tash, u kojem obliku je to
Printable View
tash, u kojem obliku je to
Mi kupujemo sladolede, svježi kruh, ponekad odjeću (neki dan sam si kupila trapke i super su), lani skafander za curku i odličan je, povrće u limenkama,slatkiše, salame,jedino praške i sl. ne.
mljacccc a ja se pitam što bi sutra za ručak!! Hvala Tashunice!!!!! :-*
Formil je jako dobar. Dobro opere. Od ariela mi ostanu one posudice za detergent zaštopane ariel se ne rastopi dobro. Formil mi je bolji čak i od ariela iz Mullera. I višestruko jeftiniji.
Cijena im je 14,99 kn. Trenutno su na akciji (-30 %).
Meni su njohove tablete za perilicu (all in one) otkriće! Probala sam sve, niti jedne mi nisu bile ok osim Calgonita (kupljenog vani). Mogu reći da mi ove Lidlove peru kao i Calgonitice, ako ne i bolje...
ja juče kupila onu svijeću - lampicu :) Prekrasna mi je :)
zaboravih spomenuti da kupujem i koristim W5 sredstvo za ručno pranje suđa od 1,5l kao i Doussy omekšivać za robu od 4 litre :) Fenomenalni su mi i jako jeftini :)
po taj Doussy sam i ja već drugi puta otišla.nije to poput Ornela ,Silana i sl. ali nije uopće loš za cijenu od 11,99 kn
zadovoljna sam i onim sredstvom za ispiranje wc školjke, W5 3 kom.za 16 kn.Po kvaliteti i mirisu ne zaostaje ni malo za Brefom ,osim što bref prednjači u cijeni za pop....
e da to isto, kao i onaj osvježivač zraka što se prikelji za zid!
zaboravila sam dodati da su trenutno u prodaji i svijeće-lampioni,srednje punjenje na akciji.4 kom.20 kn.
Isplati se
Meni su super staklene svijeće-lampioni za groblje a danas su bili na akciji - 8 kuna, pa smo se opskrbili.
Inače smo totalno prestali ići u Lidl, previše nam tamo love curi na neplanirane kupovine.
Evo na primjer danas su odmah i autići http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_16206.htm
uletili u kolica. Što jest - jest, jako su zgodni.
to sam i ja nekidan zaključila. koliko god je sve povoljno, uvik na kraju potrošim na nešto neplanirano.
to sam i ja zaključila, pa se po tom pitanju pokušavam kontrolirati.
evo ja nadopunjavam svoju listu:
+
losion za tijelo (pola litre za jako male novce)
gel za tuširanje (1l za 15 kn)
zubna pasta
pelene
wc papir
lazanje (one s mesom, one sa sirom mi nisu toliko fine)
oblekica za bebana
Ja odem ciljano po neku stvarčicu ali uvijek se vratim s punom kesom, što čokolada, što slatkiša, lisnatog za kolače... Ah, ubijaju me te čokolade u Lidla
Meni su super, iz božićne ponude, marcipan pločice sa tamnom čokoladom i rum kuglice.
Jel ima netko iskustva s ovim ? Pitam se paše li to na sve usisavače ? Meni bi trebalo za čišćenje baš ovakvih radijatora.
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_16323.htm
hitno, ima li u lidlu marshmallowsa
Ako misliš na one pjenaste gumene bombone (neprozirne), bilo ih je kad sam bila prije par dana. Ne zovu se marshmallow nego nekako drugačije.
Vidjela sam ih na blagajnama, a stoje i pored običnih gumenih bombona i karamela, među slatkišima.
znam na koje mislis, slicni su ali nisu pravi marshmallows
To sam si i mislila. U Lidlu će se rijetko naći toga, oni imaju uglavnom svoje robne marke. Ne znam gdje bi toga bilo... možda u Turbo Limaču, oni znaju na blagajnama imati mekanih bombona. Haribo im je originalan, bilo je i drugih ali za marshmellows ne znam.
znam gdje ih ima, u jednoj maloj trgovini u importane galeriji i to za 38 kuna za vrecicu :-o:-x a nekad i u mulleru, nesto jeftinijih
mislila sam da u lidlu ima povoljnijih :/
Curke mislim da je sutra opet akcija djećijih bodića,piđamica i vreča za spavanje za dječicu i još svašta nešto.
zadnjih desetak dana mi je onaj motani burek s mesom iz Lidla obavezni doručak :)
Je li tko uspoređivao cijene Lidla s Eurospinom?
nije loš burek, to im Pan-pek radi
da, meni se sviđa jer nije mastan.
ivarice onih pravih što se mogu peći ima uvijek u mulleru, mislim da nikada te prave u Lidlu nisam vidjela.
a šta je sad eurospin?
već mi se vrti u glavi od tih silnih dućana :tele:
Eurospin je talijanski i nema ga kod nas, ali ima u Slo
http://www.eurospin.it/indexSLO.cfm?ln=sl
Nama je i Hofer i Eurospin blizu pa kombiniramo
Od danas su one male lazanje na sniženju - 500g košta 12 i nešto kuna umjesto 17. I one Peanut chocco su mi veliko otkriće - imaju okus poput snickersa a 8 komada u pakovanju dođe 19,90 kn (redovna cijena nije sniženje). Moj je Mislav odmah izračunao da se isplati jer je jedan snickers preko 6 kuna a ovdje komad ove čokoladice dođe 2,5 kn.
I u Lidlu mi je super što na sniženju nije nekurentna roba već vrhunska.
uh čokolade čokolade... ja prešla na kekse :mrgreen: Volim one malene okrugle piškote u vrećici... hmmm neznam nikako kako se zovu ali su mi jako fini!
meni su u lidlu otkrice jaffa keksi za ca 3,5 kn
tak su dobri da nisam mogla vjerovat da u lidlu ima nekaj TAK fino, a jos je i jeftino
i oni mali sirici za mazanje koji kmoji tamane ko ludi
i ona instant kava Casa de Cafe GOLD instant kava... 200 gr za cca 35 kn, a nije nis losija od jacobsa koji kosta preko 50 kn
u zadnje vrijeme sam sve cesce u lidlu i fakat se ISPLATI tamo kupovati
kupila neki dan i vocne jogurte neke ogromne... oskar kaze da su mu bolji od Jogobele... a DUPLO jeftinji
jos moram pohvalit i CHOCO MUSS - nama finim guzam naviknutim na nutelu ovaj je namaz pravo otkrice za 13 kn umjesto skoro 25 za nutellu
jedino kaj mi se u lidlu ne svidja je kaj ti njihovi ducani stalno izgledaju ko da ih jos nisu do kraj slozili...