Mislis da ima nade za T ako je vec sada bilo malo krvi na ulosku?
Printable View
Mislis da ima nade za T ako je vec sada bilo malo krvi na ulosku?
Chiara- ako sutra ne bude krvi ujutro pisni test, ali svakako popij duphaston večeras, nece škoditi, moze samo pomoći.
Ives - misliš? Bez obzira kaj je mozda puklo?
Joj ima Chiara pravo, moram se strpiti do sutra, aaaaaaaa!!! Kako se lovimo za slamku, užas!
Chiara, ne mora biti.. :) i kod implantacije zna biti nekad malo krvi, zato često žene znaju implant. krvarenje zamjeniti za menstruaciju. Pišni testić ako sutra ne dodje m. Tako bi ja napravila ;)
Mona, istina.. najbolje ćemo znati sutra kad se vratiš s fm. Javi nam se sa dobrim vjestima :*
Hej cure...
Chiara, poslušaj ives, sutra piki testić, ako nema stupića, prekini terapiju. Držim fige za stupiće :-D
Mona sutra ginekologa ispitaj sve, pa nam javi. Nadam se da će biti lijepe vijesti.
Ives kad ti ideš na folikulometriju?
Kod mene nema novosti, čekam da stvari prestanu pa da krenemo po +.
Pozdrav svima :-)
Sutra moram kupiti test da mogu napraviti. Mogu i popodne zar ne?
Mozes ali uvijek je u početku bolje ujutro...
Držim fige :)
Latica- hvala ti, i ja se nadam da ce mi bar dati plan za iduci ciklus, i to je već nesto :)
Latice, u srijedu a kad.. to još ne znam. Čekam da mi jave.
Budite vrijedni i sve dobro pokrijte. :joggler:
I mi ćemo uskoro. Nadam se.
:trci:
Chiara, MonaLi, sretno sutra! :love:
Hvala cure na lijepim zeljama. Ma sta bih ja bez vas. :ghug:
Zasto danas nema liste? 8-)
Ives je zaustavila vrijeme :) Haha ;)
Bokic cure. Eto mene malo
:) ne mogu vas sve polovit ali prije svega zelim dobrodoslicu novoj odbrojavalici i da sto prije zbrise od tu.
Tko pisa danas?
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 24.5.2016. :sp:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :-D :heart:
Chiara...~~~~~~~~~~~~~~31.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice: :ghug:
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~ 14.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
Ives000 ~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~~ 6.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~~5.dc
1latica~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Jutro cure,
evo update: kaže doktor da je ono bilo krvareće žuto tijelo, sretan je jer nije endometrioza. Kaže da je došlo do ovulacije, bio je jedan folikul ali kako se sve to izdogađalo nije siguran da li se jajna stanica oslobodila i izašla van...
Za dalje je rekao opet jednu tabletu dnevno... 5-9dc, kao da ne bi ništa mijenjao. I da ovaj put stvarno dođem 5 dana nakon zadnje tablete i da možemo imati odnos kad hoćemo. Kao nema straha jer smo imali samo jedan folikul sada i to je mala doza.
Mene sad brine ako se opet dogodi isto sa žutim tijelom :/
Chiara - ima li krvi??
Jutro svima!
Cloudy dobrodosla!
Chiara ima li novosti kakvih?
Curke evo liste, :ghug:
MonaLi, jeste pokrili ovaj ciklus, se imamo ćemu nadati?
Za ciljane si super odreagirala s jednom tabletom klomida, dobro je da nastavljate s jednom
tabletom jer ipak su ti jajnci još pod dozom tabletica što si pila, još kad kreneš piti i idući ciklus 1x1
to ti je taman to. Možda bude i dva folikula. Drago mi je da da je sve dobro na kaju ispalo. :love:
Cloudy, želiš li možda s nama na listu, ako želiš napiši nam koji ti je dan ciklusa i dodam te ;)
Chiara nestrpljivo čekamo...:ban: :gumi:
Jagodice, kak si nam ti?
Ives - pokrili smo, valjda... imali smo odnos u četvrtak i u subotu navečer, nismo ni znali da je vrijeme ovulacije, da smo znali pokrivali bi stalno, sad znam za drugi put :) Misliš da bi mogla i bolje odreagirati drugi put? Joj nadam se :)
Ali to sa žutim tijelom mi je sve još uvijek nejasno... :roll:
Ti si sutra na redu?
O super! Onda čekamo da nam popiškiš pozitivu.
možda ni ne dođe do drugog puta :dancingfever:
Yup, ja sutra nastupam :-)
Dobar dan cure, kavicaaaa :-)
Mona, držimo fige za stupiće :-D Keksića je bilo, ginekolog
kaže i O, tako da, ima nade.
Chiara, di si nestala?? Si kupila test?
Cloudy je drugoj temi krenila pisati post, al joj ne ide.
Moguće zbog onih 10ak kontrolnih postova (valjda modr. pregledavaju?!)
Kod nas kiša, vrijeme za spavanje, izležavanje, keksić i dobru knjigu :lol:
Ma sumnjam da ću stići uopće piškit... M bi trebala doći za cca 10 dana, pa ako ništa čekam nju, navikla sam se veseliti i mengi :)
Tebi sutra želim 2 lijepa vodeća folikula:dancingfever:
Latica - hvala ti, male su šanse ali da, nadat ću se :D
Mona, hvala ti i ja se nadam. Bome, koliko me sve pika i bocka bolje da ih bude dva , maksimalno tri folikula ! :ups:
otkad pijem klomifene nisam imala ovako jake nuspojave kao ovaj ciklus. :raspa:
Jučer su me oči boljele kao da mi je netko bacio šaku pijeska u njih. Sve sam vidjela kroz maglu.
Znoj me prao kak je stigao. Dobila sam na to sve još i 3kg :evil:, prsti su mi ko čevapi a skoro ništ ne jedem jer me žari žgaravica za popi... :ulje:!!!!
( nije da kukam..:mrgreen:)
sve sam to izdržala i opet bi... sam nek se isplati!
Bit će :)
Vidiš ja nisam imala baš neke simptome osim glavobolje tu i tamo...
Ja bi sve te simptome :roll:
:-o To sad kažeš hahahah :lool: Vjeruj mi, ne želiš ih!!!
joj cure.... kak strepim za sutra, ak sam sve ovo uzalud trpila pa poludit ću :gaah:
Nije uzalud, pa uvijek si imala barem jedan folikul, a i to je već vrijedno svih simptoma, a možda bude i više :)
Cure evo me s posla. Znam da ste nestrpljive, ali nemam dobre vijesti. Nema mi smisla kupovati testove jer se krvarenje pojacalo. Ne ide puno... A sutra sam trebala betu vaditi. :(
Ives drzi se!
Chiara zao mi je, nemoj bit u bedu.
Chiara - žao mi je :( Ali ako već ništa ovaj mjesec onda bolje da je došla danas nego da beta bude 0, to sam jednom doživjela i ne bi voljela opet... Nada bude prevelika i onda ništa...
Vidjet cu jos da li ce mi se pojacati krvarenje. Ako stane mozda i odem izvaditi.
Žao mi je Chiara, ako stane, obavezo idi izvaditi betu.
Na žalost mi smo ovdje već toliko puta vidjele negativne testove i bete da
više ni ne budemo u bedu nego odmah nastavljamo dalje jer znamo da nam druge nema.
Nije ništa izgubljeno, i onako ste planirali inseminaciju. Ne daj da te ovo obeshrabri!!!
:love2:
MonaLi, ma znaš mene prije prve fm.. uvijek :cupakosu: i šizim ..da ne kažem piz*im!!! :lool:
Ives drzim fige za dva maksimalno tri folikula :lol:
Chiara, samo hrabro. Istina kaj Mona kaze, ako je to stvarno M bolje da krene sad nego poslje bete.
Mona kaj ima kod tebe? Si bila kod gina? (mozda sam nekaj propustila na prosloj stranici!)
Nives uvijek te lijepo "vidjeti" kaxi kaj?
Puse od Jagodice svima! :ghug:
Ispravak nakon citanja neprocitanog!
Mona, nadat cemo se mi, i s tobom i za tebe hehe! Nemoj tolko brinuti da je nesto zabrinjavajuce sigurno bi ti gin to reko i objasnio! Sad se naoruzaj zivcima ovih 10ak dana!
Jagodica je dobro, fala na pitanju ;)
Papam rodendanski muffin koj me docekao na poslu od moje drage kolegice!
:P eto ipak sam izdala samu sebe a ono kao necu!
Aaaaa Draga moja Jagodiceeeee :heart::zaljubljen::love2::balon:
Želim ti barem jednu bebicu do idućeg ročkasa. Ajd živila ti nama :pivo: SRETAN TI ROĐENDAN!!!!!
Jagodice sretan rođendannnnn :zaljubljen::heart::joggler::gumi::preskaceuze:
http://https://www.youtube.com/watch?v=B98KWh-2Kp4
Nadam se da sam ispravno zalijepila link za Jagodicu... :)
Suborke moje, evo mene sa novostima!
No, prvo, Jagodice, sretan roćkas, i da do slijedećeg nunaš bebolina!
Ives, Mona, vidim, vi fino papate tabletice, nadam se iskreno da će folikulići bit veliki i kvalitetni (iako se za Monu nadam da bu neki + pao za 10ak dana).
Nova odbrojavalica, dobrodošla, super je ekipica ovdje!
Ostale djevojke, sretno i da što prije ugledate plus!
Ja napokon dočekala prvi pregled, beba je tu, srčeko kuca, veliki smo koliko trebamo bit i ja sretna!
Puno pusa vam šaljem i pratim vas iz prikrajka!
Tanita uljepsala si mi rodendan sa svojim malim srcekom!
Ives, bar jedno dogodine a? :lol: Hvala od srca!!
Chiara legendo hahaha! Ja bi ih rado ocistila al nekak mi se cini da bi ovi decki rade se medusobno cistili hahaha!
Hvala vam curke, vase lijepe zelje ulijepsale su mi popodnevnu rodendansku smjenu haha!
:ghuh: :heart::zaljubljen::joggler::rock:
Jagodice lijepo se provedi danas :*
Tanita koji lijepi dodatak na potpis. :love:
To je vrjedilo čekati ^^ :*
Jagodice sretan rockas!!!! Zelim ti znas vec kaj hihi
Ja evo sutra kod dr na lregled papu i dogovor za klomice wuhuuu
Koji vesel dan ovdje
Jagodice - sretan ti rockas!!!! Zelim ti najsretniju godinu ikad, onu koja mijenja zivot :) šaljem puno rođendanskih pusa :*
Tanita - prekrasno, stvarno mi je drago... Uživaj :) sumnjam u svoj plus, rekao doktor 20% šanse ovaj mjesec, hahaha
Nivesa - jaoooo, i ja se sad veselim za tebe. Bit ce cijela momčad ovdje na klomifenu...Hehe jedva čekam da kreneš
Ives - kad sutra ideš? U koliko sati? Držim fige :)