3 u 1:-)
Printable View
3 u 1:-)
goga69 imaš pp!
Mare :heart: ~~~~~~~~~~~~~~
Svima slani pozdrav s mora. :)
Mimek, brijem da je trudnički prah ko vino... što stariji to bolji! :)
[QUOTE=Mimek;1717169]mare :love2: rastopih se. ljubim vas sve ******* evo trudničkog praha koji nije doduše iz Praha, ali star je osam mjeseci, pa će valjda pomoći :zaljubljen:
glacova ja se čak ni u ovoj fazi trudnoće ne mogu pridružiti big bubies klubu
Mimek:lol:
nisam baš sigurna (vidi svoju sliku!) u to!
i sad čitam i ne vjerujem - osam mjeseci!? Kad je to prošlo!?:-o
Nadam se da će i svim novim trudnicama zahvaljujući tvom prahu i gričankinom povlačenju za nos sve proći u redu i tako brzo!:-D
glacova, kako je, što se radi? Šetnjice ili krevet, fotelja? ~~~~~~~
mare41 :-D za tri u jedan~~~~~~~
Ja baš nemam dobre vijesti s današnje folikulometrije, moji su folikulići malo zastali u razvoju.
Vodeći je narastao svega 1 mm u dva dana, sad je na 14, a 12. je dan ciklusa.
Dr me naručio opet sutra ali već polako gubim nadu. I dalje smo na 2 menopura i vjerojatno da nećemo dobro proći u ovim polustimulacijama. :-(
Da li ima tko kakva iskustva s rastom folikula i dobivenim jajnim stanicama, je li to baš u korelaciji?
andream, kod mene su uvijek rasli 2 mm na dan, ali u ovom zadnjem stimuliranom (gonali+cetrotide) samo po 1 mm dnevno uz jedan zastoj nakon inekcije cetrotide. Folikuli su bili lijepi, a rezultat - jedan pobjegao prije punkcije, u preostala 3 bile su js. Jedna se odmah raspala, druga se nije oplodila i treća je u startu bila skroz ok. Da smo punkciju radili dan prije, možda bi bile dvije dobre js u startu, tako da sve u svemu ovaj sporohodni i nije tako loš...I znam da je bilo dosta pozitivnih ishoda u takvim slučajevima. Npr. Superman :heart:
tiki, ajde hvala što si me bar malo utješila. Možda će me sutra slati da vadim estradiol.
Naravno da sada sumnjam u dobru terapiju, ali što mogu, idemo dalje, nadam se da će nam bar taj jedan biti kakva takva utjeha...
Andream, moji folikuli su uvijek sporovozni, stimulacije mi traju po 12, 13 dana ali do sada smo uvijek dobijali dobre js osim u zadnjem protokolu sa Cetrotide. Pod dobre mislim da sam imala dobar procenat oplodnje i broj zametaka za transfer.
Mare,glacova, trudnice i sve ostale potencijalne trudnice :heart:
sorry, ne stižem pratiti forum svakodenvno, pa se tek sad javljam. na SD sam.
čitala sam o cistama.... ova mi je godina tako šuplja sa postupcima da mi nikako ne odgovara 3mjesečna pauza, ponovo...danas nema ciste, a jedan folikul negdje jaaako daleko, na sasvim nedostupnom mjestu, kaže dr. ali danas nije bio moj dr već neki na zamjeni, pa ne poznaje slučaj, a onda je odmah suzdržan u procjenama. sutra ću vidjeti što dalje.
pozdrav svim kokama!
Već sam bila jutros malo radit, al kratko, sutra sam doma jer sam se vratila prehlađena pa onda u utorak normalno na posao. Nisam se ni sjetila da bi se mogla razmaziti, al nadam se da budem ako beta bude pozitivna:-). Što se tiče kratica, po gradu ima puno grafita: ZM u prekriženom krugu, ja to uvijek pročitam kao zadnja menstruacija:-).
andream~~~~~~za folikuliće.
marta7~~~~~za sutra
Ma ipak bolje tako glacova, pogotovo ako ti paše. Meni je u zadnjem postupku dr. napisao mirovanje, prvi puta tako. U stilu B&B (bad and breakfast) mi je jedino taj puta pasalo, ali na žalost bilo je samo poslije posla. Zato uživaj!
Zadnja M (nakon recimo izležavanja poslije posla) mi je bila u krpicama (sorry na izrazu); od 17 transfera 3 puta je bila takva. Ne znam zašto stalno pomislim da je to znak da je bilo pokušaja implantacije? Vjerojatno griješim ...
mare41 :-D:-D:-D:-D:-D draga moja za prekrasne embrije. Ti si 100% naša trudnica.
Svim dragim kokicama iz mog najdražeg kluba puno pusica šaljem i želim im puno sreće u postupcima, u kućnim radinostima.
Mi sutra gibamo za bolnicu i dr je rekao da za 10-14 dana radimo carski rez. Danas smo 36+2 i kada budemo blizu ili punih 38 tjedana naša princeza stiže. Uzbuđeni smo jako i živimo nas dvoje za taj trenutak.
Draga Rozalija, sretno :heart: !
Mare, glacova ~~~~~~~~~~ :heart:
Dobrodošlica (sa zakašnjenjem) gogi69 :-)
Trudnicama, mamama i svima na čekanju :*
Rozalija, ~~~~~~~~~~~ za skori najljepši susret s bebicom. I ja sam prošle godine u ovo vrijeme kretala za bolnicu, i u 38.tt rodila curku.
Draga Rozi, sretno i ~~~~~~~~~za skori susret!
Rozika da ti najljepši dar stigne kući za rođendan
Mare PUPO ~~~~~~~~~ :zaljubljen: Drago mi je što si uživala na izletu! Brojim dane do pozitivne bete ( prvo Glacova, a onda ti ***********) :kiss:
Rozalija ~~~~~~~ SRETNO! :heart:
Andream ~~~~~~~~~ za tvoje folikule i dobar ishod ! :love2:
Mimek ... brojimo s tobom... još malo :love2:
Koke i kokice, svima veeeliki hug
Goga69 ~~~~~~~~~ iskreno mi je žao! Nemoj odustati :love2:
andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~ da folikuli polude i narastu koliko treba
vikki šaljem :-* natrag
rozalija za najljepši skorašnji susret s malenom princezom
Mimek :bye:any coffee in kvart
Mare, sreeetno :)!!!
Cure, veliko srce!
Rozalija sretno :-)!!
Ja sam danas obavila bris endometrija i pitam se da li je itko jos to radio u sklopu obrade steriliteta. Googlala sam kao sumanuta o infekcijama uterusa i IVF-u ali nema bas nekih informacija, kao nema dokaza, moze biti i ne mora. Ma sigurna sam da nece nista naci.
Svima kiss.
Kad ćeš znati rezultate? Kako izgleda to uzimanje brisa?
Kako se radi taj bris i zašto si ga radila - bakterije ili? Ja sam radila biopsiju, to je svojedobno radila i rvukovi, ja u anesteziji, prilikom histero, ona na živo. Nisu mi ništa našli, moje sve bakterije luduju u cerviksu.
I da li te bolilo?
Sve je pocelo tako da je dr. posumnjao na receptivnost endometrija pa je predlozio da se napravi bris jer sam kao i zbog stalnog spotinga podloznija infekcijama a i endo mi je dosta tanak. Sve je bilo vrlo brzo gotovo, nista ne boli, nalaz za 3tj. On je sam odnio hranislista u lab da objasni sta da rade pa sam stekla dojam da se to bas i ne radi cesto. Medutim, ja nikada nisam imala neke ozbiljnije infekcije, mozda 2x u zivotu urino i jednom su mi nasli streptokok u brisu cerviksa koji sam rijesila s 2 ture antibiotika. Cudi me da se eventualna infekcija uterusa ne bi spustila i da nemam nikakve simptome. Nasla sam neku cesku studiju u kojoj su to ispitivali i 20% pacijentica sa infekcijom je zatrudnilo a 80% nije sto oni smatraju znacajnom razlikom ali opet si mislim da ih i inace ne zatrudni vise po postupku bez obzira na infekciju. Bilo bi mi logicnije da mi je obzirom na sve moje tegobe radio biopsiju endometrija.
Btw. kad sam ga pitala za komentar mog AMH rekao je da je bitno da nije ispod 2 a da je logicno da ne moze biti ni 30 ni 40. Stvarno utjesno. :roll:
Kad je već taca70 spomenula AMH...pogledala sam lab Breyer, nisam primijetila da tamo mogu napraviti pretragu....ili možda ipak? Gdje bi mi bilo onako najbrže i najlagodnije? Vinogradska ili...Meni je najlakše ušetati u Breyer samo dal' može kod njih?
taca70, na temu spottinga, da li ti je slabiji odnosno da li nestane kad si pod utrićima? Jer kod mene uglavnom da, ali ne sasvim. Jer ako utrići ne pomognu do kraja, vjerojatno je osim progesterona još nešto u pitanju....Nadam se da će pretraga donijeti korisne informacije...
Tiki, hvala na pitanju, evo odlučili su ipak rasti i narasli "čak" 1 za jedan dan. Sad smo na 14 i 15 na 13 dc, idemo dalje s tri menopura pa u sri UZV. Kaže doc "mic po mic".
tiki, lani kad sam pitala za Breyer, cijena je bila 670 kn (šalju u Njemačku), a Vinogradska 270 kn...
taca, 3 tjedna za briseve? opet dugo čekanje..
Mare41, za Clamidiju skoro 3mj ali ona mi nije interesantna.
Tiki_a, utrici mi bas ne djeluju na spoting, ni dabroston, ni antibebi, to me i dr. pitao. A sto se tice AMH isto se lagano mozes usetati i u Vinogradsku. Sve cemo ti objasniti samo pozeli.
Andream, bilo bi super da si isla svo vrijeme sa 3 ali nadam se da ce i ovako ispasti dobro. U nasim godinama 2 Menopura su kao slonu ubod komarca.