Denny, čestitam od srca!!!!
:-D :-D :-D
Printable View
Denny, čestitam od srca!!!!
:-D :-D :-D
Sad me upravo zvao dr. P... :-o:-o
Malo je reći da je bio oduševljen! :klap:
Kaže da je beta odlična i da mu čak miriši na :zaljubljen::zaljubljen:
matto, eto ga sad!
rozalija :klap: za tebe i bebicu :zaljubljen:. Još malo...a do tada ~~~~~~~~
Denny čestitam od srca!!!!!!!!!!!!!!!!
I da vam javim da je naša NinaB koja je na početku liste ovogodišnjih trudnica rodila malenu curicu! Čestitke ponosnim roditeljima!!!!!
čuj Denny da nije nazvao doc.P ja bih nazvala njega i sve mu ispričala:lol:, šalim se naravno, ne znam kako samo nisi odmah nakon bete sprašila u Cito (ustvari znam doc. Š je tada bio na smjeni), rekla sam ti na tvojoj temi da su obje balastice s mamicom, nisam pročitala misli od doc. P.
to me proganjalo cijeli dan ipak beta je visoka, a tako rano
do sada sam sve pogodila pa ću i ovo, zanam zanam:dancingfever::dancingfever:
danny:-D:-D:-D
i svim ostalim našim čekalicama :-D:-D
Naravno!!!! IDEMOOOOOOO!
I napokon i službeno, šaljem puuuuno TRUDNIČKE prašine!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
ČEKAM VAAAAS!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D
ivica_k da, to je ta cura :-)
Denny zelim ti mirnu, skolsku trudnocu:-D:-D:-D:-D Ti si stvarno dobri duh foruma, toliko pozitive nismo do sada imali prilike vidjeti:heart:
Prijavljujem -, sutra vadim betu.
bugaboo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
DENNY i ovdje opet CESTITAM .... uzivaj u trudnoci , zasluzila si to......
vidis kako je dr. P brizan,
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bugaboo sretno sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I ja prijavljujem - . Bile ste u pravu, 6. dpt je stvarno prerano za test. 8-)
Aurora , zar si već radila test?????
A ja mislila da sam JA nestrpljiva!!!!! :lol: :lol: :lol:
Danas brojim 8 dpt .... i nemam previše nade.... ipak se tu radi o zaleđenim jajnim stanicama.... :-(
Naravno draga moja da je prerano, sačekaj ti još malo a onda ćeš nam javiti za lijepi +.
Poznajem par koji su u Mb imali samo jedan osmostanični embrij koji im je vraćen treći dan i danas je ona trudnica, sa školskom trudnoćom i ja ko smo MM i ja sretni zbog njih. Tako će biti i kod tebe, samo hrabro naprijed uskoro ćeš ti nama reći čarobnu brojku bete. Puno pusica ti šaljem.
Aurorić potpuno te razumijem i ja šizim više, ali treba se još malo strpiti. Pričekaj još barem 4-5 dana i tada će se vidjeti debeli plus :heart:
Svim čekalicama bete da čim prije prođe vrijeme i da se sve ukrcamo u Denny-in vlakić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Ja još buljim u onu crticu na testu i ne vjerujem da je još tamo... i sto puta sam provjerila je li na onom nalazu bete moje ime... :lol:
Test 6 dpt??? Pa jesi normalna, što će ti pokazat tako rano! Provaj 7 dpt! :lol:
Evo, kopiram ti sa http://potpomognutaoplodnja.info/ind...fera&Itemid=76
što se sa BLASTICAMA događa nakon transfera:
0 dpt...zametak je u stadiju blastociste 1 dpt...blastocista se izliježe iz svog omota
2 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
3 dpt...započinje implantacija (ugnježdenje) i blastocista polako tone u sluznicu
4 dpt...implantacija se nastavlja kako morula sve dublje tone u sluznicu maternice
5 dpt...morula se u potpunosti ugnijezdila u sluznicu i ima stanice placente i fetusa
6 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
7 dpt...više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
8 dpt... više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
9 dpt... nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz urina
Buga, jako mi je žao! :love2:
I evo još vibrica za rano-testalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart::heart:
upozoravam da je meni test 8 dan ( blastice) pokazao minus, da je 10 dan pokazao minus i d aje 12 dan pokazao minus ali nakon 10-ak min. se vidila lagana crtica,jedva vidljiva.
a 14 dan beta bila 1180.
vjerujem da sam dala lovu i kupila clear blue da bi i 8 dan vidila plus, ali ja sam imala neke jeftine testove šta sam kupila preko burze po par kuna.
pouka, ne pouzdavajte se potpuno u jeftine testove!
beta rules!
denny po ovome sto si napisala bi se trebalo 3dpt i 4dpt lezat, odmarat, nista ne radit ( ako je t.bio 5dan ),dok se ne uvati a kasnije sve normala
Aurora imam potrebu :-D nekako mi mirišiš na slijedeću trudnicu...i daj Bože da je tako...javi odmah novosti!!!
tiki_a???
oprostite mi ako sam koju vijest preskočila
Crvenkapica, avatar ti je MRAAAK!
Aurora :lol: 6 dpt, pa di ćeš tako rano?
meni je tek 14 dpt i to blastica beta bila 75 i tek tad se vidla lagana crtica, gle potpis
prije toga ništa
zato, strpljenja i beta i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka bude veeeelika
svima veeelika pusa i puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeelike bete
H20 pusa tebi i tvojim curicama
rozi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijep susret
a zašto carski? i ja sam tako prvi puta, ovaj put se nadam vbac-u
Aurorček ma nema veze za rane testove, pa moramo nekako skratiti vrijeme do 11-tog ili 12-tog dana. Uglavnom, poznato mi je takvo "ponašanje" :trep:. Još je zgodnije raditi LH testove ovako rano :mrgreen:. Ipak bolje uopće ne raditi testove jer prije ili kasnije obije nam se o glavu. Sjećam se jedne cure s foruma, Mb priča, cura je radila bete jaaako rano, a bome se već nešto vidjelo u krvi čini mi se 6-ti dan (bila je T).
loks, kada će neka akcija?
Kadauna, kako je kod tebe bilo nakon et-a? Izležavanje ili samo laganini....?
Drage moje,
evo mene odmaram od punkcije ...dobila sam 6 js i jako sam zadovoljna...sutra zovem gore da čujem da li se noćaš tulumarilo....dosta me bolilo i sada me jako boli..neznam uopće šta smijem popiti od tableta kada sam već popila i utrić i andol......pusa svima
Hej Zauzeta, ovdje navijamo za tebe i šaljemo +++++++++++++++++++++!
narnija, BRAVO za 6 js, bit će tu blastica~~~~~~~~~
ZAUZETA~~~~~~~~~~~~~~~~~+
Kadauna, ovakve priče mi se uvijek najviše sviđaju! Bravo za tvoj uspjeh i ~~~~do kraja.
narnija, zauzeta, tikica, Mravak, Aurora ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za visoke bete!!!
Nisam bila neko vrjeme tu i vidim da sam propustila predivna vjest!
Denny, cestitam vam, nakon sve sto si prosla zasluzila si ovu srecu :heart:
Aurora*, drzim fige draga, :heart:
Tiki_a ~~~~~~~~~~~ :heart:
Kod mene tuzno, tiroksin opet pokacen nakon 1,5 god. normale. To znaci da necu moci po nasu bebicu uskoro :cry: Pred nepun mesec dana je rezultat sasvim bio normalan, a sad....puna kapa mi vise svega :-(
Denny, cestitam vam od :heart:
Aurora* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:hear t:
Rozi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skori susret :-*
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vaše snove
potpisujem našu vrijednu bebelicu i dodajem brdo vibrica i za nju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
Dobro jutro opet na početku........stigla vještica...test negativan.....:cry:
ma vita22,:-( šta reć, sve znaš:love2:!