da, sad sam se sjetila razlogaCitiraj:
Maja prvotno napisa
otvorila sam topik kako bi mi napisale kako sam draga i da me volite, ali eto, ti zezla pa si ti prva napisala, ne treba mi da mi ti to govoris, to znam :mrgreen:
Printable View
da, sad sam se sjetila razlogaCitiraj:
Maja prvotno napisa
otvorila sam topik kako bi mi napisale kako sam draga i da me volite, ali eto, ti zezla pa si ti prva napisala, ne treba mi da mi ti to govoris, to znam :mrgreen:
:lol:
najbolje da se prestanem javljat večeras, three strikes i biću out :mrgreen:
za uspaljeni ulazak u 2009. :)Citiraj:
Maja prvotno napisa
pisi, pisi
cupavci mi skoro pa pecenii, uskoro cu biti do laktova u cokoladi i kokosu pa te necu vise proganjat :lol:
Evo još jedne sa prvim postom na Forumu na baš ovoj temi :lol: pročitah u dahu svih 18 stranica pa rekoh da proširim listu,naime moj glas ide Elvisu,jest da je pokojni ali onakav pogled se teško zaboravlja da ne spominjem rad bokova :P pozdrav svima :*
ahahahaaaa, elvis, tamaris, mislim da ce te tesko neka nadmasiti :lol: :lol:
Frank Sinatra? :mrgreen:
a čuj, i cliff richard ima obožavateljicaCitiraj:
ivarica prvotno napisa
meni je od tih pokojnih zvijezda super bio bogart, a i steve mcqueen je bio mmm
ma Tom Jones
al prije nego odskližemo u parodiju, ja se prisjetila Ewana McGregora ako ga već prije nitko nije spomenuo
da mi je to imati doma.... :oops: :oops: :oops:
Citiraj:
Maja prvotno napisa
uf da
Meni inace ljudi isto ovako :lol: i ovako :roll: ili ovako :shock: kad kazem da mi je De Niro car careva.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
ma i ja i oni, odnosno monogamija kao princip, njih sam navela samo radi slikovitostiali bolje da ne razrađujem :lol:Citiraj:
Maja prvotno napisa
imam u glavi novogodišnje čistke, bolje da previše ne pišem da ne bih sama sebi skakala u usta :mrgreen:
joooj de niro :heart:
Sta..pa ima i u'nas zgodnih..i jako zgodnih glumaca..mos ih u gradu sresti a ne samo postere gledat.. :mrgreen:Citiraj:
Tiwi prvotno napisa
anciiiiiiiiiii, eno ti cage-a na htv2, a ja ću uzet jared leta! :mljac:
hbmu žene pa zar sve penzionerski dočekujemo novu
zxuja mi je na tulumu kod rodice (rano je počela bez roditelja :roll: ), a nas dva penzionera sjedimo pred tv-om. mm prati priču, a ja slinim nad jared letom.
Hoćemo ga podjeliti? :trep:Citiraj:
mama courage prvotno napisa
Pošalji ga oko 2 kad se Luka nacica, a MM ode u carstvo snova.
ne zaboravite u ponoc nastimati satove, znate da su 2008. produzili za sekundu :mrgreen:
Kaj onda, uzmem sekundu ili dodam još jednu za još jednu godinu? :/Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Nije mi nitko odgovorio, jesam li ja to prva spomenula
Tom Hanksa, da znam, jel ga vodim doma?
:/ feštate? (nadam se)
nije valjda da spavate?
Neka vam 2009 bude barem upola bolja od prošle! :*
A ja odo loviti MM-a jer od svih ovih silnih mužova tu niti jednog kad ga trebaš :mrgreen:
xCitiraj:
kahna prvotno napisa
evo mene, u gluve doba noci...
tulum je gotov, a ja trazim po forumu recepte za svoje boljke.
u novu sam naime usla tako da sam dobila mengu i upalu bartholinove zlijezde pride.
to mora da je bozja kazna, za to kaj sam se danas ovdje tako zustro javljala.
ne moze se reci da se nisam napalila. ili upalila :roll:
a zakaj la operiraj to kaj cekas?
jaoCitiraj:
a zakaj prvotno napisa
ja sam kako se bližila ponoć vrtila u glavi slideshow svih divnih frajera koje smo nabrojale na ovom topicu, ali onda me moje dijete brutalno vratilo u realnost u 5 do 12 - prebacio program na JASMINA STAVROSA, ajme :roll:
jel vrijeme da ga kljucamo prije nego neka kaze: jasmin, mmmmmm :lol:
točno sam i ja to pomislilaCitiraj:
ivarica prvotno napisa
Tek sad vidim :D :D :D :D
Dakle, Niccolo Ammaniti :)
samo želim nadodati da meni naši celebrities ne igraju niti malo, evo sad se ne mogu sjetiti niti jednog jedinog koji mi je dobar.
ma meni su super ljudi u prolazu, u pekari, na placu../ne, ne oni mesari na dolcu!/. evo neki dan sam jednoj ženi skoro kolicima prešla preko cipele jer sam blenula u jednog garavog zgodnog neobrijanog koji je sjedio u izlogu gourmet fresha na trgu :mrgreen: :oops:
...i molim vas da se ovo ne zaključa dok ne čujemo jel bilo što novog s poslovođom u konzumu :lol:
anek ti i ja se moramo skupa prošetat jednom
Ma dajte žene/cure/mame/domaćice :nope:
pa nije vam valjda ponestalo inspiracije?
Sigurno smo zaboravile nekog ljepotana koji samo čeka iza ugla.
Jel netko gledao RTL danas popodne?
Jesam se naslinila :mljac:
http://blogs.knoxnews.com/knx/telebu...gh_Jackman.jpg
http://daveintexas.files.wordpress.c...gh-jackman.jpg
aaaa...Citiraj:
mama courage prvotno napisa
Tek sad sam on lajn.
Ammaniti je i meni zgodan.
Kad smo kod pisaca...i onaj Igor Štiks dobro izgleda.
I još jedan kojeg sam nedavno čitala..nem ogu se sjetiti imena. Morat ću malo proguglat.
igor stiks, ne znam jel bolje pise il izgleda :)
ma sam shepard je zakon, kad smo kod pisaca :heart:
Evo, ne znam kak vi, al ja padam na vintage muškarce - danas me osvojio mladi Orson Welles u "Građaninu Kaneu". A i Gregory Peck mi je tiha patnja. :heart:
Pregori Špek :mrgreen:
A Krik Naglas?
Nego gledah sinoc Zrno utjehe i znate sto, svaki, al bas svaki put kad su Daniela snimili s ledja, njegov potiljak me podsjetio na ravni potiljak i glavinu Ivice Olica. :roll:
Jel se tko sjetio ovog gospona :http://handson.provocateuse.com/show/clive_owen
Ako nije, ja cu, jelte....
Nažalost, Clive Owen je zauzet :cry:
Al evo mu jedan :oops:
Steta, steta...
Jesam li ja nesto propustila, il se nogometasi, rukometasi i ostali -asi nisu spominjali? Malo me to cudi.
moj skromni doprinosCitiraj:
marta prvotno napisa
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/200...ER_468x645.jpg
ufuf :oops:
Znam da sam vec negdje kvarila zabavu, al meni je taj Ljungberg totalno bezveze. Em celav (nije da me to nesto jako smeta) am koscat, em nijeminesto... :/Citiraj:
Imga prvotno napisa