Pa mislim da smo to bile mi.nisi mogla promašiti moju crvenu torbicu po kojoj me i milivoj73 pepoznao :mrgreen: . Kaj se nisi javila ?
Printable View
Pa mislim da smo to bile mi.nisi mogla promašiti moju crvenu torbicu po kojoj me i milivoj73 pepoznao :mrgreen: . Kaj se nisi javila ?
ma poslije sam odvrtila film u glavi i načine raspoznavanja... bila sam u tom momentu u depri zbog folikula.
draga moja, ma bit će ti folikuli ok. Meni isto malo sporije rastu,ali rastu. Vidjet ćeš da će bit ok
Evo ja sad čekam nalaze svoje i od MM pa se moram javiti 3 dc. Zanima me šta se obično radi taj famozni treći dan :?
Hi Tomislava
odgovor ti se vjerojatno neće sviđati....... taj treći dan će ti doktor pogledati nalaze skupa s tobom i vjerojatno će te pregledati uzv......
to je neobično i meni svaki put, ali stvarno svaki put vrlo nezgodno... joj, joj, joj, ali se navikneš nekako i on to na dan radi x-puta i tako cijeli tjedan, mjesec, etc. ....
:/
Ok izdržat ću to, valjda, i još nešto pošto mi je jedan jajovod neprohodan da li ću uopće ić na inseminaciju ..........
ako je od muža nalaz ok mislim da bi mogli probati čisto iz razloga da nešto radite dok čekate IVF
Bok cure!
ja sam novo-stara na ovom forumu. Novo sam registrirana, a već pratim forum oko 2 godine. Moram priznati da ste mi sve vi puno pomogle kada smo MM i ja ustanovili da naša bebica neće doći tako lako. Izgubila sam jedno godinu dana kod privatnog g. koji mi je napravio 7 ciljanih, a nije me uopće uputio niti na jednu kliniku za POM :/ . Uglavnom snašla sam se sama nakon što sam dobro proučila sva vaša iskustva. I sada sam na VV jedno godinu dana.
Registrirala sam se, jer sam htjela pitati da li je neka od vas imala dogovor za ET u 6. mjesecu, ali ju je doktor odbio do jeseni? Meni se to dogodilo.
Nisam nezahvalna, jer se doktor zbilja trudi (kao i cijeli tim tamo) i od 11. mjeseca prošle godine sam već bila na 3 nestimulirana (na žalost neuspješna) tako da mi nije teško čekati do jeseni (iako moj FSH vrišti da sve ima svoj kraj :( ). Na žalost VV je probio budžet za postupke i moraju malo rasčistiti. Samo me je strah što će biti na jesen...morati će razrjeđivati postupke u odnosu na do sada.
Želim :saint: svim curama koje su trenutno u postupcima i vidimo se na jesen.
Amyx, krenite u akciju pa možda do jeseni pohodiš VV kao trudnica. Sretno!
amyx sretno na jesen :love: :heart:
ja sam sutra na folikulometriji, a ako ovaj aih ne uspije, početkom 9 mjeseca me očekuje ivf, ako nešto ne napravimo na godišnjem :shykiss:
jelenkić ima nas više sa sporo rastućim folikulima :love:
Marnie imaš lijep avatar-sliku :love:
Marnie imaš lijep avatar-sliku :love:
kata.klik super za pišulinca :klap: čestitam
Evo curke da vam se javim danas bio transver od 7 blastica vračene su nam 2 prekrasne :D :D :D :D napokon su s nama,a sada nam preostaje čekanje ß 17.6.
svima puno puno :* :* :* i :bye: :bye:
-----------------------
ja 83 endo,pcos
2007.op.endo lpsc
mm 82 sve ok
1 IVF vv-čekamo ß
Trebam pomoć za prijateljicu, a nisam na ovoj klinici pa vas molim da mi kažete oko koliko sati treba doći na VV u subotu, ako joj je tada 3. dan ciklusa? Hvala! :*
aenea, što prije, najbolje odmah iza 7 jer već tada počinju folikulometrije a subotom i osoblje voli što prije završiti s poslom.
mž ima punkciju u subotu...prošle subote su bile užasne gužve , nadam se da ove neće...
doduše evo večeras samo 4 cure na štoperici sad ne znam koliko ih se same pikaju...
mayday mayday!!!!!!!! panic attack jutros žešći! prvo, zaboravila sam na vaginaletu sinoć, pa kad sam jutros skontala sva sam se nasekirala. a nisam baš spavala jer nisam bila najsigurnija da ću si znati sama dati inekciju gonala (bez sestre da me nadzire)... uglavnom, nadam se da sam uspjela, bilo je malo živciranja i vike na muža (joj, jadan on sa mnom).
sutra ću to prepustiti sestri....
i onda sam zaboravila dokad moram sprejat suprefact, pa sam već teško disala........... :shock: :? jel se i vama to nekad događa?
mi smo sutra gore izjutra na folikometriji, ako me skužiš povuci me za rukav, bit će mi jako drago! sretno u svakom slučaju!Citiraj:
milivoj73 prvotno napisa
ksena, i meni su se ruke tresle kad sam si prci puta sama davala gonal, al sada to ide već samo od sebe. kaj se tiče vaginaleta, nemaš frke kaj si zaboravila, nije toliko bitno, ja ih već 4 dana ne stavljam jer sam potrošila.
sutra sam gore, opet, uz nadu da ću biti sretnije ruke. pa ako koga skužim, javljam se.
Moje iskustvo sa pozitivnom ß (i kad je bila 150) je takvo da mi se tek nakon 30 min pojavila strašno blijeda crta. Da nisam bila sigurna gdje je trebam gledati, rekla bi da je test negativan. Međutim, ono što je važno je to da je nakon 5 min test bio 100% negativan, a crta se pojavila nakon 30, a na uputi piše: ukoliko se do 5 min ne pokaže crta, test je negativan. Ne očitavajte test nakon 30 min jer se negativan rezultat može prikazati kao lažno pozitivan.Citiraj:
slavonka2 prvotno napisa
Po tome to je 100% negativan test, a na taj dan je bila 150. Baš sam išla isprobati test tad kad sam znala kolika je ß.
Na uputama piše da reagira na ß iznad 25. Ma mo’š si misliti.
Moj savjet ja da ß najranije radite dan prije nego što je doktor napisao (ako ste baš znatiželjne), tj. da je radite na točno određeni dan.
Prije 12dpt (ako je transfer 0 dan) nema potrebe niti raditi testove niti betu.
Sretno svim čekalicama :love:
Lijepo zbori friška trudnica, Bebel :heart:
Ksena, Jelenkić vidimo se sutra na VV. Možda vas skužim prema prijašnjim opisima.
:*
Ja sam bila na Klomifenima i imala 3 dobre js.Na transferu su mi vraćena 2 embrija. Ne znam kakvi su embriji jer nisam bila kod biologice prije tansfera. Taj ponedjeljak je bila ludnica....Tek poslije transfera smo znali koliko je kome vraćeno embrija.Citiraj:
pirica prvotno napisa
ksena28 sprejanje ide tri puta dnevno do štoperice. Za vaginaletu nije tako strašno. Počni danas i to je to ali obavezno prije spavanja kad znaš da više ne ustaješ jer jako cure. :*
aymx, pa šta bi ja bez tebe?! :*
samo ti reci ako kaj trebaš ;)
mali mimi neznam jesi li vidjela imaš pp
-------------------------
ja 83 endo.pcos
2007.op.endom.lpsc
mm82 sve ok
1 IVF stimul.vv-čekamo ß 17.6.
nadamo se :saint: :saint: :saint: :D
došli s vv...punkcija bila žestoka...mž odležala skoro 2 sata u sali malo joj pozlilo...sad je ok mazim je i pazim :heart:
ali zato imamo 4 lijepe stanice i čekamo tulum preko vikenda da se spoje :love:
Milivoj, žao mi je zbog tvoje žene, točno znam kako joj je. Da se čim prije oporavi i pripremi za uspješan transfer :love:
Curke imam jedno pitanjce za kaj su ove inekcije koje dobivamo poslije transvera.
Samo ti nju mazi i pazi tako i treba.A ja vibram za tuuuuluuuuuuum u labu.:love:Citiraj:
milivoj73 prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim curama sa VV puno srece i vibrica
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vidimo se gore uskoroooo! :*
milivoj mazi i dalje ženu, a vaše stanice nek' se također pomazuljke :love:
Bebel dušo konačno mudro zboriš glede bete i testiranja
Milivoi jel tž crna visoka?Citiraj:
milivoj73 prvotno napisa
Cure, evo kratko da se javim... pustili me iz bolnice nakon 24 dana zbog hiperstimulacije ali imamo blizance!!! Sve skupa od same punkcije bilo je jako gadno ali rezultat je fenomenalan... Nije mi ni sad bajno - imam stalno neka probadanja, grčeve, mučnine, ali izdržat ću sve samo nek mališe budu ok i nek lijepo rastu! Pusa svima i sve najbolje s postupcima!!!
Ma ljubim te :*Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
Dragi milivoj73 ti si zlata vrijedan TŽ. Mazi je i pazi, a mi ćemo na Odbrojavanju ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ovaj postupak završi jednom predivnom trudnoćom :love:
Nina Z ponovno ti čestitam i nadam se da ćete vas troje od sad uživati u mirnom nastavku trudnoće.
nela. je je to je ona...
Bile smo zajedno na punkciji skužila sam kad si reko da je dobila 4 stanice
Šaljem joj pozdrave
Ja sam zvala jučer dr. A. i rekao je da me neće moći primiti u postupak ni ovaj ni sljedeći mjesec jer bi mi punkcija i transfer pali negdje krajem mj a oni su odsutni nazalost, ali mi je rekao da dođem na pregled radi endo ciste pa da će mi reći dali da odem to riješiti.
Ne znam nisam ni previše razočarana što neću u postupak do jeseni ne znam što mi je :/
imaš ppCitiraj:
Mali Mimi prvotno napisa