Ja od onih dva reda nisam nista.Ali u subotu radim madaricu pa cu sigurno u ned barem probati :)
Printable View
Ja od onih dva reda nisam nista.Ali u subotu radim madaricu pa cu sigurno u ned barem probati :)
Dan 11 bez greske. Jos sam udarila brzi hod 9km po hladnoci i umjesto vecere napravila eggmjolk. Bila na caju u najfinijoj bezglutwnskoj slasticarni u gradu i nisam jela nista.
Mini
nisam pohvatala zasto to ne jedes nista al bas nista slatko? Jel ne jedes ni kruh s pekmezom?
ti si na nekoj dijeti ili...
Hocu reci ja bih uvijek pojela manje slatkoga da sama sebi ne stavim tako rigorozan zahtjev:potpuno bez secera.
I ravo za samodisciplinu, svakim danom bit ce ti sve lakse i lakse...
Lili, htjela bih skinuti par kila, plus što često muku mučim sa candidom, za što je isto krivac šećer....imam genetske predispozicije za dijabetes,a po svemu sudeći vjerojatno imam inzulinsku rezistenciju.
ako pojedem npr tjesteninu, čokoladu ili bilo što slično, nakon pola sata imam strašan pad energije i poriv da pojedem pečenog vola zalivenog čokoladom. i u trudnoćama bi bujala ko kvasac, i bila gladna non stop.
odlučila sam promijeniti prehrambene navike, a u glavi mi je još jedna moguća trudnoća u koj želim ući sa idealnom težinom i ne dobiti 25kg. znaš onaj osjećaj kad se ne osjećaš ugodno sa svojom težinom? e to želim eliminirati. znam da mogu bolje i to radim.
i da, hvala na podršci Lili :kiss: zaista mi je sve lakše iz dana u dan.
Sad kuzim.
Bravo samo tako dalje, imas snaznu volju, svaka cast! Tu smo za podrsku! I naravno na Vjezbacicama :-)
Mini, ja sam bila ovisnik o cokoladi i kolacima.
Nije mi se toliko vidjelo na kilazi koliko mi je organizam bio koma.
Onda sam nakon treceg poroda nakalemila takvu candidu da sam morala izbaciti sve slatko, kvasac, brasno.
Mucila sam se ko nikad.
Da ti docaram da sam u salicu kave dotad stavljala tri zlicice secera, da sam secerila kras kakao itd...
Osim sto sam ove blagdane jela kolace, ali umjereno i sa malo secera, sada je vec godina dana kako nova prehrana funkcionira. Odlicno se osjecam, imam energije, svjeza sam i manje zivcana.
Jedino palacinke ne dam :-)
Drzim ti fige da i dalje budes tako ustrajna!
palačinke mogu biti i slano jelo, zašto su navedene tu pod slatko?
jelena, mogu biti i slane ali nekako po defaultu, pogotovo na ovoj temi odvikavanja od slatkog, za očekivati je da je riječ o slatkim.
Navedene su pod slatko, jer osim što mogu biti slane, mogu biti i slatke. :mrgreen:
dan 12! bez greške.
D: smoothie od špinata i pola banane
Mo: jabuka
R: riža od cvjetače sa šalšom
V: pečeni spiralizirani batat i jaje (taman u pećnici) sa domaćim guacamole umakom :njam::kuhar:
žuta :lol:.
Mini, malo mi se to čini premalo hrane, pogotovo na tvoju visinu..Ne znam jel tu ima i 1000kcal..
ma ima količinski...pun tanjur povrća. bilo bi i proteina više, danas mi riknula indukcija :gaah:
samo u guacamole sam stavila cijeli avokado, jednu ljutiku, pola paprike i par cherri rajčica sa začinima i maslinovim uljem.... bila bi gladna inače, a stvarno ne gladujem.
Uf žao mi je za indukciju.
Imaš pravo, količina nadoknadi..fino papaš.
sutra će biti dijagnoza indukcije :cry: 5 god ima i naravno garancija istekla :gaah: odbijam guglat nove, plus što imam onu od 75cm širine, što je još skuplje
Joj, meni je ovo tako malo hrane, kod mene bi se to zvalo stroga dijeta, osim ako se ne radi o stvarno velikim količinama. Pola banane, jabuka, špinat, cvjetača...to ja niti ne brojim kao obrok, to se desi usput...
Obično tijekom dana, uz 3 normalna obroka (doručak, ručak, večera) pojedem 2,3 banane, 2,3 jabuke ili kruške, 1 do 2 jogurta, i 2,3 kave sa mlijekom.
A banane ne smatraš slatkim???
Tj. želim se odviknuti od kupovnih slatkiša, ne od voća.
moj klinac ne jede slatkiše kaj vi zovete slatkišima, nego suho voće , a palačinke su više slane nego slatke u 95%
Dan 13 :sp:
D: smoothie spinat i sumsko voce
R: orada sa kupusom
Mo: jabuka
Vecera: eggmjolk
Ko mi je kriv kad se i od zraka debljam :cry:
omg
ovo je stvarno jako malo
Minimalist, prije nekog vremena smo imali raspravu na vjezbacicama o tome kako premalo kalorija ima kontraefekt
ono, tijelo premalo dobiva pa ne mrsavi
stavljale su cure i linkove
mislim da bi ipak malo vise trebala jesti :-/
Mini, ali usporit ćeš si metabolizam tako jer će se tijelo naviknut radit na malo kalorija, pa ćeš brzo stići do platoa s mršavljenjem...udari malo kontru, da tijelo ne pomisli da si u "starvation mode"; ne mislim sad da opališ po krafnama, ali malo ugljića tipa krumpir, kruh, pašta..
ja mislim da je to dovoljno hrane. ja doručkujem svaki dan mali tost od domaćeg kruha sa mozzarelom i malo nekog zrelog sira. i još jedem ručak. koji kroz tjedan uglavnom ne sadrži UH. mom organizmu tako odgovara. pijem tursku kavu bez šećera. vodu. i pivo povremeno
Orada je bila sa maslinovim uljem. Jedem i meso. I to sad na zelenoj kuri svaki rucak mi je ili meso ili riba s povrcem.