šniki :D :D :D
Printable View
šniki :D :D :D
BRAVOOOOOOOOOOO!!!!!
:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:
:joggler: :joggler: :joggler:
šniki - fenomenalno :D čestitam :heart:
ma fantasticno, sad sam jos vise sigurna da mi je mjesto gore :D cestitam!!
marta26- baš mi je drago da imaš poticaj, odlično, to me veseli!!!!!!!
korky draga ja nikak da dobijem pp od tebe, baš sam dosadna, ali razmišljam kao i ti u vezi ostataka, pa ono, da ne napravim glupost kakvu....
Jesi i ti bila ovak nekak u šoku, zbunjena, ma dosadna sam.....spremite se i pripremite na jednu dosadnjakovićku ( e kad bi mi i trudnoća bila takva).....
šniki poslala sam ti, valjda ćeš sad dobiti :love:
korky akcija uspješno obavljena :D :D
Šniki,draga :D :D :D :*
Sreća kratkog vijeka: evo mi se pokazalo malo rozkaste krvi na ulošku, ne vjerujem, zvala hitnu kažu ležati, mirovati, stavljati utriće pa budete vidjeli, to ne mora ništa značiti......pa drage cure, ima li ikoja takvog iskustva da je na dan pozitivne bete malo prokrvarila :? :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock:
Ja istina nemam takvo iskustvo, ali pogledaj malo po postovima, da toga ima. Mislim da ti je beta dosta visoka. Uhvatilo se je.
To stvarno ne mora ništa značiti.
Samo ti miruj.
Mislim da vinalina ima pravo! To sitno krvarenje ne mora ništa značiti. Uostalom, par dana nakon transfera si imala par kapljica krvi, a beta je ipak jako dobra! Želim ti da u ponedjeljak bude ogromna! :love:
:D :D :D :D :D Šniki draga,ma bravo za tebe i želim ti mirnu i školsku trudnoću!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
šniki :D :D :D . Sad samo miruj i mazi bušicu, misli pozitivno, vidiš koja te ekipa bodri. I čaša gore za SD (i od mene trudnice samo voda) :mrgreen:
Šniki, znam da je to ludo reći, ali pokušaj razmišljati samo pozitivno, jer beta je stvarno velika! Moja frendica je u početku trudnoće krvarila i sve je bilo ok. Ma naš organizam je luda stvar. Za tebe i bebicu :heart: :love:
sniki draga no sikiriki......bit ce to sve dobro :heart: :heart: :heart:
Lepo mirujem, ležim i zafrkavam mužića.....tako je drag, ništa mu nije problem......divota....
Sad nema nikakvog traga, malo sam odahnula, ali mislim da do bete u pon neću mrdnuti, nije to za zezati.....
Sad jedno vrijeme nema :preskaceuze: :gumi: :dancingfever: :bouncing: za mene.....
šniki draga nemoj brinuti, mojoj frendici je bilo isto tako i dobila je dabroston, sve prošlo u najboljem redu. Evo jedan citat; Vaginalno krvarenje često se pojavljuje u prvom tromjesečju trudnoće i ne mora uvijek biti znak problema, ali krvarenje u drugom ili trećem tromjesečju često može biti znak mogućih komplikacija.
Kojeg datuma si bila na punkciji? :*
šniki kaj su tebi rekli da ideš ponovo vaditi betu? :? meni ne samo da dođem u četvrtak na uzvCitiraj:
šniki prvotno napisa
imnaš privatnu poruku! :love:
Ma to ja idem vaditi na svoju ruku,mislim vidjela sam da cure sve vade da vide da li mi se dupla, a i mene zanima, da vidim kak napredujemo...
ugl...nije mi sestra rekla da trebam ponavljati
Meni je punkcija bila 28.10 a ET 02.11
Ma ove pp su kenj, ja tebi već napisala kako imam uzv u četvrtak 19.11-kad i ti, i kako je super kaj bi se mogle sresti, ali tebi ta pp nije došla......
Dakle ja sam ti iz ZG, vratili su mi 2 blastice, ja bi voljela da su se obje primile....u koliko sati su te naručili na uzv? Meni je sestra Pera rekla da dođem ujutro u 7:30 što mi je čudno jer su tada folikulometrije, ali eto, valjda ona zna kaj priča?
A kad je tebi bila punk i ET i kolik ati je prva beta bila?
šniki imaš nekoliko PP :)
ma ja nisam vidjela da imam privatnu poruku :*
:coffee: , bok cure! Šniki samo se ti opusti i uživaj u svojoj trudnoći sve će biti ok! Mora biti!!!!! :love: :*
Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve ostale ........ curke..
Hvala na kavici, mmmmmmmm fina je, fina, sigurno bez kofeina :lol: :lol:
Sad mi je mužić kupio bez kofeina, nema više kafenisanja kaže on.....ma brije, ali eto, neka mu je malo :* :* :*
Ma pusti da traje........ sve dok traje dobro je..........( znaš tu stvar )
:sing: :dancingfever: ma taman i bez kofeina!
Vidim da SD danas pajki, nema nikakvih događanja......sutra vadim tetu betu br 2- nadam se da bu vejiiiiiiikaaaaaaaaaa
Marchie37~~~~~~~~~~~~~ za sutra, da čuješ malo :heart: i da sve bude kako biti treba :* :* :* :* -a bumo se mi još i čule, danas ti dajem malo oduška, da ti dragi ne dobije napadaje ludila od nas dvije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
modesty4 za sutrašnji pregled, i što skoriju akciju :D :D
Pozdrav svima, neke već i znam (šniki pusssaaaa)... uglavnom, nisam uredila ni potpis i sl... pa ću se ukratko predstaviti : 30 god, boleštine : you name it - I have it; endometrioza, hormoni ecccc, muž astenoo...- Uglavnom, prvi IVF, sutra beta, kućni test mi je pozitivan već 2 dana.... blijeda crta al tu je....Citiraj:
šniki prvotno napisa
Mučilo me koliko se dugo štoperica Ovitrelle od 250 mikrograma zadržava u organizmu tj do kada se može vidjeti na kućnom testu i našla sam ovo na stranicama proizvođača:
"Following administration, Ovitrelle may interfere for up to ten days with the immunological determination of serum / urinary hCG, leading to a false positive pregnancy test"
Meni je sinoć bilo 14 dana pa se nadam sutrašnjoj kakvoj takvoj beti....
Pusa svima
A evo mi i nje.............. :D :D :D :D :D :D bravo stara i dobro došla......ma štoperica je isparila, ne brigaj ti na nju, a sutra je spektakl :D :D :D ,nadam se velikom hopsanju i skakutanju jer svašta nas čeka sutra...........
Ma valjda bude sve ok. ovo me iščekivanje ubija... a još se sutra vraćam na posao nakon 10 dana... brrrr.
idem rano u Sunce, pa na job čekat famozni email sa rezultatima....
nemam nikakvih simptoma (al ja jesam malo poseban slučaj koji ni na što ne reagira) al nada umire zadnja, zar ne??
Bok curke!
Prvo velike čestitke ŠNIKI za bebicu,ja čekam već drugi uzv na SD u ponedjeljak.Prvi put se vidio gestacijski mjehur 5 mm,a ovaj sam tjedan bila privatno na pregledu i vidio se plod i već čisto mali otkucaji srca.Zato samo hrabro i naprijed i uživaj u prekrasnim trenucima. :D :D :D
Lanaricedobro nam došla i za tvoju betu sutra bi poslala vibrice, ali da ga moliš tipkovnica me ne sluša, pa stoga :love: :heart: !
Šniki hvala što misliš na mene, malo sam nervozna, ali to je sve normalno! Nadam se da će se tvoja beta sutra dobro ponašati i narasti, samo joj zaprijeti. Pozdrav i :*
Vannax :D :D :D
joj, cure kada vas citam samo mi suze teku, nadam se da cu i ja jednom vidjeti malo srceko na ekranu, rastopit cu se tam na stolu. svima koji idu na uzv i cekaju betu, puuuno srece zelim!! da ugledaju svog bebeka za 9 mjeseci :saint:
Draga šniki baš se mislim što je s tobom. Tvoja će beta sutra biti barem tisuću!!!
VANNAX i mene sutra očekuje drugi uzv, nadam se da će biti OK i da ćemo čuti malo :heart: .
lanarica dobrodšla! Sigurno ćemo sutra slaviti veliku betu!
Modesty4, Marta26 sretno u daljnjim akcijama!!! Neka se ovaj niz pozitivnih beta samo nastavi!!!
:heart:
aaaaaaaaaaaaa neko se je probudio....baš lijepo.....ma velim ti, dajem tvom dragom dan odmora, jer koliko meljemo zlo će mu doći-mučnine na dnevnoj bazi....
Ma sad sam se sjetilakako si rekla da je iščekivanje druge bete još gore, ajme, slažem se, pa ne normalna sam, stalno nešto računam i preračunavam, baš sam kenjac.....
Uh, u razmaku sam između dva spavanja... Ako mene pitaš strahovi se samo smjenjuju, prva beta, druga, beta, prvi uzv, pa onda drugi, što li će biti... i tako redom. Ali samo neka sve bude dobro!
Pusa svim SD trudnicama i čekalicama. :heart:
Za SD trudnice :D :D :D samo da nastavi ovaj val trudnoća
Cure samo polako,strahovi su uvijek tu,prije trudnoće,u trudnoći a i poslije,vjerujte.
Sretno svima :*
Imam pitanje
1.da li na sv Duhu zamrzavaju j.s.?
2. šta da ponesem kada pođem na punkciju,šta mi sve treba?
3.Da li dobijem nešto za bolove?
Meni je stigao menopur,za par dana stiže menga i počinjem sa pikanjem.Koliko god da sam sretna,toliko me trta hvata,milijon pitanae mi se mota po glavi.
Napisala sam da imam pitanje, a postavila sam tri :lol:
Ej H2O, ja ti ne znam u vezi ovog zamrzavanja j.s-mislim i kad sam pitala to ti je sve takav misterij,nitko ti ne želi odgovoriti, do sad nisu imali gdje zamrzavati, ali je bilo na RTL-u prije recimo 2 tj da im je doniran taj aparat-nemrem se sad sjetiti da me ubiješ kako se zove, ne zamjeri mi,jutro je.
Što se tiče punkcije cure dolaze u šosekima il inekakvim tunikama, možeš si ti i ponjeti šosek pa njega navući prije punk., ugl ne treba ti pidžama, a za bolove ti oni ne daju ništa već ti dr kaže da si ujutro popiješ npr. voltaren, iliibuprofen i nekaj za smirenje, a toje najčešće Normabel.
lanarica :cekam: :cekam: :cekam: :cekam: