BarbyRi je rodila sinčića :-D 17.01. (znam sa drugog foruma ;-) )
Evo pa da službeno i ovdje čestitam :klap:
Printable View
BarbyRi je rodila sinčića :-D 17.01. (znam sa drugog foruma ;-) )
Evo pa da službeno i ovdje čestitam :klap:
I ja čestitam Barby, pratila sam njenu čudesnu priču od početka, čestitke cijeloj obitelji:-D
Čestitke BarbyRi :-D
Cure hvala na podršci :*
Što se tiče zamrzavanja js-a u Rijeci, samo da vas obavjestim, da ih zamrzavaju vitrifikacijom.
Barby Ri napokon si dočekala svoj mirišljavi smotuljak, čestitam ti od srca!! :-D:-D:-D:-D:-D
barbyRi, čestitam!!!
dani82, ~~~~~!
cure, pozdrav!
Barby čestitam! :-D
Barbi :-D :-D Jupi!!! Čestitam na sineku!!!!
Dani ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svom snagom!!!!
Čestitke Barby :zaljubljen:!
Aurora, dužna sam ti odgovor, naravno da nije bilo nas naručiti (nije mu se dalo). Iću ću JA onda kao što su tebi rekli početkom mjeseca
draga moja barby..jos jednom sve cestitke tebi i malenom,naravno i muzeku puzeku..pozzici od nas m@w
BarbyRi, čestitam od srca:heart: Pratim tvoju priču od početka, bravo!!!!
Ostalima, sretno!!
Dani:heart:...svima za sve šta vam treba,Barby čestitke na tvom pišuljcu.............ja sutra na konzultacijama kod dr.V...pa krećemo na smrznute js...........Tigrica L,Sara,Crancky,Innu,Diabolica.....ma svi big kisss...
Vita22 :-*
Baš super, Dani nam je krenula odlično (vibr vibr za blastice), a sad ti moraš nastavit otočki vlakić sa smrzotinama (vibr vibr) :klap:
Oooo, vita22 ide po smrzliće, klap 2. put!
Krenulo je i u Rijeci...brzo ću i ja na konzultacije kod novog dr.
Dani :heart:
Svima :kiss:
Ajde, ajde koke moje...neka vam od sada svaki postupak bude dobitni! Mislim na vas sve....
Barby čestitke na malom zamotuljku...uživaj!
Pusa:heart:
tko je sad od mpo liječnika na kbc-u u rijeci...da li ima koji novi doktor...hvala
Nakon sto sam Vas cesto citala i trazila ovdje savjete za svoja pitanja odlucila sam da je puno bolje da se i pridruzim:)
Nisma ni slutila da je ostvariti majcinstvo tako teska misija, ali pretpostavljam da po tome nisam nimalo razlicita od svih vas.....
Pokusavali smo oko 9 mjeseci i to za ozbiljno (ja kad nesto radim onda radim heheh), ovulacijski testovi, bazalna temperatura, pracenje sluzi, tajming......onda smo krajem proslog ljeta olucili krenuti s pretragama.
Suprug je dobio nalaz: teska oligoasthenozoospermia i odmah smo otisli na prve konzultacije u rijecki Kbc.
Primila nas je doc. Smiljan i trenutno smo u postupku za ICSI.
Stavljena sam na dugi protokol i evo danas nakon 11 injekcija Decapeptyla stigla je konacno i mjesecnica pa se u subotu spremam zapoceti i s Menopurom.
To bi bilo od mene za prvi put...dok se ne usaltam:)
PS. Posebno pozdravljam Cranky koju sam upoznala preko jednog drugog foruma i koja mi je zaista puno pomogla sa svime sto me je mucilo u vezi postukpa:)
LilyoftheValley dobrodošla! Uh, koji nick, morat ćemo ti ga nekako skratit...
Bravo za start! Tu smo, pitaj šta god te zanima...ali, ako ti je Cranky bila mentor, ti sigurno više nemaš pitanja :lol:
Draga, to znači da sve znaš i da skoro nije imala potrebu uključiti se na forum. Pusa bebi Sari!
LilyoftheValley dobrodošla
Ja sam danas obavila prvi ultrazvuk. Za sada 3 veća i jedan manji folikul, ultrazvuk ponovo u nedjelju.
puse svima :kiss:
Sali :heart: sretno i nek tako dobro i nastavi vibr vibr :yes:
LilyoftheValley dobrodošla!!
Sali sretno, da bude čim više lijepih folikulića i lijepih js-a!
cure hvala na cestitkama! da,rodila sam 17.1,dosli kuci na moj rockas 20.1 kud ces lijepseg poklona,ovo mi je najljepsi rođendan bio u zivotu iako ga nisam stigla bas proslavit,jedino me brdo cvijeca docekalo doma kad sam dosla....i torta naravno:-)
nisam do danas imala net,odnosno laptop mi se pokvario tako da nisam prije mogla ni javit.
svima vama tu od srca zelim da postanete mame uskoro jel stvarno nema lijepseg osjecaja od toga,iako porod nije lak i namucis se vraski ali isplati se:-)
Prekrasno :zaljubljen:
Čestitam još jednom!!!!:klap:
Čestitam BarbyRI!!!:-D
hvala cure!
bok cure,
evo nakon pauze, danas sam se naručila kod novog dr V za dogovor za IVF, vidjet ćemo što kaže u ponedjeljak.
maza957 super! Zar si vec u ponedjeljak dobila termin za razgovor? Pa to je brzo! Ja planiram ici sutra se naruciti.
Dosta nam brzo ide u KBC Ri, a dr je super...vidjet ćete cure, ja sam se jako jako pozitivno iznenadila :)
evo stigla m 7.2. prva folikulometrija.............svima dragim curaamaaaaaa sretnooooo....
I meni se čini da ide brzo, mogla sam čak birati da li ću doći ovu srijedu (sutra) ali da će biti guzva, jer da je dosta cura naručeno , pa da ne čekam previše ipak sam se odlučila za drugi tjedan. Nadam se da će nam krenuti