Nivesa kakvo je danas stanje? držim fige da je ovaj ciklus tvoj dobitni :ghug:
Ives meni danas 2dc..
Printable View
Nivesa kakvo je danas stanje? držim fige da je ovaj ciklus tvoj dobitni :ghug:
Ives meni danas 2dc..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 31.01.2016. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :klap: :naklon:
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~~44.dc
tajci66 ~~~~~~~~~~~~~~~~39.dc ll
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~36.dc
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
Odbrojavalice: :storma:
vjerujem u bolje sutra ~~~~~~22.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~1.dc
25 godina, peru me majcinski instinkti jako zadnjih godinu dana, al tek smo krenuli a mene vec deru (pravi ili imaginarni) simptomi. Boli dole blizu desnog jajnika, prvo malo zadnja dva dana jace, i podrigujem po malo poslje svakog jela. Tu i tamo glava uhvati ali malo. Zgaravica kad se full najedem, zadnja dva dana malo kriza na sekundu. Ja 90% sigurna da sam trudna i 100% luda od iscekivanja. Piskim ili danas al popizdim i kupim test ili u srijedu.
O bila 19.1. M treba (ne) stic 2.2.
Puno podrske i osmijeha svima salje jagodica!
Zola nekaj slabasno rozo. Ali ono jucer i prekjucer je bas bila krv
Da inače su mi ciklusi kratki, sad je još dobro, do prije par mjeseci bi spoting krenuo 18 dc pa m 26 i traje 7 dana, koma. Sad se spoting smirio, zadnja 2 ciklusa, jedan dan brljavi i onds krene.
Sad mi je lakše kad vidim da nisam jedina u najboljim godinama koja želi još djece.
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 1.2.2016. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :klap: :naklon:
monaLi~~~~~~~~~~~~~~ 45.dc
tajci66 ~~~~~~~~~~~~~~ 40.dc ll
romeo85 ~~~~~~~~~~~~~37.dc
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
Odbrojavalice::storma:
vjerujem u bolje sutra ~~~~~23.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~~7.dc
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Drage moje, up date...čuvam dvije mrvice..sad dva tjedna čekanja do bete
zenii - držim figeeee :) da beta bude do neba i natrag :)
I moj up date - spermiogram je dragom normozoospermia, to je ok jelda? Tako piše na nalazima, ne trebam dalje tražiti kaj znaci?
super MonaLi, to je dobar nalaz
Zeni ~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Monali super nalaz.
Zeni super, nek beta bude visoka i uredna i skolska trudnoca :)
Mona super vijest, bas mi je drago :)
joj i meni je baš drago, barem jedna dobra vijest.
Danas sam rekla šefu i kolegici situaciju, da ću izostajati i to sve onako zapakirano... nije imao šta reći, samo da će tražiti još jednog čovjeka da kolegica ne krepa sama od posla kad me nema.
Malo mi je sad lakše i radi toga... Već dugo ni ne spavam normalno i baš me to sve brinulo oko posla. :roll:
Zenii divno :love: .. držim :fige: da beta bude prava beturina :dancingfever:
i da trudnoća bude uredna i školska.
Zenii, odlicno, drago mi zbog tebe, cuuuuvaj mrvice, nek upali od prve, vidim i prosli put se odmah zaljepilo :-) sretno, bas sam se nasla u tvojoj kozi :-)
MonaLi, nalaz je prva liga, sretno dalje. Lijepo da si sefu rekla situaciju, i sama sam na tom mjestu i voljela bi znati da ce radnica mozda otici na bolovanje, ovako ima vremena da nadje zamjenu, a tebi zelim svu srecu svijeta :-)
Mami2, vjerujem u bolje sutra, niste jedine, i ja sam 77godište :-)
Zenii, vibre na najjače !!!!
Ives - da, sada idemo dalje... Još samo da mene riješimo... :/
Romeo - hvala ti :) Nama je na poslu takva ludnica i moj posao tako stresan i tko god novi sad dođe mora učiti jako dugo da me poprati tako da me baš bilo strah sada doći do njega i reći "e znate ja bi si sad jednu bebu :) ". Ali prošlo je bezbolno, eto nekad i šefovi pozitivno iznenade, hehe :D Pitao me koliko bi to okvirno bilo bolovanja mjesečno, nisam znala što bi mu rekla? :/
Ako su jajovodi prohodni i spermiogram ok onda uglavnom ne šalju na IVF? Jel netko možda zna po kojem principu to odlučuju?
Ovisi u kakvim smjenama radis i mozes li se za folikulometrije dogovarati tipa popodne ako radis ujutro, ne znam jesi li spomenula gdje ides u postupak, puna mi glava pa vise nisam sigurna.
Znaci dok ides na fm mislim da ne trebas na bolovanje, jedino onaj dan i mozda jos dva tri dana nakon transfera. Bar ja tako planiram, znaci poslije transfera koji dan odmirovati, a ostatak vremena laganini i sto mirnije, jer stres bi mogao napraviti cuda.
Ako je sve to ok, mislim da se onda ide s inseminacijom.
Ja ti radim od 7-15 svaki dan, od pon-pet. Ali sam u Petrovoj, a tamo su folikulometrije kod moje doc u pola 9 ujutro... pa dok nas sve zareda, dosta se čeka kažu cure. A i trebat ću sve te pretrage obaviti, sve je to manje više ujutro :/
A i ako bi išla na postupke sumnjam da bi išla raditi jer je to 8h stresa i daleko radim od doma pa i puno vožnje itd.
Misliš da me nebi možda stavili za početak samo na Klomifen? jer ja još baš ništa nisam probala...
Hm, da, nezgodno. Jesi obavila sta od pretraga ili tek budes?
Mislim da je tebi najpametnije za vrijeme fm uzeti nekakav godisnji, u medjuvremenu, nek se tvoja zamjena uci, a onda dalje nastavis s bolovanjem. U biti o svemu tomebi trebala popricati sa svojim gin, mislim da ti on izdaje doznaku. Valjda ce se javiti netko od cura ko je to prosao...
Ni ja jos nisam nista od toga probala, ali mislim da bi klomifen mogao ici ako se ide s inseminacijom, mislim da ovisi o tvojoj ovulaciji.
hmm da... Nešto ću morati, vidjet ću sve kad donesem sve nalaze doktorici. Nisam ništa od pretraga napravila jos... Prvo čekam da mi kaže sto trebam. Naručiti ću se za bris jedan dan jer ću to svakako trebati... A ostalo ko zna, čula sam da ću svašta morati zbog pcos :/
Ja sam mislila da doktorica opće prakse piše doznake? Tako sam pročitala negdje, hmm?
Mislim da neću ići na inseminaciju ako je sgram dobar? Ne znam... Ništa vise ne znam :-)
Da, ima tu dosta pretraga. Mislim da i gin i dr opce prakse mogu pisati bolovanje. U svakom slucaju sretno, sve ti ovisi o nalazima. :-)
Curke moj papa nalaz u redu, hvala Bogu!!!! Sutra zovem dr Lucija za konzultacije, jedini trenutni problem je sto moje m nema i nema, trebala je vec doci, test danas neg, ovulacija je bila 21dc....
hvala Romeo :)
I moje menge jos nema...:/ ako ne dođe sutra pocet ću piti duphaston koji mi je ostao od prošlog puta
Na folukometriju ideš svaki drugi dan, kad je aspiracija možeš taj dan uzet bolovanje a mižda ti bude vikend pa ti neće trebat i onda kad ti vrate mižeš bolovanje.
Aha znaci ako ću ići samo na stimulaciju klomifenom onda samo uzimam bolovanje kad su folikulometrije? A od kojeg do kojeg dana ciklusa se to ide? :) thanks
Pa za to ti netreba bo, možeš poslije na posao.
Jutrooo, kavica!
Jutro!
MonaLi najbolje ti uzmi bolovanje i lagano bez stresa.. razumijem te u potpunosti..ja odem raditi na teren i onda gledam hocu li fuliti ovulaciju pa sad hocu li stici izvaditi hormone na vrijeme, dok nisam otisla na put... a m kasni i onda ne mogu nista isplanirati kako treba...
I da jutros test negativan... Kasna ovulacija ...
BO ti pise gin ako je sa ginekoloske strane. Mislim da tu dr opce prakse ne moze nista.
Romeo super za papa test! Znači uskoro krećete, sretno do neba..
MonaLi, napravi onako kako osjećaš i što će ti biti najmanje stresno. Ja sam recimo (u 1.postupku) bila na folikulometrijama svaki drugi dan (ukupno možda 4 puta) do 11 h i onda na posao. Punkcija i transefer bolovanje. Ali tako je pasalo i meni i poslodavcu.
Ovaj put sam imala folikulometrije poslijepodne i moram priznati da mi je to bilo puno lakše, bez stresa, ne moram nigdje žuriti, nitko me ne zove na mob itd.
Tako da..ako želiš naravno...iskoristi bolovanje jer imaš puno pravo na njega
Hvala Zenii, evo danas se narucila kod svog mpo dr, 9.2.idemo na pregled :-)
Ives, pisi danas 1dc.
Limeta - da, još bi ja nekako da mogu popodne, ali nemam tu opciju, a glupo mi je plaćati privatno dok ne moram. Uostalom ionako planiram ostati trudna, mora se firma počet snalaziti bez mene polako :D
Nivesa - to mi je još bolje, bolje ginekologica zna zašto i koliko mi piše dana, valjda :)
Romeo - jel ti to prvi put da ideš mpo doktoru? Privatno? (isto sam se već pogubila u postovima )
MonaLi, bila sam vec prosle godine, povadili sve nalaze, u medjuvremenu mm bio na operaciji i jos 100 cuda se izdesavalo. A sad idemo na konacnu odluku i kontrolu sgrama, prosli put je dr preporucio icsi zbog loseg nalaza, sad u utorak cemo znati jel se sta promijenilo ili
su decki iste brzine. Sve u svemu jedva cekam vise krenuti s tim i napokon se pomaknuti s mjesta. Idemo privatno u ivf centar. I ja se pogubim, dogadja se :-)
pratim i citam, ali nema nista pametno napisati
danas mi je dan uljepsala kuma, plusic u 40.
tako da nsimo mi s 38. punih tako stare
idemo dalje u nove pobjede
Romeo - Aha, nisi trebala opet sve pretrage raditi pošto si ih davno radila?
Znam kako ti je, jesmo u problemima ali ipak postoji uzbuđenje prije...možda je baš idući ciklus taj? :)
Možda se riješi problem... možda se uskoro nađe rješenje...Ja samo o tome razmišljam.
Držim fige :)
Ajde super da možeš privatno, bar nema gužvi... čekanja... itd.
MonaLi, najbitnije da si krenula, sve će se posložiti samo po sebi. Ja se prečesto brinem oko posla, pa kako će bez mene, nema tko preuzeti, klijenti lude...
Ali na kraju dana kad razmislim...to je moj život i moja obitelj i ako to netko ne razumije njegova stvar:-P
Uz sav stres koji moramo prolaziti da bi postale mame, ne želim se još zamarati i mišljenjem okoline.
Bokic svima. Nisam sve ispratila ali samo cu za ove zadnje postove rec da su godine samo broj, starost osobe je u glavi. Moja baka je sa 70 kusur kartala s frendicama do 2-3 ujutro! Hehe!
Moje novosti: M treba stic od danas do cetvrtka (cet zadnji dan, danasnji izbacuje u mobu)
Prije dva dana isla piskiti i bio negativan. Sad se psujem jer znam da je to bilo rano.
Jedino sumnjivo mi kaj sam prije M obicno dole suha, a sad i dalje imam iscjedak.
Eto tolko od mene cisto ak nekog zanima stanje u mojim gacicama haha. Navijajte da M ne stigne, i drzim svima vama fige!