MalaMa,Iva777 ništa se ne javljate nadam se da je sve u redu
Printable View
MalaMa,Iva777 ništa se ne javljate nadam se da je sve u redu
mala1111 sve je uredu. Malo se samo razvuklo sve pa sam u cekanju. Jel ti odmaras do jeseni ili?
Pozdrav cure...
Dal netko ima nekakav kontakt od dr. Baumana??
Mail ili bilo sto??
Znam da je otisao u Irsku al ne znam u koju kliniku.
Jako mi je vazno pa bih bila zahvalna svima koji nesto znaju za bilo kakvu informaciju.
Hvala....
http://www.rotundaivf.ie/fertility-s...ivf/your-team/
Koliko sam uspjela vidjeti on je u ovoj klinici.Pokusaj njih kontaktirati.
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
:) Sretno sara!
Gdje si se prebacila i zasto ako smijem pitati?
Ja sam trenutno u prvom ivf-u kod dr. Turudic
Nakon 4 neuspjesna postupka , pocela sam traziti i druga misljenja -obisla nekoliko klinika sto kod nas sto vani, konzultirala se sa suprugom i odlucili smo se za ivf centar Lucinger.
Mala28 , sretno i nek prvi ivf bude dobitni!
Evo curke da vam se javim i mi konačno krecemo u prvi postupak u 9 mj protokol mi je od drugog do sedmog dana bemfola 225 imate li iskustva s tim lijekom? Pozz
Jučer sam imala punkciju, dobili smo 11 jajnih stanica :-D
Prijeti mi hiper pa ćemo vidjeti na dan transfera dali će ga i biti, ako ne bit ce frozen all
Danas smo saznali da se 10 oplodilo :klap: i idemo na blastociste. Transfer bi trebao biti u srijedu.
Od stimulacije sam imala Gonal pen 225/3 dana, 150/7 dana; orgalutran 5x; ovitrelle.
Mala28 sretno odlično sad samo miruj ja sam bez oba jajovoda zbog dvije vanmaternicne kakvi su ti bili FSH i AMH
Hvala ti :-*
Fsh mi je 7.1 a AMH 31
Mirujem, sutra ponovno zovem labos i cekam srijedu.
Upitna je lijeva strana gdje nemam jajovod jer mi je na jajniku sad i endometriom.
Kod mene je i problem FSH koji je 13 a AMH 9 tako da sam sva jadna i pesimistična a imam 28g
Kod mene inače ok ali onda nest i kod mene bilo poviseno rekla dr zbog stresa. Ali ipak mislim da bude js. Ne treba ni previše bitno da se oplodi i da bude uspješno. Ja imam 35 pa svaki put imam puno js i blastice ali jos nismo do uspjeha došli.
Poslano sa mog F3311 koristeći Tapatalk
ne nužno, znam curu sa amh 1 pa je ostvarila trudnoću
Curke moje zelim vam svu sreću ovog svijeta da ostvarite svoju zelju nadam se da ćemo jednog dana i uspjeti koji vas doktor vodi
Mala28 kako si danas transfer ili
da :zaljubljen:
od 11 jajnih, 10 se oplodilo drugi dan, a danas smo imali 3 blastice.
jednu su mi vratili a 2 zamrznuli
Bet je 12.7. tj za 2 tjedna
Drzim fige da se primi i ostane u busi sljedećih 9 mj pozz
Mala28 sretno! Nek je to to!
Hvala Vam :zaljubljen:
Cure moje ste vadile betu na svetom duhu preko interne uputnice...kakav je protokol?
Koliko se ceka nalaz?
Mala28 dolje u labu uzmes broj i kad dodjes na red das uputnicu kao i svaku drugu. Nalazi su oko 12/13 sati isti taj dan. Sretno!
Zabrinjavajuće niska razina uspješnosti MPO liječenja
Klinička bolnica Sveti Duh (Zagreb) u 2015. godini obavila je 655 MPO postupaka iz kojih je rođeno 68 djece.
Radi nepreciznosti prikaza slika u "Godišnjem izvješću Državnog registra o medicinski pomognutoj oplodnji 2015.“, procijenjujemo da je bilo oko 200 postupaka intrauterine inseminacije (IUI), ukupno oko 420 postupaka klasične IVF i ICSI oplodnje, oko 50-60 transfera odleđenih embrija (FET) i oko 20 postupaka označenih pod ostalo. (sl. 11. i sl. 2. Izvješća)
https://zdravstvo.gov.hr/UserDocsIma...MPO%202015.pdf
http://www.facebook.com/rodaneplodnost/
Cure, one koje su trenutno u postupcima, treba mi informacija ima li i kolika je lista cekanja za stimulirane postupke/lijekove? Hvala vam [emoji173]
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Nema cekanja ako nema cekanja cim skupis nalaze ides u postupak ja sam sljedeći ciklus u stimuliranom nisam cekala nista sama sam birala kada cu u postupak
Hvala ti Bebosan.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Hej curke jel' tko krece u postupak ubrzo?
Mala28 ja sam krenula sa bockanje prvi put sam se sama piknula ono sto sam rekla da ne bih nikad mogla u srijedu imam prvi uzv kada si ti u stimulaciji isla na prvi uzv 6 ili 7 dan
Hvala ti na info drzim fige da ti ovaj put uspije kako se osjećaš meni je danas 4 dc i bas sam nekako napuhnuta i bas mi je mucno
Hvala ti, sretno i tebi.
Ništa posebno ne osjećam, transfer će biti ovaj četvrtak