X
samo vi vrijedno pokrivajte Tayla, ew se protegne i na nekoliko dana :)
Printable View
lista za 22.11.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
odbrojavalice:
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
:coffee:
vojvodjanka,a kolko prije menge ti inače padne temp.? Budeš vidla sutra,ako skoči nazad,moguča je i kasnija implantacija...ali opet,i moja je prošli ciklus skakala čudno gore-dolje prije M. :neznam: Super za hormone,a ja vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da do postupka ni ne dođete,več da uskoro otvoriš svoje odbrojavanje!
Tayla,cure su sve rekle,izgleda da ti je sad tek počeo plodni period,nije pravilo da se EW pojavi na O-Day.
(BTW-transplantacijsko?? :lol: sorry,morala sam)
krojachice,bumo pišnuli kakav testić il čekamo? :fige:
ljubilice,lajkam tvojeg grafića :-)
hahahahaha tipfeler koji ja nisam ni primjetila uopće :lol:
Ma skoro sam krepala od smijeha...a reko možda ne kužim :unsure:
Ali ipak - :lool::pivo:
Cure, moja rastezljiva sluz ode, mislim da je prešla u sticky?! :o Je li moguće? Prije dva dana me bolio desni jajnik, uvjerena sam da je to bila takva bol. Prošli mj. sam imala 2 dana lijepu rastezljivu i količinski super sluz. Oprostite na izrazima. :-)
Pomagajte!
P.S. MM i ja ćemo se ipak danas družiti.
hahaha uspjela sam sama sebe nasmijati, smijala sam se naglas, kolege se oko mene u čudu gledaju :lol:
Tayla,eto vidiš kak male stvari vesele čovjeka.Pogotovo ne planirane 8-)
Srećo,a vjerojatno ti završava plodni period..nemoj biti tužna,sad slijedi onaj najljepši...čeeeeeeeeeekanje! :joggler::štrika:
a TM to ne mora znati,iskoristi ga još dok ti da :mrgreen:)
Žužy, pa kad prije?! Zašto me čudi sve to? Prije mi je O bila tek 20. dan ciklusa i sad primjećujem promjene unazad 4 ciklusa, pomjerila se O i sad dolazi ranije... Dakle, imala sam već 9. DC vodenastu sluz i tako 3 dana. Eto, jutros malo rastezljive sluzi. I ode! Pa čekaj malo!!!
:cupakosu:
:gaah:
A probat ću je uhvatiti :lol:
Što to bi da su mi se cikljusi skratili? S 34 dana na 30?!
Čekanje, blaženo čekanje.... Samo da nisam zabrinuta toliko jer nisam ni svjesna kad je O bila!:cekam:
Btw, MM je uvjeren u moje najplodnije dane. A dat će on meni, bez brige. :lol: Čak i da sazna... :lol:
Evo i nalaza hormona:
http://postimg.org/image/bplxbfkyv/
Ja ne znam vise sta da mislim gdje problem. Imam jos progesteron 21 DC da uradim.
HK na koji dc si to vadila? i zasto ti nisu radili i hormone stitnjace?
4DC, a hormone stitnjace sam radila dva puta i ok su.
HK mislim da si napisala da još moraš na HSG?
Da, jos samo to. Ali ubjedjena sam da je i to ok.
i ajd sad znaj što je.... uh.... mislila sam da je napravit bebaća tako jednostavno.... a gle sad....
Prosli ciklus mi je trajao 33 dana,dva dana pred m. pala je sa 36,8 na 36,5,pa na 36,3,i to sve praceno laganim spottingom. Valjda cu sutra vise znati. Hvala za vibre,i ja bih volela da do postupka ne stignemo,ali veruj da mi ova m. koju ocekujem lakse pada bas zbog tog buduceg,moguceg postupka. U svakom slucaju,nismo vise u bezizlaznoj situaciji kako sam mislila pre samo mesec dana.
Moram priznati da je i meni za oko zapelo transplatacijsko, i suze su mi krenule :lol: a ne mogu se smijati zbog ljudi oko sebe
Tayla :kiss:
Srećo,eee onda izgleda da su ti se ciklusi sa produženih posložili na idealne,i to je dobro..nemoj se buniti :starac:
Možda zato i nije do sad dolazilo do oplodnje,negdje je štekalo...bitno da ste pokrili.A preeeetpostavljam da jeste i da bute nastavili pokrivati,za svaki slučaj :lol:
HK,kad nosiš nalaze giniću? A kaj se propuhivaja tiče..gle,to nemreš znati nikako.Možeš ti biti ubjeđena da je sve u redu a ne mora bit da je tako :love:
Mislim da bi HSG trebala napraviti svaka žena koja ne može zatrudnijeti unutar 6 mj.,i ako je mužev s-gram uredan.
Zuzy, bila sam kod dr. Idem privatno, pa je tu odmah doktor i labaratorija.
Kaze da su idealni hormoni, ali da cemo sacekati jos progesteron. Ako bude ok, iduci ciklus definitivno radim HSG.
CUre,
što je HSG?! Da sad ne istražujem na netu, ipak se sprema akcija... Nikad ne znaš koji kad će samo jedan uporan dečkić biti dovoljan za jedno malo čudo! E. spava pa bi bio red praviti joj bracu ili seku.
Sluz je eto sticky, majku joj! Premda je prije nekih 6 sati bila malo rastezljiva.
Žužy, bilo bi onda to jako dobro objašnjenje da je do sada u mojim ciklusima nešto štekalo... Kamo sreće!
Prije dva mj. prodavačica u pekari mi kaže: napravite još jedno dijete dok je vrijeme, da bude mala razlika u godinama! E nije ni dijete lako napraviti!!! :lol:
Sreco, HSG ti je dijagnosticki postupak ispitivanja prohodnosti jajovoda. Ubrizgava se kontrast u maternicu koji treba da prodje kroz jajovode ako su prohodni. Sve se to prati na UZV ili se radi RTG snimak. Kazu da je neugodan, ali da kratko traje.
Sad racunam ako ga budem radila iduci mjesec datum bi bio 27.12., a ovulacija 31.12. :) Tako da mozda ulazak u 2014 donese srecu ;) A racunala sam da mi 21DC pada u nedelju, pa jel mi bolje raditi progesteron 19. ili 22.DC?!
Dobro jutro! Ceka vas topli napitak po izboru;-)!
Od jutros sam opet "u sedlu", tempetura se vratila na staro,mada stomak govori nesto drugo o_O.
Jutroooooooo!
Jutro, ja bih kavu! :)
Vojvođanka, ma kako ti je lijep graf, pravi trudnički! :unsure: Čini mi se, hihi! :)
Uživajte u suboti, premda je tmurno, kišovito, burovito i hlaaaaaaaaaadno!
Tmurno, kišovito i još na poslu, vikend katastrofa.:-(
lista za 23.11.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Cuuurke,dobro došle u ljubičice! :fige:
vojvodjanka,temp. zbilja jako dobro izgleda!
HK,ja bi izvadila prog. 22. dc....al rekla bi da dan sim il tam ne igra neku ulogu,možda neko zna?
MAMI,:love:...a gledaj to ovak,moraš dojti spavat doma,tak da izvuči najbolje što možeš od vikenda :mrgreen:
A ja od danas mjerim temp. down there...i skužih da mi je dolje T veča za 0,3 stupića nego pod pazuhom.Kaj su naše gospođe vruče ženske :alexis:
Jutro :) i ja cu kavu... ~~~~~~~~ evo za ljubicice! Ja još čekam crvenu armiju, al nista za sada... a nikad mi u životu nije kasnila...
Sandra,sad več bome kasni kaj ne..baš ti je neki ludi ciklus :love: :hand:
Da... a nisam bila na klomifenima :lol: pa da ne dođe... ne znam, morat ću i tak nositi nalaze briseva kod doktorice pa ćemo vidjeti što se događa...
žužy bazalna bi se i trebala mjeriti na sluznici, znači u ustma pod jezikom ili med nogami (sjetila sam se one pjesme Co to maš :lol:)i općenito je na sluznici 0.5 stupnjeva višlja (uopće neznam da li je to ispravna riječ)
Mami ja isto na poslu. i danas i sutra :gaah:
zaboravih napisati da mi je fefe pomaknuo dan O sa 14.dc na 16.dc jer koliko mi je jadna i niska temp to nije normalno pa ni fefe ne može odlučiti se. al barem ispada da smo ta oba dana pokrili :klap: Kaže mm da imamo šanse onda, samo sam se slatko nasmijala. nije mi jasno kak je on uvijek tako optimističan. kažem ja njemu da, imamo šanse toliko kao što ću dobiti posao u struci :-x
Curke, eto od mene opet nist. Pisite mi 1dc.
Jutros sam si vec pomalo pocela zamisljati kak bi bilo kad bi bilo no
Ubrzo je stigla crvena armija (neznam zakaj ali mi je super ovaj izraz za Najmrskiju).
No kaj je tu je, idemo u nove pobjede!
Sandra[/B], jel nam se ti jos drzis gore? Gle, uvijek ima sanse da je O kasnila. I to su vrlo realne sanse.
A zasto ti ne prihevtas svoj bbt grafic ovdje da ga malo skicamo i "pametujemo".
Hello Kitty[/B], a i ostale cure kojima predstoji Hsg, samo bi vam dala podrsku sa svojim iskustvom:
meni ta pretraga uopce, ali uopce nije bila neugodna. Manje neugodna od papa testa. Tako da, samo naprijed!
Krojachica gdje si ti radila HSG? Ja u Zaboku. Doktor je bio super. Sta je da je kratko traje al takvu bol nikad nisam osjetila. A popila sam normabel + brufen 600
Radila sam privatno i to cak 2 puta.Prvi puta u Suncu, a drugi u Beti plus.
Kakav je tebi bio nalaz? Kazu da boli kad je zacepljeno.
Meni je prvi puta nalaz bio da je jedna strana zacepljena a nista nisam osjetila. Drugi je bio da su oba prohodna, isto mi je osjecaj bio da bih ko od sale mogla svaki dan na hsg:lol:
Ne kuzim, citala sam da je nekim curama proslo relativno ok, ali bas ovako ok... Meni je i to sumnjivo, a opet radila sam 2 put...