:zaljubljen:
Printable View
Muma, :zaljubljen::zaljubljen:
zeljkice, zuzy, muma❤
Pozdrav. Jel ima još koja trudnica da je osjetila titranje trbuha? Ja sam sad 34 tjedna i to titranje osjećam već par tjedana... na naglo dio trbuha zatitra, zatreperi, znači sitni, kratki ali jako ubrzani pokreti su to. Prvi put sam se prepala.
Kakav je to pokret bebe??? Hvala
To sam osjećala jednom ili dvaput, a kad se dijete rodilo onda sam i vidjela. Kad bi išla spavati onda joj se znala lagano zatrzati nogica. Bilo mi je čudno, ali je nestalo s vremenom. Nerazvijenost živčanog sustava. Inače se ljudi trzaju kod prelaska u dublji san. Normalna pojava.
Dal' je moguće u 13 tt osjetit meškoljenje?
Znam 100% da nisu crijeva, 5. trudnoća mi je to i mislim da drugo ništ ne bi moglo baš tak se osjetit, a opet tek 13. tt
Ima netko ovako ranog meškoljića?
Teško. Možda su krivo izračunati tjedni. S 16 tjedana bi osjetila.
Ali, opet, s druge strane, ako trudnica misli da su to, što osjeća, bebini pokreti, ima svo pravo to misliti.
Prva trudnoca, posteljica straga, osjetila prva kuckanja u 17tt. Osjetim samo kad legnem na ledja i full se smirim, koji dan da, koji dan ne, i tak vec par dana.
A kolko je 17tt tocno mjeseci ne bih znala, znam da je bebac jer nisu "mjehurici" ni "ribice" ni "leptirici" nego najslicnije kuckanju iznutra
Kako misliš da ne znaš koliko si mjeseci trudna? Pa od prvog dana posljednje menstruacije, pa po kalendaru :)
Joj Beti tak sam se izrazila jer si gore pisala tak kak si pisala, ja se vodim po tjednima a ne po dva, tri ili cetri i pol mjeseca! Od prvog dana posljednje menstruacije sam 19tt. Ak cu racunati kolko mjeseci sam trudna bogme mi nije bitan dan ZM nego mjesec. Malo mi je bedasto da itko ikome moze sa sigurnoscu tvrditi dal osjeca svoju bebu ili ne, ali u redu vidim da si zena sa stavom, sve pet.
Slazem se Jagodice. Kao sto vec znas, ja prva mogu da demantujem da se beba ne osjeti do 4 i pol mjeseca puna jer ja u ovoj trudnoci osjetim vec tri tjedna, mozda i 4, a sad sam u 19tt i imam pravi tulum unutra. Kod gina bila prije 2 i po tjedna i rekao mi je da je sasvim normalno..osjetio je i on na UZ sondi. I ja gledam sedmice ali eto Jagodice uplovile smo u peti mjesec kada smo usle u 18 tt (ja nasla jer me svi pitaju koji si mjesec hahahah). Uzivaj u micanjima Jagodice <3
ja u 17 tjednu...beba naravno reagirq na hranu (slatko) i glas najviše
evo nas sa 17tt i da, meškoljić se već lijepo osijeti. sad to više nije titranje nego baš ko da netko prstom bocka iznutra :)