Tanci, nema u C&A?
Printable View
Tanci, nema u C&A?
A, joj, Tanči...Kao da čitma moju mamu kad sam ja bila mala. Muku smo mučile sa mojom odjecom.
Jesi probala u Zari, ja tamo nadjem traperice koje su mi dovoljno dugačke po normalnoj cijeni. A rukavi - nemam rješenje, meni su i dandanas kratki pa se furam na trikvarti ;-)
A jakne kupim broj vece pa vise na meni (ali su rukavi ok) ili odnesem šilici pa nešto smislimo s tim rukavima (produžimo jih)
Sve mi se cini da me to ceka vrlo brzo. Moja je bas visoka, odudara od ostatka razreda pa je zezamo da je pala razred :D
Traperice ne voli.
Ima jedne iz H&M-a i te su joj kratke, a ženski broj 38.
Zara? Od Zare sam odavno odustala jer joj je isto sve kratko ili čak i usko, a krojevi čudni. Majice su im neke toliko male, za nevjerovat.
Sad mi je sinulo!
S. Oliver!
Možda tamo ima nešto.
Upravo je u školu otišla u majici od S. Olivera, najveći dj. broj i ajmo reć, dobra je.
Malo preširoka, ali su rukavi ok.
Možda imaju i tajice ili hlače duže.
Sjećam se, doduše davno je to bilo da sam jako kvalitetne trenirkice kod njih kupovala kad je kći bila beba.
U Zari prolaze samo traperice ali ako jih ne voli onda nista ( ni moja jih ne voli). Mi tih problema hvalabogu nemamo jer je cijela malo konkretnija pa taman stane ( sa 9g ) u odjecu za 12g .
Ne kužim, ja sam visoka 180 cm, izrazito dugih ruku i nogu i isto ful mršava (naravno sigurno ne ko tvoja kći) ali nije mi nikada problem naći
odjeću dovoljne duljine.
govorim to ovdje zato jer si ja znam kupiti robu u dječjim dućanima i to najveći broj 13-14 ili 15-16,
npr. iz Zare imam kožnu jaknu, tajice-hlače, haljinu i košulju broj kids 13-14 :)
a upravo sam kupila super tajice hlače u dječjem Benettonu 3xl na sniženju za 79 kn :)
da ne govorim o hlačama i trenirkama iz HM-a onaj najveći broj 176...
hlače i trenikre baš namjerno kupujem najveće dječje brojeve jer su uži od ovih na odraslom
a dovoljno dugački (ako su meni, trebali bi biti i njom)
Moja kći u Benettonovu dječju odjeću ne može ući već tri godine, a zimus sam joj kupila pidžamu vel. S na ženskom odjelu i sad ima tričetvrt rukave i nogavice. Jednom rječju- užas za pidžamu od 300 kn, a prodavačica mi se klela kako su to jako dugi modeli.
Ja oprala pidžamu i odnijela djetetu u bolnicu i došlo mi je da plačem kad ju je obukla.
Tako da techna, ako je tebi nešto u Benettonu dobro, to meni apsolutno ništa ne znači jer očito nemaš tako duge ruke i noge kao moje dijete.
U M&S sam ju vodila, ali joj se niš ne sviđa, a imali su ok sniženja ovo ljeto.
je, i onda pleše oko njih
svi časopisi puni mršavih žena, a roba po dućanima za debeljuškaste
a opet... ne za deblje
mah
Zar nije odjeća i po stasu?
U Espritu i s'Oliveru imaju velicine za visok i nizak stas, Tanci pa ti kupujes u tim trgovinama je li je tako?
Bershka i New Yorker su brandovi za mlade pa se tamo najlakše nađe modela
za tanke i dugačke cure.
i ja imam problem s cipelama, ne znam uopće koje kupiti F za zimu. Ove sve gležnjače (bambi i sl.) mi se čine pretanke, a sve koje unutra imaju nešto čupavo su na vezanje (što nam je za vrtić komplicirano). U Areni sam sve dućane prošla, Ima li tko kakvu ideju?
čak i na odjelu za "odrasle" ima hrpa majčica sa životinjama (panda, cucak, lane)
Velika Terranova je u Ilici - moja je baš poželjela jednu majicu na medu
Gdje kupiti cizme/gleznjace? Broj 40 :lool:
Tamo gdje volim sebi kupiti mi je ipak malo puno za nju. A mozda ce joj i noga rasti :roll:
Prosu jesen i zimu je kombinirala neke tople alpina buce i ciciban gleznjace.
Sad mi se cini da ciciban vise nema tako velike brojeve...
Borovo ima svoje vlastite u Hrvatskoj proizvedene, ljubicaste za cure.
marta, gdje to gledaš? ja ne mogu naći taj model na netu.
misliš na timberland like?
je, jako su lijepe! ove bordo/ljubičaste su predobre.
gdje da kupim majice dugih rukava?
Benetton/Sisley - King Cross. Ja oduševljena cijenama.
Prošle godine sam kupila u nextu, nije to baš kvaliteta. Nakon jedne sezone rub rukava se cufa.
Zarine majice su dosta male, a znaju biti i nerastezljive ovisno
o modelu.
H&M ima dobar pamuk i ok majice.
Takko i Kik su vrlo povoljni, a kvaliteta ok. Veličine su im dobre.
C&A također...
H&M najčešće loša iskustva. Najbolja kik (neki pričaju da je koma jer nešto sastav, proizvodnja bla) - najjeftiniji, 40kn redovna cijena, i c&a.
Moja curka je fit, stoje joj OK i siroke i uske, jedino ne voli crop ili one crop pa ful siroke modele;
ove o kojima pricam nisu ni siroke ni uske, onako srednje sirine. I dolje su rezane u polukrug, pa zgodno padaju. Nadje se modela.
Za Apri (upravo je jutros obukla jednu novu pa imam cijenu pod nosom :mrgreen:), 5,95 € (kupljena je u Sloveniji, stoga cijena u €).
moja nosi neke moje majice koje sam si kupila u Lidlu - veli da su joj super drage i 100% pamuk - skroz su jednobojne. i za sada se dobro drže.
meni je zara isto katastrofa - moja ne želi u nju niti ući - a mi i dalje muku mučimo s rupicama na majici - pa ne znam ima li koju bez njih. kako se stvore, ne znam. ne diram ih, jer ako ih krpam, izgleda još gore.
U stvari, sve više nosi moje majice koje su se stisnule - ili sam se ja proširila ;)
pogledaj ove u Lidlu
http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=261
ja sam ih svojoj htjelčla kupiti, ali ne bez nje - ova crvena i crvena prugasta - uzmeš XS veličinu i to ti je taman za O.
te prugaste su prekrasne :heart:
apri, vodi računa da za orku u benettonu nema veličine na dječjem odjelu. možda na odraslom xs ili s, a tu nisam sigurna kakve su cijene.
ne samo da su slatke te iz lidla nego su potvrđeno i kvalitetne.
za moju k su velike, ali ove što ja sebi kupim izdržavaju često pranje i peglanje.
Ja isto moram kupiti još majica, Benetton mi je najbolji, ali moja nosi tek dječji XL.
A kakve su stvari u toj terranovi? Zadnji put kad smo bile u šopingu nismo mogle ući od trešteće muzike.