Hvala klija!
Nikad mi nebi palo napamet tamo pogledati!
Printable View
Hvala klija!
Nikad mi nebi palo napamet tamo pogledati!
Evo loptica..http://www.jysk.com/hr/210/346/3928500/a/catalog
Gdje ima Winx s krilima po normalnoj cijeni ... bilo je u Osijeku u Metrou po 125kn ... dok smo se mi smislili sve su ih rasprodali, a drugdje su od 180kn pa naviše ... Dosta mi je hitno ... Da ne ide netko u zagrebački Metro a da je i voljan kupiti :)?
Jel znate u kojoj mesnici u Zg prodaju rolane pečenke? Naravno, za pečenje, ne pečene.
Za ove teniske loptice sam ja mislila da se stavljaju s npr. pernatim jaknama u veš mašinu, da se perje ne zgrudva kod centrifugiranja.
Zar nisi navela da trebaš loptice za skupljanje mucica, a koje izgledaju kao one za stolni tenis?
( :oops: ako sam nešto pobrkala, ja za perje koristim pravu tenisku lopticu.)
Da ne kopam okolo, zna li tko gdje ima za kupiti grudnjaka za dojenje (po mogućnosti što jeftinijih), ali da su dosta široki - ja nisam cicata ali sam širokoprsna :mrgreen:
Svugdje imaju do 85, a meni bi trebao sad 95, ako ne čak i stotka, a mrzim kad mi se onako ureže u kožu :evil:
Ripcord, ima u Mulleru povoljnih, oko 60kn, za velicine i model ne znam...
Da, onaj na trgu svakako treba zaobilaziti kad god je moguće.
ne znam kojih veličina ima
ja sam u mulleru kupila 90 i 95 D
ali prošle godine....
znaju imati...
samo ne ovaj na trgu.... that sucks
negdje od ljeta su to isti mulleri (čitaj imaju iste cijene), čak je ovaj na trgu sad puno bolji što se tiče izbora igračaka.Citiraj:
Hvala, budem sljedeći tjedan do onoga u Cityju jer je taj po svemu sudeći povoljniji od onoga na Trgu (govorim o Zg)
da li netko zna gdje kupiti glinu za modeliranje? bilo je velikih pakovanja u jednom dućanu na početku Gundulićeve, nekakav dućan sa svakakvom opremom za slikanje i slično, nedavno sam ga tražila, ali je zatvoren
Slična takva prodavaonica, isto s profi stvarima za slikanje, kiparenje, papirima raznoraznim, etc. ti postoji u Gundulićevoj, s iste strane, samo dosta južnije (još nakon križanja s Masarykovom malo naprijed). Provjeri jel imaju tamo, no takve trgovine su dosta skupe, mislim da bi (ako to tražiš za razbibrigu, a ne profesionalno modeliranje) trebala moći naći i po velikim trgovinama po puno povoljnijim cijenama
dobar i jeftin jastuk za dojenje???
ukrasne naljepnice za zid za dječju sobu???
hvala
naljepnice- interšpar....
jel moguce igdje kupiti vece bodije (potkosuljice) velicine 116?..trazim vec neko vrijeme al nista..:-(..a ledja stalno gola
naljepnice za zid imas u plodinama, od 50 do 200 kuna, veliki izbor djecjih
...dječju mekanu dasku za wc?
Gdje ima kupiti dječjih buca - mali broj 26-27- ali baš buca ono do koljena, što imaju one trakice za vezivanje, ne ove neke kao polučizmice. Prošle godine je toga bilo u Turbo Limachu (sada imaju samo veći brojevi), a sada nigdje ne nalazim, ovako nešto tražim:
http://www.njuskalo.hr/image-w450/dj...ka-5015753.jpg
Najbolji su mi u Aniti (Gundulićeva), ima svih brojeva, pamuk ili microfibra, ima i u Chiccu (Vukovarska) pamučnih, ali ni kod jednih nije baš jeftino.
U Muelleru je jeftinije. No, imali su tada samo jedan model, jako visok, pa ne može na svaku ljetnu majicu (vidio bi se gornji rub košarice), a i prilično mi je neudoban.
tezenis
to je sestrinska (jeftinija) firma od intimissime
potkošulje svih veličina i dezena
pamuk
genijalne
ja orki nakupujem gomilu potkošulja, pa ih onda ljeti nosi kao majice jer su predivne
ima bez rukava, kratkih rukava, dugih rukava...
slip gaćica, hipserica, bokserica...
vidi me... ko da mi kruha daju!
Naljepnice za zid ja kupila u Intersparu za manje novaca i evo ih na zidu od Božića i već sam ih nekoliko puta morala ponovo lijepiti. A kad god sam u blizini tog zida prođem rukom preko njih jer se STALNO odljepljuju.
Super izgledaju, ali ne vrijede ni pet lipa. :roll:
Kupila mi je jedan kuma u Nami na trgu - cca 120 kn je bio, a uzela bih još jedan, pa ću to čekirat u Mulleru, vjerojatno u Cityju za vikend.
Btw, koga zanima, budući da sam ja sve preroštala ovih dana - madrac za kinderbet najjeftiniji (a djeluje čisto pristojno) kupismo jučer u Mercatoneu za 269 kn! Imaju u JYSL-u nešto za 100 kn, ali to je kao spužva, a ne madrac.
Meni se čini da su u lidlu veličine 85,90,95. Ne znam točno jer mi ih je tata kupovao ;)
Pamučni su. Meni su super jer su isti nakon x pranja, za razliku od nekih koji su se zaništili nakon 3 pranja. I dobro drže :)
jedino što ne znaš kad ćeš naletit na njih.
ja sam isto grudnjak za dojenje nabavila u lidlu za 30 i nešto kuna,,,odlični su.samo prati kataloge biti će opet sigurno...
u prvoj trudnoći sam skoro isti takav pamučni u ljekarni platila 180 kn.a šta ćeš neznanje se skupo plaća.sada mi je prvi savjet svakoj trudnici koja me pita za opremu, "ništa ne kupuj u ljekarnama-osim ljekova naravno".
znači naljepnice u plodinama i intersparu...kakve su vam one iz mebla, vidjela sam u web shopu...???
jastuk za dojenje???baby panda shop ima neke, našla sam na webu, pa me zanima vrijede li išta???
Cure, gdje Tezenis ima dućan?
tezenis ima u king crossu, west gate-u..
da vam usput spomenem..nedavno otkrila jedan feeenomenalan ducan sa rubljem! cini mi se nova firma kod nas. zove se extreme intimo i imaju ducan u king crosu (preko puta interspara) i u arena c.
to je neki srpski proizvodjac, ali....odlican pamuk, dizajn, katalog..ma sve naj, naj. sve je nekako sareno, veselo. ima djecje rublje i pidjame, a tako i za odrasle. kupila sam maloj neki dan par gacica po 15 tak kn (trazite snizene modele) a i novi su snizeni pa su oko 20 tak kn. sebi sam uzela jedne probne, oko 20 kn, zbog velicine. oprala dva puta i za sad su ko nove.