napisanoCitiraj:
MIJA 32 prvotno napisa
ne želim ječmenac :mrgreen:
ma ne silim ja dijete; već bih radije rodila pod prirodnim trudovima, nego od dripa skakala po krevetu, a ako ne iskrcam do 41+3 zna se šta slijedi - indukcija, mislim da su i za bebaće puno prihvatljiviji pravi prirodni trudoviCitiraj:
MIJA 32 prvotno napisa
i ne brigaj u mojoj okolini još nitko nije dobio ječmenac, toliko sam sretna i zadovoljna što sam trudna konačno da svima sve opraštam :love:
ajme Sretna, pa meni je moje iscekivanje poroda (citaj carskog) bilo totalno dosadno u usporedbi s tvojim cekanjem poroda ... :lol: :lol:
Sretna, budi dalje sretna :heart: :love: :heart:
ma znam sve to :love:Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
znam da vam želiš najljepši mogući susret
nekako vjerujem da će Vedran sve to izbjeći i krenuti taman na vrijeme :heart:
danas kontrola i nema pomaka, ali tlak je idealan, kao i otkucaji Vedrijevog srčeka, voda OK tako da sam još jednom sa stvarima otišla kući, kontrola opet u ponedjeljak, ako Vedri ne krene ranije
današnja dežurna doktorica pita kad je bio transfer, ja velim 23. a onda ona kaže onda to nikako nije 41 tjedan, ali valjda i meni računaju od posljednje menstruacije
još sam obavila jednu posjetu u Merkuru, svratila do cura na VV i eto me još uvijek 1 u 2
za to vrijeme tatica obavio pregled autosjedalice i još nerođenom Vedranu priskrbio prvu diplomu i prkrasnu majicu za darak
sve vas ljubimo :* nas dvoje 2 u 1 + naš tatenko
Samo vi uživajte još malo 2u1!
A propos tjedana trudnoće, meni su računali datum punkcije kao dan ovulacije, minus 14 dana, i to smo uzeli kao 1. dc....
Puse mami i Vedranu! :love:
samo vi uživajte još malo 2 u 1...
a meni je termin po zadnjoj mengi bio 27, a po punkciji 25...i Domi se rodio 25....
eee, sad kad je sjedalica spremna i namjestena, sad Vedran vise i nema sta cekati :) :love:
(prepoznala sam ti muza na pregledu kad je spomenuo da bebac samo sto nije stigao. a ja u mom autu imam onaj broj mama i beba di je vasa prica :heart: )
Vedran je odlučio pričekati mamin rođendan i pokloniti joj najljepši poklon u životu. :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ne mamim, tatin rodjendan!Citiraj:
Denny prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da stigne bas na taj dan
(bas smo postali voajeri zbog ovog foruma)
evo još jedna je kontrola iza nas i evo još jednom nas poslali doma, sve je i nadalje very OK, Vedran je danas toliko skakao :D :bouncing: :D :bouncing: i lupkao da ga je CTG jedva pratio..., a bome je i moj trbuh poskakivao kao lud
imamo mali napredak: cervix se još malo skratio i dosta smekšao, ja se otvorila još za 0.5 cm, javljaju se inicijalni trudovi
i još nešto najvažnije tnx to naša iva_luca :heart: koja mi je poslala kalendar IVF trudnoća prema danu oplodnje i transfera moj termin za porod je 22. - 27. 11. dakle sve je u najboljem redu
u srijedu nova kontrola i ostajem u bolnici bez obzira na jačinu trudova ukoliko porod ne krene ranije
velika, najveća pusa svim našim navijačima :heart:
:* tebi i Vedranu i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se tati ispune želje vezane za datum.
još malo pa je mrvica u tvom naručju! :love:
Sve je super, sve je za 5!!!!! :D :D :D :D
Vedran, stiže tati za rođendan! :zaljubljen:
Vedranu i teni veliki :love: :* :heart:
Citiraj:
laky prvotno napisa
Sretna za tebe Vedrana i tatu i najlijepši susret :D :D :D :heart:
:heart:
ćirim 8)
ja sam bas nestrpljiva :cekam:
naravno da je sve u najboljem redu :*
samo sretno dočekaj svog lupka... kad ga primiš daj mu pusu od teta i stričeka čekalica :heart:
Jupiii,sreći nema kraja. :* :* :* :D :D :D :D
Sretna, pa ti ćeš ovog tjedna nunati svog Lupkića... a i vrijeme je bilo :mrgreen: :D
Ajme.....kad šampanjac pukne..... :D :D :D
pusa velika lupkiću, sve tete čekaju i cupkaju :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart: :heart: :heart: :heart:
:cekam: :coffee: :love:
iiiii...24.ti! sretan rođendan tm :D , a hoce li biti i Vedranov?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:cekam: ~~~~~~~~~~~~~~~ :love: :heart:
sretna35 sretan rockas TM-u!
Sretan rođendan! :D
Samo, Sretna nam se nešta ne javlja! Da nije malac ipak pretekao tatu za jedan dan? :mrgreen: :heart:
Ajme napetosti!!!
Je li stigao najslađi paketić? :heart: :heart: :heart:
Sretan tođendan TATA!
Poklon stiže... :zaljubljen:
:cekam: :cekam:
:D
:D