Na današnjem uzv vidjeli smo malo kucajuće srce i veliki smo 2mm. Preslatko!
Printable View
Na današnjem uzv vidjeli smo malo kucajuće srce i veliki smo 2mm. Preslatko!
milasova sretno!
zubic.vila čestitke!
Draga bubi, znam da je teško čekati, a ne znati kada će se točno što dogoditi... ja sam u takvim periodima imala osjećaj da mi je to najteže jer imaš osjećaj da stalno stojiš na mjestu i nikako da krene nešto konktetno... Želim da ti vrijeme čim prije prođe i da u 11. mjesecu sve bude odlično, da krenete u svoj postupak i da već krajem 11. imaš za sve nas jednu prekrasnu vijest! :klap:
zubić vila čestitam, to su predivne vijesti!!!! želim ti prekrasnu trudnoću! :-D Jedva čekam da i svi ostali ugledamo takav prizor!
nana0501, potpuno te razumijem... i meni je sada već lakše... a i tako je na kraju samo bitan ishod, sve drugo će se zaboraviti! :-)
zubic.vila čestitke na srčeku. Sretno do kraja!
zubic.vila cestitam od :heart: na :heart:! prekrasno!
123beba ako krenemo, krenut cemo krajem studenog, tako da ce beta biti taman oko bozica. di ces ljepseg poklona :-)
Ajmo sad ~~~~~~~~~~ za cure iz Cita: PapigaCapo i željkica!
Čekamo Vaše velike β ! ! !
:fige:
zubić vila,čestitke na srčeku
ja danas dobila na čuvanje jednu osmostaničnu mrvicu,betu vadimo 26.10
moram priznati da sam prvi put imala transfer bolniji od punkcije..nadam se da buju sve te suze urodile plodom..bilo bi već vrijeme
možda nije loše znati da ovdje možete pitati doktora: http://www.cito.hr/hrv/edukacija=odgovori.html (nije kao Zdravlje i život, al dobro zvuči)
zubić vila bravo za malo srčeko ispod tvog velikog :heart:
Iberc više nikuda ne puštaj svoju srečicu narednih 8,5mj samo neka lijepo reste!
A ja...i ja sam imala danas transfer peti dan 2 morule, ni jedna se nije izborila do blastice i još od preostalih osam sve su stale sa rastom, ništa za zamrznuti (od 12 oplođenih). više ne znam što da radimo....optimizma ni nade više nemam...
Ne znam koliko i hoću li se više uopće oporaviti za dalje.
Betu vadim kad i Iberc 26.10.
Moe,idem sutra pa šta bude,uf koja trema me vata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Marlen,vjerujen da ce se dvije mrve razvijati lijepo u tvojoj busi jer im je ljepse nego u labu..
Drzim fige da sve bude dobro,da uspije ovaj put..sretno!
Marlen glavno da si došla do transfera,nek se samo mrve čvrsto prime. I ja sam danas na stolu kad mi nisu mogli napravit transfer kaj bi trebalo biti nekaj skroz jednostavno razmišljala ak sad ne uspijem odustajem...mislim da me je to samo danas držalo
Milasova super što se progesteron smanjio! Držim fige da od sad sve bude po školski :fige: kak je prošlo prvo pikanje? Jesi išla gore ili si se ohrabrila sama upustit u avanturu :)
Zubić vila bravo za :heart: želim ti mirnu trudnoću!
Iberic i Marlen ~~~~~~~~~~ da vas vaše mrvice ne puštaju nikud i da skačemo 26. za vaše bete!
Tikki- sama sam se piknula i stvarno nije tak strasno...zasad sve ok..
A ti,si pisnula koji testic?
@Milasova znala sam ja da ti to možeš :) test nisam piškila još,mislim da je od boostera u subotu prošlo premalo vremena još. A i da vidim neku sjenu na testu opet ne bi znala jel od boostera ili za pravo. I tako, sad mi samo preostaje čekati :cekam:
Sad moras biti strpljiva:) booster je lijek za nestrpljive:)
Brzo ce pon.i ocekujem veliku betu:) sretnooooo..
Ja sam od terapije donila samo utrogestane kaj mi je malo čudno...bar bum mogla radit testove imam ih već tri u pripremi
Marlen, držim fige da uspije i da se tvoja nada ovaj put ostvari! SRETNO!!!!
curke upomoc... dr me zvao sutra transfer i to ce biti treci dan od punkcije.... sad me frka da nesto nije uredu ako od 12 punktiranih js nije cekao blastice, nego
odmah vraca nakon 3 dana!
J&D nemoj paničariti, puno doktora je uvjereno da je mrvicama bolje u maternici nego u inkubatoru. A osim toga, već treči dan se mogu vidjeti embriji koji lijepo napreduju, pravilnih stanica, bez fragmentacije... i onda se odaberu neki za transfer a ostali čekaju 5 dan i smrzavanje. Tako je nama bilo u postupku u sloveniji. Nažalost, mogući je scenarij i da ih nema baš puno pa da doktor ne želi riskirati... ali ja se jaaaako nadam da je kod vas ovo prvo u pitanju.
Sretno draga sutra!
Hvala svima na čestitkama i da ubrzo svi doživite ovakvo iskustvo!
Marlen i Iberc samo mislite pozitivno,mazite bebice i nemojte tražit simptome trudnoće. Ja ih u ovom dobitnom postupku nisam tražila,ni imala!
Osim smeđeg iscjetka 8 dan. Ni prsa nisu bolila,ništa. Zato,ne zamarajte se simptomima,bit će lakše!
J&D to što je dr. zvao ništa ne znači! Može sve bit u najboljdm redu! Znaju oni što rade!
jojhvala curke.... jos ga
pitam jel sve uredu... on veli da da i ne pitam koliko ih napreduje od uzbudenja!! i sad sam sva luda i kontam da bas zato i ne ceka sto ne napreduju.. a cula sam da dr lucinger voli cekati blastice!! uh rjeci vam se pozlatile curke
jutro,evo:coffee:,poslužite se..ja već nemrem spavat,to je uvijek tak kad sam na bolovanju
trbuh me još uvijek boli od jučer...meni je danas prvi dan transfera ili jučer,sva sam se pogubila u tome?
Željkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliki,veliku betu!
Iberc hvala za :coffee: ja vec danma nemogu spavat vec u 6 s budna
Zeljkica ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
Iberc ni ja na sd nism dobils booster samo ovitrelle dva dana prije punkcije
ja sam dobila brevacid za štopericu
barem budem mogla radit testove...već mi je sad dosadno,sama sam doma,šetat nemrem kad pada kiša,a i trbuh me još dosta boli,tak da danas još ostajem u ležećem položaju..jedino kaj me malo muči je kaj malo kašljem pa se napinjem,valjda nebu smetalo mrvici
Niti u Ri se ni ne dobivaju boosteri.
lberc i Marlen puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ne razmišljate više o odustajanju već isključivo o slijedećem UZV! Sretno!
dr.L. je jednu našu forumašicu zvao 2dnp i vraćen joj je zametak koji sad želi bracu ili seku! Javiti će se ona, ne sumnjam! :bye: