Mary, Mravak i Sushi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Andjeo srceko ce sigurno biti, cekamo s tobom i onda selimo na novo odbrojavanje... :-D
Mene (.) (.) pocele boljeti na dodir....kao inace.
Printable View
Mary, Mravak i Sushi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Andjeo srceko ce sigurno biti, cekamo s tobom i onda selimo na novo odbrojavanje... :-D
Mene (.) (.) pocele boljeti na dodir....kao inace.
Ovaj put smo pokrili dobro plodne dane, .... ali čini mi se da je PMS tu... vucica i mene (.) (.) počele jakooo boljeti dok hodam bez grudnjaka, a kamo na još na dodir...ovaj ciklus malo previše ....za tjedan dana mi trebala dobiti M...pa ćemo vidjet ....
Mary i Sushi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Anđeo čekamo s tobom :heart:
Mravak I meni bi trebala za nekih tj i cirka dana doci..A nesto mi se stalno i piska, bit ce sam se to nahladila. Mi smo joss danas na Prcnju,sutra picimo doma,uf bas mi se ne ide, pogtovo zbog ucenja jer me ceka ogroman posao..:-(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ljubicicama.
vucice nisi se nahladila :fige:
Ljubicice ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ljubi ~~~~~~~~~~~~~~ ja tebi..da nam Prcanj da lijepe pokloncice!
Svima pozdravi i ~~~~~~~~~~~ s Prcnja! Mene (.)(.) bole već 3 dana,a danas me tak zabolio trbuh na sredini nisko dolje,da sam 15 min.skvrcena lezala...kako nikad nemam nikakve simptome nicega,ne znam sto bi to bilo,možda sam se nahladila u mokrom kupaćem...
Sandra ni ti se nisi nahladila :fige: da je nesto "drugo"
i meni to nekak na nešto drugo miriši :fige:
lista za 17.08.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc +
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Cure, jeste li kad u ovoj borbi osjetile da vas to udaljava od muza?! Ili da nestaje emocija i strasti?! Da je sex samo "posao", a ne i uzitak?! Kako spasiti i obnoviti brak kad se to desi ili krene da se desava?!
HelloKitty često nam se to događalo u naletima , znali smo se i posvađati, sve sam svoje frustacije zbog ne dolaska bebe znala istres na njemu... a najgore nam je kada mora past sex tu noć zbog plodnog dana, sam mi je to priznao, kada se MORA NJEMU SE BAŠ NE DA ... sada sam malo pametnija pa mu ne kažem kada mi je plodni dan već ga iznenadim , kupim neki lijepi komad donjeg rublja, ako baš mu se ne da onda mu kažeš da MORAMO noćas... kako spasit brak...odustat malo od bebe i posvetit se mužu...znam da je to lako reći , teže učinit... kada si rastrgan između dvije nejveće želje...muža i bebe ....probaj mu otvorit dušu , odite negdje samo vas dvoje.... eto nadam se da sam barem mrvicu pomogla.... znam da će i ostale cure doprinjeti :*
lista za 18.08.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc +
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
mravak potpuno si u pravu....ja mu nisam spominjala da su plodni dani....skuhala nekaj fino,svijeća na stolu i prišmajhlala sam mu se pa kud puklo da puklo :mrgreen:
Oooooo da...
Samo sto se cesce zna dogoditi da se meni neda, on uvijek moze. Zna bit tesko jako puno :-( posebno kad iza tebe ostane neuspjeli postupak u koji polozis sve nade. Al brzo se trgnem! Znam da moram. Mm je jako optimistican i neda mi da padnem na dno. Ali isto tako mislim da je on jedan od onih koji potiskuje osjecaje i ja vidim da je tuzan, al vjerovatno vidim samo mali dio jer se okupira necim drugim i isto tako "zaposli" i mene.
Al mislim da je sve to normalno i ok.
Potpisujem mravak
kitty mislim da ne postoje oni kojima se to nije dogadjalo...
kada smo mm i ja poceli ciljati o, prvih mjeseci je bilo zabavno, skupa bi proucavali lh trakice, mjerili bazalnu temp i zezali se, a onda se okrenulo sve...odjednom smo se nasli u tom groznom loopu, shvatili da ne ide bas tako lako kao sto smo ocekivali i seks oko ovulacije je postao 'posao'. najgore mi je bilo kada smo krenuli s klomifenskim ciljanima...stoperica i upute kada bas moras, znali smo izlaziti na pauzama na poslu 'da to obavimo'...mm je podemonio, a bome i ja.
nakon toga sam zakljucila da tako dalje vise nema smisla, dogovorili smo se da to vise necemo raditi, makar nas kostalo propustanja eventualne o (a i znali smo da krecemo s mpo pa je to malo prebacilo fokus na druge stvari). poceli smo se cesce nego inace druziti tokom svih dana...prvo je bila zezancija da sad pokrivamo SVE dane, ali mogu reci da je bas pomoglo da skrene misli sa svega...uz to sto je zabavno ;-) i da...vise mu ne pokazujem sve trakice/sluz i sl...
taj isforsirani seks u vrijeme o...ako ga ne mozes pobijediti, pridruzi mu se tokom sto vise ostalih dana :mrgreen: to je moj trenutni recept, za sada pali
I da, rekla sam mu da mi je sex ponekad samo posao koji moram odraditi, i rekao mi je da skuzi kad je tako i da zna da mi je tesko :love2:
Zato i jesmo skupa u dobru i zlu, u zdravlji i bolesti :heart:
jutro! jesmo svi na broju? :)
lista za 19.08.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc +
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Cure moje...:love::love:
Kod nas isto negdje kao i kod sushi..Na početku nam je bilo fora brojati,mjeriti,pratiti.Ali nakon par mjeseci dok skužiš da to nama nepe kak smo mi zamislili,samo kreneš down.Iks put smo se posvadili,i to taman negdje oko plodnih dana,pa se jedan duri,a drugi neče popustiti..naravno pomirili bi se dok bi bilo kasno.Pa se njemu neče,a bome ni meni al znaš da moraš i potrudiš se..
I onda je tu negdje nastala prekretnica,isto mislim dok smo krenuli u mpo.Sve se promjenilo,sad se sexamo dok nam se oče,i mogu reči da je i češče:alexis:
I zaključila sam da što mu manje kažem,objašnjavam,pokazivam,to je blaženiji u svom neznanju.Otprilike zna kad su mi plodni dani,valjda si i ja dam više truda :aparatic:,ali više mu ne trčim iz kupaone s razvlečenim eg white-om,ne pokazujem mu lh trakice i svih tih mojih 50 nijansi sive...
U jednom periodu me zamolil i da mu više ne govorim ko je trudni,ko je u kojoj fazi čega,rekel mi je da mu je to sve skupa postalo tu mač.I mogu reči da nam je sad super!
Kako smo dosli s mora nekako smo se udaljili. Doduse, on je zaradio gips i sve se pocelo vrtiti oko toga, sve je palo na mene, dijete, kuca, pas... I tako danimaaa, nismo se ni poljubili, kamol sta vise do neki dan. Malo se pomazili, ali nekako hladno...i naravno nije mogao. I pocnu mi razne misli po glavi, s njima si prizovem anksioznost koja me zdere evo vec treci dan (imam napade straha, prisilnih misli, nelagode po cijelom tijelu, plac, nezadovoljstvo, bezvoljnost)
MM i ja smo popricali na temu nas i skontali da smo se nekako previse dali u to sve, previse zelje za necim nas je dovelo do toga da smo zapostavili nas. Sex je postao posao, price o nepolodnosti, dijagnozama, preparatima su postale svakodnevnica... A svaki put kad vjestica dodje, razocarenje je ogromno!
Zbog toga sam pitala kako vi s tim deverate, strah me uhvatio da bi moglo nestat ljubavi, strasti, zelje...
Moramo se nauciti opustiti, jednostavno ne pridavati toliko paznje tomu svemu, uzivat dan za danom...
Pozdrav svima! Mi smo prestali pratiti DC, bacila sam lh trakice, vise nas nije briga jel to taj dan ili nije, pomirili smo se s neuspjehom i neoptereceno živimo,a kad su me prije par dana počele (.)(.) bolit pa kad je MM rekao:"Da nisi trudna?!" Pukli smo oboje od smijeha :) i da, upravo putujemo s Prcnja :(
Mi smo imali faze. Kako je netko napisao vec, prvih par mjeseci je bilo super... sex bez zastite i misao da ce beba doci za mjesec-dva. Onda smo bili u fazi da je sex samo "posao" i to smo stojicki odradili. Bez puno strasti, ali uz moto "sto se mora nije tesko". Ali bilo je tesko, oboma. I svaka M je bila dodatno razocaranje. Kad smo krenuli u MPO javila se nova nada i neki novi elan. U ciklusu kad smo bili u postupku nam je bilo najbolje, jedva smo odrzali onaj minimum apstinencije od tri dana. Onda je dosla faza zasicenja i razocaranja i s tim...
Ok ovaj post nije bas jako optimistican, ali to je nasa realnost. Ima boljih i losjih trenutaka. Nekad se opustimo pa bude cisto sex iz zabave, u sredini cIklusa "odradimo" jer ne zelimo riskirati da propustimo dobitni pokusaj. Meni je bezveze da pisem kako samo treba zaboraviti i opustiti se, jer to jednostavno nije istina (za mene), ali ono sto treba je otvoreno razgovarati i prihvatiti da se svaki od partnera s istom situacijom ne nosi na isti nacin.
A čuj,nikad neznaš... Možda oni grčevi od neki dan imaju svrhu. :fige:
Pozdrav svim Prčanjkama i Prčanjima,lijepo im je mjesto..najtaman za pravit malog Jadranka!
I mene grčilo jedno 3 dana na mahove,več sam se zabrinula.U biti sam skužila da imam te neke neobjašnjive grčeve dolje (nemrem skužit dal su crijeva il maternica) svaki mjesec,par dana nakon ovulacije.I uvijek si zabrijem da je implantacija...pa me armija razuvijeri :balon:
Evo-prijavljujem laganu cicobolju,bolne jajnike,nočne grčeve u lijevoj nozi i čudnu al jaku bol u zglobovima lijeve šake,več tri dana :?:
Još maaalko i odbrojavam do susreta sa svojim eskimićem!
uh...to je mozda kratkotrajna postprcanjska depra, imala ju ja proslo ljeto :) naravno da je nemoguce zaboraviti na sve kad stalno brojis dane...frustrira kad tad. ali optimizam fakat daje neki dobar oblik svim stvarima...samo je ufff za***ano naci onaj triger koji ga potice :roll:
meni uvijek pomaze neki fokus koji nema veze s ovim...pogotovo aktivnosti/vjezbanje. zadam si konkretni cilj u odredjenom vremenu...npr moci odvoziti duplu kilometrazu biciklom u mjesec dana, moci odrolati x krugova oko necega, poloziti semestar nekog stranog jezika (streber! :mrgreen:)
kad osjetim da mi se pomicu granice, da MOGU nesto sto prije 2tjedna nisam mogla...sve mi se mijenja. utjece mi na posao, raspolozenje doma, sve nekako ima smisla kad osjetim da ne stojim na mjestu. nekom drugom ce taj triger biti putovanje, odlazak frizeru ili skupljanje salveta, svejedno...mislim da je super pronaci svoj, prestanes brojati dane (osim ak vodis listu, khm).
a muzjaci...njihov mozak je ipak drukcije gradjen od naseg. mislim da njima to jos teze pada jer imaju filing da gube svoj alfa drajv kad nemaju kontrolu...sigurno je tesko priznat si to. zato ja fino dala mm da mi vodi kalendar aktivnosti...i sad frajer popunjava exelicu i kontrolira pomake. dvije muhe jednim udarcem, svi sretni i zadovoljni :mrgreen:
zuzy sretno! :pivo:
E drage moje! Mi smo razgovarali i odredili sve tako da nećemo nikad imati bebaca...mirim se s tim svaki dan,teško je...al ne želim dalje provoditi svaki mjesec na isti način i plakati svaki put kad dobijem...mislim da mi je zdravije ovako živjeti...
Hej curke!
Evo vratili se i mi s Prčnja u nedjelju, baš je bilo dobro..danas još odmaram, pa krećem s učenjem..mm ide na kratki put, pa ima da tulumarim po cijele dane sa zakonima.
Vidim da ste komentirale o "sex fazama"..kao što je već netko napisao, i mi smo prvih par mjeseci se osjećali super, mislili smo da će beba stići kroz par mj..a onda je nastupila faza sex=posao, a onda smo odustali od te faze, i malo stali..pa smo se opet vratili da se sexsamo iz uzitka..i tako je i sad..osjetim i vidim kad su mi plodni dani, pa onda pokušavam da to pokrijemo..mm ni ne govorim..bolje je kad ne zna..:mrgreen:
Zuzy :-D za tvoj skorašnji susret s eskimićima.
Sandra mogu samo pretpostaviti kako vam je teško, velika je to odluka..ali nadam se da ćete uspjeti.
Iščekujem crvenu armiju za kojih tj dana..i dalje imam bolne (.) (.)...drugo ništa..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ cure i nadam se da će nam Prčanj donijeti bar koji +!
Sandra samo hrabro koracajte dalje zajedno. Nikad neznamo sto nam donosi sutra. Nisam od onih koji gaje lazne nade, realna sam ali ipak mislim da bi vas moglo nesto iznenaditi. Ako pogadjam spolove nasim trbusastim ljepoticama-valjda imam dara za jos nesto ;-)
Inace, ni ja vise neznam koji sam dc osim ak ne pogledam na listu. I bolje mi je.
Sinoc pao keks, vazni dani su pokriveni (valjda)... Sad nas cekaju mm pretrage (bris i ejakulat), ja cu pokusati nazicati up da ponovim sve hormone ukljucujuci i amh koji nikad nisam vadila
:kiss:
Jutroooo :-) da vam se pohvalim jer moran s nekim podijelit,, kasni M 5 dana, jucer napravila test pozitivan, ne mogu virovat svojim ocima, danas ga ponovila POZITIVAN, narucena za pregled 10.9 :-) stvarno se nadam da je to-to :-) :-)
Jutroo!
Evo da vam poslužim kavicu nakon dugo vremena, poslužite se drage moje.
Ja sa go na bolovanje, glupa prehlada se pretvorila u upalu sinusa i počela se spuštat na pluća, sad sam na antibioticima i molim Boga da još ne pokupim gljivice.
A šta se tiče tih faza , iskreno sve mi već idu na živce, imali smo ih i mi kao i svi, ja više nego mm,i još uvijek teže prolazim neuspjeh jer se mm pomirio sa time da vjerojatno nećemo uspjeti s njegovom dijagnozom, i kad je meni ovako koja imam djecu mogu mislit kako je vama koje nemate i borite se za prvo.
Ja jednostavno ne mogu prestati misliti na to.
I sad sam u fazi da se preispitujem tražim li previše, jesam li nezahvalna, možda mi jednostavno nije tako suđeno, tražim li kruha preko pogače.
Malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za + !
E cure moje. Dirnule ste mi bolnu tocku.. uhh dok se sjetim. Nama je sex bio posao nekoliko godina. I MM je to odradivao svaki dan. Vec mi je bilo muka od svega. I taman dok smo odustali i pomirili se s nekim stvarima, dogodio se jedan spontan keks, i uz sve dijagnoze i probleme, dobitan. Da tad nije uspjelo bila sam vec na granici ludila i odustali bi od svega jer je bilo pretesko. 6 i pol godina.. predugih..
Zahvaljujem Bogu svaki dan na ovom poklonu koj se upravo budi i zabija glavu u plahtu jer trazi cicu :) moja princez krafnica
~~~~~~~~~~~~~~~~ i drzimo vam fige moja djevojcica i ja
beilana,šaljem veliku cmoku tvojoj hello kitty krafnici :kiss: neku noć sam te sanjala,ništ posebno,samo si mi došla u san:-)
JoMi,čestitam i ovdje!Mislim da ne moraš više ponavljati testić,trudna si i točka!:-D
vidim da uskoro budete imale dva dupla odbrojavanja jomi i anđeo. Bravo curke, sa sto dosadnije i skolske trudnoce.!!
kitty nemoj odustati , to sam i ja rekla da nakon ovog ivf koji je bio u 6. mjesecu da ne idem vise i upalilo je!
JoMi :klap: cestitam i nek sve bude ne za 5 vec za 10 :kiss:
napokon je zivnula malo tema :) ajmo cure, samo pozitivno, sad odmorene u nove pobjede
lista za 20.08.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41 dc +
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
odbrojavalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
drage moje svratih da vas pozdravim i čestitam na novim plusekima JoMi čestitke od srca,neka bude sve 5!
a svima ostalima od srca da poželim što skorije plusiće i lijepe trudnoče!!!
beilana tvoja princez krafnica je naprosto neodoljiva,tolko da bi je čovjek pojeo,prepreslatka je!!! izljubi ju cijelu!
cure puse i držim :fige: za puno novih +!!!!
JoMi čestitam :-D
MAMI kupi si lactogyn zajamčeno da nema gljivica