faith, čestitaaaaaaaaaam!!!!!!!!
Printable View
faith, čestitaaaaaaaaaam!!!!!!!!
Bravo Faith,bravo za PFC,cestitke!!!!!!!!!!!!!
bavo faith...bravo PFC :)
ajd Mare daj tu listu dok smo još trudni...
31+3 sve ok...curica napreduje a mamika još radi punom parom :)
pozdrav najdražem pdfu
~~~~~~~~~~~~svima
Faith,čestitam od srca:-D
Nisam partibrejker, al nije po pravilima foruma da imamo svoju listu, al ovako prilično odokativno rekla bi 10 PFC, 4 Pronatal.
Faith, nestrpljivo smo te čekali i dočekali, uživajte!
Faith, čestitke!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D
Faith, čestitam :-D:-D:-D
PFC :klap:
mare daj listu neće forum umrijeti radi 14 nabrojanih nickova :)
faith napokon vijesti od tebe i to prekrasne vijesti
čestitam od srca i želim lijepu trudnoću :-D:-D:-D
cure hvala na savjetima!
ja svakako mislim poštovati sve što klinika kaže, samo eto bude malo nezgodno kad se ne slaže mišljenje naših gin. ovdje.
Prenatal pijem i dalje jer mislim da može samo pomoći nikako odnemoći. Najgori vitamin A ne sadržava uopće a vitamin D u normalnim je količinama.
meni trudnoća je svakako sve samo ne školska što mi svi želite :( jučer sam opet bila na hitnoj... počelo je s bolovima na dnu stomaka, krvarenje kao menzes a onda je ispao ugrušak krvi s bijelom žilicom na što smo svi pomislili da je plod 100% i da je to zapravo pobačaj.
Muž je kao bez glave doletio brzinom Schumachera i na hitnu, ne trebam vam ni reći koliko smo se prepali.
Međutim, hvala Bogu pregledom je ustanovljeno da nije u pitanju plod ( bebi uredno srce kuca ) već je u pitanju hematom. Nakon što sam došla kući nastavilo je krvarenje a onda je ispao jedan poveći ugrušak i nakon toga se krvarenje značajno smanjilo.Danas je skroz stalo. Samo mirujem, terapija ista.
Poslala sam mail dr Mardešiću za njegovo mišljenje. Ovi dr ne znaju objasniti uzrok. Mi smatramo da bi mogao uzrok biti u tome što je kod transfera cerviks bio skroz začepljen pa je dr me malo zarezao da može ući. Rekao je tada da bih mogla malo krvariti ali nisam. Vjerojatno je tada se krv zgrušala oko ranice i to je taj ugrušak.
Znam da je krvarnje u trudnoći često ali opet se prepadnete kada vam se to događa. JA se nadam da je ovo moj zadnji posjet hitnoj do kraja trudnoće. NAkon 30 dana 3x na hitnoj..
sa mojom faith se čujem i mimo foruma ali svejedno i ovdje da kažem :-D. imala sam tako dobar predosjećaj za nju i nije me prevarilo!
bravo marta! ti si naša sljedeća trudnica, od 4 mora bar jedan da se primi :love2:
Čestitam trudnicama, i jedva čekam da se pridružim i sama. I zbog sebe i zbog drugih:zaljubljen:
Vidim da se kritiziraju sintetski lijekovi, no ja bi ih nastavila piti ako se vjerovalo u njihovu učinkovitost.
Ja bih i trudnicama i čekalicama preporučila barem jednu naturalis bananu dnevno.
Meni je smirila iritaciju.
Dragi Prag. Ove trudnoće su sve u rangu rizičnih, osjetljivih i drugačijih.
Ali je paradoks da su ujedno i normalne trudnoće
Prečesto aktiviramo parasimpatički živčani sustav vlastitom podsvjesti.
Mislim da si jako napeta. Probaj se opustiti laganim i pravilnim disanjem. Uzmi neku snimku sa meditacijom.
I najvažnije od svega, zaboravi da si zanijela u klinici, shvati da ti je dijete živo i da mu srce kuca...i da se zaljepilo.
Ne znam tko ti je rekao da plod samo tako izleti van, to baš i nije točno.:roll
Inače, mislim da nakon pozitivne bete počinju problemi sa našim klinikama, i da o takvim trudnoćama kolaju
svakojake predrasude.
Prag, hvala i ja tebi želim da ti je ovo zadnja hitna u trudnoći.:-)
draga faith čestitam ti od :heart: i neka dalje sve teče školski,
pozdrav svima u niskom startu i sretno!
ajme cure,kak ja volim vaš topic!!!!:heart:toliko trudnica i lijepih beta...ma odlične ste!!!!!!
nadam se da će se ovako nastaviti i kad vam s ja pridružim!!
;-)
čestitam svim trudnicama,a svima koji čekate da krenete želim velke bete!!
milivoji...super za curkicu!!:zaljubljen:
Kiara pridruzujes se?Kad?Imas dogovoreno?
Curke,mene muci kasnjenje m.Danas mi je 35 dc sto sam dozivjela prvi puta u zivotu.Jel to mene pocinje zezati perimenopauza
saznat cu drugi tjedan,narucila sam se na pregled.
Ako upadnem u shemu zena sa neredovitim ciklusima,kako izazovem menstruaciju?Jel obicnim kontracepcijskim tabletama?
Pikali su me jajnici cijeli mjesec i eto mi sad.
puse
Faith ... čestitam od srca i ~~~~~~~~za mirnu i savršenu trudnoću do kraja :love2:
Prag ... za trudničenje bez hitne :love2:
Milivoji... :klap: bliži se susret!
Vibrrrr za M artinu betu!
I naravno, svima :love2:
Faith bravo :zaljubljen:
Neka se nastavi ovaj prelijepi niz... Marta to se posebno na tebe odnosi trenutno :love2: (4 embrija..wow, to mora biti dobitno!) Sretno svima!
Evo naših trudnica (od 12./10): marijakr, milivoji, blizanac, patuljček, tika08, goga69, pretorija, opa, missixty, prag, Faith. (moja cimerica, Pinky javila još jednu...)
ne znamo za Akis, bubanu, Noru (mislim da neko od njih je), a od lani su nam: kika, marti, gričanka...
(možda neko fali pa ubacite ako skužite)
ja ću se ubaciti uskoro!!!:lol:
đurđa, nema ti ni ovo lito kupanja...možda ti donese sreću što po prvi put nećemo skupa čekat betu:-), za koji dan ste gore, držim fige!
Mare draga dao Bog da se ne okupala više ovo ljeto,sve kako bi se ubacila na tvoju listu,zato dosada koristim,već sam se okupala više puta mislim ,nego cijelo prošlo ljeto!!!!!
znači ti si me kočila,da, jer smo dosada planirale transfer i ostalo skupa pa nam nije ni jednoj ni drugoj uspjelo,možda nam ipak nije suđeno da budemo zajedno,ne volim te više8-)
:love2:
đurđa, pomirit ćemo se kad javiš velikuuuu betu:-)
puno puno hvala vam svima na najljepšim čestitkama:love2:velka pusa svima:kiss:
nama u Pragu PFC sve je prošlo savršeno, pa se nadam da ćemo i dalje takve sreće biti....
i to želim svima vama koje se spremate gore, a mi trudnice da nam što bezbolnije prođe tih 9 mjeseci i da rodimo zdrave bebice
i onda napravimo party za ekipu specijalni gost večeri G.Milinović:tele:
faith79,i ja se pridružujem čestitkama
a jesi sigurna da nam je pametno kvariti party sa takvim gostom,ja mislim da ne!!!
faith čestitam od srca na beti i neka sve i dalje nastavi u tom prelijepom tonu:-D.
Ja sam se jučer vratila iz PFC-a, doktorica je bila super, sve smo pretresli mada sam naravno većinu i sama znala pošto mi je ovo već 3 postupak. Idemo u postupak u kolovozu ali samo ako E2 padne jer je sada previsok. Broj antrlnih je jako mali, što sam ionako znala s obzirom na užasno nizak AMH. Protokol sam dobila malo "žešći" jer nema baš opasnosti od hiperstimulacije i sad se samo nadamo da ću valjda dogurat bar do 5,6 js kao i do sada. Nadamo se malom Čehu ili Čehinji
missixty :heart:
venddy, sretno u 08/11. :-)
Pozdrav cure, prvo da cestitam svima koje su nam trudnice, neka vam je svima sa srecom.
Ja sam imala pozitivan test s blijedom crticom, beta je bila 36, dva dana kasnije 32 :(
Nazalost moram se oprostiti od MPO i sviju Vas, ja vam od srca zelim svima sve najbolje .
Pratim vas i navijam za svaku od vas kao i za samu sebe
Sve najbolje
Bubana jako mi je zao :-( :love2: sto moras pisati takav post.Mozda ce nakon ljeta tvoje srce zagrijati novim zarom i optimizmom.
Kako je krasno citati da je pola naseg foruma trudno!!!!!:-)
Kako je Marijakr?Jel bi ona vec trebala roditi zar ne???
Venddy drzimo fige da e2 padne i da das doprinos razredu ceskih đaka!!!!
Faith čeeeeeesssstitam ženo draga.
Drage autorice i autori postova u ovoj temi, danas sam se registrirala na vašem forumu, jer vam se želim zahvaliti za sve informacije, koje sam čitanjem vašeg foruma našla. Na ovom forumu smo moj muž i ja saznali za PFC i zbog vaših dobrih izkustva i mi smo se odlučili za postupak doniranom jajašcem u tom centru. Sada smo natrag iz Praga i nadamo se svemu najboljemu, ćekamo dan za test.
Da bi ipak i od mene bio neki mali doprinos na ovaj forum, ja vam mogu reći, kako sam ja to razumjela Mirnu: dr Lazarovska je na godišnjem odmoru od 10.7. do kraja ovog mjeseca, a Mirna ide malo kasnije, ona će biti na godišnjem zadnja dva tjedna ovog mjeseca.
Nadam se, da vam moje loše znanje hrvatskog jezika ne smeta, da ćete moju poruku ipak shvatiti tako, kako je mišljena - sa puno zahvalnosti i dobrih želja svima vama, koji ulažete tolike napore, da bi ostvarili svoj san.
bohinj, sretno!
Curke,forwardiram vam Mirninu poruku danas,nadam se da se nece ljutiti..
Sad imamo aktualne info za ovo ljeto
Draga Ksenija,Klinika će raditi svo vrijeme.Dr. Lazarovske neće biti 11-31.7.Mene neće biti 14-31.7.No možete nas uvijek dobiti telefonom, sms možete slobodno bilo kada poslati.Za sve hitne slučajeve u klinici će svo vrijeme biti dr. Alena Kostakova kostakova@pragueivf.cz ili mob +420 733 779 110, naše sestre i embrolog.Dr. Kostakova priča engleski, njemački, češki, ruski.Nadam se da će HZZO uskoro poslati svoje rješenje.Puno pozdrava,
..Bohinj sretno sa betom i neka si ti nama ubrzo na listi PFC trudnica!:-)
Pratim ja stalno kaj se dešava al ne pišem, postala sam malo lijena :)
Da, još 21 dan do poroda a sad dali će bit prije il kasnije svakako javim.
Nadam se da ce malo popustit ove vrućine i sparina jer je nepodnošljivo bit
trudnica na ovim temperaturama al izdržat ću i to za svoju curkicu.
Svima puno sreće i uspjeha od nas dvije :)
Yeah trudnica:klap:
Sretno na porodu.
Zanima me jedna stvar. Da li u MPO trudnoćama preferiraju carski rez ili se rađa prirodnim putem?
MPO trudnoće nemaju veze sa izborom carski ili ne...u principu pojam MPO trudnoće je imaginaran...jednom kad krene trudnoća može biti kao i svaka, dobra ili komplicirana...samo smo svi mi MPO parovi senzibilizirani pa pazimo na sve...
baš lijepo kreću češki porodi sa dvije curke :)