ooo, moover, odmah se bolje osjecam :)
kod mene se paucine toliko nakupilo da poprima razmjere epidemije :mrgreen: , tak da nemam o cemu pisat, pa se i ne javljam
Printable View
ooo, moover, odmah se bolje osjecam :)
kod mene se paucine toliko nakupilo da poprima razmjere epidemije :mrgreen: , tak da nemam o cemu pisat, pa se i ne javljam
A ja se kanim da sve pročitam savjete, pa onda da kažem i ja koju pametnu ili nepametnu na ovu temu...i nikako da pročitam...
Zaboravih reći da nisam ni sumnjala niti se pitala ko je podigao temu! ;)
Kod mene stagnacija.
:/
ak je kod tebe stagnacija, onda mi je manji bed kaj se kod mene nis ne dogada vec mjesecima :mrgreen:
mikka :love:
Mikka da ti ne bude bed, evo i mene tu! :mrgreen:
vratija se Šime :mrgreen:
Poslušao me :mrgreen:
Kod nas se primjenjuje 100% pouzdana kontracepcija :lol:
:sick:
A sto to cure?
apstinencija :lol:
mi smo bili vrijedni što se vidi iz mog potpisa (i još smo uvijek, iako malo rjeđe :mrgreen: )
A ja sam čuo da je u povijesti bilo slučajeva začeća i bez seksa ... žene, pazite se! :mrgreen:Citiraj:
Strobery Shortcake prvotno napisa
e tog me najvise strah :mrgreen:
:) mi aktivni svakodnevno!!!! :D
uff ja odkad sam trudna se povampirila SKROZ!!!! Postala teeeeska perverznjakusa :lol: Uopce se zapravo nemogu prepoznat po tom pitanju!!
Cak me neki put poslije zna bit malo sram.... :/
I da, apsolutno svakodnevno, neki put i dvaput na dan :D
A te moje promjene se MD-u jaaaako svidaju :D
O, da... trudnoća nosi dobre hormone :D a i nakon poroda ti dobri ostajuuuu :heart:
Hm, na žalost, nije to uvijek tako... :/ bilo je slučajeva kad su višemjesečne mučnine poništile njihov utjecaj ...Citiraj:
cekana prvotno napisa
Naravno da nije, čini se da u većini slučajeva nije, ali za one izuzetke :D
Poruka je: "Iskoristite do maksimuma!" ;)Citiraj:
cekana prvotno napisa
Pa glejte, ja sam po tome znala da sam trudna, odjednom podivljala skrozzzz :lol:
Prije me trebalo nagovarat i na sitnice jer me bilo svega sram!! A sad.... pfff sad ja MD-a na neke stvari nemogu nagovorit :lol:
A o orgazmu da ni ne pricam.... prije mi je to bilo nesto savrseno, a sad.... juuuuuuu.... :D :D Prije nikad nisam mogla po par za redom, sad bez beda naredam po 4-5 8)
Ključ svega je u opuštenosti i samopouzdanju, zar ne?Citiraj:
BebaBeba prvotno napisa
A tebe su očito trudnoća i hormoni "pogurali" u to da se osjećaš dobro i opušteno i zadovoljno sama sa sobom. ;)
Super stvar, uživaj! :klap:
malo su prezestoko to pogurali cini mi se 8)
Koliko god da je - meni nikad dosta, zna mi dragi rec u sali da da je znao da cu bit ovakva da bi malo drugacije poslozili stvari, kaze sta ti mislis da sam ja stroj :roll:
Pa i jeeee!! MORA BIT!
:shock: Svaka ti čast!!!! :)Citiraj:
Prije nikad nisam mogla po par za redom, sad bez beda naredam po 4-5
Naravno da su trudnice opuštenije jer tijekom seksa ne moraju razbijat glavu hoće li svršit u nju i hoće li možda ostat trudna... :mrgreen:Citiraj:
tatek prvotno napisa
Citiraj:
Maslačkica prvotno napisa
:mrgreen: fala fala
Istina, znas da neces zatrudniti a i da se nista nemoze dogoditi a i ta napaljenost od hormona vjerovatno velikim djelom pomaze da se uzivis :)
Kućo stara, pišeš o nečem o čemu ne znaš puno :PCitiraj:
Moover prvotno napisa
Kao i svi drugi na svim forumima svijeta (pa tako i ovom)... :mrgreen:Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
Ne znam, možda je nešto i doslovno u hormonima, prokrvljenosti, a ne (samo) u opuštenosti u samopouzdanju, cure, što vi kažete?Citiraj:
tatek prvotno napisa
vidis, prokrvljenosti se nisam sjetila, to si dobro napisala, mislim da je veliki dio u tome.
Ali opet, ima trudnica kojima seks u trudnoci uopce ne pase... hm...
Zakljucak: IMAM SRECE :D 8)
Ja sam u prvoj trudnoci isto 'povampirila'. Cak je i MM bilo previse. :mrgreen: U drugoj slabo, sve sam preplakala...a o visestrukom...to sam tek iskusila nakon druge trudnoce...Citiraj:
BebaBeba prvotno napisa
I u zadnjih mjesec dana I can't get enough of my hubby. :oops: Nadam se da nije neka prolazna faza....
Trenutno uopce nemogu zamislit kako ce mi bit nakon poroda ako i dalje budem ovako horny....
Ma kako cu apstinirati?!?!?! :shock:
a zašto bi apstinirala?! :mrgreen:Citiraj:
BebaBeba prvotno napisa
Pa kazu da se nesmije par tjedana nakon poroda... pogotovo ako te rezu :/
6 tjedana
no, ako te režu ... može biti puno duže
mene nisu rezali, ali sam imala 3 površinska šava
sex je pao nakon 4-5mj, i to jedva, i onda sljedeći tamo... oko ... 10mj nakon poroda
i odma preporuka: Durex play, lubrikant na bazi vode
interesantna stvar je da sam se ja prije poseksala nakon prvog poroda gdje sam bila izmasakrirana (epiziotomija plus pucanje cerviksa) nego nakon drugog (pokoji mali savic, mozda jedan ili dva, ne znam ni ja vise).
dakle, moja teorija je da ovisi o bebi. f. je bio beba koja je spavala i jela, nije nikad puno plakao, bio je uvijek miran, s njim sam mogla ici svugdje kad i gdje bi htjela. ja sam imala napretek vremena za sebe i bila sam odmorna. e, a onda je dosla sefica :mrgreen: . od nje nisam imala (i nemam) mira ni sekundu, ona urla cim se ja pomaknem za korak, ne voli nikog osim mene bas previse i toliko je sisala da mi je svaki ekstra dodir po sisama izazivao ubojite misli. rezultat je da sam se u godinu dana poseksala mozda 2 ili 3 puta, plus jos koji laki (as if lucky, :mrgreen: ) peting (ja njemu, posto je moj orgazam spektakularno pao u vodu skupa s mojim libidom i obrnuto proporcionalan kolicini kila viska). eto. elaborat par ekselans.
o mikka duso, sad cu definitivno doooooooobroooooo razmislit zelim li rodit doma :mrgreen:Citiraj:
mikka prvotno napisa
rađanje doma - krivac za sve? :lol:Citiraj:
zhabica prvotno napisa
po meni, definitivno u prokrvljenosti. Kakvo crno samopouzdanje. Možda malo hormona...Citiraj:
ina33 prvotno napisa
Bez brige, neće ti na pamet padati :mrgreen:Citiraj:
BebaBeba prvotno napisa
Uživaj dok možeš (to bi trebalo pod "savjete za novopečene roditelje" ;) )
sto? apstinirati? :mrgreen:Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
zanimljivo je kako covjeku proradi masta i zna dobro iskoristit pauze dok dijete spava, znas kad ti kazu onaj savjet za novopecenu mamu: iskoristite vrijeme dok dijete spava i spavajte i vi, ja bi dodala i spavajte malo i sa muzem - konkre(ve)tno :mrgreen: