sretno curke!! :*
Printable View
sretno curke!! :*
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=88323
forum ne radi baš u četvrtak kad idem na punkciju :)
bez obzira mare---mi ćemo vibrat za dobru punkciju!!!!!
mare41, štoperice i menopure uvijek pikam u trbuh, s guštom :mrgreen:
Ti baš nisi bila jako brza u prošlom postupku tako da je velika vjerojatnost da će te glavni folikul pričekati. I mali nek' da js!
gričanka se naručila na VV-u???
tikica_69 :heart: za novi avatar.
Mimek gdje si ti stala?
Drage moje, pa tu se sve zahuktalo od punkcija, putovanja, pa nadalje.
Nadam se da ću vam se uskoro pridružiti, kod MM to ide malo sporije...
Držim svima palčeve i veselim se idućoj kavici, nadam se uskoro
Moja agonija se produzava, danas zvala sestru Jasnu nakon sto sam sinoc poslala mail i jutros sms o pocetku svog ciklusa i odgovor je da bas gledaju moje papire i da ce mi se javiti mailom ili tf tako da ja jos ne znam idem li sutra za Mb.
Zato mi je drago da je nasa tiki_a opet u akciji, vec mi je bilo neobicno bez toga.
Tikica69, kako zdravlje?
kata, tiki_a - navijam za vase femarske postupke :D
taca, tako ti je to....dok ne krenes, drze te u znoju i neizvjesnosti do zadnje sekunde :/
mare, jedva cekam rezultate tvoje punkcije
;)
Aurora, ma kakvo pucanje...meni nisu nikada pukli a znas da mi uvijek nekako slicno prodjemo :mrgreen:
Ja sam bolje, nemam pojma sto ono nucer bi :?
Svima :*
tikica_69, kad sam pročitala da je i AuroraBlu imala temp., ponadala sam se da je i kod tebe zbog hormona, a ne virusa.
kata1 nadam se da su 4 js postale 4 mrvice!
taca70 :mrgreen: :*
Vaka, kreni ti s nama u akciju pa će morati i tm. Mi zamrznemo mm-ov dio pa nema zime.
Nisam imala vremena se javljati na forum, ali sam puno mislila na sve vas!
I drago mi je što su se aktivnosti zahuktale!
Mimek, riješih se gostiju, ubih se od kuhanja, spremanja, a uz sve to stigla gđa M (vrlo bolna i obilna ovog puta) , naručila se na W (iz prve, bez problema), bila na pregledu 2. i 4. DC (bljak,fuj) i od jučer sam na klomifenu 2x dnevno, a u četvrtak UZV. Nemam nekih očekivanja (čak ni uobičajenih) po pitanju broja folikula, a imam i neku cisticu koju će dr pratiti! Eto, to bi bilo izvješće o mojoj akciji.
Od klomifena sam uglavnom dobro raspoložena, ali gladna kao vučica... ali kad nešto malo pojedem, osjećam laganu mučninu. Nekakvo pikanje ili probadanje jajnika ne osjećam, zasada. Eto, vidjet ćemo! Šta bude bit će!
Mare, ~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju i kvalit. JS :heart:
AuroraBlu, Tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspješne postupke :heart:
Taca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za MB :heart:
Mimek, Tikica69 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ozdravite :heart:
Shanti ~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Ostale koke i kokice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
Skoro sve ste turbo-aktivne :D
Nadam se da ću vam se i ja relativno skoro (za koji tjedan) pridružiti... Prije dva tjedna me je dr naručio da mu danas dođem ako u međuvremenu ne dobijem m (sad je već 72 dana od kiretaže :/ ), pa se nadam da ćemo danas znati što napraviti dalje... Jer Menopuri me kod mog ginića čekaju... :)
Gričanka, ti si 2 dana iza mene u klomifenskom ciklusu :) Jel ti to prvi? Meni je i dosta sam natečena, sad već skoro kao na menopurima zadnjih dana. Je li to dobar znak, saznat ću preksutra. Uh, još 3 imam za popit.
Shanti, nadam se da će majstor sutra naći i otkloniti kvar 8) 72 dana, hm... baš je zapelo... ~~~~~ da se sve riješi što prije i da kreneš u akciju! E da, i uzmi te menopure od tvog ginića, od 1.2. se nešto komplicira, čitala sam... više se neće nabavljati kod prim.gin.nego preko bolnice u kojoj radiš postupak.
Taca, nadam se da sada nisi u Hr! :D
Tikica, Tiki, Mimek, Mare, Vaka, Jadro i ostale :love: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~
samo da kažem da vlada jednodnevna viroza, i to temperatura +/- proljev i/ili povraćanje. Ali doslovno jedan dan.
Stellita, hvala.
Aurora, oće bušica i od klomifena, al to brzo prođe, jedva čekam tvoj UZV (moj se ljevak prestao napuhivati nakon štoperice, a dešnjak se sad pravi važan, čekamo do sutra, baš me zanima šta rade)
Mene isto zanima šta moji rade... možda gledaju neki dobar film, čitaju knjigu... klade se međusobno koji će prvi puknut i koji ima j.s. :lol: :lol: :lol:
drage moje evo iva_luca je podigla topic...rikikiki nam je u Vinogradskoj..imala je trudove pa se smirili...brzo će njena princeza biti u naručju!!!!
pa curke kada budete se isčitavale druge godine neka i vama tako u potpisu bude jedna princeza ili princ
sjećam se prošle godine u svibnju kada sam joj nos trudna ja trljala za sreću a vidi je sad!!!!!
... a meni je ona nedavno (u prosincu) svojski i čvrsto potegnula nos 8)Citiraj:
stellita prvotno napisa
... neka ova lančana reakcija ovako uspješno ide i dalje, a za Rikikiki~~~~~~~~~ puuuno sreće :heart:
AuroraBlu, :lol: , kraj tvojih folikula, moji su prava lijena puhala (ako ih još uopće ima). Nije mi ovo prvi klomifenski post., točno prije godinu dana sam uz klomifene imala 2-3 folikula, vodeći punktiran bez JS, a posljedica ostatka bila je neka čudna (koprenasta) cista, koja je do 5. mj. otišla. I mene taj klomifen napuhuje, ali što mi je tada bilo vrlo nelagodno, oštri bljeskovi u vidnom polju sa strane, nadam se da se ovog puta neće ponoviti isto! Vibrrrrrrrrr za tvoje živahne folikule :*
Shanti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za danas i dobar UZV (a ondak ćemo dalje ) :heart:
Tiki_a, Mare, Taca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Mudra Tikica, iz tvojih usta, tj. prstiju, u božje uši :love:Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
Gričanka, pa 2-3 folikula je dobra reakcija na klomifen, čini mi se. A sad kad si spomenula bljeskove - ma imam i ja neke čudne simptome u zadnje vrijeme i često u mraku vidim svijetle točkice - ali nije mi ni na pamet palo da bi to moglo biti od klomifena. (zapravo sam već pomislila kako moram otić prekontrolirat očni tlak)
gričanka iz tvojih usta u Božje uši......nadam se da te je rikikiki dobro potegnula :lol:
Mare Za uspješnu i plodnu punkciju sutra! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
thanks Aurora, ja sam već počela dogovarati i na poslu i nešto drugo za sutra dok mi nije upalilo...a jedva sam se sjetila popiti klomifen svaki dan, stari se :)
Potpisujem i neka nam forum brzo proradi da cujemo dobre vijesti :DCitiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
evo i ja saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrasnju punkciju
Hvala na dobrom savjetu, baš sam razmišljala da to napravimo... :)Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
Ššššš... kakve godine, kakvo starenje. :love:Citiraj:
mare41 prvotno napisa
Sretno sutra, razveseli nas :heart:
A kod mene, cirkus na uzv... Na jednom jajniku imam folikul kao da se sprema O, endometrij mi je zadebljan i čini se da bi mogla i M, ali imam i nešto za što se sumnja da je zaostalo od kiretaže (ispunjeno tekućinom, u endometriju, 0,7x0,5 mm; da nije ostalo kao što je, teoretski bih mogla biti i T :mrgreen: ), što će doktor držati pod kontrolom, ukoliko mi beta bude negativna. Ako slučajno ne bude... :/ Ali, očekujem je negativnu jer mi je testić savršeno negativan, tako da barem o tome ne želim brinuti.
Uglavnom, postavit ću si dijagnozu da sam hormonalno savršeno poremećena. :mrgreen:
Hm Shanti, uz takav ciklus jedino priznajem da se uskoro ponovo dogodi T! Inače :klap: za planove.
mare41 za sutra!
gričanka :D
Baš me razveselila rikikikačica :heart:
tiki, a ti si propustila da te riki vuče za nos, nas je dobro povukla :) , prelijepa je trudnica (još malo).
taca, di si?
evo :* za vikki
Nabrzinu vas procitam ali ne stignem pisati jer imam goste ovih dana i stalno me netko zivka i visi mi nad glavom. Uglavnom, sinoc sam dobila protokol, veceras pocinjem s logestom prema preporuci od tikice69 i 1.3. sam na 1.UZV, imam dugi protokol. Danas mi vrag nije dao mira pa sam otisla vaditi hormone, FSH 10.5.
Mare41, drzim palceve za sutra, samo neka bude jedna fina js.
Shanti, nadam se da ce se sve brzo razrijesiti i da Menopuri nece vise cekati.
Gricanka, jako mi je drago da si opet krenula u konkretnu akciju.
Vikki, kako si nam?
Vaka, ima li kraja tvom strpljenju? Malo pokazi zube.
AuroaBlu, vise ne znam kad ti je UZV. Nadam se da ce biti dobro.
Svima, :*
ja ne čitam koji dan kad gle ovo ????
treba se naviknut na ovo, a i gdje su smajlići ?
gričanka kako je prošlo danas ?
mare41 pusa
vratija se šime, već sam većini rekla-idu utrići nakon "rescue" inseminacije jer su pukli folikuli taman malo prije nego smo stigli, a evo i javljam da je beta od Shanti negativna, ovo novo sučelje nije loše, sve sam pregledala, al ne vidim smajliće
Mare, ajde pls help, pošalji mi PP jer bih te nešto pitala, a ne kužim kako poslat PP, ne vidim outbox pa kad kliknem send ne kužim jel' otišlo ili nije... Smajlić koji se smije sam sebi jer ne kužim di su smajlići...
mare41 :love:, nije ni čudo što Reš radi od 5 ujutro. Ne znam jel' osjećam ludu glavu zbog posla, ovog naprezanja na rodi ili zbog tabletice femare? Mislim da je ovo prvo + drugo.
mare, onda vibramo za kucnu radinost :*
ina, ok si poslala pp, a smajlići su na brzi odgovor-napredno:*, ne sviđa mi se što mi poruke ne odlaze jer je nečiji inbox pun, tako neće baš ići
Ja upravo procurila i usla u svoj dobitni ciklus :yes:
go tikica :-D
Mare, Taca, Shanti, Tiki_a, Tikica69, AuroraBlu~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše aktivnosti i dobitne postupke :klap:
Mimek, u mom slučaju nema konkretnih detalja, osim da si sad pikam menopure(x2) , folikula još nema, cista je tu, itd... osjećam se kao žaba od 4 kg... napuhana i žedna, i samo se bućkam hodajući koliko vode utrpam u sebe! :neodlucan:
Za korištenje smajlića potrebno je u odgovaranju kliknuti na opciju Idi na napredno u donjem desnom uglu.
Meni se ovako uređen forum jaaako sviđa :klap: samo se trebam malo priviknuti.
Kokice, laku noć (idem popiti vode :mrgreen:)
Mare, a kako znaš da su folikuli pukli taman prije punkcije? Jesi li osjetila taj trenutak??? To znači da im je potrebno manje vremena za sazrijevanje nakon štoperice. Dakle, sljedeći put štopericu u 22h. Nek me neko ispravi, ovo mi se čini logično...
Idem proučavat dalje (još nisam otkrila ni kako se šalju pp) Smajliće jesam, ali ne kužim kako pisati IZA njega:-?
Pozdrav cure,
mare41 to bi mogla biti lijepa bebica iz kućne radinosti ~~~~~~~
tiki-a za dobar start i strpljenje do prvog UZV-a
tikica-69 za uspješan MB postupak
gričanka od srca želim da da folikulići krenu
taca70 za MB
ja odležala svoja dva dana nakon transfera a skoro da ga nije bilo jer sam od 4JS dobila dvije zrele i dvije nezrele sva nadanja naravno uperena u ove zrele kadli one totalno zakazale i tek drugi dan počela se razvijati nezrela i došla do četiri stanice za koje biologica kaže da su odlične,
ne mogu vam opisat koliko sam zavolila tu četistaničnu mrvicu
svima pozdrav:heart:
kata1, nestrpljivo ćemo čekati veliku betu za tu lijepu mrvicu, eto kad mrvičice iznenade, ta je pravi borac,
tikica~~~~i biti će dobitni:*
gričanka, samo ti bućkaj pa će to lijepo napredovati
Aurora, jel danas UZV? čekamo napeto
a sad ja:-), dakle, ja oduvijek svoje folikule osjetim od 15 mm na dalje, a kad jako počne rasti LH i kad je pred pucanje, zaboli ko sam vrag i to se jučer dogodilo pola sata prije punkcije, a uvijek nakon pucanja osjetim izlijevanje tekućine u prostor Douglasa i to me jučer tako bolilo da sam jedva hodala (uvijek su mi dr-ovi govorili da je to normalno), a tatine "sjemenke" su se jučer jako hvalile, a za mamu se samo reklo da sad ne možemo znati kakva je j.s:sad:, tatu se i tako uvijek hvali, Aurora, što se tiče štoperice-dogovor je za slijedeći ciklus ide punkcija 12. dan jer mi tako prirodne i ide, a što se tiče kućne radinosti-nije išlo u 3 i po godine pa ne očekujem ni sad, eto toliko
svima:*
:-oTi to sve osjetiš, Mare!!! Stvarno si osviještena :-) Ne moraš se ti nadati, ali ipak si uzimala klomifen kao poticaj za proizvodnju - koja bi, zahvaljujući njemu, mogla biti kvalitetnija.
Kata, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za četverostanični zametak!!!:-D:-D
Nažalost, to samo dokazuje da je po trenutnom zakonu odabir stanica čista lutrija.
Taca, Gričanka, Shanti, Mimek, Tiki, Tikica... i svima koje ste na stand by, :*