trebam duphaston, imam viška utrogestan
Printable View
trebam duphaston, imam viška utrogestan
I ja trebam Duphaston i to hitno,moze samo 3-4 tabletice dok ne dodjem do gina.
Ja imam Duphaston i to 24 tbl..
ja imam Duphastona, skoro cijelu kutiju, pa kome treba neka se javi...
Nabavila Duphaston,hvala Laky i prijateljici!!
Booog cure!!! Jel ima možda koja od vas viška fragmina?
ima li tko viška klomifena?
Imam 11 tableta duphastona, kome treba neka se javi na PP.
Cure koje su sada u postupku, a trbaju menopure neka mi se jave.
A meni i dalje trebaju cetri fragmina,pa ako netko ima?
Poklanjam kutiju i pol klomifena (točnije 17 tableta), rok trajanja 07/12
Imamo mi 9 fragmina od 2.500
Cure, ima li ijedna Menopura i Cetrotida? Treba mi ukupno 4 Menopura i 3 Cetrotide-a.
Gdje je najpoljnije da nabavim Gonal F pen i znate li koja mu je cijena?
Ima li koja cura da se sprema za Prag u 5. ili 6. mjesecu?
Hvala velika unaprijed svima na pomoci!
Bok cure!
Dali netko ima Gonal F i Cetrotid te dali je netko u 6mj. u postupku - Maribor???
Cetrotide, ima li iko 3x0,25? Znate li gdje je najpovoljnije uzeti Gonal F Pen? Javiteeeee :)))
S obzirom da ideš u Prag u Pfc oni imaju sve ljekove i koliko znam naplaćuju ih po nabavnoj cijeni.
Pocinjem sa terapijom prije Praga, pa je moram nabaviti sto prije.
Zna li iko gdje mogu nabaviti lijekove bez recepta???:cekam:
I dalje trazim ako netko ima nekoliko fragmina 2500.
Draga bez recepta ne možeš uzet u ljekarni ali probaj pogleedat gdje cure prodaju i poklanjaju...sretno
MajaPOP lijekove bez recepta možeš kupiti u ljekarni Filipović na Voltinom. Tamo ti je sve najjeftinije, a ako ti šta ostane možeš dogovoriti povrat. Samo nisam sigurna da imaju Gonal pen
Curke, trebam kupiti vaginalete, antibiotik i decapeptly na bijeli recept. L je rekao da je najjeftinije u ljekarni kod njega (Metalčeva). Jel to istina, ili je u Zagorjskoj još jefitnije? I gdje je točno ta ljekarna?
Vrci, ne znam za ljekarnu u Metalčevoj, ali ljekarna Filipović ti je na Zagorskoj 42, nakon raskrsnice Selske i Zagorske sa desne strane. najbolje ti je uvijek prvo nazvati ljekarnu i pitati (bez obzira koju) i tek onda se odlučiti gdje i šta kupiti.
Cure, hvala na info..zovem ih odmah ujutru da provjerim sta imaju...
Ja znam da mi je trebao gonal još dok sam bila kod Lučija i u 3 ljekarne mi nitko nije htjeo dati bez recepta,znači u Filipović ljekarni se može kupit ajde nadam se da mi više neće trebati ali dobro je znati:)
meni u toj ljekarni nisu htjeli dati klomifen bez recepta, kad sam pokazala onaj bijeli, htjeli su mi ga uzeti
za gonal sam isto pokazala recept, da li daju bez, neznam
mene nisu uopće pitali za nikakav recept, samo su me pitali koliko čega trebam da provjere svoje zalihe
Poklanjam dvije kutije klomifena, rok trajanja 07/12
Preporučam se ako je nekom ostalo Logesta
ostalo od postupka 3 ampule menopura i 4 ampule decapeptyla..ako
tko potražuje nek se javi
Cure, samo da potvrdim info za ljekarnu Filipovic, sjajni su, na zalihama imaju sve osim Pena, ali i to je ok obzirom da niko drugi u ZG ne izdaje lijekove bez recepta.