Draga, žao mi je:cry:, kako, šta su ti rekli?????
Printable View
bugaboo, žao mi je draga:love2: šta su rekli, ima nade da budu bolji?
bogaboo, kaj su rekli? :love2:
beba, hvala na dobrim vibrama. i ja se nadam da bude nekaj od tih j.s. još samo da sutra MM obavi sve kaj treba...:mrgreen:
btw, vozimo se mi u subotu u zg i jedino kaj samo uz put uspjela primjećivati su registracije tipa VZ xxx JS (jajna stanica) ili ZG xxxx FI (folikul) ili CK xxx DC (...) :lol:
prolupala sam totalno :yes:
Sutra cemo znati 100%, ali ja ne polazem bas nade u to, biologica je koristila neke strucne nazive i ne kuzim se ja u to, ali uglavnom nije dobro.
Ako se od pocetka nisu poceli razvijati kako treba ne vjerujem da ce se sad krenuti...
Drage moje ženice evo sad mi je korky javila da je rodila dvoje prekrasne dječice, curicu Lunu i dečkića Roka!!!!!:zaljubljen::zaljubljen:
Sutra ću znati više detalja!!!!:-D:-D:-D
prekrasno...čestitam sretnim roditeljima...:-D:-D
ajme curke šta ste zaredale...lanarice...sad si ti na redu ili se varam..
crvenkapice da ja sam na SD...A ivf dr.baš ne spominje još jer je spermiogram MM dobar,pa hoće još probat sa AIH-om.
zrinkić meni je AIH rađen 19 dc...dobila sam utriće,estrofem,decapeptyl i brevactide...od simptoma ...hmmmmm..(.)(.) ogromne,napuhanost i prištići...i to ti je to više manje...beta=0
sretno!!!:heart:
i meni se korky javila,dobro su i ona i bebice!!!
čestitke presretnim roditeljima i starijoj sekici!!!
Čestitke Korky i MM-u na bebacima:-D:-D:-D:-D
cestitke korky :-D:-Dwow kako vrijeme leti.....kao da je juce bilo kad je javila da je T. :heart::heart:
bugaboo :love2:.....
bugaboo:love2:
od idućeg tjedna sam na folikulometriji...
sve se bojim..:roll:
Joj, KORKY čestitam od srca ..... ovo je stvarno super mjesec.... nadam se da će biti i jako puno veeeelikih beta.... pusa svima i sretno!!!
Čestitke Korky, pusa Luni i Roku!!!!!!:-D:-D:-D
Lanarica kad je tebi termin?????:heart:
Ipak su se 2 mrvice razvile, sutra je transfer!
Vec sam odustala od ovog postupka, ali ipak se sve preokrenulo.
bugaboo, super draga, odlično.:-D:-D
cure meni nikako folikuli ne rastu. na 5 ampula sam menopura i tek su na 15,5 mm, a u pon su bili 14 mm. i dr. B i ja smo se nadali da će punkcija biti u petak, a ono šipak. do sad sam primila 49 menopura. da li je ijedna imala takav slučaj? baš me brinu. na lijevom ih ima oko 5, a na desnom 4-5 folikula, pokazao mi, svi su podjednake veličine:-(
korky čestitam:klap::klap::klap:
korky, čestitam!!!!!!!!!!:heart:
[QUOTE=vinalina;1664682]Ajde Hvala Bogu! A koliki su ti folikuli bili kada si dobila štopericu? Tko ti je odredio punkciju? Tur ili Bau?QUOTE]
Dan prije štoperice su bili 15-16 mm, na dan štoperice nisam trebala doci na UZV, dr. B je odredio punkciju.
Evo i ja se vratila od dr.Baumana...imala konzultacije jučer ujutro sve prošlo super osim mm-ovog spermiograma koji ovaj put ima asthenozoospermiju:-(
A ja uvijek govorila ajde neka je s njime sve ok. Radili smo spermiogram 4 puta u ove 4 godine i sve je uvijek bilo ok. čak sad u 5 mj kod dr.Reša koji je rekao da mu je sve super a vidi sad...
Dr.Bauman mi se na prvu stvarno čini super doktor, pregledao mi je sve nalaze i jako ljubazan ( čak i ljubazniji od Dr Reša) a najviše me je iznenadio kad je rekao da pošto imam sve nalaze i sve potrebno da možemo krenuti s postupkom krajem 8mj. kad dobijem menzis....prvo ultrazvuk 21 d.c pa onda krečemo :-D
A najviše od svega me iznenadilo kad je rekao javite se sestri pa možete odmah i ljekove preuzeti..... a sestre.....sestre su stvarno bile ljubazne.....
Eto samo sam htjela podjeliti svoje super prve dojmove sa Sv.Duha i sve pohvale doktroru i sestrama...........
corina baš mi je drago da ti se je dr B tako dopao!!!!!! A spermiogram se može i popraviti do kraja 8mj.....( za utjehu mm je na dan punkcije imao kaos od spermiograma......a vidi nas sad)....
Dali mi netko od vas može preporučiti nekakav preparat za mm-a da popravi spermiogram??? Do sada je koristio jedino matičnu mlijeć
probajte profertil, uzima se 3 mjeseca. njega preporučuju i u mb
CorinaII ne brini, tako se i nama dogodilo, svi prijašnji spermiogrami su bili uredni, jedino taj prvi i zadnji na SD isto astenozoospermija, pa eto u potpisu vidiš kako je prvi postupak na SD bio uspješan!!!
Znam kako se osjećaš, ja sam u komu pala zbog toga, s obzirom da je prije uvijek bilo sve ok! To je najblaži oblik koliko su meni rekli i dr.B uopće nije htjeo komentirat nalaz kao to je sve ok, ništa strašno! :love2:
Sretno!!!!!!
Bugaboo, bravo, vidiš da je tulum u labu bio uspješan!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~z a transfer!!!!!:klap::heart:
bugaboo tako mi je drago da ces ipak ici na transfer :-D
corina....sretno....zar dr. nije u 8mj na godisnjem ?
Bugaboo, čestitke i na ovom forumu.
Ja danas imala transfer 1bc 1cc i slijedi čekanje.
MM dosadan Pita kad će biti fizičke akcije. Molim vaše prijedloge.
sretno svima
Da to je blastocista, a ovo je kako sam shvatila skoro blastocista nije sto posto
hvala i tebi puno sreće
Korky čestitam,bravo za dupliće.
bugaboo, sretno sutra na transferu,
sany7, drži fige za veliku betu.
ja sam danas bila na punkciji, dobili 6 oocita, veli dr.T sve super, sutra zovem za transfer.
danas zvala SD. oplodile se dvije mrvice :-D
transfer u ponedjeljak :klap:
kiara....opet ja.....koji dan si vadila betu???? meni je danas 12 dan od AIH, jučer sam napravila test:negativan!!!! sutra bi trebala vadit betu! kad splasnu(.)(.)??? živciraju me!
ajoj zrinkić baš mi je žao...:love2:
betu sam radila 14 dan...ali sam 12 i 13 dan radila test koji je kao i kasnije beta bio negativan...gle sve je to relativno i obavezno vadi betu 14.dan...to ti je najsigurnije...
a (.)(.)...hmmmmm bile preogromne...na opće zadovoljstvo MM :mrgreen:...a na moju nesreću(i bez toga imam dobru 5-icu)pa si misli kak mi je bilo...
splasnule kad sam procurila..
sretno i obavezno izvadi betu..možda se iznenadiš...:heart:
ja sam u ponedjeljak na 1.folikulometriji...frka mi je...ko da idem prvi put i frka me da mi kaže OPET nema folikula..:roll:
bugaboo :-D super za mrvice..
svima velika pusa i puno,puno pozitivnih vibriza sve kaj vam treba...
vibriza=vibrica:oops:
centaurea tek sad sam vidla bravo,bravo...:-D:-D