meni je to (uz summer shred, kojeg sam nekoć radila, danas ne znam bih li mogla :lool: ) najbolja serija
nije za vjeverice :mrgreen: (prepoznat će se :lool: )
više za ove spore tipove poput mene (a mislim da se ne varam, i tebe)
meni je to (uz summer shred, kojeg sam nekoć radila, danas ne znam bih li mogla :lool: ) najbolja serija
nije za vjeverice :mrgreen: (prepoznat će se :lool: )
više za ove spore tipove poput mene (a mislim da se ne varam, i tebe)
ne varaš se, ja volim wokroute koji nisu na prišu, onda više pazim na formu i ustvari često bolje napravim, napravit ću ovaj što si linkala definitivno nekad ovaj tjedan
joj, kako super zvuci sve sto pricate :-)
al ja sam nekako sigurna da vecinu ne bih mogla, hehe
al lijepo vas je citati
ja sam danas na jedvite jade uspjela 40 min lagane joge - sto zbog menge koja me satrala, sto zbog dvoje bolesne djece :roll:
i kao bonus, 2 sata nakon zdravog dorucka, natrpala sam se junkom, grrrrrr
Friške i imaju koštice,ajde njih trpaj u trku
Meni je danas rest, samo sam dosla reci tang da je po meni summer shred 2 najgori wo kojeg je zuzka ikad snimila.
ja jako volim cijelu tu seriju i cesto ju radim, ali je dvojka napravljena kao ladder sa velikim serijama penduluma s kbellom- sto je tehnicki uzasno zahtjevna vjezba i kroz taj broj ponavljanja forma pocne patiti sto je dusu dalo za ozljede. Ja sam si 2015. bas grdo ozljedila zadnju lozu i krivim summer shred 2.
Vikend je bio u rođendanskom ozračju najmanjeg člana, pa smo jeli i pili, prijavljujem samo dugu brzu šetnju jučer.
Za danas zuzka bodyweight beginner 2
Odradih s lakoćom i sad si mislim jel da ipak nastavim taj beginner ili da ipak probam intermediate
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
istestirala sam danas novu teretanu. mala, naguzvana oprema, ali nema guzve. nelose
Magriz, to nema gužve radi corone ili i inače?
Ja imam blaaagu upalu dupeta i peksa od novog programa. :zaljubljen:
Pilates danas. Bas sam gustala.
ma sve se pomiješalo :lool:
i ja sam primjetila da ne prati breakdown, ali ovo je takav tip workouta gdje doista ne moraš znati koji je breakdown, samo radiš s njom
ja sam ga jučer napravila, neke stvari su mi bile jako teške, npr onaj Pancake Walk / KB overhead Press / shoulder mobility
i malo mi je problem što nemam girju od 8 kg, ona bi bila idealna za windmill, ovako sam napravila jednu seriju windmilla sa 12icom i onda panično prešla na uteg
inače je super workout
samo ja trebam na tom mobilityu poraditi
prije toga smo obiteljski oko pola sata Just dance-ali, to je isto vježba, zar ne?
ok, znači nisam ja luda :mrgreen:
sad sam na poslu, pa tražim i proučavam što ću kad dođem doma
nisam stigla cijeli workout pregledati, ali vidim da ide polako i objašnjava dovoljno polako da se može uz to raditi
danas imam u planu bazen s malom djecom, pa kad dođem doma Zuzku, pa po nastarijeg u školu, a u međuvremenu malcima nešto dati jesti, tako da mi puno znači kad imam pripremljeno što ću vježbati i izbor bar 2 workouta, ovisno o vremenu koje imam na raspolaganju
recite da ste i vi ovako lude od silnih razvažanja, dječjih treninga, škola i ostaloga - moji na ništa ne mogu sami pješke, sve ih moramo voziti
bit će mi bar malo lakše ako nisam jedina :mrgreen:
Haha je i ja sam skuzila da je pobrkan redoslijed
A s windmillom imam mentalni problem, isto kao i sa snatchem kojeg nikad nisam probala, imam ogroman strah za svoju glavu. Tako da kad ga budem radila mislim da cu pocet s utegom od 5, pa kad se opustim tek probat girju od 8
Rahela, i meni je teško uklopiti sve u raspored, još sam si natovarila i liječnike na vrat a znaš njihovo poimanje vremena. Nisi jedina:-)
Prijavak jučerašnjih 50 minuta trčanja na tempu 5:50, te jutrošnjeg plivačkog treninga gdje smo radili puno vježbica plivačke tehnike što je meni osobno teže nego samo plivanje. Već sad osjećam ruke, mrknula sam magnezij i čekam razvoj situacije8-)
Mb, i ja danas kod frizera, prošli tjedan otkazala jer nisam stigla
žao mi je što vam je gužvovito, ali ipak mi je lakše kad vidim da nisam jedina koja se gomba sa ludim rasporedom
:škartoc:
nama je bilo tako prethodnih godina i to je bilo zaista frustrirajuće
ove godine ih ne vodim na ništa :škartoc:
kćer ima gimnastiku u školi u vrijeme boravka a sin na svoje aktivnosti ide sam, također su u kvartovskoj školi
možda se iduće školske godine nešto promijeni, pogotovo jer ona želi u glazbenu, al o tome ću misliti sutra
ja sam do nedavno imala ludnicu na poslu tako da tek sad uživam blagodati nerazvažanja djece
al kad sve staviš na papir: razvažanje, kuhanje, pranje, posao, ostane jako malo vremena za nas same, a i za malo kvalitetnije provođenje vremena s partnerom. Ja ciljano i namjerno nalazim vrijeme za to, uvijek na uštrb nečega, ponekad i vježbanja.
Ja sam u subotu konačno ubacila jogu, i to jednu od onih nekoliko Dagmarinih. Uvijek kad radim njenu jogu bude mi žao što je tako malo njenih videa na yt, svega nekoliko. Jako su joj dobre složene vježbe. Radila sam Yoga morning heart expanding practise, i pošto imam upalu međurebrenih mišića, zaključuem da sam si dobro proširila srce.
U zadnje vrijeme imamo neke obiteljske tenise. MM igra rekreativno, a dobar je, pa imamo kao recimo školicu. Obično dva sata rezerviramo teren, pa on s jedne strane mreže, a dečki s duge, ili mala i ja s druge. To nam bude baš dobar đir. Njih dva napreduju silno (naravno) a mala i ja isto napredujemo :mrgreen: Ovaj vikend je ispalo da nitko ne može, nego samo MM i ja pa smo otišli jedan sat, baš mi je bilo dobro.
Sinoć balet, učimo nove vježbe na štapu pa smo to radili većinu sata, a zadnjih 15 minuta veliki skokovi.
Dakle, (mislim da je magriz pitala) ta baletna šipka se ovdje kod nas zove štap, a mislim da se u Zg kaže štanga.
Picek-pajcek mi je godinama bio izvor čuđenja. Prvo, rođaci iz ZG prasca zovu pajcek, što je sasvim glupava riječ, a onda još i to iskrive pa kažu picek umjesto pajcek :lool:
tako sam i ja mislila (da su varijacije iste riječi) dok nisam doznala da je picek pile
nego, istekla mi je pretplata na Down dog
sad razmišljam da li da obnovim (dobra mi je aplikacija) ili da isprobam nešto novo
godišnja pretplata je 235 kn
Saša, ti koristiš nešto drugo?
ola zene
ja se jos uvijek nisam vratila u rutinu
ali ovaj tjedan sam napokon uselila u stan :-D, rijesila se beskrajnog razvazanja djece s kraja na kraj grada, jos cu ovaj tjedan uzeti pauzu od jazz baleta jer mi je usred popodneva, a jos obilazim ducane i punim sitnice
bachatu idem redovno, za vikend sam pjesacila tri sata i to dosta uzbrdo, redovito pozdravljam sunce i tako
vertex, odlicno za tenis
jedno vrijeme smo i mi to prakticirali, svima je bilo zabavno
Ja koristim alo moves. Malo je skupa, ali ja sam uzela godisnju kad je bila na snizenju pa me ispalo oko 800 kn ako dobro pamtim. Ja na srecu nikoga ne razvozim, sve su aktivnosti takve da ih se moze na noge plus veliki sve obavlja sam. Vjezbanje mi dodje kao pranje zubiju, nesto sto radim svaki dan jer sam se tako sa sobom dogovorila, ponekad to znaci prije posla, ponekad uvecer, ali uvijek vec dan prije znam kada i sto vjezbam naredni dan. Ne vjezbam jedan dan tjedno, i na putu vjezbam krace. I ne vjezbam iza 9 navecer jer se tada druzim. Danas sam svoje odvjezbala: summer shred 31, tesko mi je bilo, sva sam se tresla nakon treninga i yogu pola sata.
summer woohooo :-D
prvom prilikom se pozivam u goste :mrgreen:
nista mi ne govorite, danas sam luda ko kupus, organizirala sam se za odvest al ko ce mi vratit dite neman pojma :škartoc:
triban se klonirat i gotovo :drama:
Alo moves ima besplatno 14 dana
uzela sam to zasad, uz opciju mjesečne pretplate ukoliko budem htjela nastaviti
life pro tip: uvijek proguglajte discount code kod plaćanja bilo čega, ne pali uvijek, ali evo ovaj put je uspjelo, ubola sam 15% popusta.
Planiram iskoristiti ova dva tjedna, možda i jedan mjesec pa onda izabrati između Alo moves i Down dog
da picek nije pajcek
A iz studenskih dana imam i ja jednu smijesnu situaciju. Vozi se nas par tramvajem i jedan iz grupe kaze da nosi ove gaće već tjedan ili mozda i vise , ne sjecam se bas tocno. No sjecam se da je skuzio da ga svi u čudu gledamo i s korakom natrag :lol pa je brzo dodao i objašnjenje , da misli na hlače
uspavala bolesnu djecu pa odradila wo 9
stigla i rucak skuhati
stize i kceropaziteljica pa ce biti i trk sutra (jutros me omeo plusak taman kad sam se probudila)
betty koliko dugo ti je trebalo da u down dogu predjes na sljedeci nivo?
i kako cesto si radila?
ja se na begginer razini planiram zadrzati jos jedno vrijeme
osim mozda kod restorative
ja isto bila na beginner, ali beginner 2
jedini razlog zašto nisam aktivirala intermediate je što vidim da uključuje arm balances, koje ja ne mogu
ali ova beginner 2 razina mi je bila skroz ok
ok, thnx
ja sam na full na beginner 1, a gentle i restorative na beginner 2
Ola evo i mene.
Svega ste napisale. Šta reć, rahela drž se nisi sama:kiss:tebi je otegotna okolnost dislociranost i što svugdje morate s autom.
Obaveza na sve strane, od tempa na poslu do prijave djeteta za Znanstv.kamp (ne bi da je prijavljujem za fakultet koliko su toga tražili), papirologije za kredit, gledanja keramičkih pločica, odabira ponuda za radove ustanu, a tek kad krenemo s namještajem aj aj summer zna kako je, njoj je svježe. Lakše mi je sad s dječjim treninzima jer L. više ne ide u atlet.dvoranu na Velesajam nego joj je sve na Mladosti, dan se produžio, pa sve sama hendla pješice i tramvajem. F. je u kvartu i laknulo nam je kad se prebacio s nogometa na košarku (nema tekmi vikendom i sl.), on je u kvartu, jedino odemo po njega nazad dok se ne produži dan, al to nam je pješice 2-3 min.
Meni su treninzi mentalna higijena i posložim si raspored tako da ih negdje ubacim. Obično planiram par dana unaprijed, često i tjedan unaprijed ako radim po klupskom programu.
Prijavak jutros dizanje u 6:00h, cross fit s frendom na velesajmu u 7:00h, u 8:30h ko nova na poslu.
jelena.O, izvadim unaprijed koštice od tih svježih datulja, probala sam jutros ove s Dolca, odlične su (100 kn/kg, a u Importanneu u voćarni 120 kn/kg). Otići ću i do Tvornice, probat kakve su te.
Picek-pajcek moje boljke :mrgreen: kad netko izgovori, grozničavi rad mozga picek = pile i onda heureka, tako sam jedino mogla zapamtiti PI-PI :lool:
ok, probat cu :-)
Ja sam se preporodila. Nikoga više nikuda ne vozim. Malog na utakmice vikendom, a i to se da organizirati s drugima...
Uopće mi zapravo ne treba auto :)
Ja vozim, ali si to vrijeme spojim sa svojim treningom. Teretana je blizu dvorane pa mi je izvedivo.
Ali da bih voljela da ne moram bas u tocno to vrijeme, bih.
Ovako sve ostalo tempiram prema tome, kuhanje, spremanje...