Sara što znači ova poruka?? Tigrice je li sve ok?
Evo moje situacije, još uvijek samo jedan vodeći folikul 16x17mm i endometrij tanak :( - 5mm i to nategnutih 5.... sutra ponovno folikulometrija i u nedjelju vjerojatno punkcija.
Printable View
Sara što znači ova poruka?? Tigrice je li sve ok?
Evo moje situacije, još uvijek samo jedan vodeći folikul 16x17mm i endometrij tanak :( - 5mm i to nategnutih 5.... sutra ponovno folikulometrija i u nedjelju vjerojatno punkcija.
Sumskovoce i Mare mi se sutra vidimo znači :)
Jutros sam dobila M...
Draga tako mi je žao... a baš sam se ponadala da ćemo u subotu imati razloga za slavlje... što da ti kažem, drži se, znam da ti je sada teško ali znam i da si ti hrabrica i da ćeš hrabro koračati u nove izazove :love2:
Tigrical, znam da ti je sada tesko, ali ne daj se vec ustraj i dalje.
Tigrical jako mi je žao nedaj se...
Barbyri potpisujem Diabolicu i ja sam imala indenticne simptome trudnice nasa!!!!!
mare ;-) nadam se da ćeš imat puno finih folikulića (tebe se ono u prošlom postu nisam mogla sjetit, sorry :-* )
Dani :love2: ma nek je 1 ali vrijedan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tigrical :cry: ne znam šta bi rekla jer znam da ti sad ništa ne pomaže :love2:
tigrical :love2:
tigrical jako mi je žao, plačem sa tobom vjeruj mi...drž se draga!
Tigrical sunčice moja, jako mi je žao :( ne znam šta bih ti napisala, šaljem ti puno pusa i zagrljaja!
Mare sretno sa promjenama raspoloženja, nije ti dosadno....
Cure MM i ja smo bili u Puli, dali krv za hormone i dali "uzorak" za s-gram. Nemam dobar feeling, a MM kaže da bi radije da je loš nego bolji, da dođemo na red za IVF u Rijeci čim prije.
Ne znam...nalazi su možda sutra, možda u ponedjeljak.
Imam ludilo na poslu, bježim. javim se kasnije od doma....
Tigrical...još jedna pusa i zagrljaj za tebe!!!!
joj tigrical zao mi je...drz se!
tigrice, zao mi je :love2:
tigrical jako mi je žao....
Drage moje :heart: ste
tigrical, a tako mi je žao, draga moja, drži se!
curetine moje, pozdrav svima!!!!
tigrical žao mi je :love2:
tigrical, žao mi je:love2: drži se draga
Malo mi je bedasto jer vam ovo pišem ja, ali stvarno sam spriječena, ali cure, a puno vas je mladih i novih, please osvrnite se malo na novi zakon, na Milinovićeve laži, na naše suborke koje se mjesecima grčevito bore da se njihov glas čuje, istupaju na televiziji, pričaju svoje životne priče, ali to su i vaše priče. Zar ne vidite da lažu, zar ne vidite kolike su gužve i koliko se čeka, zar ne vidite da nema lijekova, zar ne vidite da se dižu krediti i ide u Sloveniju, pa ne idemo na izlet na Triglav, zar ne vidite šta se događa s jajnim stanicama bacanje/zamrzavanje/nepreživljavanje!!! To su i vaše jajne stanice! Cure, Plitvice su blizu! Neka se i vaš glas čuje! To radite za sebe! Suborke to rade i za vas!
Ajmo Rijeka!
Danas sam našla malo vremena da skoknem tu da zavibriram našoj Tigrici i šta sad ........stvarno neznam šta da kažem......:love2:.......nadam se da će Barby i Crancky malo popraviti atmosferu u sub.
DANI sve znaš........MARE sretno po drugi put.......svima puse.....ja bi rado na plitvice ali radim non-stop.......Sara...Innu....Šumskovoće......Magdalena....Luci ja ...Kikica....JOks......i Vojvođanka..i sve koje sam zaboravila ....posebno Diabolica drago mi je da sam te vidjela i tvoju bušicu......:-D
"Najprije su došli po komuniste
- nisam se bunio zbog toga, jer nisam bio komunist.
Onda su došli po Židove - nisam se bunio zbog toga,
jer nisam bio Židov. Onda su došli po katolike
- nisam se bunio zbog toga, jer sam bio protestant.
Onda su došli po sindikaliste - nisam se bunio zbog tog,
jer nisam bio sindikalist. Onda su došli po mene.
Ali nije više bilo nikoga da se buni zbog toga."
ajme cure nema meni nocas spavanja,vec sad me lagano pere nervoza...ide sutra tko na humanu da mi krati malo ono cekanje i kidanje zivaca dok beta ne bude gotova?
a ici ces...bas sam te to i htjela pitat...kad ces bit tamo?
cure ne zelim mislit unaprijed niti crno ali ovako pita,ako je biokemijska trudnoca kod mene nakon koliko se moze opet radit na bebi ili npr u postupak?
ako mi je beta bila 35.1 ponedjeljak kolika bi trebala sutra mi biti otprilike? danas me rastuzila frendica zvala me i tako pricamo,imale smo prije 2 i pol god skupa spntani u 2tj razlike,samo sam ja zavrsila na kiretazi a njoj je otislo krvarenjem,odnosno biokemijska trudnoca i isla je taj dan privatno vadit betu bila joj 28,to je blizu mojoj....
Tigrical strašno mi je zao!:(
Mi smo imali smrtni slučaj u obitelji tako da putujemo, pa na žalost neću moći na kavicu s vama:(
vibriram za bete sutra! Ja bi da me takoo rado da me bar vi razveselite!?Pratit ću vas mobitelom i javim se!
zabor sam reci za normabel ako ga drmnem veceras ujutro me nece bog probudit,iovako se vec jedno mjesec dana radi moje prijateljice stitinjace budim ko zombi,jedva gledam a nakon 8,9 sati spavanja,a ako ujutro ga drmnem bit cu droga kao i na punkciji kad me hvatao ko munjenu smijeh i dok sam cekala u onoj sobici vlastelica nagnula se na stol i skoro zaspala,kad je on uletio ja skocila on ase tako poceo smijat,i kaze miri ne treba njoj nikakva dodatna za bolove,smirenje iovako je nadrogirana:lol::lol:
BarbyRi ja sam ti danas na humanoj, dođi do mene gore.... sretno!
Cranky nadam se da će i tvoja beta zapravo biti beturin!
BarbyRi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dani za lijepe folikuliće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i deblji endić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vojvođanka nek se mrva lijepo ugnjezdi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima ostalima :heart:
Ja sam već polako luda ko kupus 8-)
Barby dođi brzo s humane da nam javiš kakva je beta!!!
Cranky držim fige i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pišat ćeš ti na kavi...vidjet ćeš....
Dani~~~~~~~~~~~~~~ i za tebe
Nama je danas dan iščekivanja nalaza, nadam se da će mi ona ljubazna i draga teta s humane u OB Pula faxirati nalaz, da ne prođe cijeli vikend u neznanju totalnom... Za hormone ću nazvati lab...nestrpljiva sam jako!
Evo i mene.... punkcija ipak u ponedjeljak, još uvijek samo jedan vodeći folikul 18mm i više manjih oko 14mm... endić katastrofa, od jučer nije ni malo porastao.
Dani izdrži. Sutra te mi oraspoložimo. Bit će "endić" ok.
Cranky :heart:
Sumskovoce i BarbyRI za dobre nalaze.
Cranky http://forum.roda.hr/threads/54305-P...lies/heart.gif:heart:
Sumskovoce i BarbyRI za dobre nalaze.
draga moja oraspoloži se bit će super sve. meni je u svakom postupku sve savršenstvo bez mane, stvoreni svi mogući uvijeti i endić i folikuli, pa stanice pa postotak koliko ih se oplodi, uglavno sve super super pa ipak ne uspije. ne mora to bit presudno, kad bude pun pogodak bit će i no sikiriki babe!!! opusti se za vikend pa javi u pon kako napreduje!!! ;-)
Sumskovoce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nalaze
i nema šanse da pišam na kavi :mrgreen:
Dani bit će sve suupeer vidjet ćeš :love2:
BarbyRi nemoj nam kidat živce :cekam:
I mene čudi da ti nije propisan Estrofem ili nešto da se taj endometrij podeblja?? I prošli put ti je bio tanji nego šta treba, pa već zna (pitanje dal zna) kako reagiraš....ja ne znam koji je vrag toj docentici, imam osjećaj da se njoj živo fućka...kao da sve prepušta svojim tokom....znaš da je meni dr. Vlašić, kad je vidio da trebam veću stimulaciju odmah pojačao sa Gonalima, čovjeku je sttalo da uspije...a docentica...ne, nemam riječi!
Dani, želim da ti ovaj put uspije!
Mojih nalaza još uvijek nema..... fax ne zvoni, dakle s-gram je još nepotpisan u bolnici.....hormoni su u labu (hopefully) a ja na poslu.... Izgleda da će to bit test izdržljivosti do ponedjeljka...
Drage moje ja vam uopće nisam uznemirena.... kao što sam rekla u ovaj postupak ušla sam s namjerom da se ne nerviram. Činjenica je da stvarno nikako ne možemo utjecati na to koliko ćemo imati folikula ili koliki ćemo imati endometrij (ja sam živi primjer, pretvorit ću se u vrkutu, sok od ananasa i cikle pa mi je enometrij svejedno koma) pa tako da nema smisla da kidam živce oko toga.
Što se tiče mog endometrija ponovno ću koristiti vaginalete estrofena ali tek nakon punkcije, kao i prošli put, jer estrofem stopira rast folikula. I ne brinem se pretjerano, prošli put mi je na kraju bio dobar.
Moram priznati da mi je i docentica u ovom postupku nekako ok, ako zanemarim činjenicu da mi već planira slijedeći postupak iako još u ovom tekućem nismo došli ni do punkcije a kamo li do negativne bete... al ako je čovjek prihvati takvu kakva je (bez pretjeranog osjećaja empatije) nije ni tako grozna.
Barby??????????????????
cure evo sad sam usla u kucu,do podne bila na humanoj,hvala bogu od 10 do 11 i pol su zakljucale vrata puna cekaona niko nis ne radi:-P
TRUDNA SAM! beta se digla na 162,primio me vlasic nema vlastelica kaze trudnoca je tu mala i pratit cemo dalje,javite se vlastelicu ponedjeljak..jos sam van sebe,sva smusena odjurila an bus,zaboravila na placu skocit,obavit sta trebam po gradu,sva sam munjena...
cranky kakva je tvoja beta? tigrical,si ju ti vadila?
dani bila sam te potrazit u 9 na humanu ali te nije bilo.....