Lovekd sretno sutra :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Lovekd sretno sutra :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubimitka81, hvala, al ipak sam bila danas ( kod nas labos kasno izdaje nalaze pa mi nije odgovaralo sutra)!
Uglavnom, 15dpt beta 590.05!!!! :-D :-D (vraćena 2 četverostanična mališana, ja se još uvijek nadam blizancima, makar po beti još niš ne mogu zaključit. Kaj vi mislite??)
Velike puse svimaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Hvala ti chiara...ta briga je valjda normalna....nikako se ne mogu sto posto opustiti....inače sam veliki životni optimista, ali sad valjda od tog sveg uzbuđenja i veselja samo razmišljam i brinem....moram si pod hitno naći neki hobi :-)
Što se tiče kauča. Kauč mi je the best friend od podneva do večera i tak mi paše, a ujutro si priuštim laganu šetnju do pekare, doktora, susjede, općinskog suda (jer zbavljam stvarčice oko stana :-)) no sve laganini, bez ikakvog živciranja i naprezanja i nikaj ne teglim....ako mi se neda onda ne idem van, ali paše mi malo izaći na zrak. Doma ne radim apsulutno ništa od kućanskih poslova jer to mi zabranio dr. (reko je nema usisavanja, peglanja i svih težih kućanskih poslova)....malo uživam u kreativnom neredu oko mene.
Od simptoma ništa. Jednom mi se malo zavrtilo, a jedini simptom je da svako malo letim na pi pi i onak čist malo me bubaju (.) (.)
Olivera kako je prošao transfer? Držim srećke i šaljem puno dobrih tebi i svim curkama ~~~~~~~
Hvala, hvala!!! Ma, presretna sam..i kako kažeš - bitno da sam trudna...samo nek se sad dalje beta lijepo dupla i to je to :-D
Bila u VV, i ovo mi je drugi postupak ( icsi )! Prvi put sam sama zeznula jer čim me malo jače počelo boljeti, ja juriš doktoru ( bila blaga hs, al mogla sam se i doma toga riješit)!
Trebala sam prije malo počet čitat ovu Rodu, pa bi sad možda već i imala jednu bebu ( onda su mi vratili jedan embrij samo)! A ko zna... Al bitno da je sad sve super ispalo. Nakon bolne punkcije, i cjelokupnog relativno bolnog postupka...
Bubimitka, očekujem suuuuper vijesti i od tebe i Matta u subotu! :-D
Hvala draga, mislim da ću ja sutra vaditi betu.. Nemam baš dobar filing, jučer sam baš imala bolove kao kad dobijem M, danas opet ništa...
Kak se ti osjećaš?
Ja ti nisam imala gotovo nikakve bolove ( osim lijevog jajnika koji me pika cijeli postupak )! Malo su me grudi boljele, onda su me prestale, prekjučer tek opet počele! Tu i tamo me nešto malo znalo zaboljet, a jedino kaj sam si zapamtila je da sam u subotu i nedjelju dva put na kratko osjetila malo jaču bol, ko da me netko piknuo nožem i to je bilo to! E da, kad su me grudi boljele, onda me i rezalo u križima!
A jesi radila test možda već?
Ja sam napravila ukupno tri ( nedjelja, utorak, srijeda)! A sam bila strpljiva, ha? :lol:
Jutros sam pišnula jedan, ali ništa :-)
Tješim se da je rano...
evo da vam prvo javim da je bio tranfer danas 1 bebe, 2 se nisu oplodile
sad ću malo čitati zaostatke pa nazad u horizontalu
Ja zbog krvarenje i bolova idem sutra vaditi betu, no mislim da se neću imati s čime pohvaliti, nazalost. No, u planu je novi postupak. Jedino me ta bol brine....
Olivera, sretno i strpljivo u isčekivanju bete! :-)
Rominka, sretno i nadam se da će unatoč bolovima i krvarenju biti pozitivna beta. Ako ne...drži se i želim ti svu sreću svijeta da idući postupak uspije! :-D
Bubimitka, a koji ti je dpt danas? Ja bi rekla da je sigurno još rano, pošto si ti zapravo u ponedjeljak trebala vadit betu, jel da? Držim fige da uspije!!!!!!!!!!!!! Koji put si i gdje?
Odoh u ležeći položaj malo...ne mogu više sjedit!! Čujemo se!!! :-)
Jooj ja nisam uopće skužila post da imamo novu trudnicu - lovekd čestitam.
Bubimitka81 - test ne mora ništa značit -moja frendica prvi dan radila test za dva dana išla vadit betu i bila je preko 800 i sad već čuva svog anđeleka. Za veliku betu ~~~~~~
Romika ~~~~~~ da nas sutra iznenadiš.
Olivera želim ti veselo isčekivanje i da je bebica baš ona BINGOOO!
Hvala Malecka!!! :-D
Ne znam točno u kojoj si ti trenutno fazi, ali želim ti puno sreće i svako dobro :-D
I svim ostalim curkama koje su u postupku, ili ga čekaju, ili nestrpljivo isčekuju betu...da sve na kraju iznenadi jedna krasna beta :-D :-D
I da, slažem se s tobom Malecka, test ne treba niš značit! JA ga radila 13dnt i bilo je relativno blijedo, a dva dana poslije ipak prekrasna beta :-D
Čestitam :-D, prekrasna beta!!! I ja čuvam dva četverostanična mališana, pa si mi sad dala malu nadu!!!
Svim čekalicama punkcije, ET, beta, UZV-a...(nisam vas baš pohvatala), želim na kraju borbe ljepe bete i urednu trudnoću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Tužnicama celiki zagrljaj, da im Bog dadne snage za brzi oporavak i nove pobjede i nade!!!
A mene opt lovi panika,strah... onaj moj optimizam je isčeznuo :-(
lovekd, iskrene čestitke :-D
Hvala Dea84!!!! :-D
Hvala Mury!!!!! :-D Koji ti je dpt? Želim ti puno sreće i da te na kraju isto tako iznenadi jedna prekrasna beta!!! :-D
A sad jedno pitanje - rekao mi dr.A. da ponovim betu u subotu, međutim kod nas labos vikendom prima samo hitne slučajeve, a privatnici ionako šalju prvo u Zg uzorak, pa se rez dobe tek idući dan. E, sad mene zanima, koji biste mi privatni labos preporučile u Zg? Da radi subotom naravno i da su mu brzo nalazi gotovi! I ako znate koja bi bila cijena vađenja? Puno Vam hvala svima na odg! :-)
lovekd, imaš pp
Hvala Matt na info i sretno sutra! Nek bude prekrasna beta!!!! :-D
M@tt sretno i nek te prevari tvoj predosječaj :-)
Tako je, slažem se sa Deom, nek te prevari tvoj predosjećaj i da nas sutra iznenadiš sa prekrasnom betom! :-D Držim fige!!
Evo da javim i ovdje, moja beta pišljivih 4,5 :cry:
M@tt i cure koje vade betu ovih dana želim pozitivnu i ogromnu betu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubi ne budi tužna!! Netko negdje čeka na vas ;)
Moja beta je isto mala, ali idemo u nove borbe ;)
Ne nije varao :-(
Ali zato za vas dobro predosjećam, već sam napisala na drugom pdf-u :-)
Ne daj se, bit će to ok.
Zvala sam ga, bio je razočaran i rekao kako ne može vjerovati a imali smo 10 dobrih stanica..
Šta je tu je... Sad pauza jedan ciklus pa ćemo onda u polustimulirani..
Bubi, žao mi je, al na oplodnju 3 stanice đaba ti ostalih 7....doći će novi zakon i bit će bolje, drži se!
bok ekipica...
Bubi jako mi je žao zbog bete..:cry:
m@tt sretno sutra!
Bubi žao mi je:love2:
M@tt sretno sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala curke, javim rezultat sutra. Dobit čemo betu negdje na autoputu za more jer smo odlučili otić do ženinih malo na vikend bez obzira na betu, malo da se saberemo i skupimo snage za daljnje eventualne korake.
Najbolje ste...
OŽUJAK 2012.
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Maribor, 3.ICSI
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Sokica, IVF centar
Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, 3.IVF
Lutkica, Mb, 2.ICSI
Orline, Bg
Miba, IVFcentar, 4.polustimulirani(nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, VV, 3.stimulirani
Thubbe
LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
Barkica, Mb, 5.ICSI
nina32, Ri
izida, Ri
ruža82, VV, 2.IVF (nakon 4×AIH i 1×IVF)
peugeot206, Cito, 3.IVF
lovekd, VV, 2.ICSI
kilkeny, VV, 1.ICSI
Bubzi, PFC
Kiša, VV
Čekalice bete~~~~~~~~~~
24.3 M@tt
25.3 Rominka
27.3 Mala Emma
27.3 drizl
27.3 giselle
29.3 butterfly101
30.3 *DJ*,
30.3 Štrumfet@
4.4 Mury
5.4 Olivera
6.4 Argente
7.4 hope31
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Samosvoja, 24.3 Cana73, dea84, đerekica
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
25.3 BigBlue, 26.3 kiki30
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
ivka, Medicandy, boss, Snekica, xena.mbk, Strašna
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
venddy, lucija83, Mury, Marnel, zrinkič
ON-GO~~~~~~~~~~~~
3.mjesec: bili, mimi81, Bluebella, darmar, geceta, Loly, MalaMa, Palcicazg, MaliMimi, Maybe baby, luna1, piki, cvjet, luci07, mari mar, kinki
4.mjesec: kika222, tatjana76, BlaBla123, ivka13, b.a.b.y., sanda1977, CorinaII, mala bu, Melem33, Pirica, jo1974, Richy, Hoću bebu, hrki
5.mjesec: Tikica78, marincezg, kiara79, Melem33, kitty , tikki
6.mjesec: Brunaa,
predivna lista, predivna
linalena kad ćeš nam ti opet u akciju?
ajme koliko trudnica ovaj mjesec,bravo!! neka se tako i nastavi!!
svim čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubimitka, žao mi je! :love2:
Sretno svima koji u narednim danima vade betu! :-)
koja plodna lista, wooow
samo ne znam kako vi računate datum bete, meni je dr napisao 10.04.
punkcija je bila 19.03., transfer 22.03.kad je realno za vaditi?