Zrinkica ne znam za te tablete. Mozda ce prije znati na odbrojavanju-potpomognuta oplodnja.
Printable View
Zrinkica ne znam za te tablete. Mozda ce prije znati na odbrojavanju-potpomognuta oplodnja.
jutro ženske, mm se nešto ljuti i već 4 dana svako jutro kad se ustane prije posla, ukrade mi pokrivač i otvori prozor....ja mislim da je njemu krivo sto nekad mora ići na posao..xD xD (ja nezaposlena)
tako da već ima pripremita kava, čaj(zeleni, crni, biljni; s bademima, sumski, sipak, kamiloica, jabuka cimet ) sto god poželite...već sam se navila...
poslužite se, a ja sam već gladna i glava je u frižideru...:)
ja sam sad već luda, već sat vremena čitam o simtomima trudnoće...
kaže umor i pospanost-imam
grčeve jake-imala prije par dana..nisam mogla hodat
bijeli, mlječni iscjedak-imala i jako me živciro
osjetljivost bradavica-imam
posječenost wc-a-jednom po noći( sto nikad prije), po danu 100x
bol u leđima-imam ( ali to sam imala i prije)
nevjerojatno što preko noći se izvrnda u našim glavama...ili je to ipak prevelika želja...neznam kako ču izdrzat a da ne kupim test...:kbell::kbell:
Jutro cure :)
Fala k... meni stigla menga :naklon:
Mami - pila sam prirodnu, od žene koja ju doma radi, naručila mailom. Pisala sam tamo na onoj temi o vrkuti i konopljiki o tome. Pijem ju i dalje naravno i pit ću ju stalno, sve do plusa.
Jutro cure. Nivana :fige: da je to to. Po simptomima bi trebalo biti. Ja cu kavu.:)
Jucer sam zvala doktoricu od MD za uputnicu i jedva smo dobili sestru jer im je telefon u kvaru i nekako dobili br mobitela. Trazimo d1 uputnicu da ne moram svaki mjesec ici po uputnicu za spermiogram, ali nam ne da. Sta je to toliki problem dati. Meni moja ginekologica to da bez problema za humanu. Zbilja mi nije jasno. :gaah:
Mona napokon se udostojila doci. :sing: November sta ima kod tebe?
Chiara - kaj ste svaki put i za AIH morali imati uputnicu za spermiogram? Nas nisu to tražili hmmmm, čak sam pitala sestru jel treba pa me zbunjeno gledala da kao ne vidi zašto bi on trebao uputnicu...
Da. Za svaki postupak do sada. Znaci ovo mi je cetvrti put da idem u postupak, a 5 puta je onda spermiogram jer je i 1 put prije postupka vadio da se vidi dijagnoza.
Oh svašta, kod vas su fakat strogi. Meni su rekli da moja d1 uputnica to pokriva, tako nešto.
Ali prvi put za dijagnozu je isto morao...
E onda vidis zasto me ljuti kad moram svaki mjesec po njegovu uputnicu jer njegova doktorica ne zeli dati d1.
Da ali ni moj nema d1, nego samo ja... Znači on trenutno ide bez ičega, oboje samo na moju uputnicu. Glupo da vas gnjave toliko...
Dan djevojcice!
Nivana, November :fige: da je to to!
Ja brojim sitno. Za cca 5-6 sati cu znati kakva je situacija :scared:
Ako sve bude ok javim se sa novim odbrojavanjem.
Takvu praksu imaju i moramo to postivati. Meni je ovaj mjesec istekla ta godisnja uputnica i dobro da sam pitala zadnji put na humanoj jer me sutra ne bi primili na fm bez nove uputnice, a ni njega bez njegove.
Naravno, ali glupo da smo u istoj državi a nije isti protokol za sve. Zašto? Kužiš?
Iva - sreeeeetno :*
Iva sretno i javi nam kako je proslo. :)
Mona sve ja kuzim. A najvise od svega mi smeta sto javnog biljeznika svaki mjesec placam 120 kn. Cak nas je zadnji put prije par dana pitala sta niste nedavno bili, a ja na to kazem da smo svaki mjesec tu. :lol:
Iva sretno!!
Chiara zašto trebaš kod javnog bilježnika svaki mjesec?
Zato sto nismo u braku.
Chiara joj da, još i to... mi ni javnog bilježnika više ne trebamo. Jednom i oni to čuvaju kod sebe. Eto ipak nije tak loše u Petrovoj .
Marle - kad si u postupku moraš biti u braku ili imati ovjeru kod javnog bilježnika o izvanbračnoj zajednici. E sad neke bolnice traže da svaki put doneseš novu ovjeru a recimo u Petrovoj je dovoljna jedna pa si miran.
E sad sam ljuta. Mi smo ovdje kao neki debili. Stalno setamo okolo i skupljamo papire i nalaze. Grrr :evil::evil::evil:
Chiara - da,kužim te, zato kažem trebalo bi biti svugdje isto, kako je ali da je isto. Ajde još spermiogram uputnica ali ne kužim da ovjeru treba svaki mjesec donositi, pa ili si u izvanbračnoj ili nisi, i bok.
Lijepo su nam podcrtali za svaki postupak nova ovjera kod javnog biljeznika. Cak i kad ides na FET.:-o I nalazi nam vrijede pola godine, a vama godinu. :evil:
O svašta... a dobro, nadamo se da nećeš još dugo o tome brinuti ;)
Ovo izgleda kao da ti ides privatno, a ja ne. Takve su razlike. Dođe mi da se preselim u Zagreb. :-P
Ne znam, možda zbog broja ljudi, možda ih je puno više u Petrovoj pa im se ne da puno oko nebitnih stvari komplicirati? Ne znam do čega je... Ali slobodno preseli, pa ćemo se družiti :D
Jedino ako me primas u stan. :lol:
hahaha može u boravak? :lol:
Moze. 1 tjedan kod tebe, 1 kod Mami, ma ima vas vise tamo. A vi na ljetovanje u Ri. :)
Chiara - moze, iako imamo stan u Opatiji ali moze i Rijeka kad se vec nudiš hahah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam u centru Rijeke nego malo dalje. Imamo prirodu i svjez zrak i uvijek je par stupnjeva hladnije nego u gradu. Uglavnom ljepse je jer nije toliko prometno... i svi se poznajemo.
Cure imam pitanje...stigle mi danas trakice...od kad se to krene piskit? Cim zavrsi krvarenje ili?
Ja bih tako krenula Giovi. Jer ako pocnes kasnije, moze se desiti da propustis ovulaciju. Meni su O rano. Zadnja je bila 10 DC, 4 dana nakon zavrsetka menstruacije.
Giovi čestitiam, napokon si dočekala trakice...:lol::lol:
♥ lista za: 10.02.2017.♥
(ne)čekalice:
Iva_777~~~~~~~~~~~~~~~~~~~43.dc ll
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
Nivember ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
odbrojavalice:
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.d
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
Pozitvka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Evo jedna popodnevna kava!
Chiara samo ti dođi! I baš su koma kod vas, grozno.
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~!
Nivember odoh tražit, danas mi je 9 dc a još ima spotinga.
Nivana daaaaa...
Taman sinoc gledala kad bi trebale doci i danas dodjem na posao i cekaju me... :-D
Chiara hvala...to sam i mislila ali da provjerim jer ce ovo biti prvi put da se koristim time... pa da vidimo kad je meni O... :-)
Giovi - da da, prvi put ih koristiš pa bolje sto ranije :)
Chiara - volim prirodu, moze :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Iva nisi nam se javila. Kako je prosao pregled?
Jesam jesam...javila sam se novim odbrojavanjem kao sto sam i obecala ;)